Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki kimaradt a tegnapi reppenésbõl az sajnálhatja!

Olyan dolgok történtek este a VMH59-szerveren amik nem mindennapos történetek.

Láttam Wittman, hogy lesz lövészárokláz áldozata (elõbb lövünk aztán azonosítunk)<#nevetes1>, Láttunk Kivilágítatlan Tunguskát a kifutón, Kanyarban borulást (ezt én prezentáltam) 2X is hogy jól megfigyelhetõ legyen<#nevetes1>, Találkoztunk idõ elõtt aktivizálódó S300 rendszerrel is ami okozott némi meglepetést mindenkinek.

Mindent összefoglalva felejthetetlen este volt!

Még sok ilyet.

Üdv. SnowFox
Gudautánál.. Hát igen ott vannak meglepetések és néhány nem a kellemes kategória. Ahogy hallottam tegnap volt aki belefutott :-). Felderítés, felderítés, felderítés <#nevetes1>
Én nem találkoztam, de mondjuk WP5-nél csatlakoztam be és csak ott aprítottam. Én nagyon meg voltam vele elégedve.
Értem. Pedig abban Majd mindig kb. 250 aktív egység van. De sokszor inkább több.. Az a lényeg hogy megy szépen. Hibával találkoztatok?
TG Gida
Az SLA 1.5 'asszem.

Isten áldja a pogányokat!

Melyik mission volt az?
TG Gida
Talán mert kevesebb a földi egység.

Jó volt tegnapi is nyomni egy kicsit a szerveren multiban. Érdekes ezzel a küldetéssel valamiért jobban fut a game, 50FPS alá szinte le sem ment.......hogyan lehet ez?!
érdekes lenne egy ilyen permetezõs szimulátor játék is.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Na a videó az elõbb elmaradt:

http://www.youtube.com/v/Qom3gWGgjyA&version=3

Február elején elkezdõdött az idei mg. repülõ szezon. Már február 13-án még el sem olvadt teljesen a hó ,de a Kamov már mûtrágyázta a megrendelõ földjeit. Arról videó nem készült,csak a feb 18-i repülésrõl. Aki ezen a szimulátoron is túl szeretne repülni Kamovval,legalább utasként, az ne hagyja ki a lehetõséget! Mûtrágyázást én is csak videón láttam,de ott a nyár amikor lekerül a mûtrágya szóró és felkerül a helyére a vegyszertartály plusz a szórókeret,ott még nagyobb eséllyel lehet elcsípni egy gépet. Remélhetõleg ez a jövõben is így marad,bár az EU és a kormány mindent megtesz a repülés ezen ágának kiirtásáért:(

kösz a linket! nagyon jók
mennyivel másabb így látni a vasat - mert hát van benne vas, csavar, szögecs, és kevés kompozit <#finom>

A HUD alatti tükrös berendezés,az ha jól tudom akkor a fejmozgást érzékeli. A dolog lényege az,hogy ha felrakod a ZS-7V-re a sisakcélzót,és bekapcsolod,akkor ez a cucc érzi,hogy merre fordul a fejed,vagyis merre nézel,és mondjuk arra fordítja a gépágyút. Meg ugye a Skval optikát is össze lehet hangolni a sisakcélzóval asszem.

DonZorro
Kemény a kábelkötegelõvel rögzített "micsoda"... :D

Kérdés! Mi az a képeken amit nagyon sok helyen kitakarnak, a HUD alatt mindkét oldalon látható "tükrös valami"???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ahogy látom a képet nem akarja beszúrni,úgyhogy itt a link

Egyébként elõfordulhat,hogy két teljesen egyforma Ka-50-est nem is lehet találni. A végén,az éjszakai változat elkészültével már így nézett ki a mûszerfal:

Ime 25-ös oldalszámú példány amirõl a DCS: Black Shark gépe lett másolva:
Itt

DonZorro
A másodikon is kemény a szigszalag a csövön... :D

DonZorro
Aham... :)

TG Gida
A legfelsõ képen a katapultülés van?

Szerintem valami beállítás nem kerek nála... Nálam az i7k 50% körül, a 7970 GHz pedig 100%-n pörög, gyári high beállítás mellett meg ilyen 70-80 fps van.

Ezek az értékek egy végleges játéknál is szépek, hát meg egy alfa esetében. Bárcsak a DCS futna így...

www.smart-bus.hu

A géped paramétereit ismervén nem túl biztatónak hangzik.
Igaz még nagyon alfa.
z0ty4
Használj Sony Vegast

Videó

Molny-t kérdezd meg, õ szokott videót készíteni, talán tud segíteni.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

DonZorro
Kemény ez az Orosz technika néhol:

DonZorro
Most lettem figyelmes, hogy hiányzik az IGLA a játékból... :(

macleody
Nem, sajnos azt kell mondjam mocsok szarul fut. Az elsõ pálya high beállításokkal nagyjából 30fps-t produkál. Az utolsó, ahol a heli van pedig olyan 20-at. De van, hogy leesik 10-re. Kipróbáltam mindent low-ra véve és szinte semmi változás. A CPU használat olyan 30%, a GPU 40%. De leginkább még annyi sem.
Látom szépen fut az Arma3 Alpha a gépeden!
HungaroJET
Enyhén szólva szkeptikus vagyok, hogy pont az, amit meg kéne mutatni - az FPS - az átjön-e egy DCSW-Fraps-Vegas-YouTube "kombináció" után.
Biztos szép HD videó lesz a vége (mint Macleody-nál), de az FPS-t véleményem szerint a legvégén pont a YouTube fogja ledegradálni max. 25-30-ra, hiába lesz kint a bal felsõ sarokban a DCSW-FPS és a jobb felsõben a Fraps-FPS, a YouTube-FPS az egy 3. szám lesz (ha lehetne egyáltalán mérni) <#fejvakaras>

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Szerintem Fraps-ben 60fps legyen, de mivel ez tömörítetlen avi-t rögzít még konvertálni kellene Sony Vegasban mondjuk mp4 kiterjesztésûre. Nekem ez a 11 perces volt olyan 1.6GB ArmA3 Alpha
Sharks
A legegyszerûbb, ha felveszed egy kamerával kívülrõl, ha va! Az nem is fogja és nem kell vele sokat tökölni. De sokat ne bajlódj vele azért, ha nagyon nem megy! 😊

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

HungaroJET
Mondom, hogy nem vagyok egy nagy videós <#eplus2>
Most akkor mit csináljak ? <#fejvakaras>
Milyen felbontás legyen a DCSW-ben ?
Mi legyen a beállítás a Fraps-ban ? 30FPS vagy 60 FPS ? vagy más ?
Mit állítsak 720p-re és hol ?
...és mi legyen a YouTube beállításokkal/feltöltésekkel ? <#conf>

HAVE A BANDIT DAY !

Sharks
Köszönöm! <#eljen> <#vigyor4>

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Szia Sure!

A DCS beépített track lejátszó bugos.

De azt a videót megnéztem volna...így is nevettem, mikor magam elé képzeltem a kis élményedet.

Hungaro! Tömörítsd be, meg elég 720p-s videó bõven.
sure
A track editálás funkció nálam bugos, valamit nagyon bénázok, vagy teljesen hiányzik a DCS-bõl? Felvettem egy tracket, de sem a fõmenübõl a Replay, sem a Mission Editorból a Replay , de még az AVI record sem játsza vissza (hogy meg lehetne editálni és aztán a beépített AVI recorderrel felvenni).

Pedig fasza volt, Novorossiysk reptérre város felõl leszállás,túlfutás, Su-25T fûbe beragadás, így max. tolóerõn hagyás mellett katapultálás, földet érés után látás, hogy a gép mégis lassan mégis elindulás. Odagyaloglás, valahogy szárnyra felmászás (mivel bal fõfutó közben kitörés), gépen maradás, mikor az a max. tolóerõ és megfelelõ talaj miatt meglúdulás, szárnyon és töryzön rodeózás, miközben a gép körbe-körbe menés, aztán persze robbanás, amitõl meghalás...

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Bárkinek, csak a kérdés, hány FPS-el...

Isten nem bottal, hanem VMware.

HungaroJET
*
Azért visszafog a Fraps is eléggé a felvétel alatt

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Csináltam pár videót, de az a gáz, hogy FullFD--ben 1 perc az kb. 2GB.
Egy 4 és fél perces filmecskét is csináltam, de az meg 11 GB lett.
Sajnos a felvétel alatt azért kissé leesik az FPS, szóval olyan 20-25 körül még eldöcög minden.
Az Instant Action Medium-Summer-nél viszont már 20FPS körül volt bekapcsolt TGP-vel a Varacskos: Full HD-ben 60FPS felvételnél max. grafikán talajközelben :(
Azért fog a Fraps is eléggé, de ezeket feltölteni sem lesz semmi :(

HAVE A BANDIT DAY !

Sharks
Köszönöm! Elvileg egy kicsit fogja a felvevõ progi is, de talán annyira nem, hogy látványos legyen.

Nem fog átjönni... :)

Egyébként meg az SSAA-t ne használd, mert az borzalmasan fogja a vga-t... szerintem amíg nem tapasztalsz ki mindent, addig a CCC-ben legyen minden alapértelmezett, csak az override fülön emeld meg a powertune opciót 20%-ra, hogy ne droppoljon a vga... :)

www.smart-bus.hu

HungaroJET
No, ha minden igaz akkor olyan 18 körül már skype-on leszek, és ha nem lesz problémás összedobok majd egy videót is.
Nem vagyok egy videós guru, de az FPS az látható lesz egy YouTube-videón ?
Át fog menni az "élmény" ?
Mellesleg, tegnap érdekes szitu volt mikor elõször indítottam a DCS-t rögtön gép-bekapcsolás után: nem volt csak 14-15 FPS.
Kiléptem a DCS-ME-bõl is, majd az újraindított DCS-ben 1 percel késõbb már faxa volt minden...hogy ez mi a ráktól volt ? <#nemtudom>

HAVE A BANDIT DAY !

Sharks
Hungaro, esetleg ha idõd engedi, csinálhatnál egy egyszerû videót, hogy hogy fut neked a 7950-essel! Érdekelne nagyon! ;)

Nincs :)
macleody
Volt de elástuk a kertben :)
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#szomoru2>

www.smart-bus.hu

Sharks
Van esetleg olyan, akinek a DCS gyönyörûen fut max. grafikai beállítások mellett?

OFF
na igen! nem írtam hogy a légtérben voltál te is...
...lehet hogy te zavartál be - légköri anomáliát okoztál <#beka3>
ON

macleody
Nem vetted fel a szemüveget, meg a maverickre se tettél.
Azért van mert jól kitesztelték az 1.2.3-as verziót.
Van is bug bõven... szerverünk is azért állt le vasárnap este.

Mivel jó belepiszkáltak a Weapons.dll-be, ami okozza a CTD hibákat szerver oldalon meg kliens oldalon is, meglehet ezért lett ilyen jó a találati pontossága a Mavericknek...
hi All!
tegnap a10c-vel repültem egy multi missiont, amiben 4 maverick ment néhány méterrel a sa19 tunguska mögé. jó látási viszonyok közt, jó magasságból, jó távolságból...
hogy lehet ez? <#wilting>