Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*ABRIS 😊 sosem fogom megjegyezni
Sziasztok!
Szeretnék készített mission-höz, a Ka-50-es ARBIS térképére jelöléseket tenni. Ez megoldható valahogyan?
(Ha jól emlékszem Ka-50 Campaign-jéban is volt hogy láttam jelöléseket az ARBIS térképen.

Meg azt szeretném tudni, hogy ismertek-e valami portable mission editor-t a játékhoz? (szívesen lekötném vele magam, az unalmasabb munkaidõben😄 )
Mi Balmazújvároson átaludtuk, de hajnalban felkeltem, hogy valami nem stimmel, mert nem tudok aludni...pedig nem jellemzõ rám. Aztán reggel hallom, hogy Jókai Mór megmondta:"és mégis mozog a Föld"
macleody
Azt írják az Alföldön volt, 5-ös erõsségû. Egerben lakom. Rendesen rázkódott a székem, meg mozgott a tv, asztal. Máskor is volt már de azok nudlik voltak ehhez képest.
SenorGrande
Itt is volt fél egy körül, Pest megye, Albertirsa.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

macleody
Bazz milyen földrengés volt.
Sharks
Ha valaki esetleg ráér holnap 2v2 BWR gyakorlásra reggrel 9-tõl, akkor várjuk szeretettel. 2 fõ adott. 😉

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Üdv!

Még hozzátenném ezt is:

egy AH-64-es a tengerbe szállt le és ezt eredményezte...
néhány általam tapasztalt furcsaság képekben.az EKG szerû AI repülési útvonaltól kezdve,a levegõben álló Hummeren át,az egymásra pakolható teherautókig:

és ez csak néhány,a sok közül.de a fiúk keményed dolgoznak a hibák javításán!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szia SnowFox!

Sajnálom,hogy be kellett fejezni, de ez van. Sajnos a DCS-ben rengeteg hiba van még mindig és így nehéz "tökéletes" mission készíteni. Tegnapi teszten, mikor rearm miatt parkoltam a zónában, kíváncsiságból nézegettem az air to air rakéták viselkedését, fõleg az AIM-120-asokat, mert ugyebár hála az új rakéták AFM fejlesztésének, ezzel nagyon mellé nyúltak.
Szóval volt pár amraam indítás és hát nem sok ért célba. Nem is az érdekes, hanem ami azután történt: miután a rakéta célt tévesztett és elfogyott a mozgási energiája, átment szabadesésbe és haladt a talaj felé, de a rakéta hossztengelye párhuzamos volt a talajjal...ez is érdekes. A plusz poén azon kívül, hogy már rég az önmegsemmisítésnek meg kellett volna történnie, de ez is elmaradt, majd a talajnak csapódva sem történt semmi, hanem szépen siklott tovább a talajon a fûben ki tudja meddig, per pár perc után már nem követtem. Volt olyan AIM-120-as is ami haladt a Föld magja felé, ki tudja hol jött ki?

Mint tudjuk, az újabb nagy javítás sok hibára hozz gyógyírt, de miért érzem azt, hogy kijavítanak(ha éppen sikerül) valamit, de sikerül újabb hibát reprodukálni...

A Long Day mission számos újabb hibát fedezett fel a DCS-ben, ezt jelentjük is egy csokorban az ED-felé...
új hibák:
- Roland ADS mûködése szerver oldali crash-t eredményez
- AI vadász MiG-29C földbecsapódás szerver oldali crash! tegnap is ezért állt le a mission.
- Retzky hajó célbefogás után össze-vissza ugrál a HUD-on

Kíváncsian várom az 1.2.4 patchet...

LeonSilver
Csak hiányosságai vannak! 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

vannak hiányosságai a DCS-nek?

Üdv all.

A The Long Day mission további fejlesztése sajnos a DCS hiányosságai miatt be lettek fejezve. A küldetés nem lesz tovább fejlesztve. Aki részt vett a tesztelésben annak köszönöm a segítséget. Megpróbálok egy másik vonalat követve kihozni valamit az elképzelésekbõl.

Üdv.
SnowFox
macleody
Kicsit megsérült a fényezés, talán egy polírral rendbe tudom tenni...

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DonZorro
Én is ott leszek! 113.6%... 😉

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Egy nagyon egyszerû, ámde eléggé népszerû módszerrel. Hasraütés!! 😉

Ez aztán a valószínûség számítás ! <#nevetes1>
Ez hogy jött ki ? <#vigyor2>
LeonSilver
Én 113.5%, hogy megyek 😊

Én benne vagyok Leon,tervezek lemenni.90%

Ka-50

LeonSilver
Srácok.
Kecskeméten majd kellene majd szervezni valami találkozót. Mit szóltok?
Semmi izé, csak egy-egy kézfogás, fénykép, mit tudom én...

Igen: Boldog Szülinapot Ducky-Gabi !<#wave><#finom><#pias>

Jack ! Neked meg írtam 59-es fórumba ! <#kacsint>
Köszönöm Gsg!

Már vetem is rá magam!

LeonSilver
Itt is boldog szülinapot Ducky!!

Józsi!
itt van a tegnap délutáni partraszállás-teszt Tacview file,felvette mégis.úgy látszik,csak meg kellet fenyegetni,hogy uninstall lesz.ahogy néztem a végét, az utolsó dolog az volt,hogy 3 db F14-es eltûnik,aztán nagyjából 20 másodpercig semmi nem történt a kifagyás elõtt.

Letölthetõ Kenny!Ha akarod én is átküldöm Neked.Ricardo bluepit.

Ka-50

Jól néz ki:

LeonSilver
Tényleg! Azzal mi van? Kiadták nem? A gépek lettek volna fizetõsek vagy mi.?

LeonSilver
Nem Ducky! Asszem talán Bucser volt az.

Végül is a Microsoft Flight is befuccsolt 😊)))))))))
Háhááá, lehet rám gondolsz 😊
Csengettem nekik és az gyenge kezdés után erõs visszaesés lett belõle 😉
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Asszem az volt. 😄 Volt itt egy srác, nem tudom talán még jár ide (mármint a szimes totyikokba). Szegény annyira védte õket és annyira hitt bennük.... Abban igaza volt, hogy a saját pénzét arra költi, amire akarja. De én tényleg "sajnáltam", hogy bepalizták.

Üdv Mindenkinek!

Tegnap este sikerült némi javulást elérni a földbe csapódó gépek által generált FPS DROP elleni harcban.

A következõ 2 file-t másoljátok be a DCSWORLD/CONFIG/SMOKE könyvtárba ( a meglévõ file-okról biztonsági másolat készítése ajánlott!!!)

NO FPS DROP

Ezután már csak tesztelni kell. Remélem a Patch kijöveteléig megoldást nyújt mindenkinek.

Amit tudni kell róla, hogy a lezuhant gépek lángja megmarad a füstje viszont nem, de szerintem ez elfogadható kompromisszum a játszhatóságért cserébe.

Üdv.
SnowFox
IL2-CloD 😄

Szerintem a Fighterops... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Nem a Fighterops-ra gondolsz? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DCS WORLD,nem?

LeonSilver
És az izé, az melyik is volt?? 😊

Tudjátok, amelyiknél csengetni kellett zsetont, hogy az ember gyereke híreket kapjon meg videót.
A "fejlesztõk" széjjel havajozták az agyukat, csak éppen nem lett az egészbõl semmi 😄

LeonSilver
Ja. Lehet, hogy az volt. Már nem emlékszem a nevére nekijje 😊

krisztian005
Ez a Huey manual kicsit gyengébb minõségnek tünik mint a többi DCS manual, vagy csak nekem túl nagyok az elvárásaim, mindenesetre érdekesek ezek a váltakozó méretü oldalak, a sok homályos kép stb.

Sanyo
Ez sajnos így van.

www.pcpilot.hu

Molnibalage
Kíváncsi vagyok, hogy lesz -e valaha F-111 a DCS-ben. Na, azt tutira megvennném.

z0ty4
Újabb Ralfi videó:

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Üdv!

Találtam egy jó videót:

Nem tudom, hogy ki látta már, mindenesetre nekem nagyon tetszett.

Kenny
Molnibalage
És félig arcadnak tûnt. A fejlesztés olyan sokáig tart, hogy simán elszállt mellette az idõ. Az FO elsõ képei is a "hûha" kategóriában voltak. Ma meg ott tartunk, hogy ok kinézet, de hol a tartalom? FM? Hadjárat? AI? Stb. Szeritnem egyik sem fog megjelenni soha vagy ha igen, akkor sem lesz soha értelmes tartalma. Álá Seven G. 0-ról felépíteni egy kis csapattal, ami hobbiból csinálja nem lehet egy repszimet. Egyszerûen túl sokáig tart.

Sanyo
Igen, a Jet Thunderrõl nagy a hallgatás, kb. 2 éve ígérték hogy már csak néhány hónap. 😊 Azóta megjelent 1-2 videó róla, de nagyon gáz volt a látvány.

www.pcpilot.hu

Ez nem az a fórum az biztos.