Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a távoli egységek LOD (?) problémája? 20+ mérföldre levõ jármûvek felé nézve a "semmitõl" (?) megfelezõdik az FPS. ---> Játszhatatlan...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Adjusted framerate impact of smoke from burning aircraft.
Isten áldja a pogányokat!
Kérdés nvidia vagy ati kártyád van?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én csak az FC-t, Ka-50 és DCS A-10C-t vettem meg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1725787#post1725787
www.pcpilot.hu
Amúgy a link már mûködik, javítottam.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Elõször is köszönjük az újabb remek missiont SnowFox!
Tovább köszönjük mindenkinek a részvételt!
Ezt a missiont sokkal többen kell repülni, csak jó lenne a net kód is, stb.
Na a lényeg, hogy az FPS leesések, sajnos még mindig a DCS hibája. Csak reménykedni tudunk, hogy mikor teszik ezt is rendbe, mert az elején 5FPS-el csapástmérni is kihívás volt. Az biztos, hogy volt csetepaté rendesen az elsõ félórában, de utána már csak a sok füst okozott problémát.
Erre a probléma itt egy javított füst mod, ga-bika remek munkája. Akinek fent van a Basic 1.2.3. mod, annak csak ezt kell letöltenie:javított füst mod
Kicsomagolva mehet a DCS World mappába és felülírni mindent. Ez a kis javítás a Basic modban található füst mod optimalizálása.
Teszteltem és nagyon szépen dolgozik, cserébe nem eszi az FPS-t.
Akinek nincs fent a Basic 1.2.3 mod, az letöltheti innen az újat, mely tartalmazza az optimalizált füst modot: Basic_DCSW_1_2_3.bemasolos.rar
A VMH59 szerverébe telepítve lesz az ACMI!
UH-1 Promo 2
Nem tudom, hogy szarnak-e rá vagy csak nem tudják megcsinálni, de már nagyon idegesít a dolog. Az összes bug közül ez a legrosszabb, mivel a játék teljes élvezete odavész.
A problémám a következõ: ha a térképen bárhol lezuhan egy repülni képes jármû és én pont arra nézek bármekkora távolságból, még akkor is, ha az egész füsteffekt két darab pixel, akkor leugrik az FPS-em a lehetõ legalacsonyabbra. Nem tudom, hogy ki találkozott-e már ezzel a problémával, de eddig úgy tûnik, hogy egyedi (legalábbis ilyen mértékben). Amikor tele van a terület ilyenfajta égõ tüzekkel teljesen játszhatatlan az egész.
Egy kis bizonyíték:
[url=
]Füst bug
ATI és AMD gépem van. Lehet, hogy ez okozza a problémát nem tudom. (PH II x3 720 OC 3.52 GHZ, HD 5750 1GB OC)
Remélem mihamarabb kijavítják. 😞
Üdv: Kenny
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mint ahogy azt sem tudjuk meg soha, hogy egy F14-es miért áll a levegõben kiengedett futókkal 21.000 méteren...<#falbav>#falbav> vagy a tenger felett 10 méterrel <#nevetes1>#nevetes1>
Van még mit reszelni ezen a DCS-n.
A Predator dolga az ellenséges terület felderítése a földi csapatok részére. A vörös oldal ilyennel nem rendelkezik lén mindenütt ott vannak az egységeik.
A láthatatlanság csak az AI egységek elõtt érvényesül ezek szerint, de át fogom szerkeszteni és lelõhetõ lesz mind. (persze az amcsik meg sorozatban gyártják a hajókon majd kínai vendégmunkásokkal) azaz lesz belõlük bõven. <#nevetes1>#nevetes1>
Amit már megtaláltam FPS DROP téren, az a nagy összecsapás a parton Novorossiysk térségében. -15FPS... Na ezt átdolgozom és finomabbra veszem a repterek védelmét szintén +FPS reményében.
Gsg16 ötleteire válaszolva: Minden beépítésre kerül. (kivéve TOW Hummmer, Az nem lenne fair dolog)
Minden más zöld utat kapott
A Tacview nekem nincs is fent. De fel fogom tenni. Jól jöhet még a jövõben.
Üdv.
SnowFox
Isten áldja a pogányokat!
a hiba üzenet:

Igen, a predátor vadászat az érdekes volt és kellõképpen lekötött minket. 😊
Egyébként mi volt a célja ott? Ha a láthatatlanság nem is mûködött, legalább immortál megvolt. 😊 Kicsit rombolta az élményt, de ezek szerint akkor véletlen.
Jó mission lett volna egyébként jóval több felkészüléssel vadász részrõl. Ezen majd javítunk a következõ alkalomra remélhetõleg. 😉
Tacview neked sem ment, gondolom?!

