Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Start menü/Eagle Dynamics/DCS World/Repair DCS World :-)

Ne haragudj a bambaságomért, de hol is találom én ezt a DCS repairt? :-)

Hecker007
Elvileg ha futtatsz egy DCS Repair-t akkor a módosított fájlokat elrakja egy back up mappába és visszatölti az alap fájlokat.

Szokozoket ellenorizni mindig(!!!) ha kulcsot masolsz vagolapra...el sem tudom mondani hanyszor szivatott mar meg<#nezze>

Mert a ctrl+c az masolja a szokozt is ,igy ha egy picit tulhuzod a kijelolest akkor mar van is egy extra szokozod a kulcsban az elejen vagy a vegen.

A Béna.

Felraktam a Basic mod csomagot az DCS:World 1.2.5-höz. A problémám az hogy a legutóbbi hivatalos peccsel is duplájára nött a betöltési ideje a játéknak, viszont ezzel a moddal már vagy 3-4 percig tölt. Van rá valamilyen lehetõség, hogy vissza állítsam a legutóbbi hivatalos pecset?

Oké, köszi a választ. Mennyire jöhetnek kezdõk a szerverre illetve van ott lehetõség kérdezni tanulni a többiektõl?
Üdv.

Nem tudom, megy-e küldetésem az VMH59-es szerveren. Van egy küldetésem ami átdolgozásra vár kicsit az elég összetettre sikerült és "eddig" mondhatni LAG mentes volt. Az 1.2.5-el nem tudom milyen, de ma letesztelem és az átírt verziót Wittman részére átadom. Utána biztos lesz magyar szerver jó küldetéssel ( a jó az kérdéses, majd a játékosok eldöntik)

Ami még biztosan belekerül.

- Behívható légi közeltámogatás CA parancsnokoknak.
- Több hullámban behívható földi egységek CA parancsnokok részére
- CA parancsnokoknak átdolgozott légvédelmi rendszer. (BUK,HAWK)
- Több támadási feladat UH-1H pilóták részére.
- Átdolgozott ellátási rendszer a reptereken
- Random események optimalizálása (LAG mentesítés)
- Egységek éledésének ill. számának optimalizálása. (LAG mentesítés)
- Vörös és Kék oldalon késõbb aktiválódó FARP bázisok

Ebben a küldetésben van minden olyan gép ami, a jelenlegi a DCS-n belül repülhetõ.

Hirtelen ennyit tudom mondani a dologról. Ma este, de legkésõbb holnap már játszható lesz szerintem.

Üdv.
SnowFox
SnowFox79 megy most valamilyen multis küldetés? SU-25-tel (FC3-as) lehet csatlakozni?
<#eljen> <#eljen>
Hecker007
Teljesen, sokkal jobban megy a repülés vele. <#taps><#taps>

Még nem, de ma nem is foglalkoztam vele. Majd írok egy "szép" levelet EDéknek 😊 TrackIR-el megvagy elégedve?
Hecker007
<#eljen><#eljen>
Köszi ez mûködik!!

Sikerült az A10-et mûködésre bírni?

HUD nagyítás egy módja:
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/374967/
Az update óta nálam is voltak lagok, lekapartam és tisztán újrapakoltam, a lag úgy néz ki megszûnt. Viszont a tegnap lementett (updatelt) klavi+joy+egér profilt hibásan töltötte vissza.

Hecker007
Lehet hogy hülyén hangzik, de az origin accal próbáltál már fellépni a játékba? Lehet hogy azzal sikerülni fog és ezt a verziót nem is kell deaktiválni.
Én ED-éktõl vettem közvetlenül a játékot és ott single játékhoz is be kellett írnom a modul kódját ugyanúgy mint multiba.

Az A-10C Originen vettem leárazáskor, kaptam ott egy serialt így mivel multiban nem játszottam nem kellett ED-s fiókot regisztrálnom emlékezetem szerint, csak letöltöttem az A-10c modult, indítottam egy single küldetést bekérte a számot, megadtam és mûködött. Csak windows újratelepítés után elõtt elfelejtettem deaktiválni azóta nem tudom megcsinálni, hogy mûködjön.
Nem lehet hogy több reged is van az Eaglénél?Én is így jártam tavaly,elfelejtettem a nicknevemet,meg a jelszómat.Úgy tudtam helyrehozni,hogy elküldtem nekik a serialt emailben,amire még aznap válaszoltak.Elküldték a nicknevemet egy új jelszóval.

Ka-50

Köszi a tanácsokat. A SU-25 megoldódott egy DCS újra telepítés és registry törlés után úgy, hogy a dcs module managerbõl telepítettem a SU-25-öst, majd a multiplayert indítva kérte a kulcsot és bepötyögtem, nem is másoltam vágólapra hát így elfogadta. (Eddig single missziót akartam csak indítani az adott típussal és úgy dobta fel az aktiváló ablakot) Hogy pontosan melyik módszer miatt fogadta el azt továbbra sem tudom. Az A-10 modult most nem tudtam telepíteni mert a module managerben csak a buy felirat volt hajlandó elõjönni az install nem. Legalább 2-bõl 1 megy ez is több mint a semmi.
Szólj a bankodnak, hogy nem teljesítették a vásárlási feltételeket. Ha meg tudod akadályozni, hogy a pénz eljusson hozzájuk akkor foglalkoznak majd vele. Tapasztalat!

