Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Tévedtem. Megnéztem a számlát, HD 7850-em van. Nos, akkor miért is egy fostaliga ez kérem...? <#fejvakaras><#rinya>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Parancsolj egy vidi, 9:55-tõl. Amúgy piros->zöld->fehér felváltva, véleményem szerint 1 másodperc körüli rotációban.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

mit javít az új update?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Sziasztok!

Ha számít valamit hogy leírom ,KAB-500L és KAB-1500L bombák nem mûködnek a játékban. Esnek szépen a cél felé de amint a cél fölé érnek átsiklanak fölötte. Legalább 10 bombát dobtam egy SAM re és mind mellé ment úgy hogy automatán belockolta a célt a keresõ.

HungaroJET
De, csak küldjél videót hogyan legyen megcsinálva (farokfény statikus ? szárnyvégek felváltva ? milyen ütemben ? hányat villan ? milyen idõközökkel - ha többet villan egy periódus alatt ? stb.)
Sõt a kabin üveget is rendbe raktam, meg akár specular map-ot is adhatnék a MiG-29-nek csak még nem tudom, hogy van-e értelme. Úgyis matt az összes festés, kivéve talán azt a néhány jubileumi festést ?
Szerinted melyik volt a legfényesebb ? 98-as, 2008-as ? és a 2000-es sas festés fényes volt ?
Ja, meg gond van a Magyar skinekkel, nem akarja olvasni a tech könyvtárból, utána kell nézek miért...A modellwiever meg olvassa, és persze a fénye effektek sem teljesen azok a játékban mint az MV-ben szóval a végleges csillogással/reflekcióval tököltem elég sokat hajnali 3-ig.

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Az nem oldható meg valahogy, hogy felváltva villogjanak a helyzetlámpák?😊

Reaper
Szuper! Jól hangzik!😊

HungaroJET
Répi ! Egy agyeldobós hiper-polír-króm MiG-29-hez mit szólnál ? 😊
A HuAF szürke színeivel iszonyat brutál !
Megfésülködhetsz és fogat is moshatsz a géptörzsre vigyorogva 😄
Egyébként az égõk is készen vannak 😊
Még néhány apró be-állítgatás és nyomok képeket is.

HAVE A BANDIT DAY !

Természetesen MLRS bevetése is volt célterületre, sõt B-52-es szõnyegbombázás. Nem kell semmit bûvészkedni, sokan közölünk HD4850 és HD4870-el nyomják 1Gb VRam-al és megy szépen.
Nekem meg egy 920 -as i7... sok tekintetben a tied modernebb, nehogy már ne legyen elég.. A VGA az kevés ezzel nem tudsz mit csinálni... Csere!
Molnibalage
i5-2400S CPU-m van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molni bakker, nem a CPU a xar, a VGA a kevés, minden maradhat a gépben, a VGA -t add el vegyél egy 7870-et helyette és lesz stabil 60-70 FPS -ed...
Molnibalage
Rakéta sorozatvetõk voltak? 😊

Én elhiszem, hogy más tudja használni, biztosan tudjátok, hogy hogyan kell játszani a beállításokkal, csak én kinõttem abból a korból, hogy bûvészmutatványok után tudjak futtani egy játékot. Lehet, hogy furcsa, de én elvárom, hogy ha meveszek, akkor az mûködjön...

100%, hogy nem normális, hogy nem látható egységek megfelezék / -25 FPS-t csináljon. Ezt ki nem lehet magyarázni.

Többször repültünk olyan bevetéseket, ahol több min 200 mozgó egység csapatlégvédelemmel ellátva. A-10C, Su-25T és KA-50-es volt a védelem, dinamikus idõjárás, rengeteg AI egységgel a levegõben mindkét oldalon. CA-val rendelkezõk "generálisok" meg irányították a földieket az AI vadászokat és nem igazán volt probléma senkinek multiban, pedig szépen nézett ki a csatatér, a rengeteg roncstól és a rengetek füsttõl.

