Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
MÉ NEM lehet ide képet beilleszteni Skacok??? 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

kemény munka a demokrácia védelme

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro
Nekem sem jelenik meg... 😞

De van itt valami helyette:

ez másnak sem jelent meg,vagy csak nekem nem?

sure
Pff, akkor nekem tulajdonképp örülnöm kell, hogy úgy fut egyáltalán, ahogy, a mobil Core -740QM-en meg HD5730-ason...a vicces az, hogy gyakorlatilag nincs különbség minimum FPS-ben városok felett a high scenes meg vis. range és a medium között, és mindegy, mekkora antialiasinget állítok be (a játékban+kakalisztben app controlled módban). Így sincs mindig 90% fölött a VGA használat, legtöbbször csak 60-70%-ra van leterhelve, úgyhogy tényleg maga a játék nem használja ki rendesen még a gyenge vasat sem.
A proci is bírna még többet, 4 mag/8 szálnál nem a gigahertz kéne számítson, és sajnálattal látom, hogy még 4+ gigahertzes CPU-val is tökölõdni kell vele. Remélem, azért HDR-rel futtatjátok, mert kinézni bitang jól néz ki, cold colours nagyon ütõs, bár HDR nélkül is látható szép fejlõdés FC2-höz képest.

Isten nem bottal, hanem VMware.

DonZorro

Igen, így van sajnos... bár ez szerintem nem driver, vagy legalábbis nem csak driver kérdése. Egyszerûen a fejlesztõk (fõleg a keletiek) nem igazán optimalizálnak sikeresen az AMD kártyákra... igaz ez fõleg a DX9 alapú játékokra. Anno amikor ennek az alapjai is elindultak még kõ kemény NV uralom volt, így inkább arra gyúrtak rá... most meg már túl nagy meló lenne... ( szerintem )

Ettõl függetlenül, ha ezt így dokumentálni tudod, akkor le kell adni hibajelentésben mind a két fél felé... hátha...

Vicc, hogy a 4.8GHz-n ketyegõ i7k-m mellett sincs meg a 100% gpu kihasználtság... persze csak itt... No meg az sem egyszerû, hogy 75 fps-rõl leesik 45-re csak azért, mert mondjuk a napba nézek... 😄

www.smart-bus.hu

Jó az AMD proci és vga páros is játékra, csak nem DCS:World-re.
Intel jobb munkára, fõleg azokhoz a szoftverekhez, ahol több magot is kihasználja, valamint lebegeõ pontos számításoknál, az Intel még mindig jobb, mint az AMD.

AMD+Nvidia is nyerõ páros bõven játékra meg DCS-hez is, mert mint ahogy írtam, a GTX560Ti GPU-val 95-99% aktivitással dolgozik...

Viszont pl egy GTX660Ti bõ 20ezerrel drágább és a HD7870 szinte mindenhol veri, kivéve Battlefield 3 és DCS:World.

Jó vas ez a HD7800-as sorozat, de az a fránya driver...
macleody
Igen nálam is a max fps lett több. Nemhiába mondják, hogy játékra Intel+Nvidia a nyerõ páros, munkára meg AMD. Sokra nem megyek a "8 magos" procival ha a játékok nem támogatják. Csak valahogy az AMD szimpatikusabb 😊 Egyedül a C.A.R.S-ban láttam 100% GPU kihasználtságot. RoF-ban is olyan 70-80%-on megy.
köszönöm a választ!

Nekem is hasonló értékek vannak. Eddig max a GPU 54%-on volt, A Vram használat meg 1900MB-ot is túllépte párszor.

Ugyanígy grafikai beállítás mellett jobban ment a Nvidia GTX560Ti GPU-val, ami 95-99%-os kihasználtságon volt, és max 1013MB Vram fogyasztás.

Második monitoron figyelem a paramétereket.

Ennyivel meg nem erõsebb a HD7800-as széria, hogy csak ennyire terheli le. A procimat felhúztam 4GHz-re, semmi változás, nem ment jobban. Volt egy kis GPU tuning ia 10% 1GHz@1,1GHz, de a max FPS tartósabb és magasabb, de a minimum még mindig a béka segge alatt (19-20), ahol az Nvidia-val, bõven 30 fölött volt, pl Anapa leszállás közben. A tuning csak max FPS növelte meg, de a minimum maradt.
Ha kikapcsolom a mûszerfalat a régi kabinokban, akkor egybõl helyreáll minden, mert a 19-20FPS helyett 30FPS a minimum.

Jótékony hatással volt, hogy a viz megjelenítést is visszavettem low-ra, de GTX560Ti-vel mediumon high-on sem volt probléma.

