Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És azt se felejtsd el hogy ott van a nevében hogy BETA tehát ne szidd a BETA tesztereket, mert azok ti vagytok! 😄
Reaper
Ja és az is egy vicc, hogy ha már a régi gagyi modellekkel (pl. Szu-27) adják ki a cuccot, legalább ne 1024-es textúrával tegyék már. Valami elképesztõen gagyin néznek ki. A konklúzió az, hogy 40 dolcsiért adnak egy portolt FC2-t, új kabintextúrával és ennyi. Megjegyzem nekem baromira nem tetszenek ezek a Ricardo-s cockpit-ok...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
A teljesség igénye nélkül bugok/hibák/hiányosságok, pár perc teszt után:

- Flaps bug (amit Hungaro javított most nekünk);
- F-15C kerekei nem forognak;
- Rearm részben ha leveszed a chaff mennyiséget, azt nem tudod pluszban hozzáadni a flare-hez (kb. 4x szólt Mechanist ED-nek, de fosnak rá);
- Orosz fülkékben a kontroll lámpák feliratai angolok, valamint néhány mûszer szintén (ezt már orvosultuk);
- Orosz gépek angolul pofáznak (szerencsére van RUS voice pack);
- Hangok valami undorítóak;
- Fékernyõ hang csak a sajátod hallatszik, a többi gépé nem;
- GSF mozgás továbbra is csak saját, többi gépnél semmi;
- Értem én, hogy 6DOF, de baszki vicc, hogy 360 fokban tudod forgatni a fejed pl. az F-15-ben;
- Ahol nincs már megcsinálva a terrain ott valami elbaxott csíkos elnyújtott undormány textúra van;
- Továbbra is ha rávilágítasz reflektorral egy földi objectre (sõt közvetlenül rá se kell), legyen szó fáról, épületrõl, stb., akkor elkezd villogni a textúrája;
- Ha szembõl süt a nap és zuhansz mondjuk egy város felé meredek szögben, akkor a talajon lévõ plusz plane-ek (járdák, parkolók, stb.) baromi érdekes módon elkezdenek eltûnni, úgy mintha lehúznák a bõrt és alatta marad az egyszínû zöld takony. Érdekes módon ha hátad mögött a Nap, akkor nem csinálja;
- Vicc, hogy ha már a füsthöz nem nyúlnak, akkor legalább azt megcsinálnák, hogy ne közvetlenül a fúvócsõbõl jöjjön a kondenz;
- Multiban a server továbbra is fogja magát néha és eltûnik a listából;
- Alapból már földön állás közben is jobbra kint van a golyó picit jobbra a neutral helyzettõl (minden gépen). Ennek megfelelõen mûszeres bejövetelnél is 2 fok körül mellé mutat a mûszer;
- Sikerült elsõ tankolásra azt elérnie Lefty-nek F-15C-vel a tankernél, hogy miután befejezte a feltöltést, automatán maradt a gép és nem lehetett visszavenni az irányítást;
- Szu-33-assal leszállt a Kuzira Lüfi, és ahogy leért DCS.exe hiba;
- Továbbra is olyan gyönyörû fps drop van mindenkinél, ha valaki nekiáll lõni UB blokkal vagy kazettás bombával, hogy öröm nézni...

A lista szerintem még bõvülni fog. Ezeket kb. 1-1,5 órás repkedéssel sikerült eddig kiszúrni...

Molnibalage
Eddig miket találtál? Én még nem vettem meg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Továbbra sem értem, hogy minek alkalmazza az ED ezeket a béta-tesztereket. Vicc kategória, hogy milyen bugok vannak benne továbbra is...

GaBika6
Inkább gyere játszani... <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

lassan a fórum fejlécében a képet is lehetne majd frissíteni.
illetve ehhez:"Airfield Diagrams A-10C HAT switch mapping" valami tartalmat csatolni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Ugyanezt érzem a Falconnal kapcsolatban is. Mindig csak annyira basszák el, hogy ne legyen vele érdemes repkedni saját moddolás nélkül.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Hát basszus a link nincs már meg, de mig-29-landing-light.edm a file neve és 10.02. 11:44 a dátuma...

HungaroJET
No akkor ezt a 100 mondatot most megint elbuktam, pedig már megtanulhattam volna, hogy ha sokat akarok írni akkor azt szövegszerkesztõben tegyem undo/redo lehetõségekkel. Mindegy, úgyis NDA határeset lett volna 😊
A sors keze.
Azaz az enyém volt, mert most is ezer dologgal van tele az agyam: és már nem tudom, hogy melyik verziót küldtem el utoljára Reapernek.
Répi nem küldenél vissza egy linket, hogy mire is kell "viszzavarázsolni" a pilonokat ?

Ja,mellesleg a Full BS2 sem mûködött: aktivációs ablak hibával fagyott az egész, de perpil lexartam. Majd javítják.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJet: Én passzolom.

Akinek a BS2 upgrade nem mûködött (aktivációs gond), töltse le az új, javított modult (KA-50_bs1update_en_1.2.2.7122_23.exe).

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

HungaroJET
Most írtam negyed órán keresztül egy hozzászólást ide, és elszállt mielõtt elküldhettem volna. Nincs valami ötletetek, hogyan és mivel tudnám elõkaparni amit írtam a memóriából vagy a Google-Chrome fájljai közül ? 😞

HAVE A BANDIT DAY !

z0ty4
DCS World- Flaming Cliffs 3, a first look!

valamikor csak megtanulok videót linkelni, addig marad ez 😞

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Szerintem is vedd fel velük a kacsoltott, mert különben örökre Béta verziós marad ez a szoftver is.
Hajrá! 😊) Miért nem írsz nekik? Csatolsz egy kis referenciát, diplomatikusan kifejted, hogy mi merre hány méter, oszt hátha... Mindenki csak nyerne vele! 😊

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Wazze, eszem-faxom megáll 😄 Tizen-néhány év eltelt és még mindig hemzseg a progi a triviális hibáktól, ami egyszerûen és gyorsan javítható lenne! (nehogymán csak nekem lenne ilyen egyszerû !?)
Az rendben van, hogy idõ kell hozzá, no de ennyi ?

Komolyan mondom kérek fizut Edétõl és helyre rakom az összes szarságot fél éven belül és megfejelem egy csomó extrával úgy, hogy eltátják a szájukat és ketté áll majd szemük-fülük.

No mindegy...lassan lenyugszom 😊 Mindjárt küldöm a linket Reaper !

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Hungaro! Csinálnál 29-esbõl egy javított, pilonos verziót?😊 Természetesen a flaps kitérést ED-nek továbbra sem sikerült korrigálni..😛

Köszi!

FC3 telepítés a legegyszerûbben szûz gépre:

- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C:\ gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:\lockon.exe törölhetõ)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot.

Ennyi 😄
Molnibalage
Köszi.

DCS_World, Lock On, FC3.

A Lock On telepítés helyett, van másik lehetõség a pár hozzászólással elõttem leírták.
Molnibalage
Ha lejön a DCS World és megvettem az FC3-at, akkor milyen sorrendben kell telepíteni?

Papa01
Köszi a választ! 😊
Szerintem nagyon jó lett ez a frissítés, az FPS is nagyot javult.
Amit még remélek, hogy ki fognak javítani, az a "villódzás", ami csak Alt-Tab után szûnik meg.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

köszönöm,hogy dolgoztál vele,de sajnos nem változott semmi

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A Su-25T nincs benne az FC3 csomagban, a DCS: World-ben érkezett free változat van, de az újított .dll fájlokat használja a FM-hez.
Az FC3 simán települt az FC1_install.zip-es megoldással és aktiváció nélkül is beleül a gépbe, de nem rajzolja a cockpitot, hanem a külsõ modell cockpitjába teszi a nézõpontot, de irányítható a gép.
Ez mekkora 😄
Nálatok mûködik a BS2 (upgrade verzió) frissítés után?