Üdv.
SnowFox
macleody
A SU-25T az ingyenes, a SU-25 nem 😊
ez ennél a játéknál teljesen normális.<#csodalk><#vigyor2><#nevetes1>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Cancri55
A su-25 ingyenes, már ott nem stimmel nekem, hogy aktiválni akarod....

A javaslatom a következõ:
Ha most van installációd a gépen, akkor a dcs telepített mappájában mods/aircrafts/a-10c/bin van a protect alkalmazás, deaktiválj attól függetlenül, hogy nem sikerült. Ezt tedd minden olyan FIZETÕS modullal, amit telepítettél. Ha megvan uninstall dcs world, az uninstall után a telepítés helyén még marad mappa és fájl, azt is töröld. Aztán mivel alábbiakban írtad, hogy még nem repültél vele, a users/mentett játékok/dcs mappát is töröld. Aztán jöhet az install, 1. dcs world, 2. fizetõs modul, ha egyet telepítettél, indíts egy multit, és aktiváld, mert kérni fogja., Aztán telepíts megint egy modult, és ismét multi indításával aktiváld. így menni kell, ha megvan minden telepítés, akkor start menübõl indíts egy update-et.
Várjuk a végeredményt.

Hát a f@szom kivan az EDékkel. Most vettem meg a honlapjukon a SU-25-öt erre aktiváláskor mikor átmásolom a kapott serialt (ctrl+c/ctrl+v) képes a pofámba nyomni hogy nem jó vagy elütöttem. Szétrág az ideg. Az A-10C hibajelentésre azóta sem válaszoltak. Most telepítsem újra a dcs-t vagy mi a szûzmáriát csináljak? A registry-t töröltem úgy sem jó. A starforce oldalán lecsekkoltam a serialt ott van mellette , hogy még egyszer sincs aktiválva, tehát deaktiválni sem tudom. Az a baj, hogy eddig csak pénzt toltam bele és erre ott szopat ez a szar ahol tud, de még egy percet nem repültem. Kapják be!
Nekem is dupla annyi ideig tölt, és ráadásul néha akadozik is a játék, pedig ugyan az a grafikai beállítás mint a 1.2.5. patch alõtt volt. gondolom találnak rá valami megoldást, nem hinném, hogy ez csak velem történ meg!

Hecker007
Szívesen segítek ha tudok 😊
De érdekes ez a frissítés, nekem kb duplája lett a betöltési idõ, pedig semmit nem csináltam csak frissítettem a dcs-t<#nemtudom>

Köszi, hogy felajánlottad, de most raktam fel újra az 1.2.5.15586-öt az (elsõ 1.2.5-öt) és onnan átmásoltam a modellt.
Tuti, hogy én nem babráltam a fájlokkal/modellekkel, szóval ezt most a frissítés cseszhette el valahogyan 😞
Hecker007
730KB az r73.edm ami nekem van. Ha kell becsomagolom csak azt mond meg hova töltsem fel.

Igen, az R-73.edm az érdekes, de ha 549 kB, (ami megegyezik az új R-77.edm-vel) akkor sajnos az új R-73 modellt a legutolsó foltozás felülírta az új R-77 modell-vel, magyarán ezt is elkúrták. Nem kicsit. Nagyon.
A kérdés ezek után az lesz, van-e valakinek szûz 1.2.5 telepítése, mert ott még jó volt a modell !
Hecker007
Ilyen fájl kéne, hogy: r-73.edm és r-73u.edm?

Legyetek szívesek megnézni, hogy van-e R-73-as raksi modelletek, mert nekem úgy tûnik, hogy az elsõ 1.2.5-ös folttal volt, de most a 2. újabb patch-vel már R-77 modell van az R-73 helyett is a shapes könyvtárban. 😞
Így néz ki...

Amirõl adtam linket, az már az elkészített zip file, melyek a DCS Wolrdben is vannak, így nem kell nektek mókolni a dds file-okkal.

Valamint az új FPS-t zabáló fák nincsenek benne a telepítõ csomagban. Akinek kell letöltheti a linkben található fórum elsõ oldaláról.
Egy kicsit részletesebben,ha lehetne.Link van esetleg fotókkal?

Ka-50

Hecker007
Urak!
Hogy lehet az A10-esben a hudot nagyítani? Ezeket a bolhafaroknyi betûket alig látom.

DCS World nagy felbontású(4096x4096) textúracsomag:

DCS World High texture pack

Telepítés: kicsomagolás a DCS Wolrd mappába nyugodtan felül lehet írni.
Fontos: csak annak ajánlott, akinek 1GB-nál nagyobb Vram-al rendelkezõ vga-ja van!

