Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ehhez hasonlót már igen,láttunk.néhány kép:

ez a hajó folyamatosan haldt a szárazföld belsejébe
és végül,P51-bõl katapultálás a földön

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Papa01
Mondjuk olyan küldit csinálni, amiben az anyahajó a szárazföld belsejében van, nos az sem egy korrekt dolog... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sok a bug jaaaa 😞

de ha nem tetszik ne játsz vele...én még mindig úgy vagyok vele jobb hogy van a játék és a frissítések mintha nem lennének.
repvez
Gyere a sötét oldalra (BMS4) , ott minden ingyen van 😊
z0ty4
Gyere át a BMS-hez 😊 egy próbát megér

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

repvez
valaki a nézetes gondra ötlet?
Totál szaaaa, hogy amint kijavítanak tíz bugot, keletkezik tizenöt bug. Még jó, hogy a DCS W ingyen van, és igaz, hogy csak a Su-25T repûlhetõ, de nem kerül egy fillérbe sem.
Én nem vettem egy modult sem, nem látom értelmét, és ugyan a Mig-29 a kedvencem, de amíg nincs egy normális modul, addig nem adok ki érte 30-40 dollárt.
Egy modul esetében bízom, hogy rendesen össze lesz rakva, az a Mig-21bis, bár lehet hogy a nagy elvárás miatt........de majd meglátjuk.

Addig is, ingyen lónak....:-))
macleody
Letörlöm a picsába, elrepkedek BS1-el meg FC2-vel oszt csókolom. A pénzemet meg adják vissza.
z0ty4
hát szárazság van 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

ismerve a DCS-t,ez teljesen normális

Ezt láttátok?

Ka-50

Ha nem lenne benne hiba, elkövetnék azt a bakit, hogy elkészülne.<#banplz>

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sharks
Már nem teszek fel olyan kérdést, hogy ezt hogy sikerült összehozni, de tényleg elárulhatnák már egyszer, mi a titkuk...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

azt hiszem kimondhatjuk,hogy a fiúknak ismét sikerült fáradságos,kemény munkával,játszhatatlanná tenni a játékot.várjuk a hotfix-ek áradatát!

macleody
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy elmehetnek a picsába. Én mégegyszer nem adok ki pénzt modulért az biztos.
Egy napi tesztelés eredménye:

- A gépek sérthetetlenek de ezt már írtam
- Az AI légi egységeknek GM vagy GC ha célt ad server crash
- kilõtt rakéták ( maverick) idõ elõtti felrobbanás
- Harpoon rakéták a vízfelszínnel beállnak párhuzamosan majd eltûnnek
- láthatatlan egységek tv képernyõn át
- Kilõtt egységek élõnek látszanak (Tv-n)
- Netkód az eddiginél stabilabb, de a szinkronizálás a szerver és a kliens közt sokat romlott (hajók a szárazföldön úsznak holott nem ott a helyük ilyenek)
- Mission editorban az add radio item parancsot ha végrehajtása után nem távolítod el és behívod még 1x Server Crash
- Random szerûen nem irányitható egységek GM és GC által
- Gyorstüzelõ M1A2 (ez tényleg az!!!)
- Humán ellenfél besugárzását nem jelzi még mindig az A10C
- idétlen textúra hibák a földfelszínen (barnától a zöldig van mindenféle, mintha egy takaró lenne a tájon néha)
- taktikai térképnék nagyitáskor az állapotjelzõ csík elmozdul az egységek mellöl így gyakran állapotjelzõ csík van de nincs ott egység.
- rejtélyes fps drop ott ahol eddig nem volt (az oka ismeretlen de majd rájövünk)
- vizuálisan megfigyelt becsapódás esetén sérülés nem tapasztalható ( T90, T80 vs Vikhr nem egy alkalommal megfigyelt dolog)
- elmosódás kikapcsolása nem lehetséges (ezt hogy b@szták el?)
- Közönség kérésre: A HUEY TÚL DRÁGA!!!

Pozitívum:

- lezuhanó gépeknél FPS Drop szinte semmi
- Kabinok, hangok jók lettek, nagyon jók!
- Tunguska láthatóan fejlõdött (már a maverick re is indít és le is szedi!)
- talajtextúra fejlõdött, jó irányba.
- Editorban pár plusz lehetõség ami jó, de egy része még nem mûködik csak van!
- Radar ki és be kapcsolás tényleg mûködik CA-ban
- SU25 térkép jó ötlet, de a frissítésével még vannak gondok
- AMRAAM jobb lett
- 32 fõs szerveren is jártunk (laggolt de jól bírta)

A lista nem teljes! Csak a fontosabb dolgok lettek kiemelve és egy kisebb tesztcsoport véleményét (azaz a tényeket) tükrözi.

Üdv.
SnowFox

huey - fizetõs

repvez
A huey-inál az open béta az azt jelenti hogy mindenki kiprobálhatja béta állapotban? Vagy csak aki kifizeti még most mielött a véglegest kiadnák?
repvez
Azt hogy lehet kiküszöbölni, hogy az kamera nézet ne onállósitsa magát? Mert betölti a játékot és mind a kabinba mind külsõ nézetbe magától mozod a nézet ,egérrel tudom vezérelni valamennyire,de ha megálok az egérrel akkor egybõl elmászik ujra a nézet. kabinba felfele 90 foknál megál . Az opcionsban semmi nincs az egérre állitva és a nézetek is csak a joy HAT kapcsolóján van.
Elsõ tapasztalataim:
Legfeltûnõbb a hangok teljes átalakulása.
A Su-25T fel és leszálláskor jobban csúszkál, hajtómûteljesítmény, a vezethetõség ismét javult. Csúcssebesség közelében kezelhetõbb a madár.
FPS, alapból javult, de ha sok a robbanás a harcmezõn, csak, csak beszaggat.
Földi célpontok nálam, olykor, bizonyos esetekben "láthatatlanok", a címke szerint ott van a jármû, be is fogom, ki is lövöm, de a Junoszton a jármûbõl semmi nem látszik (csupasz talajt látni) csak a robbanás utáni füst felhõ emelkedik fel a talajból.
A mai rövid bevetéseim után egyenlõre ennyit vettem észre.
én vmikor május-júniusban szeretném tesztelni... majd jelzem ha megvan (huey)

