Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel csak full hd játszom, azt néztem , hogy a tesztek között az fx 8320 és a 6300 ugyanannyi pontot hoz(de a 6300 10-el olcsóbb). A kérdés az, elég-e ez egy gtx 580 (körülbelüli) kihajtására, és magára a szimulátorokra(magas felbontásban ugye). A fõ bajom, hogy semelyik tesztben nincsen komoly szimulátor...mert amúgy tudom , hogy az i5 lenne a legjobb erre,de ahhoz kéne' alaplap is.
Szerintetek?
Ja, és használ itt valaki fx processzort?
Persze én meghajolok a munkássága elõtt, gyönyörû álcázó festéseket kaptak a Fürkészdarázs repülõszázad Su-25A gépei!
<#eljen>#eljen>
59th_Wittman
Szpk.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként ráférne egy kis gondozás erre a topicra.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
www.pcpilot.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Azt pl. nem mondom el, hogy a vörös oldalnak nem lesz üzemanyag a reptereken mert a helyi lakosság ellopta és vödrökön kell hozni a legközelebbi olajmezõrõl.
És azt sem mondom el, hogy a fegyverek meg a lázadók miatt nem lesznek kilõhetõek a gépekrõl mert a szemetek oda szigetelõ szalagozták õket a pilonokhoz.
De ezektõl eltekintve fair lesz a war meglátod. <#nyes>#nyes>
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Kuzi megoldható , légitankolás lesz. Deeee... Ha Anapa bukik akkor a Kuzi is...
Így fair <#nevetes1>#nevetes1><#violent>#violent>
Üdv.
SnowFox
Ka-50
Ka-50
Ka-50

SnowFox újabb remek missiont rakott össze, így nem "mondhatunk" ellen egy jó kis bevetésnek. Ha összejön a kellõ szám jelentkezõ (max.16 sajnos), akkor vasárnap megrendezzük.
Mission type: Wargame / Open War
Mission time:
Date: 2013.04.14
Real time: 19.30-22.30
19:30 - Briefing
20.00 - Departure
22.30 - Debriefing
A helyszín Novorossiysk és környéke.
Hadmûvelet célja:
Vörös Erõk: A partraszálló kék erõk hadmûveleteinek akadályozása. A partraszálló erõk megsemmisítése.
Kék Erõk: A partraszállás biztosítása, A vörös védelem áttörése, megsemmisítése, A hadmûvelet kiterjesztése az ellenséges repterekig.
Repülhetõ géptípusok:
Vörös Erõk: KA50, SU25T, SU25A, MIG29A, MIG29S, SU27, SU33 (AI légierõ: MIG29S, MIG29A, SU30, SU33, MI28N, MI24V, MI8MT, SU17M4, A50)
Kék Erõk: KA50, SU25T, A10C, F15C (AI légierõ: F15C, F14A, F16A, MIRAGE 2000-5, TORNADO, B52H, AH64D, E3-C, KC-135)
Itt egy "térkép" a hadmûveleti zónáról. (kezdetleges, de valami támpontot ad)
Térkép
Amit érdemes tudni.
A Kék Erõk bármerre indulhatnak, minden irányban vannak feladataik, a feladatok nem lineárisan követik egymást.
A Vörös Erõk minden térképen jelölt Bázisról üzemelhetnek!
Mindkét oldalon vannak CA-s slotok. Ezek FOG OF WAR elven vannak megoldva.
Majdnem minden egység mozgatható a CA-s játékos által. (kivéve reptérvédelem)
A gépek száma limitálva lesz minden reptéren! A Kék Erõk hajón kapnak utánpótlást a Vörös Erõk utánpótlásán dolgozok még.
Itt lehet jelentkezni:
Vadász:
-
-
-
-
-
-
-
Csapásmérõ:
-
-
-
-
-
-
-
Helikopteresek:
-
-
-
-
CA commander:
-
-
-
59th_Wittman
Szpk.
:salute
http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szimul%C3%A1tor&SelectedGameTitle=DCS:%20Black%20Shark%202&SelectedGame=6eb21a25-4212-4693-801a-a989664277c6&SelectedGameCategoryID=f262b93b-37ce-492e-a179-0e1512b407ad
Még van raktáron. Vidd ameddig csak tudod!
Üdv: Kenny
Ha ugyanezt a küldetést repülõm, éjszakai, pld:21:00 órás bealítással, akkor a harctér és a városok felett úgy beszaggat, hogy jó ha van 4-5fps-em.
Szerintetek ez mitõl lehet?
Eddig azt gondoltam, hogy az éjszakai megjelenítéssel még jobb fps-nek kellene lenni, erre tessék, használhatatlan.
A következõ dolgok lettek eladóak 59th_Foxi jóvoltából.
Thrumaster Hotas Warthog
Saitek pro flight rudder pedals
Lock on FC3
DCS A-10C
Il-2CoD
Ez így egyben 100.000Ft.
Érdeklõdni lehet: [email protected] emailcímen, vagy ha komolyan gondolod privátban adok telefonszámot hozzá.
Üdv.
SnowFox
<20:06:02> "59th_Foxi": 06 70 5937588
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A készülõ küldetésem tesztelésére keresnék pilótákat a következõ gép típusokra:
Vörös oldal (Orosz): SU25A, Su25T, MIG29, SU27, SU33, KA50
Feladat csapásmérõk: Az ellenséges partraszállás akadályozása, földi egységek támadása
Feladat vadászok: Támadó, légtérsértõ gépek megsemmisítése, a légi fölény fenntartása
Kék oldal: A10C, SU25T, KA50, F-15C
Feladat csapásmérõk: A kék erõk Nonorossiysk térségében partraszálló egységeinek támogatása, a légvédelmi és földi egységek támadása, a frontvonal kiszélesítése és az ellenség visszaszorítása.
Feladat vadászok: A partraszállás támogatása, a saját gépek légi fedezete, õrjáratozás, helikoptervadászat.
Ezen kívül 2-3 Combined Arms-ban járatos emberre is szükség lenne. Az Õ feladatuk a földi egységek mozgatása, a földi hadmûveletek végrehajtása, légi egységek irányítása és a célok megjelölése ill. a légi egységek célokkal való ellátása.
A küldetés Dinamikusan változó csatatéren zajlik. Minden a "harcoló felek" ügyességén múlik.
Jelentkezések jöhetnek ide szerintem én addig egyeztetek a vmh59-es légibázis tagjaival a részvételükkel és a technikai háttérrel kapcsolatban. Amit fontos tudni a szerver egyenlõre max. 16 fõvel futhat ismerve a DCS jelenlegi szûk keresztmetszetét.
Köszönöm a figyelmet!
Üdv.
SnowFox
Isten áldja a pogányokat!
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151413127100638.528945.158102065637&type=1
FÁCSÉ