Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro!
A BS1-hez képest nagyon hülyén mozog a daráló - idegesen, ahogyan én is ettõl :o)
Én nem próbálkoztam ezt saitek beállításokkal kiszûrni, ha sikerrel jársz, jelezz vissza...
További szép napot!

Szia! Jól írták. Sima A-10C maradhat, de törölheted is, igény szerint. DCS honlapjáról World letölt, telepít, ugyanonnan A-10C modul letölt, telepít, majd az elsõ A-10C-s pálya indításánál beírod a kódot, ha kéri. Steames verzióhoz annyit, hogy csak a kódot használd fel, ne onnan telepítsd. ;)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sziasztok!

Megvan az A-10C és gondoltam kipróbálom a DCS World-t is. Azt írják ehhez újra kell rakni az A-10-et. Elõbb felrakni a World-öt majd mehet rá a A-10C, ez igaz? Nekem Steam-s az A-10 ehhez kell valami extrát tudni a DCS World alá való telepítésbe?

Köszi elõre is a segítséget!

M
DonZorro
Srácok egy kis segítséget kérek!

BS2 vs X52+PED...

Nagyon ugrálós lett a gép most mikor elõkaptam újból.
Mik lennének az ideális "görbe" beállítások hozzá???

KÖSZI

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Meg lehet adni a TGP -nél hogy mi a saját Laser Code -od és mi legyen a másik... Valamint a DSMS -ben meg lehe adni a bombának hogy milyen kódot keressen, ezek után már csak a TGP -n kell bekapcsolni az LSS -t és automatikusan nekiáll keresni egy adott területen a preferált lézerkódot...
Én ugyan még nem próbáltam, de elméletileg és a manual szerint, lehetséges, csak a PRF code-nak (laser code) kell megegyeznie mindkét gépen, ami alapból asszem 1688. Maguknál a bombáknál is érdemes lecsekkolni, hogy milyen kódra vannak belõve,mert ugyan azt nem tudom hogy a játékban pontosan hogy van, de valójában csak a földön lehet változtatni, utána a levegõben már nem. Arról nem is beszélve, hogy a buddy lase során milyen manõvert is kell a két gépnek végrehajtania a laserezhetõség szempontjából.

TG Gida
Buddy lasinget próbáltátok már?Elég ha ketten ugyan arra a pontra nézünk a tgp-vel és haver bekapcsolja a lézert?

Isten áldja a pogányokat!

Kösz szépen a gyors választ, kipróbálom!<#worship>
Reaper
Editorban ráböksz a reptérre és kiválasztod attól függõen, hogy melyik oldalon repülsz a Red vagy Blue oldalt a legördülõ menübõl. Alapból minden reptér Neutral. Ennyi...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

BÚÉK!!! Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Ha létrehozok egy multis szitut, ami sikerült is repülhetõ gépekkel, azt hogyan lehetséges megcsinálni, hogy alapból a gépeken nincs fegyverzet, de a földi irányítástól lehessen kérni, és feltegye a pilonokra? Pár szerveren ahol jártam frankón meg volt oldva, nekem nem megy. Kell még valamit betenni esetleg a térképre, valami egységet??
Elõre is köszi!
krisztian005
Ok, sikerült, a böngészõben volt valami hiba, töröltem a cookikat és utána sikerült.

krisztian005
Sziasztok, Boldog Új Évet!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Szeretném megvenni a DCS A-10C-t, a http://www.digitalcombatsimulator.com oldalán regisztráltam, bejelenkezek és kiválasztom a Warthog-ot, paypalról fizetnék, de nem tudom kiválasztani és a többi fizetési módra sem tudok menni, mintha nem lennék bejelentkezve, és ezt irja:

To purchase the products, please, enter your login and password (the fields on the left).
If you do not have login and password, please, register on our site.

Oldalt a login-nél mutatja a nevem meg a jelszónál csilagokkal a nevem, ott is mintha nem lennék bejelentkezve, de ha a fenti szövegnél rámegyek a please register on our site-ra akkor azt irja:

You are registered and successfully logged in.

De csak nem tudom kiválasztani hogy mivel fizessek. Valaki tudna segiteni hogy mi lehet a gond?
Köszönöm.

