Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves beci43 köszönöm a linket; nem kétséges, hogy a profi skinnelõk által festett repülõk szépek...kedvenc gépeimre / P51D, SU25T, SU33,(MIG29S)/ begyüjtöttem jónéhányat...de "más érzés" a magam (remélhetõen jó ízléssel, túlzások nélkül)festette,felíratozta, logózta géppel repülni...meg a készítés folyamata is szórakoztató/kikapcsoló... mégegyszer köszönöm...

Kedves HungaroJet, nagyon köszönöm a segítséged...az általad átadott tudás birtokában remélem végre sikerrel járok...mégegyszer nagyon köszönöm...,
hogy vettétek a fáradtságot segíteni...
/u.i. én nem tudom Magyarországot választani a küldetés-szerkesztõ legör-
dülõ menüjében.../
üdvözlettel...

lehet rajta javítani utólag,csak VIP tagságot kell venni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

HungaroJET
Néhány vesszõ lemaradt a false elöl...kár, hogy utólag nem lehet a hozzászóláson javítani 😞

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Nem akarom szaporítani a szót: ez csak egy példa a textúra nevekkel, viszont material neveknek az alábbiakat kell használd...
és az id= meghatározás jelen esetben nem szükséges...egyébként is csak 0 és 10 között mûködik ...a 11-et már nem ismeri a modell, a program igen, de a mig-29 modell nem, szóval csak rakd a description fájl mellé a textúráidat, de false kell legyen a sorok végén, így abból a könyvtárból olvassa... ha true-t írsz akkor lehet össze/becsomagolva, de elérési útvonalat kell megadni hozzá...jelen sorokkal az orosz és a magyar félhez is berakja a skin-t...sok sikert

livery = {
{"texture MIG-29-PAINT-DEF-1-L.BMP f2 g0",0,"mig-29-paint1.dds",false};
{"texture MIG-29-PAINT-DEF-1-R.BMP f2 g0",0,"mig-29-paint2.dds",false};
{"texture RU-PILONS.BMP f2 g0",0,"mig-29-pilons.dds",false};
{"texture rus-pilot-2.bmp f2 g0",0,"mig-29-pilot.dds",false};
{"texture rus-helmet.bmp f2 g0",0,"mig-29-helmet.dds"false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-B-w-W.TGA f2 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds",false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-W.TGA f0 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds",false};
{"texture rus-code-numbers-ver1-W.TGA f2 g0",0,"mig-29-numbers-white.dds"false};
}
countries = {"HUN","RUS",}

HAVE A BANDIT DAY !

Ha már szóba jött... a G940-m megvan még. Értelmes keretek közt alku képes...

www.smart-bus.hu

Nem akarlak elkeseríteni,de itt újan ennyi...

Ka-50

Kedves DCSW fórumozók, nem tudom illik-e ezen a helyen segítséget kérni.
Amennyiben nem akkor a bejegyzéssem innen törlendõ.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Amennyiben igen, akkor a következõben kérnék segítséget:

DCSW custom skin készítése...P51D-re és SU25T-re már gond nélkül fel tudom
festeni, amit szeretnék...DE...DCSW FC3 MIG29S esetében képtelen vagyok az
általam készített festést a gépre ölteni.

Módszerem a következõ: beszereztem a netrõl a szükséges két psd fájlt, melyeket Adobe PS-ban az általam kívánt dolgokkal layerek hozzáadásával kiegészítek...ezután:

mig-29-paint-def-11-l.bpm.dds és mig-29-paint-def-11-r.bpm.dds formában
/dxt1 rgb 4 bpp no alpha/ a ...BAZAR/WORLD/TEXTURES/worldtextures.zip
fájlba írom õket...

a BAZAR/LIVERIES/MIG29S/-ben készítek egy HUN AF könyvtárat, amiben csak
a description.lua fájl van....ennek tartalma - megfigyelésem szerint - jelen esetben a következõ kell legyen:

livery = {
}
name = "HUN AF"
id = 11
countries = {
"UKR","RUS",
}

A szimulációban azonban csak egy szellem-gép jelenik meg /pilóta, fegyverzet, hajtómû...egyebekben teljesen átlátszó.../...

