Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék készített mission-höz, a Ka-50-es ARBIS térképére jelöléseket tenni. Ez megoldható valahogyan?
(Ha jól emlékszem Ka-50 Campaign-jéban is volt hogy láttam jelöléseket az ARBIS térképen.
Meg azt szeretném tudni, hogy ismertek-e valami portable mission editor-t a játékhoz? (szívesen lekötném vele magam, az unalmasabb munkaidõben😄 )
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Még hozzátenném ezt is:
egy AH-64-es a tengerbe szállt le és ezt eredményezte...
és ez csak néhány,a sok közül.de a fiúk keményed dolgoznak a hibák javításán!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Sajnálom,hogy be kellett fejezni, de ez van. Sajnos a DCS-ben rengeteg hiba van még mindig és így nehéz "tökéletes" mission készíteni. Tegnapi teszten, mikor rearm miatt parkoltam a zónában, kíváncsiságból nézegettem az air to air rakéták viselkedését, fõleg az AIM-120-asokat, mert ugyebár hála az új rakéták AFM fejlesztésének, ezzel nagyon mellé nyúltak.
Szóval volt pár amraam indítás és hát nem sok ért célba. Nem is az érdekes, hanem ami azután történt: miután a rakéta célt tévesztett és elfogyott a mozgási energiája, átment szabadesésbe és haladt a talaj felé, de a rakéta hossztengelye párhuzamos volt a talajjal...ez is érdekes. A plusz poén azon kívül, hogy már rég az önmegsemmisítésnek meg kellett volna történnie, de ez is elmaradt, majd a talajnak csapódva sem történt semmi, hanem szépen siklott tovább a talajon a fûben ki tudja meddig, per pár perc után már nem követtem. Volt olyan AIM-120-as is ami haladt a Föld magja felé, ki tudja hol jött ki?
Mint tudjuk, az újabb nagy javítás sok hibára hozz gyógyírt, de miért érzem azt, hogy kijavítanak(ha éppen sikerül) valamit, de sikerül újabb hibát reprodukálni...
A Long Day mission számos újabb hibát fedezett fel a DCS-ben, ezt jelentjük is egy csokorban az ED-felé...
új hibák:
- Roland ADS mûködése szerver oldali crash-t eredményez
- AI vadász MiG-29C földbecsapódás szerver oldali crash! tegnap is ezért állt le a mission.
- Retzky hajó célbefogás után össze-vissza ugrál a HUD-on
Kíváncsian várom az 1.2.4 patchet...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A The Long Day mission további fejlesztése sajnos a DCS hiányosságai miatt be lettek fejezve. A küldetés nem lesz tovább fejlesztve. Aki részt vett a tesztelésben annak köszönöm a segítséget. Megpróbálok egy másik vonalat követve kihozni valamit az elképzelésekbõl.
Üdv.
SnowFox
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez hogy jött ki ? <#vigyor2>#vigyor2>
Ka-50
Kecskeméten majd kellene majd szervezni valami találkozót. Mit szóltok?
Semmi izé, csak egy-egy kézfogás, fénykép, mit tudom én...
Jack ! Neked meg írtam 59-es fórumba ! <#kacsint>#kacsint>
Már vetem is rá magam!

itt van a tegnap délutáni partraszállás-teszt Tacview file,felvette mégis.úgy látszik,csak meg kellet fenyegetni,hogy uninstall lesz.ahogy néztem a végét, az utolsó dolog az volt,hogy 3 db F14-es eltûnik,aztán nagyjából 20 másodpercig semmi nem történt a kifagyás elõtt.
Ka-50

Csengettem nekik és az gyenge kezdés után erõs visszaesés lett belõle 😉
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tegnap este sikerült némi javulást elérni a földbe csapódó gépek által generált FPS DROP elleni harcban.
A következõ 2 file-t másoljátok be a DCSWORLD/CONFIG/SMOKE könyvtárba ( a meglévõ file-okról biztonsági másolat készítése ajánlott!!!)
NO FPS DROP
Ezután már csak tesztelni kell. Remélem a Patch kijöveteléig megoldást nyújt mindenkinek.
Amit tudni kell róla, hogy a lezuhant gépek lángja megmarad a füstje viszont nem, de szerintem ez elfogadható kompromisszum a játszhatóságért cserébe.
Üdv.
SnowFox
Szerintem a Fighterops... 😊
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tudjátok, amelyiknél csengetni kellett zsetont, hogy az ember gyereke híreket kapjon meg videót.
A "fejlesztõk" széjjel havajozták az agyukat, csak éppen nem lett az egészbõl semmi 😄
Találtam egy jó videót:
Nem tudom, hogy ki látta már, mindenesetre nekem nagyon tetszett.
Kenny
www.pcpilot.hu