Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel meg mi történt ?
http://www.youtube.com/watch?v=0FY9XcJrKTk
Tényleg Laci, eldöntöttétek már, hogy melyik 23-as variánst csináljátok meg ?
A DCSW-ben az MLD-van, ami persze ugyancsak titkos lehet jó néhány tekintetben, vagy inkább MF lesz ? - amihez biztos több adat áll rendelkezésre.
Milyen állapotban van a 23-as project ? csak úgy saccperkábé ? ?
20-30% ? (mert az már tök jól hangzana) 😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A részletek nem teljesen tiszták,de állítólag amiatt történt, hogy szárnyat állított és nem volt igy megfelelõ felhajtóerõ .
Errõl mit lehet tudni?? Mi történt??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lesz megint olyan támogatós izé, mint a 21-esnél volt?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@LeonSilver: Igen... már többször említettem DCS fórumon is. :-) A dokumentumok, szakértõk 3D modell rendelkezésre áll, már csak a pénz kell hogy összejöjjön rá. :-)
Ez most komoly Laci?? Mig-23??
A DCS képes külön modellezeni az optikai és radaros AAA közötti eltérést képességek terén?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DCS Fórumon volt így ahogy bemásoltam. Mivel este volt nem fordítottam le és nem néztem át :-) A lényeg az infó megosztása volt
Üdv.
Jov
@InterC: Jelenleg a DCS-ben egyik modell sem 100%-ban élethûen mûködik. Ha megfigyelitek rengeteg "placebo" gomb van, aminek végeredményben semmi valóságos funkciója. Ha felkapcsolod max egy lámpát kapcsol be, de ezen kívül semmit. De te azt hiszed hogy mûködik (vagy máshogy mûködik) az adott rendszer. Ilyen pld a "valóságosabb rakéta FM". A valóságban nagyon kevés publikus adat van egy rakéta mûködési paramétereirõl, így sok esetben hasra-ütés jelleggel mûködik a dolog... Pld ezért az R-60A (1.gen, aktív hûtés nélküli) ami majd lesz a 21-eshez, mert annak a teljes doksija rendelkezésre áll, csak utána kell járni és/vagy fizetni érte...
Az élethûségrõl, pld. csak annyit, hogy a 21-et a múlt héten tesztelte nálam egy ismertebb hazai szimulátoros csapat, köztük a volt MiG-29-es legutolsó századparancsnoka aki mellesleg Bisz-t is repült sokáig. 98%-ban meg volak elégedve a géppel. A 2% bugot meg éppen most javítjuk. :-D
A 23-at mindenképpen megcsináljuk. :-D Az anyag már megvan hozzá....
Komolyra forditva a szót, én még a FC2-t tologatom, érdemes áttérni a DCSW/FC3-ra? Ad valami pluszt az elõdhöz képest, vagy csak a ha2jam fog kihullani a bugoktól?
Köszi!
Dear customers!
Today released updated version of DCS World 1.2.4.12179. It is available through autoupdater and includes the following fixes:
Multiplayer
+ Fixed a problem of self-destruction PRR missiles.
+ Fixed the activation of the trigger AI pilots on client LA.
+ Fixed a stuck button "Show All Routes".
+ Fixed synchronization between the server and the client for ground units.
+ Fixed the first Russian mission to the UN campaign.
UH-1H
+ Improved stability and hovering in flight
+ Smoothed input helicopter to "vortex ring NV";
+ Adjusted the angle of the bank indicator bulb (bulb).
Firing line
+ Fixed missing second sound of machine-gun belts.
+ Fixed a bug where the server does not receive information on the autopilot disconnected from the client.
+ T 80. Fixed a bug burst shooting BB shells in the transition player in the tank on the server.
+ Cruise control for ground vehicles.
+ Fixed protivozaklinivayuschego braking system for ground vehicles.
+ Fixed a crash when assigning targets.
Hot Rocks 3
+ A-10C: updated training missions for the German, Spanish and Russian versions.
+ Su-27: Fixed bug with unseparated lantern in flight.
+ Su-27: Display EW corrected.
+ Su-27: Fixed animation button release flap.
+ Su-27: Fixed problem with textures glass cracks when you look back.
Others
+ Fixed an issue with the direction of the outpost in the old missions.
+ Fixed problem with USB headsets Logitech.
+ Fixed deletion of modules via the Module Manager.
We recommend the installation of new modules using the Module Manager games. The emergence of full installers may be delayed for a day or two for technical reasons.
We wish you a pleasant time for our games!
Üdv.
SnowFox
1.2.4.12179.160 DCS WORLD Frissítés elérhetõ!!!
Üdv
SnowFox
SZVSZ Lacinak sem árulnak el mindent, márpedig szerintem az egyáltalán nem számít, hogy DCS-hez hány modult csinál ED és hányat a külsõsök.