Igaz hogy van bõven hiba, de rengeteg új játékélményt ad a DCS_World és azért látványban is messzemenõen jobb mint az elõzõ Lock On verziók.
Ha cserére szánod magad, szólj nyugodtan... ha tudunk, szívesen segítünk...

Nyilván ez sem tökéletes, de szarnak azért nem nevezném. Önmagukhoz képest sokat javultak... Ha más nem tapasztal ilyen fps ingadozást, akkor szinte biztos, hogy a gpu a szûk keresztmetszet.

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ez alapján akkor sajnos a csóka sem, aki összerakta. Õ azt mondta, hogy a CPU tényleg lehetne erõsebb, de a VGA-t jónak ítélte ehhez a szinthez. A VGA-t nem fogom lecseréni, ennyi erõvel minek vettem meg ezt az egész konfigot..

Molnibalage
Sajnos én nem értettem hozzá. Akkor lesz egy CPU csere, amit ráveszem magam arra, hogy elzarándokoljan venni egyet és leszedjem a CPU hûtõt és találok vevõt erre. Egyébként az a sejtésem, hogy ez sem segítene rajta. Néhány rakétától nem kellene az FPS-nek képregénnyé varázsolnia a játékot.

Az meg hogyan lehet, hogy más újabb játéknak simán elég a VGA? Nem lehet, hogy egyszerûen szar az egész...? Én legalábbis én így látom.

Folyt. köv. mert nem lehet szerkeszteni...

Szóval a Radeon HD7500 vga hiába a 2GB Vram, a GPU harmat gyenge a DCS World-höz.

Legalább HD7700-as soroza vagy inkább HD7800-as.
i5k-t kellett volna venni, az minden gond nélkül elketyeg 4GHz-n... ehhez egy GTX560, vagy egy HD6950@70, és egy ideig elvagy...

Ez így játékra nem túl acélos jelenleg... :S

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Hát ez furcsa, más meg azt mondta, hogy a CPU a túl gyenge. (2,4 GHz-es, de simán fel lehet húzni x33 beállítással 3 GHz fölé, mert a gép hûtése jó még minimum fan fordulatszámmal is.)

Balázs!

abba a konfigba egy videókártyát egy komolyabb vga kártyát kéne tenned, mert az szûk keresztmetszet. A DCS_World és az elõzõ önálló DCS modulok is nagyon szépen kihasználták a vga-kat, sokszor 99%-ban!

Az én konfigom jóval gyengébb a tiédtõl és nincs FPS probléma Full HD-ben 4xMSAA és 16XAF mellett sem, a grafikai beállítások is maxon vannak, kivéve az shadow van low-n és fák árnyékai kikapcsolva.

Konfig: AMD Phenom II X4 3,4GHz, 4GB DDR2 Ram, Nvidia GTX560Ti OC 1GB Vram.

Reaper
<#taps><#eljen>

Molnibalage
VGA-nál vagy a programon belül? A VGA app control beállításon van.

Molnibalage
Én nem tudok örülni. Az én szemszögembõl 0 célsûrûségû területen - 40-50 jármû és 6-8 repcsi-heli számomra nem mennyiség, ez a taktikai modellezéshez szüskéges minimum - és játszhatatlan a gamma egy gyengének nem nevezhetõ konfigon, minimum beállításokkal. Gyakorlatilag egy nem mûködõ játékprogramot adtak ki.

Csak én érzem azt, hogy egy bõszítõ? Még jó, hogy kipróbálható a DCS World, a bibi az, hogy az A-10 megvétele után töltöttem le. Ezek után nem érzek kéztetést arra, hogy megvegyem az FC-t. Persze növelhetõ az FPS, ha nem teszel be rakéta sorozatvetõt. Kösz... Ennyi erõvel íranak egy listát, hogy mit ne és mit igen. Akkor meg minek van benne?

