Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Isten áldja a pogányokat!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha a steamen aktiválom az A-10-et akkor is kell a starforce-os aktiválás?
http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=warthog&IsSearch=1
Azt gondoltam hogy a Mustangnak nincs értelme modern gépes környezetben, de ha esetleg van szerver ahol csak Mustang-Mustang ellen van úgy még elég jól elehetne szórakozni, talán késõbb kiadnak még pár világháborús gépet.
Ha a CA inkább stratégia akkor az nem annyira érdekel, akkor az FC3 és P-51 közt kéne döntsek.
FC3 és akkor vadász repülõgépeket is irányíthatsz, de ha szereted stratégiai játékokat, akkor CA. Nem sok szerver van úgy indítva, hogy CA kliens is van beállítva, de meglehet.
Azért érdeklõdök mert karácsonyra meglepném magam egy DCS termékkel, de nem tudom melyiket érdemesebb megvenni.
Esetleg nincs valakinek valami infója a Mig-21 rõl? Leginkább ezt venném meg, de ha még több hónapot kell rá várni akkor addig is vennék valamit.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Újabb kérdéssel fordulok hozzátok:
1. Elvileg a World magát frissítené, ami igaznak is tûnik, és tán van is valami frissítés mostanság, ami kijött(legalább is szerette volna magát frissíteni), csak amikor erre rákérdezett, ki kellett nyomnom és foggalmam sincs hol lehet ezt a menüt elõcsalni belõle, hogy akkor most megcsinálom. Pláne, hogy az A10 mellé, ami letöltõs verzió fel akarom tenni a BS2-õt, de addig nem engedi, amíg nincs frissítve :/. Ugyanakkor ha a multiba belépek és csatlakozni akarok egy szerverhez, csatlakozáskor összeomlik és kilép ://.
Mi a teendõ? Egyszer már újra raktam a World-öt, de ez sem segített.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
És belülrõl.Olyan,mintha 10m-el a talaj felett lebegne az álló gép a zónában.

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ma leszedem és tesztelem! Az ED hivatalos Su-27 3D-s modellje úgy is még odébb van, hogy kijön.
^ INNEN
http://combatace.com/files/file/13606-3go-mw-su-27-flanker-model-for-dcs-world-fc3/
HAVE A BANDIT DAY !
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=91385
^ LINK:
HAVE A BANDIT DAY !
LINK
HAVE A BANDIT DAY !
www.pcpilot.hu
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Manual 659 oldalán van egy ilyen lista.
Leon77
"A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek."
Ez biztos igy van? Mióta a DCS World önmagát frissiti és semmit nem tettem vagy frissitettem külön, mert azt hittem mindent frissit magától.
Szeretnék nyomtatni egy listát amin a repterek frekvenciái, és tacan channel-jei vannak feltüntetve. nem tudjátok honnan tudnám ezeket az adatokat megszerezni?
Lehet, hogy nincs még készen hozzá a collision és a damage model, fények, skinek stb. Egyébként meg bármi lehet, tudod, még az új MiG-31BM és az F-18C sincs befejezve...hátmég az FC3 😄
Ahhoz meg lassan hozzászokhatunk, hogy semmi újat nem jelentenek be, se rosszat se jót...egyszer csak megjelenik ozt annyi 😉
Ez a Su-27 beharangozó azért lehet kivétel, mert én jövõ hétre készen vagyok/leszek a 3GO Su-27-vel, és már túl sokan szidták EDét a régi modellek hiánya miatt.
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
Ha van olyan köztetek,aki a sevenmtõl rendelte az A-10-est,felvilágosíthatna,hogy hogyan kell,mert én egy darab rendelés vagy kosárba feliratot nem láttam az oldalukon.
Köszi!
www.pcpilot.hu
Letöltés:6DOF for DCS_World and FC3
Telepítés: a zip kicsomagolása DCS_World gyökérbe.
A Combined Arms-ban mennyire valósul meg a JTAC rész? Menübõl kell kiválasztani a rádió üzeneteket, valamint a cél adatokat? A cél megjelölése mi alapján történik? Vagy ha életszerût akar az ember, akkor egyszerûbb ha ts-en beszélgetnek a hozzá értõ és qualifikált személyek az egyik lent a földön, a másik meg repülve valamit 😊? Végül is az is megoldható.
Régebben már fent volt, csak a gép nem volt elég erõs hozzá, ogy normálsan fusson rajta. Most egy erõsebbel újra szerencsét próbálok csak közben ahogy látom újabb szelek fújnak a DCS-nél 😊.
Ugyanúgy repkedhetsz továbbra is az A-10C-vel a World-ben, az FC3 csupán a World egy fizetõs mod(ul)ja. A World a közös, ingyenes mag (mint egy demo), s ehhez vannak a külön modulok (A-10C, BS2, P-51D, Combined Arms, FC3). Ha már van World a gépeden, akkor a beépített automata frissítéssel gyorsabban frissíthetsz az újabb verzióra, s nem kell külön letöltögetni a World teljes telepítõ szettjét. A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek.
Abban kérném a segítségeteket, hogy jelenleg a FC3 megjelenésével mi változott? Alapvetõen az A-10C-vel repkednék, így elég-e továbbra is a world-öt letöltenem és az aktiválási kódot megadni, vagy kell netán valami inkrement patch, hogy tudjak repülni vele a world/FC3-ban?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
esti filmnézésnek való:
Trailer
Return 2 Base 2012
jobb oldalon a download
felirat.
remélem nem kapok büntit
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nem tud valaki véletlenül mûködõ letöltési linket DCS World 1.2.0 verzióhoz??
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
(DCS-ben is nagyon jó lenne éjjeli vadászat egy N változattal :o)

Torzsok Repülõ Kéiképzési Központ
Szintén korai példány,ez viszont szürke mûszerfallal készült. Valószínûleg ez a gép és a tesztpilótája volt a sztárja az 1993-as "black shark" címû orosz helikopteres filmnek is,aminek különlegessége,hogy színész az nem nagyon játszott benne. Viszont a gép fõtervezõje és tesztpilótája igen,sõt egy igazi GRU ügynök is:
Késõbbi változat,az infracsapda kezelõpultja már bal oldalon van és egyértelmû,hogy van ABRIS:
Ka-50
a többi fotó ugyanerrõl a géprõl
Itt egy másik fajta Skval monitort használtak,és egyéb eltérések is vannak: