Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen sikerült, megy minden! Mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Most már csak a gombok rengetegében kell eligazodnom, eddig repültem velük kb. félórát, már mint a Su-25 és kamovval de még a lõni sem tudtam. ))) Majd rájövök hogy mûködnek ezek a vasak!

Sikerült?

Ka-50

Már telepítem a DCS Worldot aztán meglátjuk, hogy alakul.

whiteskull
Dcs world letölt, telepít.
Ka50 2 modul letölt, telepít. Indít, és a dobozos kódot beütöd. Ennyi. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Már feltettem a dobozos játékot, és most akarom majd letölteni a DCS WORLdöt. Ha felteszem a WORLDöt akkor felpecselem a BS2 modult így jó lesz? :-) biztos csak nekem tûnik kicsit bonyolultnak!

hgy mi...

LeonSilver
Ja, igaz.

Már tökre meg vagyok mekkenve én is 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Leon!Ha felteszi a BS2 modult,azt már nem kell peccselni.Szerintem már teljesen összekavartad a srácot...

Ka-50

LeonSilver
Én azt javaslom, hogy tedd fel a DCS:W-t, tedd fel a BS2 modult, peccseld fel és jó napot!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem! Ha felteszed a DCS:Worlöt meg a BS2 modult, akkor a dobozos, sima BS2-t felesleges.

És csak az a peccs kell, amelyik gém fent van.

Ha a dobozost teszed fel, akkor ahhoz kell peccs.
Ha a DCS:W+BS2 modult, akkor meg ahhoz.

Tehàt tegyem fel mind a kettõt akkor. A végén csak összejön végre a jàték. Köszönöm a segitséget mindenkitõl.

LeonSilver
Nem azonos a két peccs

Mármint mint úgy értem, hogy választhatok, hogy vagy felpatchelem a dobozos játékomat, vagy letöltom a DCS WORLDot és az abban található BS2 modot patchelem?

A Bs2-höz való patch, nem azonos a DCS world Bs2 modul patchével?

Igen van,csak azt a patchet rakd fel,amelyik az adott játékhoz van.Az elsõ linkem a BS2-höz van,a második a Worldhöz.

Ka-50

Köszönöm!
Akor elég csak hogyha a DCS Worldöt és a hozzá tarozó BS2 patchet rakom fel vagy,kell a sima BS2 patch is? A két patch között van különbség?

Innen tudod letölteni a patchet,a BS2-höz már nem gyártanak több tapaszt.Vagy pedig letöltöd a DCS Worldöt,és a hozzá tartozó BS2 modult.Azt pedig innen tudod leszedni.

Ka-50

Szia Leon!
Sikerült beírnom a kulcsot, így mûködik a Black shark 2. A problémát nem tudtam megoldani a proactive star-force oldalt még mindig nem tudom megnyitni, viszont a telefonommal igen és az ott megkapott kóddal sikerült. A játékom verzió száma 1.1.1.1. milyen patchek vannak amit feltudok tenni, és hogy tudom ezt a dcs world-ot megcsinálni. Honnan kell letöltenem és mit, bocsánat a kérdés áradatért.

Molnibalage
Az EW környezet modellezése mindig ilyen primitív lesz kerekedelmi repszimben és ennek n+1 oka van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja, ja, gondoltam, hogy messze van a valóságtól, ezért is kérdeztem úgy, hogy miként modellezik a DCS-ben.

Egyébként hiányolom az aktív zavarásra specializálódót gépeket a DCS-bõl, még akkor is ha csak "kitalált" formában végeznék a zavarást. Pld izgalmas lenne egy Mi-8PPA, ha már meglévõ modellre akarunk épitkezni.
Vadászgépek ECM-je hasonlóan lehet lemodellezve, de nem teszteltem, mert én csak csapásméréssel foglalkozom.

Viszont azt tudni kell, hogy a DCS-ben lévõ gépek ECM-je közelébe sem ér a valósághoz, ahol fõleg a nyugati típusokon elég sok üzemmódja van, és ez sem véletlen hogy így van.
Ott van pl. az A-10C ECM panelje bal oldalon, de inaktív, csak ECM ON és OFF, pedig jó pár üzemmódja van...
Köszönöm a a hasznos válaszod,
Én szoktam páratlanul is feltenni, egyik szárnyvégen ott a POD a másik szárny végen pedig egy R60as önvédelemre.
Ha aktíválom, a vissza jelzõ lámpa szerint mûkõdik ez az egy POD is.

Vadászgépek ECM mûkõdése ettõl eltérõen funkcíonál a DCS-ben, vagy az is csak a légvédelmi rakéták ellen hatásos?
Hungaro!

Ez egész jól nézz ki, sokkal jobban mint a gyári... 😊 mert ugyebár az nincs...
Su-25T-re csak párosan tudsz tenni MPS-410-et.

Az elektronikus zavarással földi lokátoros légvédelmek indítási távolság jelentõsen lecsökken, így például lézer irányított rakétákkal(H-25ML, H-29L) is meg lehet semmisíteni egy SA-15 TOR, vagy SA-8 OSA, de a SA-19 Tunguska egységet.

Tulajdonképpen a zavarással azt érjük el, hogy sokkal késõbb "ég át" a tiszta céljel a lokátoros felderítésnél.

Vadászok ellen nem sok értelme van használni, mert csak reklámozzuk magunkat...Aztán jön az AIM-120C vagy az R-77...
ECM kérdéseim vannak, mármint miként van modellezve a DCS-ben.
Ha bekapcsolom ( pld: Su-25T).
Megnehezíti a befogásom?
Csökkenti a felém közeledõ légvédelmi, vagy légihar rakéta találati arányát? (természetesen a félaktív és az aktív radarost).
Befolyásolja a hatékonyságot, hogy egy, vagy két ECM pod van felfüggesztve?
Egyéb, számomra nem ismert képessége van e még annak ha használom az ECM-et.
LeonSilver
<#eljen><#eljen><#worship>

HungaroJET
Úgy tûnik mégsem vagyok készen 90%-ig az áramlásleválásokkal. A textúrákkal rengeteg kell pöcsölni hogy valahogy kinézzen a dolog, de itt van addig is néhány kép a kezdetleges variációkról.
Link a képekhez:

HAVE A BANDIT DAY !

krisztian005
Én nagyon szeretnék elmenni a repnapra, sajnos eddig nem jött össze, csak fuvar kéne, Szatmárnémeti környékérõl megy valaki kocsival akinél lenne egy vagy két szabad hely?
Amúgy milyen szállás lehetõségek vannak? Sátorozni lehet a reptéren vagy környékén?

Hát igen!

Az 1.2.4 verzió nagyon sok hibával rendelkezik, és hiába jöttek ki a súlyosabb hibára 2db hotfix is, még mindig játszhatatlanná vált komolyabb missionban.
Molnibalage
Nem kenyerem az összehasonlítás, de ehhez képest a Falcon 4.0 széria összes inkarnációja gyak. bugmentesnek tekinhetõ... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Miért érzem azt, hogy egyre több hibát generálnak, természetesen a játszhatóság rovására.

Mikor kijött a mostani javítás, gyors teszt a SnowFox partraszállás missionjében. Aztán találkoztunk egy konvojjal, amiben volt egy BMP-2-es. Na ezt sem lehetett semmivel sem kilõni, cserébe mindenkit szarrá lõtt...

igen,egyszer nekem is sikerült egy STRELA-t véletlenül beküldenem a tengerbe,el is ment a kijelölt útvonalpontig,és onnan sikerült vissza is küldeni a szárazföldre

az a borzasztó,hogy ezek a dolgok teljesen természetesek ebben a játékban.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
Ez semmi, tegnapelõtt víz alatt közlekedõ SA-9-hez volt szerencsénk. Belehajtott a tengerbe és vígan ment tovább a víz alatt. A poén még az lett volna, ha a víz alól jött volna a raksi...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DonZorro
Végre! Mindig is tudtam, hogy isteni a gép... 😄

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

egy újabb érdekesség a játékban.száguldó porfelhõ,ami elõtt nincs jármû:

valamint tegnap többször is tapasztaltuk,hogy multiban,a humán vezérelt KA50-es repül tovább rakéta találat után.oldalba lõttem TOW rakétával,telitalálat volt,elkezdett égni,és füstölni a hajtómû,de 3-4 másodperc után eltûnt a füst,abba maradt az égés,és a helikopter vígan repült tovább.de ugyan ez történ Snowfox A-A rakéta találata után is.a földrõl láttam is,hogy telibe kapja a kamovot,de az attól sem esett le.

Köszi Laci a válaszokat!

Akkor várjuk a DCS:MiG-21 Bis-t, majd abban lesz UB konténer, amely mûködésérõl láttam a videódat...nem gyenge!

