Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
- Flaps bug (amit Hungaro javított most nekünk);
- F-15C kerekei nem forognak;
- Rearm részben ha leveszed a chaff mennyiséget, azt nem tudod pluszban hozzáadni a flare-hez (kb. 4x szólt Mechanist ED-nek, de fosnak rá);
- Orosz fülkékben a kontroll lámpák feliratai angolok, valamint néhány mûszer szintén (ezt már orvosultuk);
- Orosz gépek angolul pofáznak (szerencsére van RUS voice pack);
- Hangok valami undorítóak;
- Fékernyõ hang csak a sajátod hallatszik, a többi gépé nem;
- GSF mozgás továbbra is csak saját, többi gépnél semmi;
- Értem én, hogy 6DOF, de baszki vicc, hogy 360 fokban tudod forgatni a fejed pl. az F-15-ben;
- Ahol nincs már megcsinálva a terrain ott valami elbaxott csíkos elnyújtott undormány textúra van;
- Továbbra is ha rávilágítasz reflektorral egy földi objectre (sõt közvetlenül rá se kell), legyen szó fáról, épületrõl, stb., akkor elkezd villogni a textúrája;
- Ha szembõl süt a nap és zuhansz mondjuk egy város felé meredek szögben, akkor a talajon lévõ plusz plane-ek (járdák, parkolók, stb.) baromi érdekes módon elkezdenek eltûnni, úgy mintha lehúznák a bõrt és alatta marad az egyszínû zöld takony. Érdekes módon ha hátad mögött a Nap, akkor nem csinálja;
- Vicc, hogy ha már a füsthöz nem nyúlnak, akkor legalább azt megcsinálnák, hogy ne közvetlenül a fúvócsõbõl jöjjön a kondenz;
- Multiban a server továbbra is fogja magát néha és eltûnik a listából;
- Alapból már földön állás közben is jobbra kint van a golyó picit jobbra a neutral helyzettõl (minden gépen). Ennek megfelelõen mûszeres bejövetelnél is 2 fok körül mellé mutat a mûszer;
- Sikerült elsõ tankolásra azt elérnie Lefty-nek F-15C-vel a tankernél, hogy miután befejezte a feltöltést, automatán maradt a gép és nem lehetett visszavenni az irányítást;
- Szu-33-assal leszállt a Kuzira Lüfi, és ahogy leért DCS.exe hiba;
- Továbbra is olyan gyönyörû fps drop van mindenkinél, ha valaki nekiáll lõni UB blokkal vagy kazettás bombával, hogy öröm nézni...
A lista szerintem még bõvülni fog. Ezeket kb. 1-1,5 órás repkedéssel sikerült eddig kiszúrni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
illetve ehhez:"Airfield Diagrams A-10C HAT switch mapping" valami tartalmat csatolni.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A sors keze.
Azaz az enyém volt, mert most is ezer dologgal van tele az agyam: és már nem tudom, hogy melyik verziót küldtem el utoljára Reapernek.
Répi nem küldenél vissza egy linket, hogy mire is kell "viszzavarázsolni" a pilonokat ?
Ja,mellesleg a Full BS2 sem mûködött: aktivációs ablak hibával fagyott az egész, de perpil lexartam. Majd javítják.
HAVE A BANDIT DAY !
Akinek a BS2 upgrade nem mûködött (aktivációs gond), töltse le az új, javított modult (KA-50_bs1update_en_1.2.2.7122_23.exe).
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
HAVE A BANDIT DAY !
valamikor csak megtanulok videót linkelni, addig marad ez 😞
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.smart-bus.hu
Az rendben van, hogy idõ kell hozzá, no de ennyi ?
Komolyan mondom kérek fizut Edétõl és helyre rakom az összes szarságot fél éven belül és megfejelem egy csomó extrával úgy, hogy eltátják a szájukat és ketté áll majd szemük-fülük.
No mindegy...lassan lenyugszom 😊 Mindjárt küldöm a linket Reaper !
HAVE A BANDIT DAY !
Köszi!
- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C:\ gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:\lockon.exe törölhetõ)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot.
Ennyi 😄
A Lock On telepítés helyett, van másik lehetõség a pár hozzászólással elõttem leírták.
Szerintem nagyon jó lett ez a frissítés, az FPS is nagyot javult.
Amit még remélek, hogy ki fognak javítani, az a "villódzás", ami csak Alt-Tab után szûnik meg.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ez mekkora 😄
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De ami érdekes.. (és bocsi, ha tévedek..) de a TV kikapcsolt képernyõjén egy A-10-es pilóta tükrözõdik vissza? 😊
JA, és azt meg tudnátok mondani, hogy az FC3-ban lévõ Szu-25T= DCS:Szu-25T-vel?
Köszi a válaszokat! 😊
Fc3 béta? szuper.