Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Na ja. Milyen jó lenne ha úgy futna mint a Crysis 3 😊
Node pontosan... Ezt majd az UH-1 fogja bemutatni, elõször csak olyan formában hogy bárhová ülhetsz a gépben, késõbb már úgy hogy egyszerre több ember ülhet ugyan abban a gépben!
Molnibalage
Az. Mikor megvettem az új gépemet rá kellett jönnöm, hogy a DCS még mindig egy fostaliga. Amíg egy nyamvad füsteffektet a CBU-hoz nem tudnak megcsinálni, addig nincs mirõl beszélni. A LOD kezelése is akkora vicc, hogy a hasamat fogom a röhögéstõl. 20 métföldre levõ egységek felé fordítom a fejem - még pixelként sem látszanak, de az FPS a felére esik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Na de azt figyelembe véve, hogy lehet akkor már WSO is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bugos az egész engine... elfordítom a fejem 45 fokkal, és 80-85%-ról leesik a GPU kihasználtság 65-70%-ra, és vele együtt az fps is 80-ról 45-50-re.

Mindezt egy 4.8GHz-n ketyegõ i7 2600K mellett produkálja... Vicc... 😊

www.smart-bus.hu

Én csak azt mondtam, hogy készül... 😊
HungaroJET
Az F-15E az csak a nagyon-nagyon távoli jövõben...elméletileg...bár ki tudja ? 😉
Viszont F-15C EDétõl - az lesz "hamarosan" 😄
...és a Huey is jön:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/series/huey/
Katt Link

HAVE A BANDIT DAY !

Készül AH-1, Mi-24, Mi-8, OH-58... És ugye készül F-15E is...
Molnibalage
Mindkettõre?

FPS ingadozás ügyben tegnap próbáltam és egyértelmûen a TGP és MAV felbontásának a változtatása van a legnagyobb hatással. Levettem 512-re 1024 every fram Sync-rõl és semmi ingadozás nem volt. Korábban meg 60FPS-rõl csak úgy leugrott 15-20-ra, ha olyan kedve volt amikor TGP vagy MAV volt az aktív valamelyik MFD-n.
DonZorro
Nagyon KIRÁLY!!! 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

egy kis légi harc történekem

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro
KA50:

KA50N:

KA50Sh:

DonZorro
Jah értem! Ezért nem tud vadászni a "mi" Чёрная акула-nk a sötétben! Ez nem az a verzió! Hiányzik az érzékelõje! Ami éjjel is bevethetõ az a KA-50N vagy KA-50Sh lenne...

"The Ka-50 is certainly a day attack/scout helo with LIMITED night capability."

DonZorro
Itt mire gondolhat a szerzõ Srácok??? A manuálist célzást értem...

"You can fire vikhrs with success at 13km (and a little altitude). Aim yourself! Disable auto-lock clearance. You can fire vikhrs at full night too. Same story, but change your lazer code selector to be a full 20sec illumination. You'll see a white moving dot with your nvg. Aim and FIRE AT WILL, captain..."

Mi a fene az a LASER CODE SELECTOR és hogyan mûködik???

gondolom a srácok keményen dolgoznak azon,hogy az elsõ kétüléses vadászbombázó modul béta verziója,Eagle Dynamics 30. születésnapjára el is készüljön.

Igen!
DonZorro
Írj ha megy a szerver Tesó... 😉

Molnibalage
A kétfõs harci helik tesztplatformja? Ez egyben lehetõséget teremt a két fõs vadászbombázók modellezésére is?

Üdv.

Ma megoldom azt is meg Foxival egyeztetek és ha rábólint akkor besegítek a köv. heti mission szerkesztésébe.

Persze ez még nem 100%.

Üdv.
SnowFox
DonZorro
Ja, Snow! Tedd más arréb az idõpontot hajnalból lécci mert a kamovval nem igazán lehet célozni sötétben... <#nemtudom>

DonZorro
Így van...

Üdv!
minden technikai nehézség ellenére fasza volt a tegnap esti repkedés,köszönöm!csak annyit tennék hozzá,hogy a farp bázisnak a frekvenciáját legközelebb bele kéne írni a briefing-be,mert ezért nem tudtunk ott újra fegyverezni.

macleody
Hajrá skacok, csapassátok.
DonZorro
Ka-50 Datalink, DL ingress and auto turn to target:

DonZorro
Ma este BULI lesz Skacok... <3

Nekem sajnos most kimarad úgy néz ki 😞 nektek jó repülést
Hát sajnos azért olyan nagy különbség nincsen, legalább is nekem a Beta5-höz képest. Talán amikor van TGP akkor nem esik annyira vissza, de itt is max 2FPS nálam.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Fõleg A-10C-re és KA-50-re
<#eljen>
DonZorro
Na Srácok? Holnapra kevesen vagyunk még! A10Cre, SU25Tre és KAMOVra kell még ember... 😉

AMD Catalyst 13.2 beta6 letesztelve!

Alakul ez! A minimum FPS nõtt 3-4FPS-t, természetesen a max is, ami stabilabban tartja az értéket.
DonZorro
Nem! Ez jobb lesz! Már teszteltük tegnap...

ez is olyan küldetés lesz,ahol a három kamov majd feladatként kap 5 bakát,meg két GAZ66-ost,kilõni?

az igaz,hogy az egész játék az egymás elleni,és,vagy az A.I. elleni harcra van kihegyezve.az FC3 nagy vasai ellen,vagy akár egy kamov ellen sincs túl sok értelme egy ilyen kávédarálónak,olyant meg sajna nem tud a játék,hogy elmegyek,felpakolnak,vagy felszállnak a gépemre,és idehozom a cuccot,és ezért még pontot is ad.meg aztán a Fekete-Tenger partján ez ugyan olyan hülyén fog kinézni az esetleges vietnámi háborús skinekkel,mint a P-51-es a Red Tails festéssel.

Kell a francnak az UH-1H.Bocsánat,ha valakit ezzel megbántottam,de egy Apachenek jobban örültem volna.

Ka-50

izgalas lehet majd egy ilyen lendületes csomaggal együtt repülni <#zavart2>

hát ha TOR-t nem is lehet vele kiszedni, de postaszolgálatra biztos jó lesz...
UH-1H

DonZorro
Kedvcsináló:

Ez pontosan így van.

A jelenlegi motor 2db CPU magot használ ki.
Az Edge motor már több magos CPU-t kihasználja.

macleody
Jut eszembe, meg kéne próbálni lekapcsolt HT-vel. Azt mondják az FSX is jobban fut ha le van kapcsolva. Feltolom a GPU-t 1000MHz-re megnézem úgy is.
macleody
Nem mindegy? Menjél 😄
mit,és hol?

DonZorro
Gyertek TESZTELNI!!!

DonZorro
Nyitott Wargame! (VMH59)

Mindenki jelentkezhet bátran!

Mission type: Wargame / Targetbox AI
Date: 2013.02.24
Real time: 19.30-22.30
19:30 - Briefing
20.00 - Departure
22.30 - Debriefing
Communication: Hungarian

JELENTKEZÉS: LINK

sure
"A proci is bírna még többet, 4 mag/8 szálnál nem a gigahertz kéne számítson" - ezt úgy értem, hogy az össz CPU kihasználtság, ha mind a 8 szálra van affinitás adva a DCS-nek, akkor 13-20% körül mozog, maximum 25% ott is, ahol a VGA sem megy maxon. Akkor is, ha 2 szálra, vagy 2 teljes magra van neki adva affinitás. Ebbõl számomra az következik, hogy csak 2 szálat kezel, és azt se rendesen.

Isten nem bottal, hanem VMware.

DonZorro

DonZorro
Na mindjárt meglesz... 😊

EZT használd

DonZorro
MÉ NEM lehet ide képet beilleszteni Skacok??? 😞