a tengerpartra letett utánpótlás, kék oldali tankokat kicsit beljebb kellene rakni a parttól,mert elakadnak a homokban,a parton.nem egy JTAC egység nem lát rá a célokra,mert dombok mögé vannak lerakva. humvee tow-okat kellene JTAC-nek berakni.
ez egy fura jelenség.a falon áll a vörös oldali tank.kettõ is.azt meg nem tudom,hogy a JTAC hummerek némelyike miért áll a levegõben 100m magasan?
Érdekes lehetett vadászni egy olyan predatorra ami Invisible és Immortal beálításokat kapot <#nevetes1>#nevetes1> Kár hogy nem néztem végig. (ennek ez volt az oka)
a vadászok azok nálam is laggoltak sajnos van pár shoot-om is róla és helyes a megfogalmazás. Az EKG ehez képest semmi <#nevetes1>#nevetes1>
Az anyahajó tartozik még az én hatáskörömbe de az elvileg 40Km/h sebességgel mozgott... De ellenõrzöm, mert ha azt mondod nem ment akkor ott valami gebasz lesz.
A fegyverezést az nem tudom szabályozni sajnos az a játékban nagyon bugos még. Tegnap kb 15X kértem A10C-ben földi táplálás és csak 2X kaptam...
Ezt az EDE részérõl még masszírozniuk kell.
Az észrevételeket köszönöm ránézek mindenre ami felmerül és igen minden résztvevõtõl szívesen látom a visszajelzéseket mert így alakul majd ki egy teljes értékû Mission.
A mai napom az FPS DROP felderítésére megy majd el. Mindent egyesével kapcsolgatok be és kiderül mi eszi meg. Ha megtalálom azonnal jelzem, hogy más ne fusson bele egy szerkesztés folyamán.
Még 1 X köszönöm az észrevételeket.
Üdv.
SnowFox
Észrevételek:
- volt egy predátor, ami 7500 m-en cirkált 120-al... 4-en próbáltuk likvidálni gépágyúval, és rakétákkal is. Sikertelenül. Wtf???
- vadászok, melyekre ráfogtunk, egyböl eldobódtak, majd láttunk egyet visualba és megértettük miért. Kb. Olyan pályát írt le, mint egy rosszabb fajta EKG-eredmény. Nem tudom, hogy ez szerver miatt volt e vagy bug, de eléggé meghatározta a sorsunkat.
- csapatmunka szerintem a kommunikációból fakadóan karó (ezt vadászokra értem).
- ha valakinek van tacview file-ja, az legyen olyan nedves és ossza meg. Nekem azt írja, hogy üres (valószínûleg a kifagyás miatt).
- tanker nem volt, így a 33-asnak nem tudtuk,kihasználni az elõnyét, ill. Álló anyahajóról indult, ami kiábrándító volt. Le kellett állítani a járó hajtómûvet indulás elõtt, hogy fegyverezzünk. Volt olyan, hogy nem fegyvereztek fel... Feltettek pár raksit és utána megszakadt a mûvelet (pont amikor gyors indulásra lett volna szükség... Érdekes és idegesítõ bug).
Jó lenne mástól is egy két észrevétel!
Üdv: S.
jó volt nagyon a tegnap esti ütközet!sokáig ketten a Józsival vertük vissza a Vörös Veszedelmet!aztán lett segítség,de akkorra már nem sok esélyünk volt.remélem mihamarabb folytatjuk!
Aki nem jött a vasárnapi reppenésre az sajnálhatja.
A csata kissé szaggatósan indult, de ami utána jött az nagyon jó volt. A küldetés felétõl már nem volt vadászunk kék oldalon, lévén a vörös erõk el süllyesztették az utánpótlást szállító hajónkat. Ezt aztán alaposan ki is használták a VMH59 pilótái és ahol lehetett a mozgásterünket minimálisra korlátozták. Jól csinálták gratula Nekik!
Eközben Gsg16 barátom mindent megtett amit a földrõl megtehetett. Támadott, és információkkal látta el a levegõben lévõket. A földi célok nagy részét is Õ intézte el.
Kissé kevesen voltunk Kék oldalon de remélem legközelebb többen is összejövünk. Vagy rakok még bele F14-est <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Jó volt teljesen szembemenni az ellenséggel egy teljesen ellenséges területen.
Még sok ilyet.
Minden résztvevõnek RESPECT.
Üdv.
SnowFox
FPS növekedésed minimális lesz. Talán semmi sem, viszont a betöltési idõk nagyon durván lecsökkenek és a kisebb laggok is megszûnnek a játékban, ha az SSD-re teszed a World-öt.