Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoppa-hoppá mit találtam !
FC3 bemutató képek a SimHQról:
http://simhq.com/_air15/air_540a.html
és néhány WIP lövés az IRIS-tõl és Hungarótól:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=95864
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=95865
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=95866
Final Countdown F-14 scenes

- What have you got?
- Two Japanese Zeros, sir.
- Two whaaat?
- Two trophy class Mitsubishi A6M in original condition, complete with
all markings.

Alakul lassan, varom nagyon.
Tegnap neztem ujra a Vegso visszaszamlalas c. filmet, remek F-14 jelenetek,
szerencsere Tom Cruise nelkul.

Sanyo

www.pcpilot.hu

GaBika6
Ilyen hibával is találkoztam, 2x mondott el mindent a JTAC-alatt.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

A jó öreg Lock On még nem tudta kihasználni a többmagos procik nyújtotta elõnyöket.Ez a támogatás csak a Black Sharkkal jött.

Ka-50

Szerintem befolyasolja az irany es a szelerosseg is. A multkor probaltam max szembeszelben (50 m/s) fellszalni, kb. negyed annyi gurulas utan fellszall. Tehat mondhatjuk, hogy a szembebszel csokkenti az uzemannyag fogyasztast, mivel az ugyanakkora felhajtoero(sebesseg) eleresehez nincs szukseg akkora toloerore, es ha a repules kozben is tartod ezt az iranyt akkor csokken a fogyasztas.

Ma leszedtem a Word-öt, meguntam a bugjait. Megnézem mit tud akkora, amikor majd kiadják hozzá az Fc-3at.

Arra mi a magyarázat, hogy a régi P4-emhez képest, a mostani sokkal korszerûbb számítógépen is pont ugyanúgy szaggat a Lockon, a jó öreg 1.12b javítással? Tehát nem hardver függõ?
A DCs world-ben, a szél iránya, befolyásolja a repülõgép üzemanyag fogyasztását, sebességét?
GaBika6
Itt van SKIN!!! <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

z0ty4

jó kis festés....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Köszi a videót! 😊 Nem láttam még ezt a kélgyós festést, de mutatós darab!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyo
Ez nagyon jó! 😊

www.pcpilot.hu

z0ty4
122nd Fighter Wing - The Blacksnakes

hátha ettõl jobb kedvetek lesz.....kár hogy ilyen rövid...

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nálam sem jó az elõzõ verzióval készített küldetés. A-10C -nél a DSMS menüben nem frissül a fegyverzet, piros színû marad a fegyverzett pilon. Csak remélni tudom, hogy nem lesz néhány hetente új verzió ebben az eszeveszett frissítési mániában, mert akkor felesleges lesz összekalapálni egy komolyabb küldetést.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

GaBika6
Végre újra elõvettem ezt a játékot a sok kimaradás után. A korábbi missionokkal a JTAC nem mûködik megfelelõen nálam. Nem látom a rádióüzenetek között az F4-et. Valamint csináltam egy teljesen új JTAC-os missiont és a JTAC jármû be volt állítva láthatatlanra, valamint sérthetetlenre is, ennek ellenére egy T55-ös szarrá lõtte, ami elég vicces így elsõre.

HungaroJET
Köszi Ducky mindenki nevében !
Jó tudni, hogy ez a publikus és hordozható módszer. Így mindig csak át kell másolni a Mods könyvtárat az újabb verziókba és ott a cucc 😄

HAVE A BANDIT DAY !

A póttank készítés menete:

1.) A GRIPEN MOD entry.lua fájlja:

local self_ID = "JAS-39C Gripen by 59th VAB"
declare_plugin(self_ID,
{
image = "FC.bmp",
installed = true, -- if false that will be place holder , or advertising
dirName = current_mod_path,

fileMenuName = _("JAS-39C"),
version = "1.1.2.1",
state = "installed",
info = _("info"),

InputProfiles =
{
["JAS-39C"] = current_mod_path .. '/Input/JAS-39C',
},

Skins =
{
{
name = _("JAS-39C"),
dir = "Theme"
},
},
Missions =
{
{
name = _("JAS-39C"),
dir = "Missions",
CLSID = "{BC889B94-478D-4f4a-A7D4-335C3E237C21}",
},
},
LogBook =
{
{
name = _("JAS-39C"),
type = "JAS-39C",
},
},
})

mount_vfs_liveries_path(current_mod_path .. "/Liveries")

------------------------------------------------------------------------

dofile(current_mod_path..'/JAS-39C.lua')
dofile(current_mod_path..'/JAS-39_PTB.lua')

make_flyable('JAS-39C',current_mod_path..'/Cockpit/Scripts/')

plugin_done()

!!! A lényeges sor a póttank ügyben a JAS-39_PTB.lua ami a következõket tartalmazza:

mount_vfs_model_path (current_mod_path.."/Shapes")

local JAS39PTB = {
category = CAT_FUEL_TANKS
}

declare_weapon(JAS39PT😎

declare_loadout (
{
category = CAT_FUEL_TANKS,
CLSID = "{JAS-39_PTB}",
Picture = "jas39ptb.png",
Count = 1,
Weight_Empty = 50,
Weight = 977,
attribute = { wsType_Air , wsType_Free_Fall , wsType_FuelTank , WSTYPE_PLACEHOLDER },
shape_table_data = {
{
name = "JAS_39_PTB";
file = "JAS-39_PTB";
life = 60;
fire = { 0, 1 };
username = "JAS-39 fuel tank 1150L";
index = WSTYPE_PLACEHOLDER;
},
},
Elements = {
{
Position = { 0, 0, 0 },
ShapeName = "JAS-39_PTB",
},
},
displayName = "Fuel tank 1150L",
}
)

Na így lehet repcsihez új póttankot hozzábiggyeszteni.
Bögyörő
F-18 rajongóknak.

A Coretex Designs-tól egy kérdések és válaszok videó a készülõ F/A–18E Super Hornet-rõl, csak szöveg van benne, angol tudás nem árt.
Link

Próbálkoztam egy saját Mi-28N repülhetõvé tételére Reaper munkájából kiindulva. Elég egyedire sikerült, mert a menüben már besárgult a Mi-28N, választható a player., de nem lehet irányítani, az ai. repüli. Csak külsõ nézet van, és ráadásul az az F-15-ös, Szépen hallani a rotorokat, és remekül tud 15-20-al repülni, lebegni.A controls-ban a Ka-50-es billentyûkiosztás van és nincsenek axisok, valamint a nézetekhez választhatók az egér tengelyei, de nem mûködnek. Eredetileg a kamov fülkéjét terveztem hozzákapcsolni, de kudarcba fulladt.A lényeg, hogy segítségre szorulok.
HungaroJET
Ducky !
Inter küldött neked levelet az 59-esekhez.

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
49

www.pcpilot.hu

mennyi volt eredetileg,ha akciósan ennyi?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

GaBika6
Akciós a STEAM-en az A-10C! 25 juró. Akit érdekel annak mondom... <#nevetes1>

ez a videó olyan,mintha az én kezdõ szimulátoros próbálkozásaimat filmesítették volna meg

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

HungaroJET
Köszi a válaszokat W8-al kapcsolatban.
Úgy döntöttem még várok vele.

HAVE A BANDIT DAY !

Szia Hungaro!

Én tesztelem a win8-at és azt kell mondanom, hogy jobban fut win8-an a DCS World, mint win7-en.

kb fél giga rammal kevesebbet fogyaszt a DCS World az új windowson és jobb az FPS nagyvárosoknál!

Én a 90napon Win8 enterprise-t tesztelem és eddig csak a "Metro" felület nem jön be, de windows billenytyû és asztalon vagyok, onnan meg már win7...

Hardver ügyben csak a Cougar nem tökéletes, mert minden gép bekapcsoláskor, az eszközkezelõben újra kell telepítenem a Cougar in és out illesztõjét. TrackIr 4Pro 4.1 build 38 final driverrel és CH Pro Pedal tökéletesen mûködik.

Maga a win8 sokkal gyorsabban bootol és jóval kevesebb RAM-ot eszik, mi kb 700MB csak.

Megéri egy üres HDD-e felrakni.
Köszi a tippeket Urak, kipróbálom.

Nekem tetszik, bár eleinte idegesítõek voltak a csempék. Elõnye játékban nincs, egyszerûen csak kísérletezek! 😊 Maga a rendszer gyorsabb egy kicsit, bár i7k + ssd mellett nem nagyon venni észre a különbséget a w7-hez képest.

Clod-ra meg már kaptál választ... 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Emlékeim szerint az 1.2.1 nem patch volt hanem full game. 1.2.0 uninstall és 1.2.1 feltelepít, aktiválással meg minden szarral. De lehet, hogy nem jól emlékszem.
LeonSilver
Nem tudom. próbáld meg, bár amikor kijött a peccs és ez a hiba volt, utána az autoupdate rendbe tette.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pórbáltam, de sajnos ugyanaz a helyzet...Full re-install kellene?
LeonSilver
ótóápdét oszt jó is lesz

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Üdv!

Amióta felraktam az 1.2.1 patchet sem a multi sem a sima game nem mûködik. Miután betölt, dcs.exe hibát észlel és kilép...
Nem tudjátok mi lehet a probléma?1.2.0-val még tökéletes volt..
HungaroJET
Ja, köszi. Másik mozaikszó -betûkészlet 😄

Egyébként régen toltam az IL-2-t (kb. 3 éve), most is Sanyo írása alapján estem gondolkodóba: a régi újratelepítésére gondolok + 4.12
Köszi Sanyo

Az új CloD-ot még nem próbáltam, az elején rengeteg bugról olvastam. 😞

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Egyébként jó az a W8 ? Kérdezek mindenkit !
Elõnyök ?
Persze én alapból ódzkodom mindenféle új Op.rendszertõl, mert akkor telepíthetek újra mindent, meg csexhetem a modokat a Mikrofos új dolgainak a gyerekbetegségeirõl meg nem is beszélve.

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
Il-2 Cliffs of Dover. 😊

www.pcpilot.hu

HungaroJET
Ja, próbáld amit Kutter írt, vagy még ezeket talán.
<gcConcurrent enabled="true" />
<publisherPolicy apply="yes" />

a true-t, false-ra vagy a yes-t, no-ra írd át
vagy mindkettõt - kísérletezni kell, nincs jobb ötletem 😞

Egyébként mi az a CloD ?
Call of Duty akar lenni? <#conf>

HAVE A BANDIT DAY !

Én megpróbálnám ezt a sort:

<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client"/>
</startup>

kivenni... Ha nem egy akkor nincs ötletem. 😞
LeonSilver
Mert fosch. alt+tab majd vissza és nem fog pittyegni

VKI mondja már miért pittyeg nekem a gép minden egyes billentyû- vagy joy gombnyomásra?!?! BS2 óta vacakolok ezzel és nem látom a baját...

Hungaro!

Te nagy babra zseni vagy, hátha van valami ötleted... 😊

Az a nyomorult CloD nem akar elindulni W8-n, mert elsõ indításnál telepíteni akarja a Visual C++, de ugye az a W8 részét képezi, így elakad az egész indítási folyamat.

Az indítófájlhoz tartozik egy konfigurációs fájl az alábbi sorokkal,

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
<configSections>
<sectionGroup name="applicationSettings" type="System.Configuration.ApplicationSettingsGroup, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" >
<section name="maddox.Properties.Settings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection, System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
</sectionGroup>
</configSections>
<applicationSettings>
<maddox.Properties.Settings>
<setting name="nativeDLL" serializeAs="String">
<value>parts\core\steam_api.dll;parts\core\fmodex.dll;parts\core\fmod_event.dll</value>
</setting>
</maddox.Properties.Settings>
</applicationSettings>
<runtime>
<gcConcurrent enabled="true" />
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<publisherPolicy apply="yes" />
<probing privatePath="parts/core;parts/bob" />
</assemblyBinding>
</runtime>
<startup>
<supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client"/>
</startup>
</configuration>

Látsz ebben valami lehetõséget arra, hogy az ilyen elsõ indításkori telepítéseket mellõzni lehessen? 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Egyelõre úgy tûnik, hogy változás áll be az életemben és ebbe nem fog beleférni a kompjúter 😊 Úgy 20.-a magasságában azt hiszem el is fog dõlni a dolog. Sajnálom, persze. Hogyne sajnálnám, de remélhetõleg más fogja kitölteni a szabadidõmet 😊 Ahoz meg jó a cucc, hogy a sarokban porosodjon és mondjuk kéthavonta bekapcsoljam 3 percre 😊

HungaroJET
Ó, basszus 😞 Mi történ LeonPapa ?
Anyagi gondok, új konfig lesz (de akkor persze miért adod el a progikat is ), vagy költözöl másik országba ? 😞

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Elõzetes felmérés 😊
Mivel egyben tényleg úgy tûnik, hogy nem megy e la cucc, érdeklõdöm.
19.-én vagy 20.-án eldõl, hogy mi lesz. Ha eladásra kerül külön-külön a cucc, akkor kinek - mi kellene és mennyiért (*3 😊 )?
PM-ben jöhetnek az ajánlat hegyek! 😄

Asrock 970 Extreme4 alaplap (garos)
AMD Phenom(tm) II X4 975 BE + Scythe Mugen 3 Hûtõ (együtt, proci garos)
12 GB DDR III RAM (2*4+2*2 Kingmax DDR III a kétszer 4 giga garos)
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (@ 6970!) 2014. 03-ig garos
SyncMaster 2233BW 1680*1050 fehér
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
SAMSUNG HD321KJ 320GB SATA

Track IR5 (+TrackClip pro)
X-52 pro, Saitek Rudder pedal (lehetõleg együtt de nem feltétlenül)

FSX Gold
DCS Black Shark (BS1, dobozos)
Il2 Sturmovik - Cliffs of Dover (dobozos)
Flaming Cliffs 2
Lock On (dobozos)
Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Rise of Flight (12 repülõvel)
DCS World modulok: A-10C, Black Shark2, Combined Arms, P-51D Mustang

Paci is egy erõs gép, valóban, igaz én nem repülök vele, de ez a tekerjük el a gépet móka ismerõs lehet, többeknek Il-2 -bõl. Ott pontosan ugyan ezt csinálta az Il-2, hatalmas propeller, erõs motor, és hirtelen gázadásra tetõre tette a gépet a földön! 😊
HungaroJET
... nem egy könnyû eset ez a paci, van benne nyomaték rendesen.
Ahelyett, hogy a propellert tekerné, inkább megtekeri a gépet 😄

Zenészeknek 😊 Variácók DCS-hez:

Kezdjük egy klasszikussal: (a régi szép idõk emlékére) 😊
LOOPSTER

DCS World Trailer Music :EDITOR THEME

és egy másik zenész EDétõl: (UH-1H Soundtrack)
Musics for Eagle Dynamics
Nekem a ChaosMenu 3.1 is tetszik :o

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Akkor egyre gondoltunk 😉

Raktam ide pár képet a felpiszkált UH-1H -ról. Már most nagyon jól néz ki szerintem.

UH-1H képek

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Így igaz! Kikapcsolt autorudderral és 0 segítséggel igazi kihívás a felszállás. De csaj így van értelme, én legalábbis nem használom ezeket.

Gépekre saját póttartály készítésre olyan ami nincs a játékban
HungaroJET
Mire gondolsz Ducky ?
Gripen póttartályra?, Albára?, MiG-31-re a sajátjukat ?

HAVE A BANDIT DAY !