Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Semmi rossz szándék,de tetszett 😄
DonZorro
Ja és ha ráklikkelek akkor a shopban sehol nem talalom külön... :S

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

ez engem is érdekelne,hogy az FC3-ban lévõ A-10A nem ugyan az,mint amit külön meg lehet venni?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Írtam a http://forums.eagle.ru -n egy kedves hozzászólást nekik. Most várok a válaszra.

Üdv All.

Megvan a hiba! Ha használom a Group Deactivate lehetõséget szerkesztõben akkor a küldetés ki fog fagyni.... Ez qrva jó, ugyanis egységeket majd minden küldetésben kell deaktiválni ergo az összes fagyni fog amire rámentenek 1.2.5-ben...
Tudnak róla Majd javítják... Csak ezt hogy sikerült elkúrni??? Ez eddig mûködött. Nesze neked "hibajavítás"

Congratulations ED. this is shit.....

Üdv.
SnowFox
DonZorro
Nade ezt értem. Nekem is van FC3! Akkor miért is van úgy jelölve hogy megvehetem a modulokat? Vagy ez valami beugratós dolog? :$

Ha nem vetted meg az FC3 -at és nincs szükséged mondjuk a Su-33 -ra akkor megveheted külön, mondjuk az A-10A -t...
DonZorro
Igen. Nekem is ott van a két $ jel. Azmiaz??? :S

További negatívum, hogy az 1.2.4 ben szerkesztett küldetések csak addig mennek, amíg nincs elmentve 1.2.5-ben... Tegnap egy órán keresztül kerestem , hogy miért fagy le a szerver egy küldetés betöltése közben pedig ezen küldetés 1.2.4 alatt tökéletesen mûködött. A probléma csak akkor áll fent, ha az 1.2.4 ben készült küldetést bármilyen módon elmentjük 1.2.5-ben...

A probléma forrását még keresem, de igazán semmi nem indokolja a tegnapi átnézés alapján.

Köszönöm ED!

Üdv.
SnowFox
Nekem úgy tûnik a Su-25T repmodellhez is hozzányúltak:
Alacsony sebességnél mintha most nehezebb lenne orsózásra bírni a madarat.
Elsõ tapasztalatok:

Elsõ tapasztalatok:

Pozitívum:
-H-25MPU sokkal pontosabb lett
-Su-25(T) és Su-27 hangok még tovább lettek fejlesztve(nagyon állat lett)
-SPO-15 pontosabb
-nincs FPS visszaesés földbecsapódó repülõgépeknél
-A SA-19 Tunguska már nem Hard to Kill!

Negatívum:
-A-10A csak nem lett AFM-es, de ezt már elismerték, hogy az 1.2.5-ben van a hiba, javítják ASAP.
-továbbra is angol Betty hangok orosz gépeknél
-Kabin világítás továbbra NATO zöld az orosz gépeknél
http://forum.lockon.ru/attachment.php?attachmentid=85126&d=1374529445

krisztian005
Megjelent az 1.2.5-ös verzió!

Ha minden igaz kész a Mig-21-es feljavitott külsõ modelje.

Üdv All!

A küldetésem elkészült. A TS Szerveren a gyülekezõ szobában a file browserben megtaláljátok "COMBINED_OPERATION _WOP.miz" néven.

Ne lepõdjön meg senki 1,3MB a mérete.

Wittman, ha gondolod fel is lõheted majd. Én sajnos csak olyan 18:00-tól érek rá.

Remélem mindenkinek tetszik majd.

Üdv.
SnowFox
Üdv!
ez volt már?

DonZorro
Ez így korrekt Mesterem!!! 😉

"reméljük újabb hibákat nem generáltak ezzel" Dícsérem az optimizmusod,így legyen! Én már csak hitetlen gyaurként viselkedem az ígéretek felé. 😊

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hát van egy két javítás, amit nagyon vártunk, reméljük újabb hibákat nem generáltak ezzel.
Friss Hírek!!!

http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1817169#post1817169
Jövök KA-50-el,ha lesz rá hely...

Ka-50

Köszönöm a felajánlást Neked és az 59-es légibázis valamennyi tagjának! Élni fogunk a lehetõséggel!

Még 1X köszönöm!

Üdv.
SnowFox
Üdv.

Fekete Cápa az kimaradt sajnos..... <#nevetes1>

A Cápák Vörös oldalon vannak és 3 FARP-ról üzemelhetnek. Ezen FARP bázisok elhelyezkedése nem lesz közölve a kék oldallal. A Fekete cápák légvédelmek kiiktatásában és a Humán irányította CA egységek megkeresésében és lemészárlásában találhatják meg a számításukat.

Remélem így már Neked is tetszik :-)

Üdv.
SnowFox
Szervert tudunk biztosítani!

Leszervezek egy pár embert a tesztre tõlünk is.
DonZorro
FeketeCápa??? :S

Hi All.