Ami igazán számít - és ebbõl vannak a milliók dollárban -, hogy a producerek akik az összekötõ láncszemek ED és a légierõ vagy hadsereg között annyi ZS-t kaptak az A-10C után (és valszeg. a már régen elkészült Mi-8/17 után - afganisztáni kiképzéshez), hogy kb. 50 évig tudják fizetni ED teljes csapatát, és minden és mindenki mást: tanácsadókat, utazásokat, reprezentációt stb.
Mi csak mezei játékosak vagyunk. Akár ingyen is adhatnának mindent, annyi a lóvé azoknál akik ED-t is pénzelik.
Katonáék pedig nem tesztelnek csak mi mezeiek EDnek. Õk csak használják a cuccot. Ha Wags azt is beismerte, hogy egy "egyszerû" mûholdas rádiót nem tettek be a Varacskos modulba, mert a Védelmi Minisztérium nem engedte, akkor gondolhatjátok mi más sem került bele az A-10C-be és mik nem fognak bekerülni egy F-18 vagy F-15 szimbe, ha már a MiG-21 dolgok is titkosak 😄
Hallottam egy két dolgot "fû alól": vezetõ személy mondta ED-nél, hogy az a lényeg, hogy amit elhitetnek velünk azt mi valóságosnak higgyük !
Ennyi !
Ez az egész nem a mi szórakoztatásunkról szól !
Én azért nagyon remélem, hogy Laci majd pozitív mérleggel "zár" - illetve, hogy majd nem zár, merthogy remélhetõleg folytja a MiG-23-val - de az 1000%, hogy ED-nél senki nem fog éhen halni.
Ettõl függetlenül, számomra vannak értelmetlennek tûnõ fejlesztések, persze én nem tudhatom mi van a háttérben.
Számomra, mint felhasználó, elõször az jött le, hogy a DCS igazából a Grúz konfliktus "szimulálására" formálódik. De ettõl már messze járunk.
Oké, akkor várom a repûlhetõ Su-17/22, ha már Taszár mellet nõttem fel.
Remélem, még megélem.
A minyó ahogy remélhetõleg a MiG-21 is jó eséllyel sikeresebb lesz mint pld az A-10C. Ez abból fakad, hogy a kelet európai országok és az orosz piac sokkal nagyobb, mint a nyugati... A pre-orderen ez jól mérhetõ volt, hogy 383 emberbõl csak 157 volt USA/EU, az összes többi orosz.... (pedig csak az English topicban lett hírdetve a pre-order)
Nem véletlenül késnek a nyugati típusok, illetve jöttek az õj Szu-27, Sz-25 fülkék FC3-hoz. ED-nél teljesen tisztában vannak a várható értékesítési adatokkal, és tudnak számolni.
@InterC: Bingo. Ahogy mondod. ED abból gazdálkodik, ami már legalább 50%-ban készen van....A leírtak mellett van még egy rakat repülõ, heli, ami készen van. Ha valaki megnézi melyik gépek 3D modellje jelent meg "frissítés" gyanánt a DCSW-ben az idõk folyamán. máris 99%-ban van egy pontos listája. (hint..hint..hint..)
@Molnibalage: Hipermodern légvédelmi rendszer??? Mindegyik létezett már, mikor a 3.gen-es repülõk, köztük a Bisz is.
Kíváncsi leszek hogy egy F-16osba mikor vágnak bele.
Ha a profit a cél, márpedig a fejlesztésekhez pénz kell, akkor a népszerû, jól eladható modellektõl kellene visszafelé haladni.
ED hozza a szoftvert, a CSTS pedig hozza a hardvert és összehangolja a szoftverrel. Errõl lehetett az a videó amit gyorsan töröltek: Mi-8 Nevada felett <#eplus2>#eplus2>
És amit Laci említett azok nagy részét is.
Egy biztos, a minyó nem fo eladási rekordokat döntögetni. Jó eséllyel a "gyûjtõk" ( akik minden szart megvesznek) és a fanatikusok veszik majd meg.
kb. ennyi
A Mi-8-as mellett az szól még,hogy így lesz a keleti oldalon is lesz repülhetõ szállító,ráadásul egy legendás típus.
Evidens, hogy a Magyar légierõben megfordult összes repülõgéptípusra tartók igényt, fõleg a Mig-15, Mig-21, Mig-23, Mig-29, Su-17/22 érdekelne.
Továbbá, F-18E/F, Mirage 2000, Harrier és az F-104-es özvegycsináló.