Valaki megvette már a Huey-t ?
Milyen a repmodell ?
ED fórumon úgy látom sokaknak tetszik.
ED-nél tudnak már a hibáról és azt írták hamarosan javítják 😊
Sokaknak az F-5 géppel bukott ki a hiba, szóval azt is felveheted a listára 😄
Köszönöm, mûködik.
TG Gida
Az A-10 besugárzásjelzõje továbbra sem jelzi a humán vadászok radarját.

Isten áldja a pogányokat!

Üdv!

Re: asw27

Amennyiben 64 bites az operációs rendszered:
A(z) Eagle Dynamics\DCS World\bin könyvtárba hozz létre egy "headtracker" nevû mappát és tedd bele ezt a DLL filet!

http://sourceforge.net/projects/facetracknoir/files/Special%20support/ED/64bit_games/

Egyébként 32 bites operációs rendszer esetén:

http://naturalpointofview.blogspot.hu/p/trackirfixer.html

Ezzel a manõverrel egybõl jó lesz a FreeTrack. (legfrisebb verziója: v2.2.)
Ismét kérnék egy kis segítséget.
Én is komplett újra telepítettem a DCS World-öt, és a freetrack-et nem tudom újra beüzemelni hozzá. Van esetleg valami újabb verzió?
A másik probléma az-az, hogy a Saitek x52-es pedálon lévõ kerékfékeket nem tudom beállítani, alapértelmezésben 50% fékerõrõl indít, így gyakorlatilag használhatatlan.
No kérem, már csak fel kel telepitenem az 1.2.4est. reggel 9 körül kezdtem a letöltést, mostanra le is jött. éljen! Május elseje....:-)
DonZorro
Ha távolabb megyek sem lesz jobb... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

1.2.4 hiba

A Mig 29-es sérülésmodellje híbás. Ai gépek ellen indított rakéták nagy része talált, de sérülés a gépeken nem keletkezett. Majdnem immortal lett:

A hibás gépek listája: Mig29A, Mig29S, Mig29G, SU33 Tornado.

Eddig ezeket észleltük.

Üdv.
SnowFox
Papa01
Köszi, ez tényleg érdekes így...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

közel ülsz hozzá<#vigyor2>

DonZorro

Papa01
Nálam ok.. egy képet tudnál lõni?

DonZorro
Skacok, az A10C HUD-jával valami történt. 😞 Kilóg a kijelzõrõl és nem látni a széleit, sem az alját és a tetejét sem. Ötlet? Másnak??? :$

Torrentel szeded?Az sokkal gyorsabb mint a szerverük.

Ka-50

Papa01
Nekem mákom volt, igaz egy napig tartott , de lejött az automatikus frissítéssel a patch.. 😊

Nekem az automatikus frissítés sokadszorra is behalt, így fogtam és uninstaláltam az 1.3at majd elkezdtem letölteni az 1.4et, ami szintén , két alkalommal is behalt.
Új nap, ma ismét elkezdem, az 5 fájlból egy már lent van, de ha a tempót nézem, este lesz, amire lejön az összes.
ahogy nézem,videót továbbra sem lehet vele ki íratni.próbáltam a "Theora-Vorbis" nevû kodekkel,azzal nem csinált semmit,csak fekete képernyõ volt,amit 3 perc után meguntam,és feladatkezelõvel leállítottam.a tömörítés mentes AVI-val pedig egy 3 perces trk fileból csinált egy 52 gigás nézhetetlen valamit,ami olyan volt,mintha osztott képernyõn futott volna a játék,holott nem,és amit semmi sem tudott lejátszani.

Nagyon sok mindent javítottak.Gyorsabb a grafika,de legjobban az új hangokon lepõdtem meg.Már nem kell agyon modolni a játékot,ha valami pluszt ki akar belõle az ember csikarni.Ha ebbe az irányba halad a fejlesztés,akkor a készítõknek *5!

Ka-50

DonZorro
Na Skacok? Megcsináltak minden javitást amit mondtak? Jobb lett a netkód? Grafikai optimalizálás is volt? Vagy megint csak felsoroltak egy szép listát, mert a paraszt ugysem veszi észre... 😞

Papa01
Az az érdekes, h nekem is dobott ilyen hibát, és amikor újra indítottam a frissítést, ott folytatta, ahol megakadt.. 😊

Nekem nem sikerül az automatikus frissítés, a felénél hiba üzenettel megszakad.
Papa01
Megtettem... 15k újra.. 😄

CA-ban,irányítani lehet az A.I. légi egységeket,de ha célpontot jelölök ki neki,azonnal leáll a World.gamemaster módban próbáltam.és nem lehet kikapcsolni a radart,ahogy ígérték.

Állítsd le azonnal! Kell nekünk is! <#nevetes1><#nevetes1>
Papa01
Hopp 800k!!! 😊

Csomót nyomtam vele.Nekem tetszik,a végén még jó lesz...

Ka-50

DonZorro
<#action>

már régen lent van...