Hungaro!
Köszi neked is a linket!
Reaper
Kiru! Amúgy továbbra is pompás a netkód. Nem tudom ezek a faroklövészek mit csinálnak, de pl. a Szu-27 esetében a többi kliensnél mindig kint van az orrsegédszárny. Az is egy vicc, hogy még mindig nem tudják megoldani pl. a gsf mozgás átvitelét multiban, de ez az új változó heat effect is csak a saját gépeden jó, a többin fullos mindig. Egyszerûen nem értem, hogy ezeket miért nem tudják megoldani 2013-ban. Visszatérve az áramlásleválásra, 1.2.0 óta nincs. Azóta 1.2.4-nél járunk és még mindig sehol semmi, ha egyáltalán fejlesztenek rajta valamit, amit igencsak kétlek így 4 verzió után. Úgy tûnik ED-nél logikát keresni a fejlesztésekben továbbra sem kell...

de lehetne a mig29 után fekete füst is akár

HungaroJET
No ez az 1-ik, épp most jutottam kb. 90%-ra a párakicsapódással.
...hogy EDe mikor hozza majd vissza azt nem tudom, de én már nem tudom kivárni, hát nekifogtam 😄 (még pár nap és nyomok képeket - van még meló vele)
Ozt, most szórakoztam (tegnap) a 3D MAX-val meg egy csomó raksival...a Max-ba még bele kell rázódjak - Laci segített szerencsére 😉
Tegnapelõtt egész nap az Iris BD-5 MicroJet repmodellel szívtunk a túl könnyû gép miatt 😄
Azelõtt a reptéri fényeket pofoztam, amazelõtt a reptéri objektumokat, ezek elõtt pedig az õsrégi MiG-23 modellt javítgattam. Még régebben pedig az új Su-27 modell animációkat tuningoltam 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Jah és van valakinek elképzelése hogy mi a tökömért nincs továbbra sem szárnyvégi áramlásleválás ebben a szarban?

LeonSilver
Gyerekek. Közben lassan arról is szót ejthetnénk, hogy ki jön Kecskemétre! Én 113.5%, hogy megyek 😄

Reaper
Szabad tudni milyen projektekben vagy?

HungaroJET
Uh, Répi ! Annyi dolgot csinálok egyszerre, hogy ki sem látszom belõle, de lassan erõt veszek magamon és azt is befejezem 😊 Remélhetõleg 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Lacitól ezt már kérdeztük, igen, készül hozzá magyar nyelvû manual.

Laci felé, részemrõl is minden elismerésem a belefektetet munkába, Laci, köszönjük, köszönöm.
Reaper
Köszi, kiru! 29-es hogy áll?

HungaroJET
No itt is van egy része: 3 konténer: B-20, UB-13, UB-32M1
LETÖLTÉS

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Már át lett konvertálva FC3-ra/edm-re, ha jól rémlik ED fórumon már Laci megengedte, hogy DCSW-ben is használjuk...majd mindjárt elõkaparom a terabájtok alól <#vigyor>...pár perc

HAVE A BANDIT DAY !

És ugye lesz hozzá ( mármint a 21-hez ) magyar nyelvû leírás, manual? 😊

www.smart-bus.hu

Kompatibilitási gondjai vannak, mivel ez még 1.1.2-höz készült... Sajnos se idõm, se normál DCSW-öm nincs, hogy helyrerakjam ezeket. Ráadásul, mivel az új DCSW-höz át kellene dolgozni újra az egészet, így felejtõs. A 21-hez lesz UB-16, 32, B-13... + ha még lesz idõm akkor a B-20, és a többi...
Szia Laci!

Elõször is köszönjük a munkádat, amit eddig is tettél a szimulátoros közösségért. Gondolok a sok-sok free új 3D-s modellekre, földi egységek, MiG-21Bis FC2-es verziójára(amivel nagyon szeretünk repülni) és rakéta konténerekre.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzem: a DCS World-hoz csináltál 2012.08-as változatban ami elérhetõ, B-20,UB-13,UB-32-es rakéta konténereket. Többen használnánk, mint ahogy FC2-ben is használtuk, de csak a 3D-s modellt cseréli le, az új textúrát(ami a telepítõben van) nem tudja "ráhúzni" és így csak homogén szürke az egész rakéta blokk.

Van rá megoldásod?

Elõre is köszönöm(jük)!

59th_Wittman
Szpk