Tartalma:
- mind a négy évszakban 4096x4096-os talajtextúra
- reptereket körülvevõ kerítés és bejárati kapu 3D-s modelje(jobban nézz ki és nem villog mint a gyári, cserébe kevesebb FPS-t eszik)
Urak!

Elkészült a Basic mod csomag az DCS:World 1.2.5-höz.

Telepítése: kicsomagolás a DCS World mappába és felülírás.

Tartalma:
- A városokban leveszi a sok épületrõl a füstöt, de a gyárak, erõmûveknél megmarad
- HDR effekt és nap effekt lecseréve(így már nem vakít el a nap)
- Orosz rádióhangok, ha orosz felségjelû gépbe ülsz
- 6DOF régi kabinokhoz
- Orosz repülõgépek régi kabinokban a mûszervilágítás megfelelõ színre cseréli le.
Haha!
Nemrég ezzel a mondattal posztolták ezt a képet az ED fórumon:
"Most komolyan ez nem olyan egyszerû , mint átkapcsolni egy kapcsolót címkékkel ellátva."
az sem igaz,hogy nincs senki,akitõl megkérdezhetnék,hogy hogyan kell csinálni?

Üdv All.

DCSWORLD instabilitás. Ha elindítasz egy missiont pl szerkesztõbõl. majd kilépsz akkor a DCS kifagyással reagál.

Amúgy minden fasza....

Üdv.
SnowFox
Hecker007
Úgy tûnik megoldották a hibát. Pont most jelentkeztem be a multiba.

Akkor ha lehal a weboldaluk, akkor szopjon mindenki! Nagy agytrösztök "dolgozhatnak" ott, de ha én így végezném a munkámat, már nem lenne munkám.
Ha ezt így oldották meg, akkor még nagyobb szégyen...
Az oldaluk nem megy , azért nem tudsz bejelentkezni.
A login az független a DCS world-tõl , mert a www.digitalcombatsimulator.com oldalra jelentkezel be.
Ja és még jobban elbaszták az egészet!

Most már a multiplayer egyáltalán nem megy login-nál(Can't connect to Master) vagy kifagy a DCS World.

Szóval a menjenek inkább kapálni a gazosba...
Üdv.

Kijött a hotfix (123,3Mb)!
nem kell semmin sem csodálkozni.átlagos DCS frissítés.a már szarul mûködõ játékon,rontottak picit,plusz beleraktak valami szuahéli nyelven megírt manuált.és ezen dolgoztak a fiuk kõkeményen hónapokat.

Cancri55
Én értem ha bõvítenek, fejlesztenek valamit, akkor nagyobb gépigényre van szükség, de személy szerint nem tudok olyan változásról, mely indokolná a nagyobb gépigényt. Szerintem itt valami nagyon el lett baszarintva, még jobban mint eddig.

Sziasztok!

A szerver lag oka, hogy az 1.2.5 brutális memória fogyasztást produkál!
A szeverünkben 8GB DDR3-as memória van, de ez is kevés lett a DCS World-nek. A legutóbbi 1.2.4-es verzió 3GB-ot evett max!

Írtunk is az ED-nek, hogy jelentõsen megnõtt a memória fogyasztás.

Kliens gépeken is megnõtt a memória fogyasztás. Akinek 4GB Ram-ja van, kevés lesz, ha nincs jól beállítva az oprendszere, mert a DCS-nek 3GB körül lett a fogyasztása 2GB-ról. Ez még a kisebb baj, mert a 8GB sem drága most, inkább engem a szerver oldali dolog zavar, hogy a 8GB nem elég.

Most néztem a szeverünket, most is 5GB-nál jár a DCS Worls.

Amúgy nekem az FPS-el nincsen baj, ha beleférek a 4GB memórába oprendszerrel(eddig belefértem, win 8-al). Gyanítom, hogy nekem is memória fejlesztés lesz, ha ez lesz az irány.

macleody
Na tessék, én nem tudom mit csinálnak ezek de kapják be. Az utóbbi idõben nem nagyon volt kedvem elindítani eme remek egyveleget. Ezek után meg fõleg nem lesz.
Üdv All.

Újabb fejlemények vannak :-) a Küldetésemben az FPS értékek az 1.2.5 után drasztikusan leestek. Ahol eddig 45-50 FPS volt ott most olyan 10-12 Maradt. Beültem F-15C-be és A-10C be is de a dolog nem változott. Valami nagyon nem okés ezzel a frissítéssel. Igaz már nem törik az F-15C futója és az AGM is célba talál, de mindez olyan áron, hogy fel sem lehet szállni feltéve ha elindul a szerver...

Wittman! A szerveretek nagyon laggolt tegnap délután nézz rá mi lehetett az oka de szerintem a frissítés után már nem bírja ezt a küldetést.

+ 1 bug. Multiban ha fog of war van beállítva akkor eddig az inguri környékén alig láttunk ellenséges célt ugye felderítetlen a terület. Tegnapi teszt alatt az egész vörös védelmi vonal látszódott FOW ellenére is...

Üdv.
SnowFox