Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A CA-val mennyire játszanak a jelenlevõk stratégiai/taktikai szimulációsdid AI vagy akár PvP környezetben?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TG Gida
Köszi!Kipróbálom.

Isten áldja a pogányokat!

Mind a Host gépen, mind a kliens gépen állítsétok a network speedet Lan-ra a multiplayer option-ban.
TG Gida
Van egy olyan problémám,hogy ha indítok egy hostot,akkor csak addig látja haver a servert,amíg le van pausálva.A másik, ami nagyon furcsa,hogy ha bent vagyunk a játékban mindketten szu-25-tel,akkor minden ok,viszont ha én átülök a-10-be,õt 2 perc múlva kidobja.

kell,azt az elsõ játékba lépéskor fogja megcsinálni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

TG Gida
Szevasztok!
Ha a steamen aktiválom az A-10-et akkor is kell a starforce-os aktiválás?

lenne egy kérdésem.a Combined Arms-ban lehet változtatni a földi egységek újratöltési idején?és ha igen,akkor hol?sp módban nagyjából 1 óra mire a Tunguska újratölt,ami szerintem messze van a valóságtól.de voltam olyan szerveren játszani,ahol 1-2 perc alatt újratöltött.multiban gyorsabban töltenek?ED fórumon nem láttam megoldást a dologra.

Bögyörő
Köszi a választ, ismerem a sorozatot mert a BS1, FC2, és az A-10C megvan, igaz ez utóbbinál csak egy serialt kaptam egy ismerõstöl, ezért multizni nem tudok vele.

Azt gondoltam hogy a Mustangnak nincs értelme modern gépes környezetben, de ha esetleg van szerver ahol csak Mustang-Mustang ellen van úgy még elég jól elehetne szórakozni, talán késõbb kiadnak még pár világháborús gépet.

Ha a CA inkább stratégia akkor az nem annyira érdekel, akkor az FC3 és P-51 közt kéne döntsek.

Legtöbb multi szerverre mind hárommal be tudsz jönni, de a P-51 nek nem sok értelme egy modern háborús környezetben...

FC3 és akkor vadász repülõgépeket is irányíthatsz, de ha szereted stratégiai játékokat, akkor CA. Nem sok szerver van úgy indítva, hogy CA kliens is van beállítva, de meglehet.
Bögyörő
Sziasztok, próbálta már valaki a Mustangot, multiba sokan játszák? Vagy a Combined Armst arról mi a véleményetek? Vagy az FC3-at, melyiket érdemes a három közül?
Azért érdeklõdök mert karácsonyra meglepném magam egy DCS termékkel, de nem tudom melyiket érdemesebb megvenni.
Esetleg nincs valakinek valami infója a Mig-21 rõl? Leginkább ezt venném meg, de ha még több hónapot kell rá várni akkor addig is vennék valamit.

Start menü, Programok, Eagle Dynamycs, DCS World, Update DCS World,

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rendben, úgy lesz. Köszönöm az infót!

Holnap próbáld újra. Úgy tudom, naponta egyszer a legelsõ indításnál frissíti magát.
Sziasztok!

Újabb kérdéssel fordulok hozzátok:

1. Elvileg a World magát frissítené, ami igaznak is tûnik, és tán van is valami frissítés mostanság, ami kijött(legalább is szerette volna magát frissíteni), csak amikor erre rákérdezett, ki kellett nyomnom és foggalmam sincs hol lehet ezt a menüt elõcsalni belõle, hogy akkor most megcsinálom. Pláne, hogy az A10 mellé, ami letöltõs verzió fel akarom tenni a BS2-õt, de addig nem engedi, amíg nincs frissítve :/. Ugyanakkor ha a multiba belépek és csatlakozni akarok egy szerverhez, csatlakozáskor összeomlik és kilép ://.
Mi a teendõ? Egyszer már újra raktam a World-öt, de ez sem segített.
Segítségeteket elõre is köszönöm!

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Kipróbáltam Hungaro SZU-27-esét, és ajánlom mindenkinek. Nagyon igényes alkotás.
Külsõ nézetben.

És belülrõl.Olyan,mintha 10m-el a talaj felett lebegne az álló gép a zónában.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Köszi Hungaro!

Ma leszedem és tesztelem! Az ED hivatalos Su-27 3D-s modellje úgy is még odébb van, hogy kijön.
közben megoldódott a dolog,köszönöm a segítséget.csak azt nem értem,hogy a másik két szériaszámnál miért volt egyszerûen elég a telepítés utáni aktiváció?

HungaroJET
Su-27 letölthetõ a DCSW-hez, FC3-hoz:

^ INNEN

http://combatace.com/files/file/13606-3go-mw-su-27-flanker-model-for-dcs-world-fc3/

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
A széria számaidat hozzá kell "kötni" a felhasználónevedhez itt, miután regisztráltál:

http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=91385

^ LINK:

HAVE A BANDIT DAY !

