Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszel valamikor skype-on?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Tactical Aviation Radio System
Ez egy plugin ami összeköti a TS-t a DCS-sel.Hasonló ahhoz amit az ARMA-hoz van ACRE néven.
Isten áldja a pogányokat!
DonZorro: valami ilyesmit eszkábáltam rá az X52-re, nem tökéletes de legalább látom mit csinálok a monitoron. Többnyire.
Rá kéne feküdnöm kicsit az A-10-re, mindent elfelejtettem már. Ráadásul most csak egy monitoron tudom használni és nem tudok megbarátkozni az MFCD kezeléssel. Most próbálok az X52 profiljában beállítani valamit, hogy egy gombnyomásra rázoomoljon a monitorra.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ON
a 40:36-nál látható mozgó pilonok megvannak a kamovban is?
Ha a DCS-options-ban veszek mindent alapra VSYNC nélkül, majd a CCC-ben veszek mindent maximumra (ahogy eddig csináltam), akkor kissé szebb a grafika, de az FPS csak kb. fele.
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Lehet, de az az érdekes, hogy a manual az automatikus tûzmegnyitást írja.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Isten áldja a pogányokat!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Végül egy Gigabyte HD-7950 WF3-at vettem, csak azt nem értem, hogy miért is 1000Mhz az alap gyári órajel. Lehet, hogy "rossz" procit tettek bele ? <#vigyor2>#vigyor2>
Ilyet én még nem láttam DCS alatt: Életemben elõször (komolyan !!!) most elõször kapcsoltam csak be a VSYNC-et. Minden maximumon és 40-50 FPS stabilan mindenhol ! ! ! GPU közben 50 fokos, ventillátor 40%-on. Alig zümmög. Lehidalok. <#ijedt>#ijedt> Most kezdeném a tuningot, de lehet, hogy elhalasztom. Fölösleges lesz ha ilyen bársony sima futású a szim <#vigyor>#vigyor>
HAVE A BANDIT DAY !

Most a Szu-25T-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, ha nem gond! :)
A gépágyú konténereket szeretném úgy használni, hogy lézerrel megvilágítva a célt automatikusan nyissanak tüzet.
A manual ezt írja:
The ПРОГР (PROGR) mode is used to concentrate gunpod fire on a point target from horizontal flight. For this it is necessary to depress the barrels to the desired angle with [RCtrl-[] and
A beállítások után így néz ki a Weapon System Control Panel:
Mégsem mûködik... Ezt úgy értem, hogy ha a joy-on bármikor megnyomom a tûz gombot, akkor a gépágyúk elkezdenek lõni... holott itt az lenne a lényeg, hogy folyamatosan nyomni kell a gombot, majd a rendszer végzi a tûzmegnyitást, ha jól értettem. :)
Van ötletek? Köszi a válaszokat! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
Gondolom, így reálisabb. Viszont új animációt készítettek a hangárok megsemmisüléséhez, nagyon jól néz ki! :)
Abban tudnátok segíteni, hogy a rádió parancsok közül eltûnt az F4, a JTAC. Tudjátok, hogy hol találom? :)
Köszi a válaszokat! :)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Multiban ha kiválasztok egy gépet,alapból üresek a pilonok.Hogy lehet azt elérni hogy feltetessem a pilonokra?Hiába kérek ground crew-ot,azt mondja rendben megtörtént.Mégis üresek a pilonok.
Ka-50
Gépigény rendben van?
Ha igen -> kezdõdhet az általános DCSW hibafelderítés megkezdés. Ehhez a legjobb elsõ lépés az oprendszer frissítések letöltése, alaplapi driverek, videokártya driver frissítés.
Ha nem -> joy driver legfrissebb, az oprendszerhez illõ verzió telepítés, windows control panelben, más játékban, esetleg másik gépen megnézés, hogy jó-e a mûködés. Ha igen, DCSW késztõinek felmenõit szidás, sör, feles megivás, DCSW általános hibaelhárítás megkezdés (lsd picit feljebb). Ha nem, joystick pontos típusa + "problems" kulcsszavakra guglizás. Ha ismert hibára és megoldására vonatkozó releváns találat nem lelés, gariztatás megpróbálás.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Eddig nem rendelkeztem joystick-al, így nem voltam érdekelt ilyen játékokban, de most beszereztem egyet, így ezt is szeretném kipróbálni. A DCS: World-öt leszedtem (su-25 miatt), telepítettem, el is indul, viszont ha a beállításokban rámegyek, hogy Controls, akkor kifagy. Ha akarok indítani egy új játékot, fast action-el, vagy bármivel, akkor is kifagy. Ha a multiplayert indítanám el, akkor azonnal kifagy, a menü se jön be. Gondolom ezt több probléma is okozhatja, de megköszönném, ha valaki felvázolna 1-2 lehetséges megoldást! Elõre is köszönöm szépen!
Ka-50
nem tudom ki az,aki meg tudná csinálni,de ezt a fórum fejléc képet lassan frissíteni kéne.mert ugye van már FC3,és a DCS World verzió száma sem ez már.
Airfield Diagrams
A-10C HAT switch mapping
ezt a két linket is fel kellene éleszteni,ha már vannak.
Van saját ts-szerónk gsg jóvoltából de a címét olyan 16:00 után tudom megírni. Akkor érek haza
Üdv
SnowFox
Így már értem!
Nagyon jól nézz ki!