Az új küldetésem rohamléptekben halad a megvalósulás felé. Vasárnap délután egy nyílt tesztet tervezek tartani a szerver oldalt addig megbeszélem az illetékesekkel.

Ami már most benne van a küldetésben és mûködik is rendesen:

- Mind kék mind vörös oldalon 4 CA slot +2 JTAC (Tankok, lövészpáncélosok, tüzérség, JTAC, Infrás és Lokátoros légvédelem lesz irányítható) +behívható egységek rádión a veszteségektõl függõen.

- Behívható légi támogatás (helikopter) és légi felderítés

- Kiterjesztett feladatok az UH-1H pilótáknak (4 slot) amik közt szerepel a bázistámadás, konvoj felszámolása és reptérfoglalás is.

- Kiterjedt arcvonal az Inguri folyó mentén sok-sok légvédelemmel.

- A-10C pilótáknak Kobuleti-Vaziani közti célpontok (reptértámadás, Farp felszámolás, SAM Hunt, Konvoy Hunt, ellátóbázis támadás)

- SU25 pilóták is vért fognak izzadni ( Kobuleti-Gudauta távon)

- AWACS támogatás mind két oldalon

- Tanker támogatás kék oldalon

- A Vörös oldal vadászoknak tartalék repterek a határ közelében.

- A Vörös SU-25 pilótáknak Sok-sok SEAD feladat némi konvoj vadászattal és pár meglepi céllal

- Partra szálló egységek (Humán irányításúak) majd ezután Humán vs Humán páncéloscsata

Van még benne sok jó de a dolgok legenerálása közben még ami eszembe jut belerakom.

Eddig 2 kis létszámú (4-5-6 fõs) teszten vagyunk túl. Az FPS eddig rendben volt de csiszoltam még rajta és az egységek éledését is idõzítve, kis csoportokban oldottam meg, kerülve a szerver leterhelését.

Szóval aki ráér vasárnap az ne habozzon. Minél többen vagyunk annál gyorsabban lefut a tesztelési fázis és kiderülnek az esetleges hibák.

Üdv.
SnowFox
esetleg a Négy páncélos és a kutya címû sorozatot full hd-ban,vágatlan verzióban,rendezõi kommentárral.

DonZorro
Vagy a Girls und Panzer részeket tolja japánul... 😉

Ez van srácok. El kell fogadnunk, hogy Kenny felnõtt és megkapta a Pokemon összes részét DVD-n. Bizonyára egy nyári szünet alatt végignézi mindet ezért lesz AFK. <#nevetes1><#nevetes1>

Várunk azért vissza! (hátha bedöglik a dvd player)

Üdv.
SnowFox
DonZorro
Így van! Tessék szégyelni magad Kenny! 😊

Na és ha nem videó lenne hanem mondjuk képek és azon pontokba szedve a leírás??? <#puszi>

macleody
Na és mi lenne az a más, amire rákaptál a haverokkal? Cápa rajongó létedre mással játszol? Szégyelld magad 😊
Urak! Nem tûntem el csak volt egy kicsi "AFK"... 😄
Épp másra kaptam rá és nyomjuk a haverokkal, valamint nem tudom abbahagyni. 😄

Szóval, igen mondtam, hogy csinálni fogok egy tutorialt.
Idézem: "Lehet, hogy fogok csinálni egy videót, amiben megmutatom az én (tényleg gyors 😄) procedúrámat, amivel idõt lehet spórolni."

A hangsúly a "lehet" szón van.

Még mindig eszemben van és általában betartom a szavam csak éppen ez nem olyan egyszerû:
1. Fel kellene tennem a Fraps-et
2. Valahogy be kellene lõnöm a játékot úgy, hogy még Fraps mellett is normálisan fusson, ami elég nehéz, mert így sincs sok FPS-em (süti AMD)
3. Sony Vegas telepítése mivel meg is kellene szerkeszteni aztán kis méretben feltölteni valahova a kész videót (Fraps több GB-os AVI-ban menti le)

Kb. ennyi, viszont marhára nincs kedvem hozzá és repülni még úgy se. xD
(nem tudom miért, viszont mikor épp nekiülnék már el is szállt az a kedv)

Egyébként folyamatosan (minden nap) figyelem a fórumot szóval bizonyos szempontból nem tûntem el csak passzív vagyok. 😊

Hát megpróbálom rávenni magam a Tutorial elkészítésére a napokban és majd jelentkezem.

