Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves HungaroJet, nagyon köszönöm a segítséged...az általad átadott tudás birtokában remélem végre sikerrel járok...mégegyszer nagyon köszönöm...,
hogy vettétek a fáradtságot segíteni...
/u.i. én nem tudom Magyarországot választani a küldetés-szerkesztõ legör-
dülõ menüjében.../
üdvözlettel...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
HAVE A BANDIT DAY !
és az id= meghatározás jelen esetben nem szükséges...egyébként is csak 0 és 10 között mûködik ...a 11-et már nem ismeri a modell, a program igen, de a mig-29 modell nem, szóval csak rakd a description fájl mellé a textúráidat, de false kell legyen a sorok végén, így abból a könyvtárból olvassa... ha true-t írsz akkor lehet össze/becsomagolva, de elérési útvonalat kell megadni hozzá...jelen sorokkal az orosz és a magyar félhez is berakja a skin-t...sok sikert
livery = {
{"texture MIG-29-PAINT-DEF-1-L.BMP f2 g0",0,"mig-29-paint1.dds",false};
{"texture MIG-29-PAINT-DEF-1-R.BMP f2 g0",0,"mig-29-paint2.dds",false};
{"texture RU-PILONS.BMP f2 g0",0,"mig-29-pilons.dds",false};
{"texture rus-pilot-2.bmp f2 g0",0,"mig-29-pilot.dds",false};
{"texture rus-helmet.bmp f2 g0",0,"mig-29-helmet.dds"false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-B-w-W.TGA f2 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds",false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-W.TGA f0 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds",false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-W.TGA f2 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds"false};
}
countries = {"HUN","RUS",}
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
Amennyiben nem akkor a bejegyzéssem innen törlendõ.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Amennyiben igen, akkor a következõben kérnék segítséget:
DCSW custom skin készítése...P51D-re és SU25T-re már gond nélkül fel tudom
festeni, amit szeretnék...DE...DCSW FC3 MIG29S esetében képtelen vagyok az
általam készített festést a gépre ölteni.
Módszerem a következõ: beszereztem a netrõl a szükséges két psd fájlt, melyeket Adobe PS-ban az általam kívánt dolgokkal layerek hozzáadásával kiegészítek...ezután:
mig-29-paint-def-11-l.bpm.dds és mig-29-paint-def-11-r.bpm.dds formában
/dxt1 rgb 4 bpp no alpha/ a ...BAZAR/WORLD/TEXTURES/worldtextures.zip
fájlba írom õket...
a BAZAR/LIVERIES/MIG29S/-ben készítek egy HUN AF könyvtárat, amiben csak
a description.lua fájl van....ennek tartalma - megfigyelésem szerint - jelen esetben a következõ kell legyen:
livery = {
}
name = "HUN AF"
id = 11
countries = {
"UKR","RUS",
}
A szimulációban azonban csak egy szellem-gép jelenik meg /pilóta, fegyverzet, hajtómû...egyebekben teljesen átlátszó.../...
...nagy örömet szerezne, ha valaki elmagyarázná pontosan mit kellene tennem, hogy mûködjön a dolog.
Köszönettel...
Ka-50
(lehet hogy foxi warthogja került más gazdihoz...?)
Este megpróbálok erõt venni magamon és akkor microby felszántja az eget.
Érdeklõdés esetén privátban várom a jelentkezést!
Én oszt. Kiránduláson vagyok , csak ekfelwjtettem szólni , hogy nem leszek 3 napot de ma este már leszek.
Üdv. Minyon.
Visszatértem kedden nagyon vidékrõl de azóta 5:20 az alvással töltött idõm. Most irány az ágy aztán ha felébredtem megyek TS-re. beci43 nem tûnünk el csak kimaradunk kicsit<#hamm>#hamm>
Üdv.
SnowFox
itt egy összeállítás,repülõ szerkezetek,kontra madarak:
Ka-50
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Cancri55: te meg tudod hova dugd az új warthog joy-odat 😊 /irigy szmájli/
Látom fent vagy TS-en. Nem bírom magam rábeszélni, hogy elõszedjem a joy-t 😞
Ismét vagyok, mivel lett gépem...
Kicsit eltûntem, mert gépváltáson estem át. Ezt azoknak üzenem, akik hiányoltak. Halkan jegyzem meg, ha volt ilyen. <#nevetes1>#nevetes1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Isten nem bottal, hanem VMware.
A macsek meg elszökött, aztán most szomorkodás van.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Mostanában nincsen multis szerver, jól látom?! 😞
M
Isten nem bottal, hanem VMware.
Kb. egy órát vett el az életembõl, hogy egy nem létezõ dolgot kerestem! :-)
Ka-50
Klikkelhetõ fülke csak és kizárólag DCS kezdetû (pl. DCS: A-10C) modellekben van.
Valamit elkapcsoltam, és nem tudom az egérrel kapcsolgatni a kapcsolókat a Su-25 ben, vagy csak nézelõdni lehet az egérrel vagy pedig egy piros kereszt látszik, de kapcsolni nem tudok vele. Valaki tudja, hogy mivel állíthatom vissza. Remélem érthetõen adtam elõ.
(8 utánra gondolok)
további szép napot!
Ez így nem túl jó kezdésnek. <#smile>#smile>