Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi... 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
8,2... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DonZorro
7.2... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Papa01
Igen ezen én is agyaltam, de nem akarom az egészet újrahúzni... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nálam is ennyi volt, ezért inkább elindítottam a teljeset a DCS torrentrõl. Ott 30k és 150k között jön.
Papa01
Most nekem is 5,5kb... 😊

Üdv.

Nekem 7Kb volt a sebesség...
Nekem nem is jön! 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Sziasztok! Nálatok is nagyon lassú az Auto updater letöltése? 60-70kb/s

a su27-es kabin is jó lett szerintem

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

a lelõtt légi egységek is csak nagyjából két percig füstölnek,és égnek

kicsit csapattam combined arms-val,és single player módban sajna még mindig le lehet lövetni a vörös oldali vadásszal,a vörös oldali csapásmérõ gépet.viszont ahogy néztem,kb két percen át égnek,és füstölnek pl. a lerombolt épületek,vagy tartálykamionok,aztán abbahagyják.

ami már biztos az új patch-vel kapcsolatban,hogy az új SU25A kabin,odabasz!

InterC: "Köszönjük az infókat !
Azért érdekes ez a szoftver biznisz. Rengeteg (ott is) a bürokrácia. Az EU is belepofázik, és akkor a jól értem ED sem önálló már, hanem a TFC osztja a parancsokat ?
Nem szeretném JimMack-et sem rossz színben feltüntetni -RIP-, de akkor eddig Õ miatta volt visszafogva az infó-áramlás ? 😞"

A kezdetektõl a TFC osztotta a "parancsokat", mivel egyebek között õ birtokolja a játék(ok) jogait is.

"egyébként kattinccs má' légyszi a Modul Manager-re 😉 Teszter írja ED fórumon, hogy onnan lesz leszeddhetõ/letölthetõ a Huey és a Fishbed is 😮

Becz Laci légyszi homályosítsál fel minket, hogy is lesz ez ! "
Ez jó kérdés, ez még nekem is új! :-D merre írja és ki? Szívesen megkérdezném tõle! lol
Mindenképpen jelentkezz... szívesen segítünk, ha tudunk.

www.smart-bus.hu

krisztian005
Köszönöm a segitséget, akkor május végéig várok akkor meglátom mennyi jött össze rá és ha nem tudok dönteni akkor ismét kérem a segitségeteket.

Ha 1920-ban játszol,mindenképpen a 660 GTX-et javallanám.Szerintem ne kapkodd el,gyûjts egy kicsit,nehogy az legyen hogy kevés lesz az,amit veszel.

Ka-50

Szerintem térjünk erre akkor vissza, ha megvan a pénzed rá, illetve, ha megjelent az új széria. 😉 Addig hátha jönnek olyan javítások is, amelyeknek köszönhetõen reálisabb képet kaphatunk arról, hogy milyen vga-n hogyan fut a játék.

www.smart-bus.hu

krisztian005
Május végefele lessz az elsõ lehetséges idõpont amikor lenne pénzem, 1920x1080-as felbontást használok, és fõleg a DCS-el játszok, de azért néha mást is szoktam.

Mindenképpen várj, mert elvileg májusban jön az új GTX széria, ami az árakat biztos átrendezi.

Ha ez a játék a fõ kedvenced, és mással szinte nem is játszol, akkor jó választás az NV, de, ha több játékkal is játszol és nem csak ez a fõ kedvenc, akkor azért érdemes AMD oldalon is körülnézni.

A másik az, hogy mekkora felbontáson játszol, és mennyi idõre tervezed megtartani a VGA-t?

www.smart-bus.hu

Sharks
Ezek közül én ezt javaslom, de majd Wittman-t kérdezd meg. Õ képben van az ár-érték arány tekintetében. 😉

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

krisztian005
Köszönöm a segitséget, a legjobb az lessz még várok a videokártya vásárlással, mig összegyüjtök egy normális kártyára. Irtátok hogy Nvidia GTX 650-tõl érdemes venni esetleg abban még tudnátok segiteni hogy a sok tipus közül melyiket érdemes? Itt egy oldal ahonnan majd venném, de ember legyen a talpán aki kiigazodik köztük, amugy szimplát is érdemes venni vagy csak titánt?

Én romániában élek és itt még sz@rabb az anyagi helyzet mint nálatok, de mégis azt mondom hogy +-40 dollár egy ilyen gépért reális ár, csak hát minket tartanak éhbérért, de inkább erre költök mint cigire vagy egyébb hülyességre, bár ennek is megvannak a maga egészségügyi kockázatai, egy szépenfejlett bug könnyen okozhat akutt idegrohamot vagy egyébb idegrendszeri zavarokat.

Azért mert még nincs feltöltve a cucc az autoupdaterbe !
C00f írta, hogy még kb. 2 óra addig !
Start menübõl próbáld,van külön hivatkozás hozzá.De szerintem még nem megy.Leszedtem az öszzes frissítést és manuálisan tettem fel.

Ka-50

repvez
valaki le tudja irni, hogy kell megcsinálni a force updatet?
Valami olyat olvastam hogy a parancssorba be kell irni a DCS_updater.exe update sort,de igy nem megy. A bin könyvtárban is futtatam a DCS_updater.exe-t,de semmi.
Ja és végre az orosz gépeknél oroszul megy a rádióforgalmazás...

Ka-50

Igen,egyetértek gsg-vel.Sokkal simábban fut,ha berepülsz nagyobb városokba,vagy sok egység van a közelben,vagy füst akkor alig esik vissza az FPS.Érezhetõen gyorsult,bár kb. egy órája próbálgatom csak.Gondolom azért ez sem bug mentes.Kiváncsi vagyok a multi kódra,remélem azon is javítottak.

Ka-50

hogy micsoda ? ? ? <#eplus2>

egyébként kattinccs má' légyszi a Modul Manager-re 😉 Teszter írja ED fórumon, hogy onnan lesz leszeddhetõ/letölthetõ a Huey és a Fishbed is 😮

Becz Laci légyszi homályosítsál fel minket, hogy is lesz ez ! <#vigyor4>
az talán,hogy van.

Kifejtenéd kicsit bõvebben ?
Mi az újdonság a grafikai motorral ?
Szeretném megosztani Veletek elsõ tapasztalataimat.A grafikai és hang motort ráncbaszedték,a gépek avionikája és fegyverrendszere sokat javult.Jó lesz ez,csak ne hanyagolják...

Ka-50

Valóban 😊
Köszi ! Egyébként kb. 70%-os letöltöttségnél vagy ok a DCSW-vel.
Nem is használom újabban az auto-update-et, pont azért mert csak késõbb jelenik meg, és akkor persze tök lassú, mert mindenki update-ol, ráadásul múltkor hiába vártam végig az auto-update-ot, mert a tökéletesnek jelzett update/telepítés után csak nem indult el a DCSW. V.mi Update hibával dobott vissza 😞
Tényleg azt tudja valaki, hogy az Auto-Updater a modulokat is figyeli és frissíti vagy csak a DCSW-t egyedül?
Most frissült az oldaluk,az összes modul már kompatibilis.

Ka-50

Igen ez így van...és sajnos sosem lesz másképp. Mi csak egy gyarmat vagyunk és leszünk az Unióban.
Egyébként Wags most jelentette be az 1.2.4 letölthetõségét.
Az 1.2.4 modulok még nem jelentek meg és gondolom az 1.2.3 modulok nem lesznek jók az 1.2.4 DCSW-vel, szóval még várni kell: szerintem csak órák kérdése és fent lesznek a modulok is a szerveren, remélhetõleg a Huey és a Fishbed is 😉
Reaper
Kimondtad a lényeget, nem a program árazásával van gond, hanem az itteni bérekkel, errõl viszont nem a fejlesztõk tehetnek...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

jaja - nyílván egy tanulóknak kevés a pénze, a fizetésbõl élõknek pedig megkell fontolnia mire költ. de ha megnézünk egy eladási listát a játékok terén akkor ez a szim lehet hogy a százban sincs benne... és ez mindenhol így van. ráadásul melyik az a games amit ennyi ideig használ az ember? egyik sem! és most mindenki sorolhatná a régi játékok listáját, aminek a CD-je már megsincs <#guluszem1>

Emlékezzetek így volt ez az 1.2.3-val is.
1 nappal késõbb lett csak kész az automata frissítés,mint a komplett-önálló telepítõ fájlok megjelentek.
LeonSilver
Ez annyira nem lenne jó nekik. Szerintem a Zemberek döntõ hányada offline használja a DCS-t, illetve nagyon kevesek azok, akik csak online repülnek.

Nem rossz ez a mostani rendszer szerintem. És még az árak sem annyira rosszak, igaz kicsit lehetne olcsóbb is.
Inkább a bérekkel van a gond, de ez már más kérdés.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igen és felvetõdik a kérdés,ha most csinálok egy szûz telepítést az 1.2.4-el,használhatom-e hozzá az az 1.2.3-as modulokat?

Ka-50

repvez
Én is ráprobálkoztam az automata frissitõvel,de semmit nem csinált.
Köszi az infót!Már csak azt nem értem,miért nem tették be az újdonságok közé,azonkívül meg még nem is frissít automatikusan a program.Ki érti ezt?

Ka-50

Köszönjük az infókat !
Azért érdekes ez a szoftver biznisz. Rengeteg (ott is) a bürokrácia. Az EU is belepofázik, és akkor a jól értem ED sem önálló már, hanem a TFC osztja a parancsokat ?
Nem szeretném JimMack-et sem rossz színben feltüntetni -RIP-, de akkor eddig Õ miatta volt visszafogva az infó-áramlás ? 😞
repvez
Azért egy olyan értékesitési formát el tudnék képzelni mint most az ARma3 esetében, hogy van egy light verzió amit csak offline lehet kiprobálni,de ingyen , ha multizni akar akkor meg megveszi.

Igy mindenkinek meg lenne a teljes géppark és singlében tudná tesztelni gyakorlolni, hogy melyik tetszik neki a legjobban és csak azért fizet.
Mert most igy látatlanba megveszed és lehet kihasználatlanul marad mert semmire sem jó, vagy pont forditva,nem veszed meg mert , közbe meg nagyon bejönne a dolog ha kiprobálnád.
LeonSilver
Laci. Ez a tény a lényegen nem változtat 😉 Mi a nép, az Isten adta nép vagyunk a kísérletin egér.

És ha már itt vagy, egy kis nosztalgia 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem ED-e hozza a döntést. Ha megfigyeled van egy TFC rövidítés az ED elõtt. :-) ED csak a megrendelt dolgokat szállítja, mint egy alvállalkozó pld. A döntéseket minden esetben más hozza... (pld JimMack (TFC) halálával egybõl átalakult a hírek rendszere és hetente lesznek friss hírek...stb...
Mielõtt belemennénk a játékkiadás részleteibe, elárulom, hogy a játékprogram (pld. esetünkbena MiG-21Bis) fizikai médián való megjelenése kötelezõ egyes termékek esetében. Az EU-ban meg van szabva, hogy a program bizonyos százaláka meg kell hogy megjelenjen fizikai adathordozón (ez esetünkben 8%) Másik dolog, hogy pld a StarForce is csoportosítva árulja a védelmi szoftverét (StarForce ProActive for Business). Pld a "Physical media + Activation" és a "Download + Activation" védelmi csomagokat egyben árulja. Ergo meg kell venni bizonyos számú (drágább) Physical media kulcsot, ahhoz, hogy olcsón tudjál venni Download kulcsokat. Természetesen van arra lehetõség is, hogy csak Download kulcsot vásárolj, de ekkor ezek árak kb 45%-al magasabbak, pedig amúgy sem olcsó dolog.
DonZorro
Jah! Aztán meg senki sem venné meg... :S

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

valaki itt írta már,hogy adjanak ki belõle egy 30 napos verziót ingyen.azzal lehetne tesztelni,és tapasztalatot gyûjteni.

LeonSilver
Hát igen. Ede jól kitalálta ezt a szart. A népek teszteljenek naki és még fizessenek is érte. A tesztek tapasztalatait meg elõször olyan helyen használja fel, ahol lényegesen többet kaszál. Aztán majd lök valami koncot (többnyire ígéret formájában) a jónépnek is. Ügyes!