Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És neked is Sanyo... <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.smart-bus.hu
A legutolsó DCS:World verzió alatt fog futni a MiG-21 csak, mivel az új featureok amik kellenek a 21-eshez az csak ebben lesz megtalálható. Önállóan nem lesz futtatható, de mivel a DCS:World ingyenes így ez nem lesz akadály azt hiszem. Igen lesz hozzá Magyar kézikönyv is, Kb. 10 féle van tervben, és elõkészítésben.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Még valami ami eszembe jutott, hogy, vajon lesz-e hozzá magyar nyelvû leírás, vagy csak angol nyelvû.
www.pcpilot.hu
Önálló modulként, world nélkül gondolom nem lesz futatható.
Mindenképpen jobban várom mint az FC3-at, mert ez utóbbinál félek, hogy összelesz csapva, kivéve talán az F-15ös madarat.
Ka-50
Mindet a tréning videóban látottak szerint végzek, mégis, mindig a célpont mellé mennek, legyen az álló, vagy haladó jármû.
Az S-25L és annak változatai, az esetek többségében célba találnak, bár megesik, hogy befogom a célt, megjelenik az indítást jelzõ betû, a rakéta mégsem válik le és nem indul el. Erre sem jöttem rá, hogy ez miért van, pedig olyankor több indítási pozíciót is kipróbálok, de a rakéta csak nem indul el.
Meglepõ, hogy a Su-17 mennyire csúnya a skinje, és az is, hogy még mindig vannak jármûvek, amik álló kerekekkel csúsznak a talajon és úgy haladnak elõre. Fõleg amikor meg másszák és beállnak a 80 - 90fokos part oldalon védekezõ állásba.
Osztom azt a véleményt, hogy inkább lenne egy, vagy két repülhetõ típus, de az lenne normálisan kidolgozva, letesztelve, finomítva, mert ez olyan összecsapott munka. Az egyik modellt kidolgozzuk a másikat nem, de azért bent hagyjuk, és ugyanez igaz a talaj modellezésre is. Inkább lenne kevesebb, de jól kidolgozott, mert a minõség javára ment a mennyiség hajszólása.
Hihetetlen, hogy ennyi év tapasztalata után is ugyanazokat a hibákat követeik el, ez felfoghatatlan.
Ka-50
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ka-50
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A másik oldala a dolognak, hogy "OTT" meglehet, hogy mindig ilyen állapotban van a kifutók (abban az évszakban) és már hozzászoktak a pilcsik a sárdagasztáshoz 😄
HAVE A BANDIT DAY !
a_cikk.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
egy másik aprócska hiba a játékban.
csak állt a réten,a küldetés szerkesztõ szerint
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Szerintem ezzel a pontossággal lehet gond, mert a bomba 2-3 méteres körzetben csapódik, tehát nincs közvetlen találat..
Gyakorolni kell.. 😊)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ti el tudtok találni egy Mk-82-es bombával egy tankot CCRP módban,ha pl a tankot TGP-vel fogjátok be?
Nekem nem sikerül, nem tudom miért..
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Due to the licensing arrangements with Ubisoft that are still in effect, users will be required to have an authentic copy of the original Lock On Modern Air Combat (LOMAC) in order to utilize FC3 content. There are downloadable versions of LOMAC available on Amazon published by Ubisoft for $9.99 USD. Those pilots that retained their original Lock On CD-ROM will be able to use it to authorize FC3 content.

FC3 bemutató képek a SimHQról:
http://simhq.com/_air15/air_540a.html
és néhány WIP lövés az IRIS-tõl és Hungarótól:
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=95864
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=95865
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=95866