Most beszerzek egy használt Nvidia GTX580-at, igaz azon csak 1,5GB Vram van.

Akkor melyik gyártó GPU-t használja is jobban a DCS:World...

Tegnap nem volt idõm tesztelni a 13.2 beta 6-ost, majd ma.
macleody
Olyan fura nekem ez a CPU, GPU kihasználtság.

krisztian005
Nem tudom ez mennyire hiteles, de itt azt irják hogy a Huey májusban jelenik meg.

macleody
Köszi, meglesem.
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

PÜ ment.
a pcpiloton lévõ a10c leírások (1-8) megvannak vagy megkaphatóak vmi egységes, letölthetõ verzióban? (pdf)

Látom Hungaro marketinges lettél az ED-nél! A sámán beszéljen belõled! 😊
macleody!

Újabb 13.2 beta driver! 6-os számú. Igaz a release notes nem beszél DCS World-rõl, de a lockon fórumán többen jeleztek javulást.

AMD Catalyst 13.2 beta 6
HungaroJET
Hali Reaper...elvileg este elérhetõ leszek.
GSG, az új patch szerintem a hétvégéig kijön ! ! !
Már nagyon az utolsó simításoknál járnak...persze egy "kis" +++ csúszás bármikor lehetséges, de remélhetõleg már nem lesz...tudom-tudom, a "kis" csúszáson már régen túlhaladt a késés 😄
Mellesleg kapunk egy új és gyönyörû Su-27 modellt, és van még EDe tarsolyában egy csomó alakuló félben lévõ dolog (nem mostani ügy) amiknek MINDENKI nagyon fog örülni. 😉
Türelem.
Hamarosan tényleg eljön az a korszak, mikor 9 havonta (vagy sûrûbben) jönnek majd az új modulok.

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Hungaro!

Leszel valamikor mostanában Skype-on? Beszélnünk kellene.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

én simán eltudnám viselni hogy egy wargame alatt egy célt sem semmisítek meg ... csak szállítmányozás vagy extrém helyzet = pilota kimentése idegen területrõl
ebben a helyzet is a legfontosabb a csapatmunka - vadászok és csapásmérõk biztosítják a behatolási utvonalat... tök sirály <#pias>

az új javítás mikorra várható?van esetleg valami idõpont közölve már?

A Huey egy tech demonstrator ként kell felfogni, ez lesz az elsõ olyan repülõ eszköz amiben több pozíciót is el lehet foglalni, és elõbb utóbb ez lesz az elsõ multiban több ember által irányított gép is.
Mondjuk én a Huey-nek sok értelmét és használhatóságát nem látom egy ilyen játékban jelenleg, single-ben fõleg, de multiban is kétséges mire lehet használni.
HungaroJET
Friss Hír: Jön a Huey !
A Belsimtek-nek sikerült megállapodni a Bell-vel/Textron-val, és nekifogtak az installáló motyónak 😊
Ja és Õk már az 1.2.5-nél járnak 😄
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1679635&postcount=296

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Az öt tuti befutó legnagyobb valószínûség szerint ebben a sorrendben:
MiG-21Bis - Studio BeczL
UH-1H - Belsimtek
F-15C - E.D.
Su-27SM - E.D.
F/A-18C - E.D.
Természetesen minden fülke Full klikkelhetõ lesz árnyékokkal a kabinban.
Über repmodell és minden egyéb ami a DCS szériához illik: Az A-10C-t tudom etalonként említeni.
Valószínûleg ezek után következnek majd :
Focke-Wulf FW-190 - E.D. ... a Mustang ellenfeleként (verzió-típus nem ismert és az sem hogy ki a készítõ de valószínûleg/szerintem ez lesz)
F-86F - E.D.
L-29 - ???
Mi-8MTV2 - Belsimtek
AH-1G - Belsimtek
Mi-24 - E.D.
OH-58 - E.D.

HAVE A BANDIT DAY !

DonZorro
Vagy ez:

Nem lehet tudni, csak annyit írt egy fejlesztõ a DCS fórumon, hogy egy merevszárnyas vadászgép lehet a következõ teljes értékû játékuk.
DonZorro
Ez kell neked Gida:

Na és ha nem titok,milyen merevszárnyas vadászgép lesz?

Ka-50

sure
DCSW-ben nincs valami módja a gyári Low víz helyett az FC-bõl megszokott Mediumot varázsolni? Az eddigi Lock On/FC-knél ez nagyon bejött mint FPS növelõ, most viszont a Low beállítás 0 értéket jelent a \Users\juzernév\Saved Games\DCS\Config\options.lua fájlban , "szépségre" és persze gondolom FPS-éhségre viszont nagyjából a Lockon/FC-s Highnak felel meg.

Hétvégén kicsit repkedtem DCSW Su-25T-vel, a High és a Low Scenes beálítások között pusztán 5-7 FPS-nyi különbség van, pedig Low-nál szinte semmi épületet vagy fát nem jelenít meg, ezért gyanítom, hogy a még mindig a talaj alatt hullámzó víz eszi meg az erõforrásokat. Pozitív csalódás viszont, hogy a 4x-es és a 16x-os antialiasing között semmi különbség nincs FPS-ben.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem rossz, mondjuk ha tényleg marad a nem klikkelhetõ cockpit, azért az elég nagy gáz. Jó lenne már látni egy megjelenési dátumot, fõleg ezért is mert azt mondják FC3 után jön egy ütõs merevszárnyas vadászgép szimulátor tõlük.
nekem el is adták harmadjára.az F15-ért szerintem megéri megvenni.

Azért nincs benne, mert a DCS:World tartalmazza ingyen.

Itt egy összehasonlítás miben különbözik majd a kettõ, mikor már végleges lesz a FC3, mert ez még csak béta.

1- FC3 is a DCS World module that makes it single player and multiplayer compatible with all other DCS modules, including Combined Arms.
2- New F-15C 6 DOF cockpit
3- New F-15C 3D model
4- New Su-27 6 DOF cockpit
5- New Su-27 3D model
6- New A-10A 6 DOF cockpit
7- New A-10A model
8- Advanced Flight Model for A-10A
9- New Su-25 6 DOF cockpit
10- Expanded map into eastern Georgia and southern Russian that includes several new and detailed Russian and Georgian airbases, cities, and topography.
11- Many new unit models that include: A-10C, F-15E, F/A-18C, MiG-31, A-50, E-3, KC-135, IL-76MD, IL-78M, An-26B, An-30M, E-2D, E-3C, P-51D, Yak-40, CH-47D, Mi-8MT, Perry Class Frigate, Ticonderoga Class Cruiser, T-90 tank, and SA-3, SA-6, SA-11 and SA-15 SAM systems.
12- Updated and improved graphical effects for water surface / transparency, ground explosions, smoke, fire, and lighting.
13- Improved air-to-air missile flight physics.
14- Resource Manager system.
15- Many new trigger options (both Conditions and Actions) for the Mission Editor, permitting for more tactically varied missions than ever before in the FC series.
16- New and updated campaigns that cover all of the FC3 aircraft.
17- Pitch and roll sea states depending on wind weather.
18- Dynamic weather system.
19- Improved low altitude graphical detail that includes grass and higher detailed terrain noise.
20- Improved air and ground unit AI.
21- Fast Mission Generator.
22- New AI radio communications from other flights.
23- Improved airbases that include Batumi, Senaki-Kolkhi, and Sukhumi-Babushara.
24- Added bullseye to mission map and AI radio references.
25- New single missions.
26- New multiplayer missions.
27- New dual engagement radar mode for the MiG-29S.
28- Improved flight manual.
29- Improved cockpit textures.
30- New weapons such as JDAM, WCMD, and senor fused weapons.
31- New coalitions of Italy, Abkhazia, and South Ossetia.
32- Adjusted landing properties for Standard Flight Model aircraft.
macleody
Úgy tudom nincs klikk, a 25T meg benne van a World-ben alapból.
Gyere te is, neked is lesz esélyed akkor...
Gyerekek, nézegettem ezt a Flaming Cliffs 3-at, mit tud ez a régiekhez képest? Amennyire én látom, tökugyanaz az egész, ugyanazok a gépek, sõt, a Su-25T még hiányzik is. Eljutottak legalább a klikkelhetõ cockpitig? Vagy csak harmadjára akarják eladni ugyanazt nekünk?

z0ty4
ezaz rúgjátok õket seggbe XDDDDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

DonZorro
VMH59 Repülõbázis nyílt wargame-t szervezz ismételten!!! 😄

Tessék bátran jelentkezni!

Az alábbi linken minden információ megtalálható és itt lehet jelentkezni is: VMH59 OPEN Wargame...

Üdv Gida.

Leszek
TG Gida
Snowfox leszel ma ts-en? Monitorbeállítással kapcsolatban lenne kérdésem.

Isten áldja a pogányokat!

macleody
Ez meg az elõzõ videó csak ezt track-bõl vettem fel. Itt van némi eksön.

[/enter]
macleody
macleody
Mire eszembe jutott hogy videózzak már nem volt eksön 😊
DonZorro
Király lett... 😊

macleody
macleody
Nagy betûvel írd.