Lassan már egy komplett patc-ot készítesz
Ja és nálam 8x az elsimítás.
Én notebookon használom, a textura High, minden más Low, így szoktam egyszerû küldetéseket repülni. Pld a gyári missions-kat gond nélkül végig repültem. (átlag:15-25fps)
Korábban már én is írtam, hogy fps szempontjából semmivel sem jobb a DCS, mint a Lockon, vagy az FC. Ahogy te, úgy én is tapasztaltam, hogy az új konfigon még rosszabból fut a Lockon, mert az még nem kezeli a többmagos processzort és az új technológiákat.
Tény, hogy a régi rendszerekre sem tudták jól megírni, és az újra sem, bõven vannak itt programozási, tudási hiányosságok. De elnézve a szimulátorok piacát, örülhetünk, hogy legalább ez is van.
Kis trükközés a Waterquality értékkel és bár nem látszik a különbség, de valamivel jobb az fps. TSSA kikapcsolható, élsimitást is vedd le, árnyékokat is, HDR-t is, bokrok-fák távolsága minimumon, preload érték 50000 körül. Úgy látszik, hogy a texture, scene, visib range értékeket nem kell levenni, a min és a max állítás között kicsi az fps változás, de mindezen dolgok géptõl is erõsen függhetnek, tehát ki kell próbálni.

World 1.2.2, SU-25T típusnál mûködik valakinek a waypoint funkció?

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

HungaroJET
No, ez azt hiszem ütõs lesz: rájöttem, hogyan lehet utólagosan a textúrákat önmegvilágítóssá tenni és az intenzitást is beállítani hozzá. Sõt, skála feletti túl-intenzitást is tudok hozzárendelni !
Reaper, most tuningolom a MiG-29-es utánégetõjét 😊 Éjjel is látható lesz, sõt ha akarod megcsinálom úgy, hogy még az ember retináját is kiégeti 😄
A HDR is beindul rá 😊 és lesötétít, mintha közelrõl néznél egy infracsapdát. Utánégetõ fázisonként más-más fényerõt is adhatok neki, szóval kisebb kakaónál nem fog annyira világítani. Nemsoká el lehet felejteni ezt a mostani gagyi omnilight fényt az utánégetõ terekben, ami a forsage "láng" AB modellel dolgozik. Nem kis meló, de remélem holnapra megleszek a MiG-29-esekkel, aztán jöhet a többi gép. (Én most totál belelkesedtem) 😄

Molni, neked pedig le kellene kapcsolni az élsímítást és akkor rendesen lehet FPS-t nyerni.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Képek.

Valahol a távolban van valami, ami 1 pixel ekkora távból, de ez neki elég FPS nuku.

A rakéták is láthatatlanok szabad szemmel, FPS már tényleg nincs.

Ez most komoly. Tényleg ezért kellene fizetni? 5 perc alatt egy teljesen basic szituban használhatatlan a játék. 5 perc alatt szertefoszlott minden reményem, hogy ebbõl lesz valaha bármi értelmes.

Molnibalage
Ti hogyan tudtok játszani a játékkal...? A helik és a rakéta sorozatvetõk el kezdtek dolgozni. FPS = 4 úgy, hogy minden low-ra van állítva.

Ez használhatalan bughalom.

Molnibalage
Ez is az. Medium felbontáson simán 24 alatti FPS volt egy instant generált rossz idõs repülésnél. Mikor nem néztem az egységek felé, akkor 40-45 FPS volt, de ha 5-6 mérföldrõl (!) feléjük fordultam, akkor megfelezõdött. Valami nagyon durva LOD skálázási hibát sejtek...

Reaper
Na sebaj, elkezdtem már megrajzolni😊

Reaper
Köszi, de ez rohadtul pontatlan...

Reaper
Amúgy az elsõ linken a hozzászólásba bepakoltak elviekben jók lennének, de ezek felbontása is pici...

Nem pont az, de legalább nagy: link

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Reaper
Nem, nem ahhoz kell😊 Ellenben muszáj az a verzió, amit beraktam, mert az a legpontosabb...

HungaroJET
Itt egy nagyobb: (remélhetõleg a Loadout screenhez kell) 😄

KATT

HAVE A BANDIT DAY !

A lenti email cím van a képnél, lehet, hogy meg van neki nagyobb méretben, szerintem kérdezz rá.

[email protected]
HungaroJET
Van itt egy hasonló:

KATT

Itt meg egy csomó: (de egyik sem pontosan az amit kértél)

KATT

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Gyerekek! Pontosan ez a kép kellene nekem, csak viszonylag nagy felbontásban. Nincs valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni?

Pici észrevétel a hibalistához: DCS World 1.2.2, Su-25T, Senaki ILS jelzése a HUD-on. Vagyis a hiánya.

FC3-hoz szívesen hozzátennék valami pozitív véleményt, de (béta ide vagy oda) összességében egyelõre csalódás.

Beigazolódott, ahogy korábban is gondoltam, hogy az FC3 parasztvakítás, egy összecsapott csomag, amit most gyorsban kiadtak, hogy karácsony elõtt legyen némi bevétel belõle.
A Beta tesztelõket nem szidnám, mert lehet, hogy nem õk a hibásak, lehet, hogy látják a hibákat, de hiába ha EDe nem javítja.
Más jellegû szoftvernél voltam Béta teszter, és ott is hónapokig könyörögni kellet, hogy javítsátok már ki. Csak nem értem, minek a Béta teszt, ha szarnak az észrevételekre.
Maradok a sima ingyenes SU-25Tnél, és ha kijön a Mig-21bis, akkor annál, ott jó esély van a normális mûködésre.
Talán a jövõben valaki készti egy normális 29est is, bár ez csak egy kívánság a részemrõl, az meg fõleg túl szép lenne, ha a magyar légierõ összes eddigi orosz gépe le lenne modellezve.
Persze mindennek alapja a DCS world, és ha az el van baszva, akkor az elég sokkmindent befolyásol.
Reaper
Inkább 8-10m.

Azt azért ne felejtsd el hogy a Lock On optimalizálatlan fos... Próbáld ki a dcs:w -t az ingyenes... Garantálom hogy ezzel a géppel sokkal jobb lesz az fps -ed és sokkal szebb is lesz! 😊
HungaroJET
Ne is csodálkozzatok 😊 Ez egyik teszter meg is írta a fórumon (Dave- USAFMTL), hogy kellettek a friss szemek 😄

Egyébként F-15 kerekeit, mindjárt javítom, (ezen a modellen is) én már régóta így használom. Kondenz ne a csõbõl jöjjön ugyancsak javítható.
Szerintetek kb. mennyi a reális távolság a csõ mögött ? 2-3 méter ?

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
És mi értelme van bétateszterkedni, ha basznak kijavítani a legalapvetõbb hibákat is évek alatt? Értem, hogy új és új dolgokat tesznek bele, de ilyen piszlicsáré hibákat javítsanak már ki könyörgöm. 2 fokos siklószög eltérés meg hasonlók? Öcsém, ez showstopper bug, mert az ILS akkor dísznek van...

Innentõl OFF.

A FreeFalconban is ez bassza fel az agyamat. 2 évig téptem a számat, hogy skacok, ezt-és ezt kéne javítani, erre. Pontosabban 2 évet vártam, miután step by step leírtam, hogy mit, hogyan és miért. Aztán kinyitottam a számat, hogy mi van két év alatt sem sikerült, amit nekem 1 órába telt...? Na, egybõl nem voltam FF tag...

A BMS csapat sem jobb. Csak azt szakjózzák, hogy "kód, kód, kód", az adatbázis hibákra meg basznak eddig magas ívben. Egyik olyan csapat, mint a másik, bár legalább a Falcon ingyenes...

ON

Molnibalage
Hát ez tényleg röhejes. Ezért én pénzt nem adok ki egyelõre. Az FPS dropot tíz éve nem sikerült megoldani. Feltettem az õsrégi (tudom, az is baj) Loncit + 1.02-es patches. Egy üres küldiben F-15-tel app. controlled élsimítás és aniz. text mellett város felett 24 alatt volt az FPS az új gépemen. i5 CPU 3 GHz felett, 16 GB RAM HD 7500 2GB Áh...

Ettõl még a BETA testerek ti vagytok aki megveszitek! 😛
Reaper
Cutter, nem félek én attól, hogy különösebb változás lesz, ha eddig nem volt...