Éretem én az érveket, de pld ki tart igényt a DCS BD-5J modelljére? Még akkor is, ha remek kis madárka, vagy nem?
http://www.youtube.com/watch?v=uoCawVQN-L0
A Mi-8-al pilótát menteni, hát erre már én is gondoltam, és nem is lenne hülyesség, vagy csapatszállitás vagy egyéb a valóságban is használt feladatokra, csak az a baj hogy még rendes földi egységek sincsennek.
Azért, ha és saját kútfõbõl és minden pénzért megvehetõ cuccból modellezek valamit még fizessek, mert a nevét használom...? Akkor pereljek be mindentkit aki a Balázs nevet használja...?
És miért is vennék meg egy Minyót? Mert még egy Ka-50-et csak-csak, lévén komálom a helikuffereket és még viszonylag jónak is mondható a BS. Na de a Minyó??
- Rendelkezésre álló dokumentációk. Ez sok esetben nem áll rendelkezésre. Pld számos nyugati/orosz régebbi típus részletes dokumentációja a mai napig nem publikus. Pld. MiG-21-es doksik a mai napig "Titkos" minõsítésûek kis hazánkban is.
- Mivel ez egy szimulátor, így a nemzetközi egyezmények alapján kiképzésre alkalmas, így a fejlesztéséhez több esetben számos engedély kell. És mivel a TFC Amerikai/Angol az ED pedig egy Orosz cég, így több csatornán is át kell menni a dolgoknak.
- ED-nek számtalan olyan modulja van jelenleg is készen, ami nem játéknak készült, hanem valamely légierõ részére. Ezeknél sok esetben kikötés van, hogy pld csak 24-36 hónap után lehet kiadni ED-nek publikus modba...amint ugye lejár a licensz... Lásd A-10C, Ka-50, Mi-8 stb....
- Jogdíj. Manapság minden szír-szarért jogdíjat kell fizetni, még akkor is ha a cég már régen megszünt, de jogutódja van (aki megvette pld a nevét) Így van ez pld Huey esetében a Bell-el, F-4 esetében a McDonnel Douglessel. MiG-21 esetében is külön fizetni kellett a RAC MiG-nek, (nem keveset) hogy egyáltalán a MiG név benne legyen a programban, és hogy magát a MiG-21Bis-t játékban kiadható legyen.
- Erõforrások. Egy bonyolultabb gép lemodellezése több erõforrást kíván ergo drágább alapvetõen. A bonyolultságot logikai értelemben kell venni, nem a 3D modell kinézete alapján.
- Rendelkezésre álló szakértõk (SME). Könyvbõl, 3 nézeti rajzból nem lehet normális mûködõ gépet csinálni. Kell hozzá olyan aki üzemeltette, repülte, esetleg gyártásában részt vett. Ami probléma, hogy az idõ múlásával ezek a dolgok elfelejtõdnek, illetve nem 100%-ban pontosak. Így szakértõt találni nem olcsó és könnyû. Pld. a következõ projecthez már kb tavaly õsz óta készülök elõ, sok idõt és pénzt elvisz a megfelelõ (megfizethetõ) kapcsolatok megtalálása...
- Üzleti terv és kalkuláció... elõre ki kell kalkulálni hogy a bevétel fedezni fogja-e a kiadásokat. Mindenki ki tudja kb. kalkulálni hogy mekkora bevétel kell egy kb. 60 fõs cég (ED) havi kiadására, ha csak pld. az emberek fizetését számolja (60 x 1500-2000$/fõ). Ezen felül jogdíjak, irodabérles, utazás, dokumentációk stb.... Ezért is nem nagyon készül (csak készülget) több 3rd party mod. Egyszerûen nincsen rá elég pénz...
Magyarország rendõrség vagy valami ilyesmi volt, forditó géppel volt magyarra megcsinálva, és olyan volt az egész mintha a rendõrség küldte volna, és fizessek 25.000 ft-ot. akkor feloldják! Érdekes módon akkor ezt az oldalt nem blokkolta ez a gép, de ezt a
proactive.star-force.com/2.0/activate.php oldalt ezt teljesen lezárja!
( szerintem mindenkinek vannak virágbolti cuccai :-)))
Mi-24 és Apache
Harrier, Tornado és Phantom. Nekem más nem is kellene. De a Harrier csak akkor, ha faszán meg van csinálva!
Mert ha minden más kimegy a netre, akkor valami ilyesmi a gebasz.
Más nem is jut eszembe hirtelen ami megmozgatná a fantáziámat. (na jó egy felturbózott editor azért még jöhetne)
Melyik szolgáltatónál vagy? Van-e router a rendszerben? Te konfigolod ha van?
És kellene a vírusírtó típusa is. Hátha így okosabbak leszünk.
Amúgy én nem a tûzfalat, hanem a vírusírtó webvédelmi részét lõném le az aktiválásig.
Üdv.
SnowFox