Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
napocska a HUD-on belül.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Ka-50
Ka-50
www.pcpilot.hu
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én steam-en vettem meg a hétvégén amíg akciós volt a dcs bs 1-et.Szokta még valaki játszani? és jól látom hogy a dcs world-ben nem tudom majd használni?
www.pcpilot.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Néha akkor blõdségeket írnak EDe fórumra, hogy kihullik a hajam, csak se idõm, meg se türelmem nincs a felvilágosításra.
A liveries-en keresztül is lehet. Nem is lenne vele baj, ha az update-ok nem csesznék széjjel mindig. Ezért jelen formában a Tech mappán keresztül jobb, mert azt nem firkálja át az update - eddig viszont lehet, hogy nem olvasta (xar DLL leírás alapján)...asszem a DCSW elsõ foltjaival még mûködött a Tech, utána már nem - mostanáig...most megint jó
HAVE A BANDIT DAY !
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Érdekes módon most betöltõdnek az MH59 skinek a tech mappából.
Úgy rémlik én nem variáltam a dologgal, tehát akkor most ezek szerint az új patch miatt vált mûködõképessé ?
A Ti tapasztalataitok szerint ?...Nálatok bejöttek a skinek korábban is ?
HAVE A BANDIT DAY !
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez alapján tényleg nem éri meg a steames.
BS1
BS2
Legegyszerûbbnek és olcsóbbnak az itthoni, dobozos vásárlást tartom.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem igazán ismerem ezt a sorozatot, ezért lenne egy kérdésem:
A steamen 75%-al le van árazva a Black Shark. Bekavar-e valamibe, ha steamen veszem meg?
Ezen kívül csak az A-10 kapható még ott.
Kérdésem, hogy 1.20 körül az a szaggatott négyszög hogy jön elõ és mire szolgál? Hogy tudok én is ilyet elõvarázsolni és szerintetek mire kell használni?
Valamint ugyan itt az aim-9 rakéta célzófeje szépen mozog automatán körbe-körbe. Ezt hogy tudom megcsinálni? Milyen gombbal indul el a keresése???
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Molni hátha tud valami infóval szolgálni. 😄
De kissé bug ízû a dolog, amikor rárepülsz egy légvédelmi egységre és az általad cipelt 6db D bõl 1 talál. Jobb esetben túléli az ember de az a jellemzõbb, hogy kezdheted az indítási procedúrát elõröl annak fényében, hogy a köv. rácsapáskor is ez lesz...
Zavaró....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Az 1.2.2 feltelepítése óta az AGM65D nagyon sokszor mellé megy...
Cél befogva TGP-vel AGM ráállt szintén a célra. egyenesen a cél felé repülök nem rángatom a gépet de indítás után a rakéták 30-50%-a nem talál be. 100-200 méteren belül csapódik be de nem a célba...
Ez vajon mitõl van?
A válaszokat elõre is köszönöm.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AIM-7F. Az AIM-7M lényegében ugyanazt a hajtómûvet kapta, csak kevésbé füstölt és megízhatóbb volt.
(A Sivatagi Vihar alat látszott, hogy mennyire. Fél tucat légiharc alatt vagy kb. ugyanennyi rakéta hajtómûve nem indult be.)
Itt megtalálható az AIM-9L is, ez is igen közeli rokona az AIM-9M-nek.
Oki, jövõhéten megkereslek, ha az neked is jó! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://prohardver.hu/forum/index.html
HAVE A BANDIT DAY !
Eladó, ha lehet egyben a következõ motyesz:
AsRock 970 Extreme 4 alaplap (Gar.:2013.06.23)
2*4GB Kingmax DDR III 1333 (Gar.:2013.06.23)
2*2GB Kingmax DDR III 1333
Gigabyte AMD Radeon HD 6950 @ 6970! 2GB GDDR5 (Gar.: 2014.03!)
AMD Phenom II x4 975 BE
Scythe Mugen II hûtõ
SoundBlaster X-Fi XtremeMusic PCI
Saitek X-52 pro
Ház, Coolink 500W táp, kártyaolvasó (mit tudom én mennyi az egyben)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680*1050 (HDMi)
Samsung 320GB SATA HDD
Asus DVD író
Szoftverek:
IL2
IL2 - Forgotten battles
IL2 - CloD (dobozos)
Lock On
Lock On: Flaming Cliffs 1 (dobozos)
Lock On: Flaming Cliffs 2
DCS: Black Shark (dobozos)
DCS: Black Shark 2
DCS: Combined Arms
DCS: P-51D
DCS: A-10C (elõvásárlásos, Nevada map ingyen jön hozzá)
FSX Gold
Diablo III
Rise of Flight (7-8-10 géppel)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont megvannak adva az égés idõk az egyes rakéta fokozatokhoz és a hozzájuk tartozó üzemanyag-felhasználás (fogyás-folyás kg/sec) és a tolóerõk is.
Ráadásul ballisztikai röppálya adatok is vannak. Jól néz ki. Szerintem jó lesz ez a Béta utáni idõkre 😊
HAVE A BANDIT DAY !
Égésidõkkel mi a helyzet? A rakéta tüzelõanyag fogyását modellezi a progi?
Take On Helicopters címû játékban hogy oldották meg,hogy ha neki repülsz egy fának,vagy bokornak,akkor ott is maradsz,mert összetörik a gép azonnal?érdekelne a dolog.
De akár a frissítés után csinál az update a DCS gyökértbe backup.000 mappát, amiben ugyanazok vannak. Onnan is vissza lehet másolni.
Papa! Mikor vagy otthon és mikor érsz rá? Régen dumáltunk már.
Since a lot of people are asking about what my PC specs are, here is a list:
ASUS Z77 Sabetooth Motherboard
I7 3770K Intel quad Boost to 3.8 native
16 GB DDR3 Ram
GTX 580 3GB version
120GB SSD where I installed my OS and DCS only
2TB 7200RPM drive
Record with DXTORY
I edit with SONY VEGAS and well as After Effects 5.5
TRACK IR 4 on default program only smoothing enabled
And finally, I use the Thurstmaster Warthog Hotas for my DCS videos, and X52 pro for my other shittier flying sims.