Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ka50 2 modul letölt, telepít. Indít, és a dobozos kódot beütöd. Ennyi. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Már tökre meg vagyok mekkenve én is 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És csak az a peccs kell, amelyik gém fent van.
Ha a dobozost teszed fel, akkor ahhoz kell peccs.
Ha a DCS:W+BS2 modult, akkor meg ahhoz.
Ka-50
Akor elég csak hogyha a DCS Worldöt és a hozzá tarozó BS2 patchet rakom fel vagy,kell a sima BS2 patch is? A két patch között van különbség?
Sikerült beírnom a kulcsot, így mûködik a Black shark 2. A problémát nem tudtam megoldani a proactive star-force oldalt még mindig nem tudom megnyitni, viszont a telefonommal igen és az ott megkapott kóddal sikerült. A játékom verzió száma 1.1.1.1. milyen patchek vannak amit feltudok tenni, és hogy tudom ezt a dcs world-ot megcsinálni. Honnan kell letöltenem és mit, bocsánat a kérdés áradatért.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként hiányolom az aktív zavarásra specializálódót gépeket a DCS-bõl, még akkor is ha csak "kitalált" formában végeznék a zavarást. Pld izgalmas lenne egy Mi-8PPA, ha már meglévõ modellre akarunk épitkezni.
Viszont azt tudni kell, hogy a DCS-ben lévõ gépek ECM-je közelébe sem ér a valósághoz, ahol fõleg a nyugati típusokon elég sok üzemmódja van, és ez sem véletlen hogy így van.
Ott van pl. az A-10C ECM panelje bal oldalon, de inaktív, csak ECM ON és OFF, pedig jó pár üzemmódja van...
Én szoktam páratlanul is feltenni, egyik szárnyvégen ott a POD a másik szárny végen pedig egy R60as önvédelemre.
Ha aktíválom, a vissza jelzõ lámpa szerint mûkõdik ez az egy POD is.
Vadászgépek ECM mûkõdése ettõl eltérõen funkcíonál a DCS-ben, vagy az is csak a légvédelmi rakéták ellen hatásos?
Ez egész jól nézz ki, sokkal jobban mint a gyári... 😊 mert ugyebár az nincs...
Az elektronikus zavarással földi lokátoros légvédelmek indítási távolság jelentõsen lecsökken, így például lézer irányított rakétákkal(H-25ML, H-29L) is meg lehet semmisíteni egy SA-15 TOR, vagy SA-8 OSA, de a SA-19 Tunguska egységet.
Tulajdonképpen a zavarással azt érjük el, hogy sokkal késõbb "ég át" a tiszta céljel a lokátoros felderítésnél.
Vadászok ellen nem sok értelme van használni, mert csak reklámozzuk magunkat...Aztán jön az AIM-120C vagy az R-77...
Ha bekapcsolom ( pld: Su-25T).
Megnehezíti a befogásom?
Csökkenti a felém közeledõ légvédelmi, vagy légihar rakéta találati arányát? (természetesen a félaktív és az aktív radarost).
Befolyásolja a hatékonyságot, hogy egy, vagy két ECM pod van felfüggesztve?
Egyéb, számomra nem ismert képessége van e még annak ha használom az ECM-et.
Link a képekhez:
HAVE A BANDIT DAY !
Amúgy milyen szállás lehetõségek vannak? Sátorozni lehet a reptéren vagy környékén?
Az 1.2.4 verzió nagyon sok hibával rendelkezik, és hiába jöttek ki a súlyosabb hibára 2db hotfix is, még mindig játszhatatlanná vált komolyabb missionban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mikor kijött a mostani javítás, gyors teszt a SnowFox partraszállás missionjében. Aztán találkoztunk egy konvojjal, amiben volt egy BMP-2-es. Na ezt sem lehetett semmivel sem kilõni, cserébe mindenkit szarrá lõtt...
az a borzasztó,hogy ezek a dolgok teljesen természetesek ebben a játékban.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
valamint tegnap többször is tapasztaltuk,hogy multiban,a humán vezérelt KA50-es repül tovább rakéta találat után.oldalba lõttem TOW rakétával,telitalálat volt,elkezdett égni,és füstölni a hajtómû,de 3-4 másodperc után eltûnt a füst,abba maradt az égés,és a helikopter vígan repült tovább.de ugyan ez történ Snowfox A-A rakéta találata után is.a földrõl láttam is,hogy telibe kapja a kamovot,de az attól sem esett le.
Akkor várjuk a DCS:MiG-21 Bis-t, majd abban lesz UB konténer, amely mûködésérõl láttam a videódat...nem gyenge!
Hungaro!
Köszi neked is a linket!
...hogy EDe mikor hozza majd vissza azt nem tudom, de én már nem tudom kivárni, hát nekifogtam 😄 (még pár nap és nyomok képeket - van még meló vele)
Ozt, most szórakoztam (tegnap) a 3D MAX-val meg egy csomó raksival...a Max-ba még bele kell rázódjak - Laci segített szerencsére 😉
Tegnapelõtt egész nap az Iris BD-5 MicroJet repmodellel szívtunk a túl könnyû gép miatt 😄
Azelõtt a reptéri fényeket pofoztam, amazelõtt a reptéri objektumokat, ezek elõtt pedig az õsrégi MiG-23 modellt javítgattam. Még régebben pedig az új Su-27 modell animációkat tuningoltam 😄
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
Laci felé, részemrõl is minden elismerésem a belefektetet munkába, Laci, köszönjük, köszönöm.
LETÖLTÉS
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
Elõször is köszönjük a munkádat, amit eddig is tettél a szimulátoros közösségért. Gondolok a sok-sok free új 3D-s modellekre, földi egységek, MiG-21Bis FC2-es verziójára(amivel nagyon szeretünk repülni) és rakéta konténerekre.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: a DCS World-hoz csináltál 2012.08-as változatban ami elérhetõ, B-20,UB-13,UB-32-es rakéta konténereket. Többen használnánk, mint ahogy FC2-ben is használtuk, de csak a 3D-s modellt cseréli le, az új textúrát(ami a telepítõben van) nem tudja "ráhúzni" és így csak homogén szürke az egész rakéta blokk.
Van rá megoldásod?
Elõre is köszönöm(jük)!
59th_Wittman
Szpk