Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Répi, köszi az infókat. Nagyon jó, hogy most már tudom a fényszórók/lámpatestek beállítási szögeit, de a teljesség kedvéért azt is tudnom kéne hány fokos szögben terít a fény ! ?
Lesznek lassan rendes fények is remélhetõleg, de most a béta folt után megvariálták a lua dolgokat, szóval még utána kell nézzek mik is változtak pontosan, de az már tuti, hogy a MiG-29 fények nem úgy mûködnek mint elõtte (a többi gépnél sem), de ez persze nálam az FC3 hiánya miatt is lehet. Gondolom egy csomó FC3 gépkezelési LUA bekerült az új FC3 DLL-be.
HAVE A BANDIT DAY !
Két dolog még mindig odaver az FPS-nek.
1. Ha rakéta sorozatvetõ mûködik.
2. Robbanás és por/füst. CBU-nál már nem 1-4 az FPS, de 8-12 értékre leesik 1 robbanásnál. Ha többet dobok és nézem a becsapódást, akkor gyak. képregény.
Gyalázat, amit a füsteffekten néven mûvel a cucc. Azt nem értem, hogy akik videóznak, azok hogyan vették fel 24 FPS felett, mikor felvétel nélkül is képregény nálam? Na mindegy, megnézem a pakkal is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Vazze kapcsold már be teljesítménycentrikusra az energiagazdálkodást...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Igazából én csak azért venném meg az egész szériát, hogy filmeket csináljak vele. :)
Lehet hogy ujra is kell inditani a winnél bármi elöfordulhat.
Egyébként tényleg nem értem, hogy mi lehet nálad.Nekem még mindig 4850 1gb és X4 965Be 8gb rammal nem akad, a Falcon sem.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A nem irányított rakéták füstje is elég rendes FPS zuhansát csinál, ha van becsapódás és célpont robban, akkor majdne, CBU zuhanás.
Az upgrade packot is megnézem, köszi. HDR-t sem kapcsoltam be egyébként. A csomaggal az a bajom, hogy mi van, aki nem használja? MP kompatiblitással mit tesz?
Hát apám neked akkor kiegyensúlyozott energiagazdálkodáson van a géped és csodálkozol, hogy szarul megy a DCS_World.
Mindenképpen állítsd teljesítmény centrikusra, mert így a proci órajelét se veszi meg a PCI-E port sem kapcsol kisebb teljesítményre. Mindenképpen fontos a teljesítmény centrikus energiagazdálkodás ha repülni akarsz, nem lesznek ilyen nagy FPS különbségek.
Nekem CBU bombánál van csak FPS drob, irányítatlan rakéták becsapódásakor minden ok.
Van egy kis csomagunk, ami javítja a teljesítményt, belinkelem ide:
DCS_World upgrade
Letöltöd, kicsomagolod a DCS_World gyökérmappába és mindent felülíratsz.
Optimalizált LOD beállítás
Kikapcsolja a városokban a rengetek kémény füstöt(nyáron mindenki tüzel?)
Robbanások optimalizáló(kivétel CBU bombák)
HDR esetén a nap realisztikusabb
Orosz rádióhangok
Fékernyõ hang javítás
MiG-29 GSF javítás(by Hungaro)
Orosz gépek kabinjában, minden mûszer orosz felirattal HD kabin miatt.
Egyenlõre ennyi.
Szóval állítsd be teljesítmény centrikusra az energiagazdálkodást, úgy is teszteld le, meg a csomagot is berakhatod, utána is mehet a teszt.
Sok sikert!
Én érdemi infóval sajnos nem tudok szolgálni, ugyanis nekem még drága.. :(
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Visszatérve, azt érdemes beállítani amit írtam, valamint azok a beállítások amiket Wittman javasolt mindenképpen megszívlelendõek... Érdemes tudni, hogy azért mert valamit lejjebb veszel nem biztos hogy jobb lesz a teljesítmény. Ezek a vga -k már arra lettek kitalálva hogy terhelje õket az ember méghozzá nagyon.
A robbanások szarok ezt mindenki tudja, volt rá fix régebben, nem tudom az most mûködik e, ezt Wittman meg tudná mondani, nem lett tõle 100% de a jelenlegi állapotnál sokkal jobb!
Van energia takarékos, kiegyensúlyozott és teljesítmény centrikus.
Érdemes teljesítményre állítani.
Ahol be tudod állítani:
Vezérlõpult -> Energia gazdálkodás -> Itt lesz a 3 lehetõség a fõ képernyõn!
Egyébként a win7 64bit esetleg a win8 64bit erõsen ajánlott! :)
Tökmindegy, hogy mit állítok be, a LOD kezelési (?) balfaszsága akkor is megmarad. Nem szabadna az FPS-re semmiféle hatással lennie, ha pixelméretû jármûvek kerülnek a látóterembe. Mégis ezt csinálja. Ezen semmi sem tud segíteni.
Nyugodtan állítsd be a játékban az élsimítást 4xMSAA-ra
Kis is kapcsoltam, attól sem lett jobb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A tükrözõdés 100.000 * -esen van túlskálázva ! ! !... szóval lehet mibõl levenni és játszani a lehetõségekkel.
Képek
HAVE A BANDIT DAY !
A vonalsimítás mód az nagyon eszi a vga-t, ez tulajdonképpen a SuperSlamping élsimítás, ami jó csak cserébe megeszi a vga-kat.
Nyugodtan állítsd be a játékban az élsimítást 4xMSAA-ra
Korábban kérdeztem, hogy milyen oprendszer, de gondolom windows 7. Energiagazdálkodás mire van beállítva?
Fények...vannak már kapcsolási lehetõségek is ?
Gondolom van folyamatos világítás és ez a egymás utáni piros-zöld-fehér felkapcsolódás (villanásnak nem nevezném) ...gondolom ez a felerõsödõ-elhalványuló fény az izzószál "tehetetlensége": kap feszültséget, majd nem.
Más variációk a fényekre ? (tudom még az orrfutó-fény textúrát is össze kéne hoznom)
HAVE A BANDIT DAY !
OFF.
TSSAA-t szintém kikapcsolni.
Úgy volt.
Civil traffic kikapcsolni.
Fák árnyékait kikapcsolni.
Az összes árnyékot kikapcsolnám, ha lenne olyan opció. Ez a pipás, nem is pipáltam be.
A driveren belül az élsimítást állítsd alkalmazás vezéreltre.
Úgy volt.
Morfológiai szûrés nem kell.
Csak app controlled van a CCC-ben, off opció nincs.
Textúra szûrést veheted 16x-ra nyugodtan.
Ez app. controlled volt.
Tesszelációt AMD optomailizált
Catalyst A.I.: teljesítmény
Vonalsimitás mód: teljesítmény
Csak az utolsó volt másmilyen.
A DCS_World be tudsz állítani élsímítást. az most neked mire van állítva?
TSSAA-t szintém kikapcsolni.
Civil traffic kikapcsolni.
Fák árnyékait kikapcsolni.
A driveren belül az élsimítást állítsd alkalmazás vezéreltre.
Morfológiai szûrés nem kell.
Textúra szûrést veheted 16x-ra nyugodtan.
Vsync alkalmazás vezérelt, mert a játékban azt is tudod aktiválni.
Tesszelációt AMD optomailizált
Catalyst A.I.: teljesítmény
Vonalsimitás mód: teljesítmény
Ezekkel a beállításokkal mennie kell a DCS_World-nek normálisan.
A CBU robbanása mindenkinek szar!
Vidi
Isten nem bottal, hanem VMware.
HAVE A BANDIT DAY !
Ja, a link a videódhoz lemaradt :D
HAVE A BANDIT DAY !
(A Catalsyst CC viszont csak annyit ír ki, hogy AMD Radein 7800 series.)
Az árulás részt nem értem. Ennyit tud. Nem tudok vele mit kezdeni. A probléma egyébként nem egyedi, a BMS4 sem tudja az a framerate-et, amit elvárnék tõle...
Itt valami nagy árulás lesz, mert jóval régebbi vga-n is szépen fut, az Nvidia GTX560Ti-m meg szintén gyengébb és semmi probléma.
Eddig jól félrevezettél minket?
Gondolom win7 oprendszered van? Energiagazdálkodás mire van állítva?
Pedig csak "koszos" 1280x1024-ben futtatom...
http://prohardver.hu/teszt/a_radeon_hd_7870_es_hd_7850_tesztje/osszegzes.html
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha számít valamit hogy leírom ,KAB-500L és KAB-1500L bombák nem mûködnek a játékban. Esnek szépen a cél felé de amint a cél fölé érnek átsiklanak fölötte. Legalább 10 bombát dobtam egy SAM re és mind mellé ment úgy hogy automatán belockolta a célt a keresõ.