Addig is most ne számítsatok rám.
Köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket! 😊

Üdv: Kenny
Hecker007
Több bizony és most a Traning is szopat...
Mikor oda ér, hogy nyomjam meg a space-t a folytatáshoz, utána nem történik semmi, ugyanúgy ottvan hogy nyomjam meg a spacet. Kezd elfogyni a türelmem.

macleody
Na igen, az A-10-esben kicsit több a kütyü 😊
Hecker007
Hát nem hajtottál el, hogy googlizzak tovább, ez pedig ennyi hülye kérdés után máshol már rég megtörtént volna 😊
Mondanám hogy repüljünk együtt, de még ott tartok a gép tanulásában, hogy éppen fel tudok szálni, de a rendszer nagyrésze még nincs is bekapcsolva.
Azért a Cliffs of Dover után ez egy picit bonyolultabb indítás terén, ott 2 perc alatt menetkész állapotba rakom a gépet 😄

macleody
Kikérem magamnak. Nem vagyok türelmes 😊
Ma sem repültem. Napközben mindig eltervezem, hogy este reppenés, aztán mikor hazaérek melóból már marhára nincs kedvem hozzá.
Hecker007
Na sikerült minden resettelni, de ekkora marhaságot, ha átállítom a gázt akkor az alapbeállításra elõbb nyomni kell egy cleart és csak aztán beállítani külö-kölön, most mûködik minden. Megvolt az elsõ sikeres felszállás is, meg az elsõ földbecsapódás leszálláskor<#idiota>

Köszönöm a türelmeteket 😊 😊

Hecker007
Nem tudom mi van, most ott tartok hogy a billentyûkombókra se reagál amik gyárilag be vannak állítva.
Nem lehet valahogy teljesen kinullázni a játék összes beállítását?
Lehet az megoldaná.

Saitek Cyborg X joyról van szó egyébbként. Billentyûhöz, Joyhoz fent vannak a driverek meg a vezérlõ progik is.

macleody
Ja... biztos megölték azok a szemetek...
Kenny megint eltûnt...<#fejvakaras>

Ka-50

macleody
Pedig elvileg csak a gázkart kéne belõni, mert azt alapból a csúszkára teszi a progi. A joynak mennie kellene.
Hecker007
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat! 😊

Viszont még mindig szívok a játékkal, vagyis csak az A10-el a Su25 az hibátlanul mûködik. Az irányítást egyszerûen nem tudom beállítani... beállítom a játékban sim módhoz hogy melyik tengely micsod és a gépben nem mûködik semmi, se a gázkarok, se az irányítás, egyedül a rudder az ami jól mûködik. A gomokhoz találtam saitek profilt azt be is töltöttem a profillerbe, de az sem megy. Pedig az irányításon semmi mást nem állítottam a játékban. Mit rontok el?

Elnézést a sok bal**asz kérdés miatt, próbáltam magamtól rájönni googléztam is, de egyszerûen nem tudom belõni még az alap irányítást se 😞

DonZorro
Kenny, ígértél valami leírást a gyors indításról... :$

Hát ez a pendrive-al fertõzzük egymást gépét olyan dolog, mint a szex. A csajok sem nézik meg, hogy a hapsi esetleg valamit "szállít", de ez igaz fordítva is, csak az élvezet...

A pendrive-nál nagy elõny, hogy le lehet bedugás után azonnal szkennelni, csak hát sokan leállítják, meg a víruskeresõk sem tökéletesek, bár én évek óta nem kaptam így sem vírust(Kaspersky)

Ha esetleg újra kell telepítened a rendszert, akkor sincs baj, ha van mentésed Eagle Dynamics regisztrációs bejegyzésrõl.

Így ha csak tényleg win reinstall lesz, akkor csak arra figyelj, hogy a DCS-t ugyanoda telepítsd vissza, ahol volt a rossz rendszerben.

Ha ettõl eltérõ, akkor az exportált reg file szerkeszd a telepítésnek megfelelõen az elérési utat benne.

repvez
Hecker007
Köszönöm a választ! 😊

Shifty: Félév közben elég sok pendrive megfordul a gépemben és nem minden csoporttársamnak van annyi esze hogy vírusírtót használjon. Volt amit az enyém se fogott meg és sikeresen hazavágta a rendszert 😞

LeonSilver
Hogy miért rakja olyan sûrûn, az Õ dolga, Te pedig csak várj az FC13-ra. Ez meg a Te dolgod.

Kikerülni nem lehet, de ha el is fogy az aktivációs lehetõség, akkor a szupport pótolja.

Egy emil, amiben a vásárlás dátuma és a tranzakciós kód kell.

Ennyi (lett volna a válasz).

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Minek rakod újra a rendszert olyan sûrûn? Én az FC 13-nál fogok járni, mikor lesz még hat aktivációs kulcsom a mostaniból. 😄
Hecker007
Ma megvettem az A10-et sikerült is aktiválni.
Kérdésem az lenne, hogy ha újra kell raknom a gépet akkor ugye elõtte deaktiválni kell?
És mindössze 9x lehet aktiválni a játékot?
Nem lehet esetleg valahogy kikerülni ezt a deaktiválós aktiválós marhaságot, hogyha kifutok a 9db aktiválásból ne kelljen új kulcsért e-mailezni a fejlesztõkkel?

DonZorro
Nem hiszem. NAGYON király!!! <#law>

Molnibalage
Ez volt már? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM