37057

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
priluki #10737 kösz.. akkor az felejtős? vagy érdemes azért megnézni? -
A bot középtengelye amin itt réz van rátéve illetve egy plussz alu lap az kopik ki és kezd el lötyögni,de kis kézügyességgel ez orvosolható ahogy a képen is látni. illetve itt már a gyári potik is cserélve lettek HALL senzorokra. -
kiskorúbézoltán #10735 Grat a fordításhoz, igényes munka, talán egy-egy nagyon kicsi megcsúszás van benne, viszont a népművelő kiegészítések miatt annak is jó olvasmány akinek az angol is megfelet.
Mégegyszer, szép munka, gratulálok hozzá! -
kiskorúbézoltán #10734 Ha emlékeim nem csalnak van valami kínja aminek a javítása nem kétforint, valami mechanikus dolog kopik ki benne nagyon gyorsan. -
Sziasztok!
Lefordítottam a DCS: Fw 190 D-9 manualt. Majd lesz kisebb méretű is.
DCS: Fw 190 D-9 Flight Manual HU
Üdv:
V.4_Vogel
-
Edgéről nem olvastam még, sokan várják mint a messiást, hogy ez majd rendbe teszi a DCS minden baját. Én a csodákban már nem hiszek, a képeket elnézve kizárt, hogy ne legyen jóval nagyobb a gépigény, mint most. A sok füst, HDR, fények meg minden lófasz effekt nem terem oda magától, azt valaminek csak ki kell számolnia. DX11 ide vagy oda.
A lézeres témáról google-n kismillió cikket találsz, hogy miért tiltották be ezeket pár éve. De épp tegnap kérdeztem Tibit is, szerintem beszélgess vele kicsit, ha nekünk nem hiszel. Nagyon komolyan veszik, külön eljárásuk is van rá, ha ilyet észlelnek, mert rohadt veszélyes. Ráadásul a legrosszabbak a kínai gagyi kulcstartós szarok, azok a határérték ötszörösén is sugározhatnak, mivel senki nem foglalkozik a biztonsági előírásokkal. -
priluki #10731 Üdv Thrustmaster Hotas Cougar-ról mi a véleményetek? -
Egyebkent az EDGE-rol hallani lehet valamit affelol, hogy a hardware igeny szempotjabol mire lehet szamitani? -
Nem azt mondom, hogy nincs alapja, valoban zavaro, es aki ezzel szorakozik, azok ellen fel kell lepni. Viszont egy pilota, vagy idealis esetben 2 pilota, kivedheti az ilyen jellegu tamadast....es ott a cikkben, hogy ebbol kifolyolag baleset, vagy karesemeny nem tortent, termeszetesen nem vitatom, hogy a szemnek arthat, es artott is.... Gsg, csinald ezt meg CIVILKENT egy tobb 100 km/h-as sebesseggel repulo targgyal, teljesen masok a korulmenyek, mas az inerciarendszer, a videoddal nem azt modellezed.
Sakkay ne feledd, toled kaptam egy csabito uzenetet kozos talalkozora, en csak arra reagaltam.
Cutter.... elhagyott a nod (remelem nem), vagy mi a bajod? Miert problema neked, hogy itteni ido szerint 22:30-kor "trollkodok". Ha jol tudom arra valo egy forum, hogy adott esetben megvitassunk allaspontokat. Lehet, hogy a multkor kisse modortalanul reagaltam Sakkay storijara, ember vagyok, elvetettem a sujkot... o sem teljesen ugy reagalt, ahogy kellett volna, majd mi ezt megbeszeljuk.... -
gsg16 #10728 a múltkori küldetés hiba,amit említettem,megoldódott.valóban az volt a gond vele,hogy egy régebbi verzióval készül.változtattam kicsit az útvonalon,az F15-nek,újból elmentettem,és azóta hibátlanul működik. -
sakkay #10727 Az vagy-te is érzed
.
Ez kb a 15. körüli misszió, és van benne minden: a tetőre szállástól (nagyon gyorsan miközben lőnek) az igen gyorsan lődd le a lövészeket xy tetőről bezárólag minden. Ja, és közben folyamatosan rádió frekvenciát kell állítani, meg a kirakott csapat infóit tovább adni, tűztámogatás kérni felvenni őket bonyolult terepen stb...ha nem lenne egy fos, nagyszerű kampány lenne. Mire idáig eljutsz, a nagyon gyors leszállás, pontosan,az alap-különben impossible mission
-
kiskorúbézoltán #10726 Nem a megrendelés a nehéz, hanem a kifizetés. :D Eredetileg csak pedált akartam, de gyenge voltam megin'... -
kiskorúbézoltán #10725 Ugye, ugye, amikor az ember elégedetten böfög az elfogyasztott gőzölgő fos után... :P
Grat amúgy a missönhöz, nekem a huey még nagyon nem megy, mármint maga a repülés sem, nemhogy bármi hasznosat is csináljak.
A videók meg a leírások alapján most múgy is kezdek szerelembe esni az A-10C-vel... is... Céda vagyok tudom... :D -
sakkay #10724 Na ma megcsináltam az egyik sokadik huey missziót...óriás szopás volt(mondjuk az arcomat legalább visszavették
, habár maaarha jól repülöm a hueyt az tény) maga a küldetés eleve nem egy UH-1 nek való, de rakéták nélkül meg főleg. Szóval Kutasi városán keresztül kellett kísérni egy konvojt. A gond nem is a gyalogság volt, hanem az, hogy a DCS óriási program, és egyben egy nagy rakás gőzölgő fos! Szóval az elég gáz amikor nagy nehezen leszedem a tetőn lévő félig halhatatlan rpg skacokat több perce aktív csata után-tényleg azok voltak de csak ők ketten a ferde tetőn, egyszerűen több 100 lövedéket elnyeltek-míg minden más majmot halálra lőttem se perc alatt, szóval lelövöm őket, erre kigurul a csöves légvédelmi szar, és a konvoj L.páncélosai meg sem mukkannak, mert nem mozoghatna !!a küldi szerint..amúgy nekik kellene kinyírni, de csak a rádiózás után és amikor áll! De mivel kijött szabálytalanul
, ezért nem is látták, hiába volt előttük
. Tehát nem is lőttek-na ő viszont látott engem. Aztán olyan is volt, hogy egyszer csak az egyik halhatatlan rpg csákó, fél perc lövés után a szemem láttára eltűnt! Ennyi, küldi vége, mivel nem tudtam lelőni-lévén nincs sehol! És még sorolhatnám..
kedvenc sokadik próbálkozásnál az egyik gyalogos csapat tagja, nem volt meg(ezt onnan tudtam, hogy nem jött a rádió üzenet, hogy tiszta minden) nézem mindenhol, már talajszinten is, erre benézek egy két épület közötti reális életben kb 1.5 méteres résbe..ott volt a szerencsétlen pali beszorulva, térdelve.
Kipiszkáltam...szóval örömésbódogság-DCS WORLD.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.04. 21:22:47 -
priluki #10723 megrendelted?! gratula ! :) ird majd meg milyen .. -
kiskorúbézoltán #10722 Holnap érkezik ha minden jól megy... ;) -
priluki #10721 Az kemény.. akkor nem is tudom mit csináljak.. vicc ,hogy nem lehet itthon kapni normális joyt.. vagyis ipponon lehet 120 ér Thrustmaster Hotas Warthogot ! -
sakkay #10720 Köszi. Éppen ezt teszem, valószínűleg ez lesz a gond.. -
Igen, nyomnak rá. Nem beszélve arról, hogy ha valami probléma lesz vele, akkor visszaküldözgeted?
Van itt olyan srác, aki az EU-ban vett TrackIR-t - problémája volt vele és 10 hónapja nem történik semmi. Se pénze se TrackIR-je..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.04. 19:22:24 -
priluki #10718 értem,kösz .. amazonon lehet rendelni csak nem tudom vámot nyomnak e még rá.. -
kiskorúbézoltán #10717 Én körbenéztem valamennyire mostanábana hotas lehetőségek közt, de szerintem az 50k-s kategóriában nem találsz jobbat. A helyedben megvárnám amíg bejön. Az 52(pro) nem jelentősen olcsóbb és jóval kevesebbet tud. -
Csinálj szerintem egy tiszta nv driver telepítést, nekem a legutolsó driverrel voltak fagyások, igaz dcst nem próbáltam vele. 344.11 nálam tökéletesen visz mindent. -
sakkay #10715 Mindegy, nem fontos
Az már inkább, hogy mától folyamatosan fagy a dcs küldetésben-tapasztalt valaki ilyet? Mondjuk az nv akart valamit frissíteni, de nem igazán sikerült neki. -
Kitől? Vagy mi van? -
sakkay #10713
Kaptam is egy kedves privátot Tájföldről..
-
Caterpillar #10712 Ugyan... Csak megsértődött, mert a múltkor (jogosan) elküldtétek a 'csába... Hisztizik Tájföldről és trollkodik, mert túl sok ideje van... -
gsg16 #10711 tessék,egy internetről megrendelhető egyszerű lézer pointer.és ha nem hiszed el,rendelj egyet,és én szívesen a szemedbe világítok vele,kb 100 m-ről,sőt,utána még a szemészetre is elkísérlek,mert alapjában véve fasza gyerek vagyok!
-
Sokkal jobban vakít, mint gondolnád, Dunakeszin is volt ilyen pár éve, amikor az egyik paraszt a leszálló gépek pilótáit célozta vele, mert zavarta a kisgépes vontatás hétvégenként, és elhiheted nem azért jelentették fel és hajtották a rendőrök napokig, hogy ki lehet az, mert senkinek nem volt jobb dolga... -
priluki #10709 Hi. Tudnátok ajánlani valami joyt? saitek x-55 öt néztem de nem nagyon lehet kapni.. valami hasonló kategóriásra gondoltam. -
sakkay #10708 Figyelj csak!
Van alapja, nem is kevés. -
Na azt azert megneznem mikent zavarsz le akar egy helikoptert az egrol egy pointerrel, ezt te sem gondoltad komolyan...... -
kiskorúbézoltán #10706 Kérdezném, hogy amúgy mit számít, hogy civil, rendőr vagy katonai gépet villogtat pofába a lézeres cuccával, de szerintem trollt etetünk... -
Rendszeresen visszatero hir hogy epp leszallo polgari utasszallito pilotajat vakitottak el ilyen szarral.
Masreszrol meg ha mar a sex kerdest taglaljuk, ha olyan helyen maszol ra az asszonyra ahol lathatnak, akkor annak pont az a varazsa hogy "meglathat valaki"...bent lakasban, szobaban meg nem tok mind1 hogy a heli epp a haz felett repked..max ha leereszkedik az ablak ele akkor belat...de van fuggony, redony, stb...
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.04. 10:28:38 -
gsg16 #10704 nem tartanád annyira ártalmatlannak azt a lézerfényt,ha az így elvakított pilóta által vezetett polgári helikopter a Te udvarodba zuhanna be!nem hiszem,hogy tudták a videón szereplő,végtelenül jó fej fiatalok,hogy most "csak" egy kamerába világítanak bele éppen. -
Mi a rosszabb, egy artalmatlan lezerfeny, melyet most egy kameraba neha sikerult belevillantani, vagy neha-neha azt sasoljak, ahogy rajta vagy az asszonyon... -
Bummm egy Hellfire! -
miiii? :D -
-
Kezet labat eltornem annak aki polgari nagy gepeket is ilyen szarral vakitanak el....vagy megjobb, kidobnam 5000-rol ernyo nelkul! -
Johet az f-35 sim
f-35