Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Messer túlságosan is jó ! Túl sok lovat adtak neki ! Túl gyors szerintem.
A 3D modell pedig lehetne jobb is (lukas a propeller orrkúp a propellerek helyén), de talán majd lesz jobb is.
Képek

RAZBAM T-2B képek:
Képek
macleody
Kipróbáltad? Én nem merem 😊 Ha rosszabb mint a CloD-os akkor nem kell.
durva jó!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

TG Gida

Isten áldja a pogányokat!

GaBika6
Hátha valaki még nem látta...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Sanyo
Még nem, köszi. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
GaBika6
Nem tudtok valami jó hangmódot mustanghoz? Itt ez nem publikus, pedig jól hangzik...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ez volt már ?

Kép1
Kép2
Szia gsg!Holnap fent leszel ts3-on?Szóval kicseréltettem a wiimotot és még mindig ugyanaz a problémám.Nem hiszem hogy azzal van a baj,esetleg egy Win7 reinstall...Elvinném hozzád a wiimotot,hogy nálad mûxik-e.

Üdv.:Sende

Ka-50

ez az én kesztyûm:

TG Gida
Tetszik!

krisztian005
Új fülketextura a Mig-21-hez.
LINK

DummyBoy
Bizony, a Wiimote a szimesek nagy barátja 😊

Lehet belõle fejmozgásérzékelõt, infrakesztyût meg minden okosságot csinálni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kell hozzá egy wiimote,ami bluetooth-on keresztül kapcsolódik a géphez,és egy ingyenesen letölthetõ program.megcsinálod ezt a kesztyût,ami áll egy mikrokapcsolóból,egy elembõl,és egy infra LED-bõl.én egy rossz távirányítóból szedtem ki a LED-et.a kesztyûn a LED csak akkor világít,ha a kapcsolóval bekapcsolod.ezután már csak be kell állítani úgy a wiimote-tot,hogy "lássa" a monitorod képernyõjét,valahol a vállad magasságába kell rakni,persze ez függ a monitorod elhelyezkedésétõl is,el kell indítani a már említett programot,kalibrálni kell a wiimote-tot a program segítségével,és ha összejött,onnantól kezdve,a kesztyûn lévõ infra LED bekapcsolásakor olyan lesz,mintha a bal egérgombot nyomtad volna le.a wiimote pedig érzékeli,hogy a képernyõ melyik pontján kezd el világítani a LED,és ott kattint a kurzorral egyet.EZEN A LINKEN
van még pár jó ötlet a wiimote használatára.nem kell feltétlen kesztyûre szerelni a LED-et,hanem pl. egy filctollba is bele lehet szerelni,és akkor mint infra toll mûködik.a program ami kell hozzá.
ezen a videón meg lehet nézni hogy is mûködik a dolog.itt a tollba épített LED-es változatot mutatják be.

TG Gida
És ez hogy is mûködik?

Reaper
Ez a jótól azért odébb van...<#nyes>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

ma össze barkácsoltam egy infra LED-es kesztyût:

macleody
Próbáltam ma a tegnapi trekkbõl felvenni videót de nem igazán jött össze. Tök hülyeségeket mutatott a cucc. Beleestem a vízbe, aztán utána már nem is kerültem elõ többé. Gabi a semmit lövöldözte. Összeakaszkodott egy ellenséges mustanggal, le is szedte de a trekkben nem így történt, az enemy simán tovább repült. Utoljára BS-ben láttam ilyet vagy 2 éve 😊

LeonSilver
Igen, tisztában van vele 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Szinténzenész 😊 Én is scak úgy röpködni szerettem 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Óóóóóó testvérem!

Felszállásnál trimmeld ki az oldalkormányt (5° jó lesz neki) és mielõtt megmozdulsz, húzd a botot a hasadra!!!!! És addig tartsd ott, amíg kellõ sebességet el nem érsz.

macleody
Nálam így néz ki egy felszállás, ha jó napom van.

szép a festése a mustangnak!jó a videó is,szeretek én is vele csak úgy repkedni,már ha sikerül felszállni segédlet nélkül.

Leaonpapa! a fiad tudja egyáltalán micsoda gépet kapott meg?
mi mindent megélt az a masina? <#law>

LeonSilver
Ez a kedvencem és ez volt az utolsó, amit csináltam.

Meg ezt is komáltam végrehajtani 😊

LeonSilver
Pedig tényleg.
A gépem a fiamnál van az ELTE-n (az õvé lett), a szoftvereket, egyék kösöntyûket meg eladtam 😞
Tervben van új cucc vásárlás, de ez hónapok múlva (fél-egy év!) lesz esedékes!
Nézd meg a többi videót, szívesen csináltam õket, ha lenne mivel, most is gyártanék.

ez azért elég gyatra kifogás <#nyes>

LeonSilver
Drága bajtársam! Nagyon szívesen csinálnék HA.... Ha lenne gépem, lenne joyom, lenne trackir-em és lenne szoftverem.
Sajnos jelenleg egyikkel sem rendelkezem 😞 csak egy ******* laptopal.

HungaroJET
Leonpapa !
Légyszives csinálj még egy ilyen felszállós videót, csak kapcsold be hozzá a Control Indicatort is (RCtrl+Enter) és ha megmókolnád a ControlIndictor.lua fájlt (... \DCS World\Mods\aircrafts\P-51D\Cockpit\Scripts\ControlsIndicator\ControlsIndicator.lua)
akkor még külsõ nézetben is látnánk a gézkart, pedált, botot
imígyen 😄 :
purposes = {render_purpose.SCREENSPACE_INSIDE_COCKPIT,render_purpose.SCREENSPACE_OUTSIDE_COCKPIT,render_purpose.HUD_ONLY_VIEW}
Köszi

HAVE A BANDIT DAY !

nehéz elhinni,hogy anno ennyit szoptak volna egy mezei felszállással a pilóták.tetejébe betonról,és nem fûrõl

krisztian005
Nagyon jó videó, bár vannak gépek amik jobban tetszenek, de az biztos hogy nincs még egy olyan ami annyira sokoldalu lenne mint a Hornet, ezért is lenne a legjobb választás betenni a DCS-be. Tudom már csinálja egy csapat az F/A-18E típust, de eddig még nem sok info jelent meg róla.

LeonSilver
Trimmelés nélkül meg úgy csinálta, hogy nagyon keményen tapostam a pedált (koppig) de egyben nagyon gyorsan is! Aztán ha jól emlékszem a végén kelett már csak finoman pedálozni. Hidd el, megy faszán csak qrva sokat kell nyûglõdni vele!!!
Napokig csak felszálltam a géppel meg le.

LeonSilver
Nézd meg ezt a videómat. "Bizonyítani" nem tudom, csak a becsszó van 😊 De 0% asziszt és kikapcsolt autorudder. Sajnos a trimmelés pont nem látszik 😞

De! Ha kitrimmelted akkor is kell pedálozni!!!! Csak úgy, mintha a talpad és a pedál között egy repedt tojás lenne!!!

krisztian005
Bombák, rakéták nélkül kitrimmelve feltudok szállni, bár eléggé imbolyog mikor elhagyom a betont, fegyverekkel eddig még nem sikerült. Leszállni meg csak egyszer tudtam úgy hogy mindenene megvolt a gépnek.

macleody
Tudom, hiába trimmelem, egy bizonyos sebesség után elkezd mocskosul kacsázni.
LeonSilver

LeonSilver
Ki kell trimmelni az oldalkormányt, ha jól emlékszem olyan 4-5°-ra. Ameddig meg nem szokod a vasat. Sok gyakorlással majd trimm nélkül is menni fog.

macleody
Nekem még nem igazán megy. Olyan mintha jégpályán mennék, egyszercsak elkezd balra fordulni a gép és utána már hiába taposom a ruddert, jobbra-balra ingázik aztán kampó. De legalább már a landolás megy 😊
Amióta leszarták õket itt kecskeméten és nem adtak nekik enni azóta õk is így tesznek.
TG Gida
Meglehet.

OFF
hátha valaki még nem látta:
US NAVY DRILL TEAM
ON

DonZorro
<#rinya>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

De van, csak ott nem szerepel Kecskemét. 😊
DonZorro
Azt mondod, hogy kamu? 😞 Nincs nekik hivatalos "program" oldaluk??? :S

Az oroszokat csak akkor hiszem el, hogy itt voltak, ha már elmentek. 😊
Egyszerû parasztvakítás, hogy jöjjön a nép.
DonZorro
Van! Ott a link lentebb de belinkelek mégegyszer: 😄

LINK

van címe is?

DonZorro
Mán be is vagy aktiválva Mester... 😉