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyo
Jaja, már a DCS része. 😊

www.pcpilot.hu

Ezt nem tudom, viszont legalább nem kell minden frissítés után újra bemásolnom a Ricardo textúrákat, most hogy "integrálva" lettek 😊
Papa01
Tényleg, onnan volt ez ismerõs.. 😊De az eredetileg nem Szu-27-eshez készült?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nekem úgy tûnik mintha a Ricardo féle HD cockpit-et rakták volna bele, legalábbis a sima dcs SU-25T-be
Ha ez segít, a World-ös (automata) frissítésnél a letöltés idejébõl saccolva (kb negyed óra 10 megás letöltésnél) csak a javításokat tölti le, nem az összes (kb. 5 GB méretû) fájlt.

Ez a tényen nem változtat, hogy mindig a legújabb kell belõle...
Papa01
Nagyon szép a Szu-25T kabinja!! Döbbenetesen jól néz ki! A gépágyú marker is változott és a lövedékek is máshogy néznek ki, amikor tüzet nyitok.

De ami érdekes.. (és bocsi, ha tévedek..) de a TV kikapcsolt képernyõjén egy A-10-es pilóta tükrözõdik vissza? 😊

JA, és azt meg tudnátok mondani, hogy az FC3-ban lévõ Szu-25T= DCS:Szu-25T-vel?

Köszi a válaszokat! 😊

Nekem nem mindegy, mert korlátozott a netem. De ez már az én gondom:-)
Mivel a DCS már egy ideje automatikusan updatel-i magát, így azt hiszem a kérdés tárgytalan...
Reaper
Szerintem eléggé egyértelmû, hogy update-elni kell a DCS world-öt😊)

Kíváncsi leszek az elsõ tapasztalatokra és videókra. arról nem írnak, hogy mûködik-e a korábbi verziószámú DCS Word alatt, vagy abból is legfrissebb kell.
Épp tesztelés alatt van, hogy mûködik e az a módszer ami anno FC2 -nél is. Tehát elég egy registry bejegyzés meg az FC.exe... 😊
Molnibalage
Ez mit jelent? Csak azért kérdem, mert megvenném és kipróbálnám, de az FC-t elajándékoztam a sima Loncit meg a kukába dobtam. Most akkor warezoljam le az õsrégi alapot? <#fejvakaras>

Reaper
Nem, ehhez is DCS World kell alapból. Cutter megválaszolta a kérdésed lentebb, hogy miért kell hozzá LO vagy FC1-2...

Sanyo
Nem, de ahhoz hogy a telepítõ lefusson, kell a LC, FC vagy FC2.

www.pcpilot.hu

Korábban nem arról volt szó, hogy vagy a DCS world, vagy a Lockon kell hozzá? Most akkor a DCS world nélkül is használható az FC3?
Oké, kiprobálom, kösz.

Fc3 béta? szuper.
Reaper
Akkor gyanítom, hogy a szokásos reg file-os cucc mûködni fog...

Mert a Lock On az Ubisoft tulajdona, és az FC mint olyan anno a Lock On kiegészítõje volt... Jogi viták miatt kell hozzá...
Reaper
Vagy sima LO vagy FC1-FC2 kell hozzá, de ne kérdezd meg, hogy miért. Logikát nem látok benne.

macleody
Tedd be ezt.
A monitor setupba meg ezt amit Caterpillar linkelt.
Reaper
Így van!

Molnibalage
Most nézem, de kurva jó, hogy kell hozzá FC. Én azért adtam el, mert arról volt szó, hogy nem kell hozzá... Jól értem, hogy a sima Lonci is elég hozzá?

Molnibalage
Ez azt jelenti, hogy gyak. megveszem a betát és utána a véglegeset is ingyen megkapom?