Papa01
B.U.É.K. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

HungaroJET
F-18C Wing Flex Animáció

ITT:

...és BUÉK <#vigyor>

HAVE A BANDIT DAY !

B.U.É.K. Mindenkinek!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

B.Ú.É.K. Az Uraknak :)!

LeonSilver
BUÉK bajtársak!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Így már világos, köszi! :)

www.smart-bus.hu

Sanyo
Este 5-ig volt csak 75%, most megint 60%.

www.pcpilot.hu

Angol IP-rõl... magyarról meg 20 euró! :S

www.smart-bus.hu

Az 576 Kbyte boltokban pedig 4000 Ft az A-10C és a BS2.
DCS A-10C
DCS BS2

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

World + a választott modul amire szükséged van, s ez mûködik single módban és multiplayerben.

Köszi, de akkor még telepítenem kell mást is, hogy single-ben nyomhassam?

Reaper
Igen, tekintve, hogy a DCS world-ben benne van minden, csak 1-2 gépspecifikus dolgot tartalmaz 1-1 modul (kabin, festések, stb.).

Létezik, hogy a Black Shark 2 (nem "csak" az upgrade) telepítõje 267 MB összesen? Nekem megvolt az 1-es is, de ott a Setup meg a Data együtt volt vagy 2,2 GB. ???

És az Il2-nél jól mûködik...tehát nem a joy hibája, gondolom.
Van valakinekm ötlete, hogy a trim gombok miért nem mûködnek normálisan? Felcserélõdött Y-X-re, de az X már nem mozgatja az Y-t A szimben is helyesen mozog a trim gomb, de magasságira a csûrõt mozgatja, viszont a csûrõre nem mozgatja a magasságit. Eddig ezt nem csinálta egyszer sem,csak frissítés után kezdte. Újra telepítettem mindent: DCS, G940 joy, Freetrack, profilokat töröltem. Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne egy jó ötlete!
macleody
Megvan.
macleody
Emlékszik valaki a weblap címre ahol az accountomhoz tartozó serialokat meg tudom nézni?
Tiszteletem az Uraknak!

Utólagosan is Boldog Karácsonyt Mindenkinek, és bocsánat a késésért! :)

Be volt már korábban jelentve, az e-mail jött késõn...

DCS update 1.2.3 és stb
Legalább ennyi áldást rátok is!
http://www.youtube.com/v/CcpUdxlgliA&version=3

javíthatnák már ténylegesen pl az újratöltés idejét.mikor jön ki ez a javítás?mert hírlevelet én is kaptam.

Sanyo
A-10C, Black Shark 2 és P-51D Mustang akciók, emailban már megjött az 1.2.3 patch változásainak listája, de sem a fórumon, sem pedig a hivatalos oldalon nincs róla infó.

www.pcpilot.hu

Nesu
http://www.youtube.com/v/yFN1iFfvVG8&version=3

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Mindenkinek kellemesebbet !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Kellemes, meghitt ünnepet Mindenkinek!
BÚÉK!!!

Reaper

Köszi szépen!

Kellemes ünnepeket minden szobapilótának, s erre tévedõ olvasónak!

Sanyo
Idõ hiányában továbbra is lassan haladok, ezért elõre vettem a már elkészült légitankolásról írt fejezetet.

www.pcpilot.hu

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

ha van csapatmunka a légierõvel,akkor jó szórakozás a CA

Mi csináltunk egy tesztet, kifejezetten élvezetes volt! :)
Részemrõl semennyire.

Molnibalage
A CA-val mennyire játszanak a jelenlevõk stratégiai/taktikai szimulációsdid AI vagy akár PvP környezetben?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

TG Gida
Köszi!Kipróbálom.

Mind a Host gépen, mind a kliens gépen állítsétok a network speedet Lan-ra a multiplayer option-ban.
TG Gida
Van egy olyan problémám,hogy ha indítok egy hostot,akkor csak addig látja haver a servert,amíg le van pausálva.A másik, ami nagyon furcsa,hogy ha bent vagyunk a játékban mindketten szu-25-tel,akkor minden ok,viszont ha én átülök a-10-be,õt 2 perc múlva kidobja.