Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nekem 7Kb volt a sebesség...
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Azért érdekes ez a szoftver biznisz. Rengeteg (ott is) a bürokrácia. Az EU is belepofázik, és akkor a jól értem ED sem önálló már, hanem a TFC osztja a parancsokat ?
Nem szeretném JimMack-et sem rossz színben feltüntetni -RIP-, de akkor eddig Õ miatta volt visszafogva az infó-áramlás ? 😞"
A kezdetektõl a TFC osztotta a "parancsokat", mivel egyebek között õ birtokolja a játék(ok) jogait is.
"egyébként kattinccs má' légyszi a Modul Manager-re 😉 Teszter írja ED fórumon, hogy onnan lesz leszeddhetõ/letölthetõ a Huey és a Fishbed is 😮
Becz Laci légyszi homályosítsál fel minket, hogy is lesz ez ! "
Ez jó kérdés, ez még nekem is új! :-D merre írja és ki? Szívesen megkérdezném tõle! lol
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
Ha ez a játék a fõ kedvenced, és mással szinte nem is játszol, akkor jó választás az NV, de, ha több játékkal is játszol és nem csak ez a fõ kedvenc, akkor azért érdemes AMD oldalon is körülnézni.
A másik az, hogy mekkora felbontáson játszol, és mennyi idõre tervezed megtartani a VGA-t?
www.smart-bus.hu
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Én romániában élek és itt még sz@rabb az anyagi helyzet mint nálatok, de mégis azt mondom hogy +-40 dollár egy ilyen gépért reális ár, csak hát minket tartanak éhbérért, de inkább erre költök mint cigire vagy egyébb hülyességre, bár ennek is megvannak a maga egészségügyi kockázatai, egy szépenfejlett bug könnyen okozhat akutt idegrohamot vagy egyébb idegrendszeri zavarokat.
C00f írta, hogy még kb. 2 óra addig !
Ka-50
Valami olyat olvastam hogy a parancssorba be kell irni a DCS_updater.exe update sort,de igy nem megy. A bin könyvtárban is futtatam a DCS_updater.exe-t,de semmi.
Ka-50
Ka-50
egyébként kattinccs má' légyszi a Modul Manager-re 😉 Teszter írja ED fórumon, hogy onnan lesz leszeddhetõ/letölthetõ a Huey és a Fishbed is 😮
Becz Laci légyszi homályosítsál fel minket, hogy is lesz ez ! <#vigyor4>#vigyor4>
Mi az újdonság a grafikai motorral ?
Ka-50
Köszi ! Egyébként kb. 70%-os letöltöttségnél vagy ok a DCSW-vel.
Nem is használom újabban az auto-update-et, pont azért mert csak késõbb jelenik meg, és akkor persze tök lassú, mert mindenki update-ol, ráadásul múltkor hiába vártam végig az auto-update-ot, mert a tökéletesnek jelzett update/telepítés után csak nem indult el a DCSW. V.mi Update hibával dobott vissza 😞
Tényleg azt tudja valaki, hogy az Auto-Updater a modulokat is figyeli és frissíti vagy csak a DCSW-t egyedül?
Ka-50
Egyébként Wags most jelentette be az 1.2.4 letölthetõségét.
Az 1.2.4 modulok még nem jelentek meg és gondolom az 1.2.3 modulok nem lesznek jók az 1.2.4 DCSW-vel, szóval még várni kell: szerintem csak órák kérdése és fent lesznek a modulok is a szerveren, remélhetõleg a Huey és a Fishbed is 😉
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
1 nappal késõbb lett csak kész az automata frissítés,mint a komplett-önálló telepítõ fájlok megjelentek.
Nem rossz ez a mostani rendszer szerintem. És még az árak sem annyira rosszak, igaz kicsit lehetne olcsóbb is.
Inkább a bérekkel van a gond, de ez már más kérdés.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Azért érdekes ez a szoftver biznisz. Rengeteg (ott is) a bürokrácia. Az EU is belepofázik, és akkor a jól értem ED sem önálló már, hanem a TFC osztja a parancsokat ?
Nem szeretném JimMack-et sem rossz színben feltüntetni -RIP-, de akkor eddig Õ miatta volt visszafogva az infó-áramlás ? 😞
Igy mindenkinek meg lenne a teljes géppark és singlében tudná tesztelni gyakorlolni, hogy melyik tetszik neki a legjobban és csak azért fizet.
Mert most igy látatlanba megveszed és lehet kihasználatlanul marad mert semmire sem jó, vagy pont forditva,nem veszed meg mert , közbe meg nagyon bejönne a dolog ha kiprobálnád.
És ha már itt vagy, egy kis nosztalgia 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"