Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a hajó folyamatosan haldt a szárazföld belsejébe
és végül,P51-bõl katapultálás a földön

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
de ha nem tetszik ne játsz vele...én még mindig úgy vagyok vele jobb hogy van a játék és a frissítések mintha nem lennének.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Én nem vettem egy modult sem, nem látom értelmét, és ugyan a Mig-29 a kedvencem, de amíg nincs egy normális modul, addig nem adok ki érte 30-40 dollárt.
Egy modul esetében bízom, hogy rendesen össze lesz rakva, az a Mig-21bis, bár lehet hogy a nagy elvárás miatt........de majd meglátjuk.
Addig is, ingyen lónak....:-))
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
- A gépek sérthetetlenek de ezt már írtam
- Az AI légi egységeknek GM vagy GC ha célt ad server crash
- kilõtt rakéták ( maverick) idõ elõtti felrobbanás
- Harpoon rakéták a vízfelszínnel beállnak párhuzamosan majd eltûnnek
- láthatatlan egységek tv képernyõn át
- Kilõtt egységek élõnek látszanak (Tv-n)
- Netkód az eddiginél stabilabb, de a szinkronizálás a szerver és a kliens közt sokat romlott (hajók a szárazföldön úsznak holott nem ott a helyük ilyenek)
- Mission editorban az add radio item parancsot ha végrehajtása után nem távolítod el és behívod még 1x Server Crash
- Random szerûen nem irányitható egységek GM és GC által
- Gyorstüzelõ M1A2 (ez tényleg az!!!)
- Humán ellenfél besugárzását nem jelzi még mindig az A10C
- idétlen textúra hibák a földfelszínen (barnától a zöldig van mindenféle, mintha egy takaró lenne a tájon néha)
- taktikai térképnék nagyitáskor az állapotjelzõ csík elmozdul az egységek mellöl így gyakran állapotjelzõ csík van de nincs ott egység.
- rejtélyes fps drop ott ahol eddig nem volt (az oka ismeretlen de majd rájövünk)
- vizuálisan megfigyelt becsapódás esetén sérülés nem tapasztalható ( T90, T80 vs Vikhr nem egy alkalommal megfigyelt dolog)
- elmosódás kikapcsolása nem lehetséges (ezt hogy b@szták el?)
- Közönség kérésre: A HUEY TÚL DRÁGA!!!
Pozitívum:
- lezuhanó gépeknél FPS Drop szinte semmi
- Kabinok, hangok jók lettek, nagyon jók!
- Tunguska láthatóan fejlõdött (már a maverick re is indít és le is szedi!)
- talajtextúra fejlõdött, jó irányba.
- Editorban pár plusz lehetõség ami jó, de egy része még nem mûködik csak van!
- Radar ki és be kapcsolás tényleg mûködik CA-ban
- SU25 térkép jó ötlet, de a frissítésével még vannak gondok
- AMRAAM jobb lett
- 32 fõs szerveren is jártunk (laggolt de jól bírta)
A lista nem teljes! Csak a fontosabb dolgok lettek kiemelve és egy kisebb tesztcsoport véleményét (azaz a tényeket) tükrözi.
Üdv.
SnowFox
Legfeltûnõbb a hangok teljes átalakulása.
A Su-25T fel és leszálláskor jobban csúszkál, hajtómûteljesítmény, a vezethetõség ismét javult. Csúcssebesség közelében kezelhetõbb a madár.
FPS, alapból javult, de ha sok a robbanás a harcmezõn, csak, csak beszaggat.
Földi célpontok nálam, olykor, bizonyos esetekben "láthatatlanok", a címke szerint ott van a jármû, be is fogom, ki is lövöm, de a Junoszton a jármûbõl semmi nem látszik (csupasz talajt látni) csak a robbanás utáni füst felhõ emelkedik fel a talajból.
A mai rövid bevetéseim után egyenlõre ennyit vettem észre.
Milyen a repmodell ?
ED fórumon úgy látom sokaknak tetszik.
Sokaknak az F-5 géppel bukott ki a hiba, szóval azt is felveheted a listára 😄
Isten áldja a pogányokat!
Re: asw27
Amennyiben 64 bites az operációs rendszered:
A(z) Eagle Dynamics\DCS World\bin könyvtárba hozz létre egy "headtracker" nevû mappát és tedd bele ezt a DLL filet!
http://sourceforge.net/projects/facetracknoir/files/Special%20support/ED/64bit_games/
Egyébként 32 bites operációs rendszer esetén:
http://naturalpointofview.blogspot.hu/p/trackirfixer.html
Ezzel a manõverrel egybõl jó lesz a FreeTrack. (legfrisebb verziója: v2.2.)
Én is komplett újra telepítettem a DCS World-öt, és a freetrack-et nem tudom újra beüzemelni hozzá. Van esetleg valami újabb verzió?
A másik probléma az-az, hogy a Saitek x52-es pedálon lévõ kerékfékeket nem tudom beállítani, alapértelmezésben 50% fékerõrõl indít, így gyakorlatilag használhatatlan.
A Mig 29-es sérülésmodellje híbás. Ai gépek ellen indított rakéták nagy része talált, de sérülés a gépeken nem keletkezett. Majdnem immortal lett:
A hibás gépek listája: Mig29A, Mig29S, Mig29G, SU33 Tornado.
Eddig ezeket észleltük.
Üdv.
SnowFox
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ka-50
Új nap, ma ismét elkezdem, az 5 fájlból egy már lent van, de ha a tempót nézem, este lesz, amire lejön az összes.
Ka-50
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ka-50