...nagy örömet szerezne, ha valaki elmagyarázná pontosan mit kellene tennem, hogy mûködjön a dolog.

Köszönettel...

Na örülök hogy azért nem tüntetek el.Kennyvel mi van?Túl van már az érettségin?Õ aztán tényleg nagyon eltûnt...

Ka-50

... ha ez igaz (szántani mész), akkor én meg megkeverem a kávét rotorlapátokkal. <#dumcsi>
(lehet hogy foxi warthogja került más gazdihoz...?)

macleody
Nemár. A warthogot add inkább 20-ért 😊

Este megpróbálok erõt venni magamon és akkor microby felszántja az eget.
Cancri55
Akit esetleg érdekel, eladó egy Saitek x52 joy megkímélt állapotban, rendszeresen karban volt tartva mindössze 20 ezer királyi korona.

Érdeklõdés esetén privátban várom a jelentkezést!

Üdv all.

Én oszt. Kiránduláson vagyok , csak ekfelwjtettem szólni , hogy nem leszek 3 napot de ma este már leszek.

Üdv. Minyon.
Üdv All.

Visszatértem kedden nagyon vidékrõl de azóta 5:20 az alvással töltött idõm. Most irány az ágy aztán ha felébredtem megyek TS-re. beci43 nem tûnünk el csak kimaradunk kicsit<#hamm>

Üdv.
SnowFox
üdv!nekem összejött a sok munka mostanság,minimum napi 10 órákat dolgozom.de leszek,ahogy tudok.már hiányzik a csapatás.
itt egy összeállítás,repülõ szerkezetek,kontra madarak:

Én is fent vagyok TS-en(Sende).Napok óta vagy inkább már lassan 2 hete eltûntek a srácok.Snow,gsg16,Kenny,Minyon...mi van veletek?

Ka-50

Sharks
Én is egyedül szoktam vadászkodni délelõtt, de itt csak csm banda van, ahogy elnézem. 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

macleody
Nem volt. Ne is álmodozz 😊

Cancri55: te meg tudod hova dugd az új warthog joy-odat 😊 /irigy szmájli/
Látom fent vagy TS-en. Nem bírom magam rábeszélni, hogy elõszedjem a joy-t 😞
Cancri55
Én mindenkit hiányolni szoktam, napok óta egyedül repkedek az új warthog joy-al.... eléggé élvezem 😄

GaBika6
ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ!!!!

Ismét vagyok, mivel lett gépem...
Kicsit eltûntem, mert gépváltáson estem át. Ezt azoknak üzenem, akik hiányoltak. Halkan jegyzem meg, ha volt ilyen. <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

macleody
Amúgy mi a helyzet csajok? Annyira szar lett a game, hogy nem repül senki? Nem látok TS-en senkit napok óta.
sure
Köszi Wittman a tanácsot, illetve megerõsítést, mert közben a 7végén én is arra jutottam, hogy jelenleg ez a best buy midrange videokártya; MSI 650 Ti Boost Edition lett (ezek eleve 2 guriga VRAM-mal jönnek), és valóban, így 2-3 Novorosszijszk városnézés alatt is már látszik, hogy megeszi az 1.1 giga VRAM-ot a DCS (GPU-Z szerint). 1920x1080, 8xAA, TSSAA off, vizet kivéve minden más kimaxolva GUI-ból.

Isten nem bottal, hanem VMware.

macleody
Épp költözködés után vagyunk. Hétvégén raktam le a laminált padlót, ma hozták a bútort, minden szana meg széjjel. Netem is csak pár napja van és nincs lelkierõm elõvarázsolni a joyt meg a pedált. Mondjuk nem is játszottam vagy 3 hete semmivel 😊
A macsek meg elszökött, aztán most szomorkodás van.
Szívesen. 😊 Amúgy semmi probléma, csupán három dolgot kell(ene) tenned: repülni, repülni, repülni (online) 😊

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

macleody
Aham. Köszi. Látszik, hogy régen repültem, azt is elfelejtem amit tudtam. Azt meg fõleg amit nem 😊
Radar warning receiver.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

macleody
Mi a fene az az RWR?
Asszem nem

Ka-50

TG Gida
"A-10C RWR works in the MP now."

Juhhéj!

Isten áldja a pogányokat!

repvez
Az beállitható valahol hogy az update után ne induljon el automatikusan a játék?
Új patch

Ka-50

Nagyon is javallott a 2GB VRam és Nvidia 650Ti vegyél. Igaz abból most kijött a Boost változat is, ami egész jó lett!
LeonSilver
Nekem 2GB-os kártyám volt (HD6970) és érzésem szerint profitált a több memóriából.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pedig megy a HDF 59th VAB Szerver.
Jó kérdés.De bõven elég neki 1-1.5 Gb is.

Ka-50

Sziasztok!

Mostanában nincsen multis szerver, jól látom?! 😞

M
sure
Urak, gyors hardveres kérdés: profitál 2 GB VRAM-ból a DCSW 1920x1080-nál high detaillel egy monitor esetén, fõként single playerben, de add-onokkal tervezve használni, vagy bõven megelégszik 1 gurigával is grafikailag? (NV650/650Ti)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Valami ilyesmire gondoltam amit belinkeltél, nagyon hasznos lesz számomra!

Köszönöm!
Kb. egy órát vett el az életembõl, hogy egy nem létezõ dolgot kerestem! :-)

Már ha fent van..Ti is alig vagytok mostanában.<#conf>

Ka-50

vagy felmész TS-re,és multizás közben kérsz segítséget.Kenny kolléga kamov ügyben meglehetõsen segítõkész

Magyar kézikönyv nincs, viszont Sanyo oldalán van egy alap leírás: DCS BS alapok kezdõknek Ezen túl pedig olvasgatod az angol nyelvû kézikönyvet, szükség és igény szerint pedig szótárazgatsz és fordítod azt, ami éppen érdekel.
Klikkelhetõ fülke csak és kizárólag DCS kezdetû (pl. DCS: A-10C) modellekben van.

azt hittem lehet, mert a kamovban van rá lehetõség. amúgy van valahol magyar nyelvû kezelési utmutató, mert nem igazán látom át, pld. fegyvereket egyáltalán nem tudom használni. aki régen nyomja annak gondolom teljesen bagatel kérdések ezek.

ha sikerülne visszaállítani,kérlek áruld el hogy csináltad,mert én is kapcsolgatnám a kapcsolókat a SU25 fülkében!<#dumcsi>(egyébként nem lehet kapcsolgatni a SU25 fülkében)

Üdv!
Valamit elkapcsoltam, és nem tudom az egérrel kapcsolgatni a kapcsolókat a Su-25 ben, vagy csak nézelõdni lehet az egérrel vagy pedig egy piros kereszt látszik, de kapcsolni nem tudok vele. Valaki tudja, hogy mivel állíthatom vissza. Remélem érthetõen adtam elõ.

volt már?

macleody
Minek az? Te csak fotózzál, dolgozzál, neveld a gyerekeket, foglalkozz az asszonnyal 😊
vki indítana vmi régi missiont estére?
(8 utánra gondolok)
további szép napot!

i robot
Az én verzióm:1.2.0.3884 Origin nem frissíti. Hiába indítom a world-ot az sem frissít automatikusan. A menüben pedig nem találom a manuál updatet.
Ez így nem túl jó kezdésnek. <#smile>

Nem ismerem az Origin-t és az ottani verziót, de nem hinném, hogy belepiszkál(hat)tak volna a játékba. A DCS World az a napi elsõ indításakor keres frissítést. Ha pedig kézi frissítést választanál: start menü, eagle dynamics, dcs world, update dcs world. Jelenleg a legfrissebb verzió: 1.2.4.12179 (a játék indíása után a jobb alsó sarokban megtalálod a verziószámot).

i robot
Jó reggelt! Originen vettem meg az A-10C-t. Alapban letöltötte a DCS WORLD-öt, de nem tudom, hogy nekem kell-e patch vagy az origin magától megcsinálja?