Úgy tapasztaltam, néha meg kell változtatni a jelszót. Nekem ez segített már kétszer.
azért van még mit javítani a world-ön.megvettem a combined arms-t,telepítettem az általuk küldött sorozat számmal,és azóta nem tudok multiplayer módban játszani,mert invalid serialnumber hibaüzenetet ad,amikor megpróbálom.single player módbab fut mindegyik modul.

HungaroJET
UH-1H Béta elõjegyzés még az idén: (ez persze még nem jelenti azt, hogy kis is jön az idén)
LINK

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo

www.pcpilot.hu

Igazad van, rosszul tudtam! Köszi a kiigazítást!

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bögyörő
250M30Re

A Manual 659 oldalán van egy ilyen lista.

Leon77
"A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek."

Ez biztos igy van? Mióta a DCS World önmagát frissiti és semmit nem tettem vagy frissitettem külön, mert azt hittem mindent frissit magától.

Sziasztok!

Szeretnék nyomtatni egy listát amin a repterek frekvenciái, és tacan channel-jei vannak feltüntetve. nem tudjátok honnan tudnám ezeket az adatokat megszerezni?
HungaroJET
Sajnos nem tudni, hogy állnak a modellel.
Lehet, hogy nincs még készen hozzá a collision és a damage model, fények, skinek stb. Egyébként meg bármi lehet, tudod, még az új MiG-31BM és az F-18C sincs befejezve...hátmég az FC3 😄
Ahhoz meg lassan hozzászokhatunk, hogy semmi újat nem jelentenek be, se rosszat se jót...egyszer csak megjelenik ozt annyi 😉
Ez a Su-27 beharangozó azért lehet kivétel, mert én jövõ hétre készen vagyok/leszek a 3GO Su-27-vel, és már túl sokan szidták EDét a régi modellek hiánya miatt.

HAVE A BANDIT DAY !

Szép 3D-s modell! Kövi autoupdate-ben jön? 😊
HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

Ha van közelben valamelyik multi áruház, ott találsz 4ezer forintért. MM, madaras teskó, tescó..stb.
TG Gida
Szevasztok!
Ha van olyan köztetek,aki a sevenmtõl rendelte az A-10-est,felvilágosíthatna,hogy hogyan kell,mert én egy darab rendelés vagy kosárba feliratot nem láttam az oldalukon.
Köszi!

Sanyo
javítottak valamit a BS2 repmodeljén?mintha kezelhetõbb lenne.

6DOF a régi kabinokhoz DCS World és fõleg FC3-hoz

Letöltés:6DOF for DCS_World and FC3

Telepítés: a zip kicsomagolása DCS_World gyökérbe.
Jut eszembe.
A Combined Arms-ban mennyire valósul meg a JTAC rész? Menübõl kell kiválasztani a rádió üzeneteket, valamint a cél adatokat? A cél megjelölése mi alapján történik? Vagy ha életszerût akar az ember, akkor egyszerûbb ha ts-en beszélgetnek a hozzá értõ és qualifikált személyek az egyik lent a földön, a másik meg repülve valamit 😊? Végül is az is megoldható.

Köszönöm a gyors választ!
Régebben már fent volt, csak a gép nem volt elég erõs hozzá, ogy normálsan fusson rajta. Most egy erõsebbel újra szerencsét próbálok csak közben ahogy látom újabb szelek fújnak a DCS-nél 😊.

Szia!

Ugyanúgy repkedhetsz továbbra is az A-10C-vel a World-ben, az FC3 csupán a World egy fizetõs mod(ul)ja. A World a közös, ingyenes mag (mint egy demo), s ehhez vannak a külön modulok (A-10C, BS2, P-51D, Combined Arms, FC3). Ha már van World a gépeden, akkor a beépített automata frissítéssel gyorsabban frissíthetsz az újabb verzióra, s nem kell külön letöltögetni a World teljes telepítõ szettjét. A modulok frissítései továbbra is külön letöltést igényelnek.

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy jelenleg a FC3 megjelenésével mi változott? Alapvetõen az A-10C-vel repkednék, így elég-e továbbra is a world-öt letöltenem és az aktiválási kódot megadni, vagy kell netán valami inkrement patch, hogy tudjak repülni vele a world/FC3-ban?
Segítségeteket elõre is köszönöm!

z0ty4
hali

esti filmnézésnek való:

Trailer

Return 2 Base 2012

jobb oldalon a download

felirat.

remélem nem kapok büntit

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Reaper
Üdv!

Nem tud valaki véletlenül mûködõ letöltési linket DCS World 1.2.0 verzióhoz??

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Nincs mit!😊 A Ka-50N-el szerintem sokan is szívesen repkednének😊 Mondjuk én is. Örülnék egy Black Shark 3-nak. Azt hiszem korábban talán szavazás,vagy kérdés volt az ED oldalán ezzel kapcsolatban,de végül leugatták a népeket,hogy ez is csak 50-es,és az már volt egyszer😞 Lehet,hogy nem kapnák meg az engedélyt a légierõtõl,vagy a gyártól,vagy egyszerûen nincs kedvük megcsinálni.Valamire hivatkoztak,talán arra,hogy inkább rendszeresített,újabb típusokat akarnak megvalósítani. Ez szerintem viszont problémás. A Ka-50-est megkapták szinte teljes egészében,a radar besugárzásjelzõ kivételével ami titkos volt,így azt nem modellezhették ,még egy sima régi "szirénát" sem kaptunk, ami mondjuk a Szu-25-ben van. Egy vadonatúj típusnál pedig szerintem még jobban vigyáz az igazira a tulaj,vagyis kisebb realizmus várható. Ezért nem is lepõdtem meg,hogy nem a Ka-52 jön,vagy az 50N,hanem az UH-1. Ugye "újabb",rendszeresített típusok... Persze van ellenpélda,jön az F-22-es,ráadásul egy külsõs csapattól,ami még nagyobb kétségeket vet fel a realizmust illetõen. A világ egyik legtitkosabban kezelt gépe. Az ED-nek komoly kapcsolatai vannak, nem csak civil piacra dolgozik,hanem katonai megrendelései is vannak hazaiak(orosz) és külföldiek(USA A-10) egyaránt. Erre nekiáll egy szinte biztosan kevesebb komoly kapcsolattal bíró külsõs csapat megcsinálni a világ egyik legtitkosabb vadászgépét. Valószínûleg annyi köze lesz az igazihoz,hogy 2 hajtómûve lesz,meg 3 futómûve amibõl egy az orrfutó.Félreértés ne essék,semmi bajom a külsõs brigádokkal,de nem látom esélyét annak,hogy annyira a valóságot megközelítõen modellezzenek le egy gépet,ahogy az ED tette mondjuk a Kamovval. Kivétel ez alól Beczl,õ viszont egy régi és legendás típust szerkeszt elképesztõen komoly minõségben.A MiG-21-es ma már nem az a titkos típus mint az F-22,sokkal reálisabbra lehet csinálni,mert sokkal több dologhoz hozzáférsz.Viszont az ilyen F-22 projectekkel kissé a HAWX irányában tolódik a DCS,ami nem tetszik. Nem örülnék neki,ha valaki jövõ héten bejelentené,hogy a következõ merevszárnyú gép az F-35 lesz,és John Smith és barátai modellezik nekünk,mindezt úgy,hogy még az igazi gépnek sincs kész a végleges vezérlõszoftvere.

Még annyit kiegészítésnek,hogy a DCS-ben alapból használható mûszerfalat a 25-ös oldalszámú példány mûszerfaláról vették át minden valószínûség szerint.Csak az infracsapdaszóró kezelõpultját jobb oldalon hagyták,úgy ahogy az a korai gépeken volt.A 25-ös oldalszámú géprõl ott a fotósorozat linkje a 4028-as hozzászólásomben "a többi fotó ugyanerrõl a géprõl" címmel.

Nagyon jó képek - KÖSZI!
(DCS-ben is nagyon jó lenne éjjeli vadászat egy N változattal :o)

Ka-50N mûszerfal:

Az elõbb említett lényegesen átalakított mûszerfalú változatról. A Ka-50N vagy SH változatnak ez az 1999-ben a ramenszkoje elektronikai tervezõiroda által átépített mûszerfala.A gép a glass cockpit mellett jelentõs képességnövekedéssel is bírt az addigi példányokhoz képest.1999-ben megkapta az új GOES-321-es éjszakai FLIR-es célzórendszert,így teljes értékû éjszakai tevékenységre volt képes világítóbombák nélkül is,ellentétben a DCS-ben repülhetõ változattal.A navigációt a GOES-520 rendszer segítette.A Ka-50N verziót késõbb még újabb még jobb rendszerekkel kívánták felszerelni,hogy ebbõl mi lett,azt nemtom.

Következik egy sorozat,ez a zöld színû mûszerfalas példányról készült,eléggé korai változatról:
Torzsok Repülõ Kéiképzési Központ

Szintén korai példány,ez viszont szürke mûszerfallal készült. Valószínûleg ez a gép és a tesztpilótája volt a sztárja az 1993-as "black shark" címû orosz helikopteres filmnek is,aminek különlegessége,hogy színész az nem nagyon játszott benne. Viszont a gép fõtervezõje és tesztpilótája igen,sõt egy igazi GRU ügynök is:

Késõbbi változat,az infracsapda kezelõpultja már bal oldalon van és egyértelmû,hogy van ABRIS:
Ka-50
a többi fotó ugyanerrõl a géprõl
Itt egy másik fajta Skval monitort használtak,és egyéb eltérések is vannak: