Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan dolgok történtek este a VMH59-szerveren amik nem mindennapos történetek.
Láttam Wittman, hogy lesz lövészárokláz áldozata (elõbb lövünk aztán azonosítunk)<#nevetes1>#nevetes1>, Láttunk Kivilágítatlan Tunguskát a kifutón, Kanyarban borulást (ezt én prezentáltam) 2X is hogy jól megfigyelhetõ legyen<#nevetes1>#nevetes1>, Találkoztunk idõ elõtt aktivizálódó S300 rendszerrel is ami okozott némi meglepetést mindenkinek.
Mindent összefoglalva felejthetetlen este volt!
Még sok ilyet.
Üdv. SnowFox
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
mennyivel másabb így látni a vasat - mert hát van benne vas, csavar, szögecs, és kevés kompozit <#finom>#finom>
Kérdés! Mi az a képeken amit nagyon sok helyen kitakarnak, a HUD alatt mindkét oldalon látható "tükrös valami"???
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Itt
Ezek az értékek egy végleges játéknál is szépek, hát meg egy alfa esetében. Bárcsak a DCS futna így...
www.smart-bus.hu
Igaz még nagyon alfa.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Biztos szép HD videó lesz a vége (mint Macleody-nál), de az FPS-t véleményem szerint a legvégén pont a YouTube fogja ledegradálni max. 25-30-ra, hiába lesz kint a bal felsõ sarokban a DCSW-FPS és a jobb felsõben a Fraps-FPS, a YouTube-FPS az egy 3. szám lesz (ha lehetne egyáltalán mérni) <#fejvakaras>#fejvakaras>
HAVE A BANDIT DAY !
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Most akkor mit csináljak ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Milyen felbontás legyen a DCSW-ben ?
Mi legyen a beállítás a Fraps-ban ? 30FPS vagy 60 FPS ? vagy más ?
Mit állítsak 720p-re és hol ?
...és mi legyen a YouTube beállításokkal/feltöltésekkel ? <#conf>#conf>
HAVE A BANDIT DAY !
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A DCS beépített track lejátszó bugos.
De azt a videót megnéztem volna...így is nevettem, mikor magam elé képzeltem a kis élményedet.
Hungaro! Tömörítsd be, meg elég 720p-s videó bõven.
Pedig fasza volt, Novorossiysk reptérre város felõl leszállás,túlfutás, Su-25T fûbe beragadás, így max. tolóerõn hagyás mellett katapultálás, földet érés után látás, hogy a gép mégis lassan mégis elindulás. Odagyaloglás, valahogy szárnyra felmászás (mivel bal fõfutó közben kitörés), gépen maradás, mikor az a max. tolóerõ és megfelelõ talaj miatt meglúdulás, szárnyon és töryzön rodeózás, miközben a gép körbe-körbe menés, aztán persze robbanás, amitõl meghalás...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Egy 4 és fél perces filmecskét is csináltam, de az meg 11 GB lett.
Sajnos a felvétel alatt azért kissé leesik az FPS, szóval olyan 20-25 körül még eldöcög minden.
Az Instant Action Medium-Summer-nél viszont már 20FPS körül volt bekapcsolt TGP-vel a Varacskos: Full HD-ben 60FPS felvételnél max. grafikán talajközelben :(
Azért fog a Fraps is eléggé, de ezeket feltölteni sem lesz semmi :(
HAVE A BANDIT DAY !
Egyébként meg az SSAA-t ne használd, mert az borzalmasan fogja a vga-t... szerintem amíg nem tapasztalsz ki mindent, addig a CCC-ben legyen minden alapértelmezett, csak az override fülön emeld meg a powertune opciót 20%-ra, hogy ne droppoljon a vga... :)
www.smart-bus.hu
Nem vagyok egy videós guru, de az FPS az látható lesz egy YouTube-videón ?
Át fog menni az "élmény" ?
Mellesleg, tegnap érdekes szitu volt mikor elõször indítottam a DCS-t rögtön gép-bekapcsolás után: nem volt csak 14-15 FPS.
Kiléptem a DCS-ME-bõl is, majd az újraindított DCS-ben 1 percel késõbb már faxa volt minden...hogy ez mi a ráktól volt ? <#nemtudom>#nemtudom>
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
na igen! nem írtam hogy a légtérben voltál te is...
...lehet hogy te zavartál be - légköri anomáliát okoztál <#beka3>#beka3>
ON
Van is bug bõven... szerverünk is azért állt le vasárnap este.
Mivel jó belepiszkáltak a Weapons.dll-be, ami okozza a CTD hibákat szerver oldalon meg kliens oldalon is, meglehet ezért lett ilyen jó a találati pontossága a Mavericknek...
tegnap a10c-vel repültem egy multi missiont, amiben 4 maverick ment néhány méterrel a sa19 tunguska mögé. jó látási viszonyok közt, jó magasságból, jó távolságból...
hogy lehet ez? <#wilting>#wilting>