Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Le van kapcsolva... Majd egyszer visszarakjuk.
Mondjuk úgy technikai problémák adódtak... :/
Nem tudjátok mi történt a www.vmh59.hu oldallal, fórummal ?
Forbidden és Not Found üzenetek jönnek <#conf>
Nem kell unistall-ozni a modulokat, csak a Mods könyvtárban megkeresitek az entry.lua fájlokat és a 7. sorban az "installed = true" szövegnél a true-t át kell írni false-ra: ilyenkor nem kéri a szerialt. Persze ezek a modulok nem lesz mûködõképesek, de a szerver felcsatlakozás teszteléséhez jó lesz.
Én kizárásos alapon kerestem meg, lévén minden modul mûködött, csak a szerverre nem engedett föl. 5-6 komplett újratelepítés után egyesével kizártam a modulokat. Javaslom, elõször csak a P-51-est tedd föl és próbáld ki, hogy fölenged-e. Ha fölenged, egyesével jöhet a következõ....
és honnan tudom,hogy melyik modul nem tetszik neki éppen?és ha eddig mûködött,akkor most miért nem teszi ugyan ezt?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nekem a P-51-es modul miatt nem engedett föl a szerver ugyanezzel a hibaüzenettel. Mióta nincs föltelepítve, azóta fölenged.
urak!
a javítások óta "Invalid serialnumber" üzenettel nem enged be multplayer részbe a játék.írtam a support-nak,de eddig nem válaszoltak.van erre valami megoldás?a javítások elõtt semmi ilyen gond nem volt.

Én sajnos nem lehettem ott,pont beleesett a nyaralás.Nagy élmény lehetett egy dögbe beülni...na majd jövõre,ha egyáltalán lesz.

Ka-50

köszi!
még keresgélek a neten - hátha meglelem az olasz HH-139-est.
látszott hogy friss gép - könnyedén csinált minden mozdulatot, volt még bõven tartalék benne.

Üdv.

Láttam valami kávédarálót a nagy messzi távolban. Így nézett ki:

http://www.youtube.com/watch?v=c31DGSegX1k&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=ECai0YIbAbM&feature=youtu.be

Nem nagy minõség, csodát ne várj.

Üdv.
SnowFox
Legfeljebb az elsõk között, de nem elsõként. ;)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Cancri55
Esküszöm, jól is áll neked a masina ;)!!

Nekünk jól alakult a program szombaton, még a kora délelõtti órákban összebarátkoztunk a bolgárokkal és a Bezmer Légi Bázis parancsnoka szívesen fogadott minket és elsõként ültünk a Su-25UBK kabinjaiban.

Az oktató ülésben

LeonSilver
Mi a röptértõl olyan ~1k-re parkoltunk le. 10 perc séta oda és 10 perc volt vissza. :)
A qrva 15-öst sajnálom, hogy nem láttuk :(

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

snowfox! köszi a videokat. a helirõl is készítettél felvételt?
ezek mellett nekem bizony tetszet az f16 bemutató is.
DE mindemellett külön köszönet foxinak a segítségért (fiam azóta mindenkinek meséli az élményeket) :o)
megj.: nekünk sajnos 2-2 órába telt a ki és a bejutás a reptér-parkoló távolságon, ami elég megterhelõ volt a nap végén

Dugó és minden forgalmi akadály nélkül, folyamatos oda és visszahaladás mellet sikeresen megtekintettem a Kecskeméti repülõnapot..
Az Oroszok bemutatója tetszet a legjobban, bár kissé visszafogottnak tûnt, de lehet hogy a hõség volt ennek az oka.
A dinamikus bemutatok egykori fénypontja a Mig-29 nagyon hiányzott, vagy egy Mirage 2000, Rafael. A dinamikus bemutató picit egysíkú volt, nekem uncsi az F-16 és Grippen, bár a jó öreg Mig-21 és Su-17(22) bemutatója némileg kárpótolt.
Számomra a csúcs az lenne, ha végre jönne egy tolóerõvektoros orosz vas és tartana egy dinamikus bemutatott.
A statikus sorról pár vas hiányzott nekem, de a Su-25 most más szemel néztem meg.
Összességében jó volt ez a "sivatagi" repülõnap.
Egy kis ízelítõ.

A minõségért sorry de amatõr vagyok és a egy ultrazoom géppel készültek.

Érdemes HD-ben nézni.

http://www.youtube.com/watch?v=A1ccTC-wGYQ&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=A44CXmPXhZo&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=Rr0NUF-7NFY&feature=youtu.be

Üdv.
SnowFox
<#eljen><#worship>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A KEL az természetesen KELL

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Azért nem erõltették meg magukat nagyon.
Én úgy gondolom, hogy az EU-ban a korábbi balesetek miatt vissza KEL magukat fogni.
Azért amikor az 5 Su-27 felszállt, az mindent vitt :) Még a tüdõm is beleremegett :D

Ha a kiállított Su-25 is repült volna.....
Egyébként SZERINTEM megint a Frecce Tricolori vitte el a pálmát. Bár a mi fiaink is letették a névjegyüket! Jól tolták a Gripppppppppenek (huszonnyóc P-vel, ahogy tegnap mondták egész nap :D )

Üdv All.

A tegnapi napon 20GB lett tele képekkel és videókkal. Most rendezem õket és válogatom a nem sikerült képeket. Ha kész leszek vele akkor az egészet felteszem valahová, hogy az is élvezhesse akinek nem volt lehetõsége ott lenni!

Russkije Vityazi the best!!!<#worship><#worship><#worship>

Üdv.
SnowFox
Az nem tudom melyik alkomponensre gyúrtak rá a legutolsó updatel, 2x kifagyás után hajlandó volt elindulni a kampány mód, újra lagol mint állat, az FC3 A10es mûszereinek egy része külön életet él, tolóerõ 75%nál nem megy feljebb (kar a plafonon) és még sorolhatnám. Lekapartam az egészet a francba, aztán hagyom pihenni egy hónapig hátha addig összeszedi magát ez a trehány fejlesztõ csapat. Már kezdem bánni hogy pénzt adtam ezért az állandó 'beta' státuszú használhatatlan vacakért.

Urak!
nemrég értünk haza a repnapról,az orosz bemutatóért már megéri végig ülni az egészet!!<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Ilyenre, bár ez nekem is megvan. A10-nél és az F15nél nem találtam a low-high cannon rate of fire állítást vagy ez az opció már nem aktív az FC3 esetén?

Hecker007
Létezik valami normálisan megszerkesztett nyomtatható Keyboard Layout az FC3-hoz? A DCS fórumára nemtudok pár napja belépni mert nem fogadja el a jelszót, viszont a csere linket se küldi el, hiába írja. Egyre gázosabb kezd lenni ez a fejlesztõcsapat.

Hecker007
Nekem elsõ tapasztalat annyi volt, hogy rögtön bejött a menü ahogy rányomtam az ikonra.

DonZorro
Upgradelt a dcs valami 100x megát... :S Megint elbasztak valamit biztos... :(

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

pontosítanád a kérdést?<#nemtudom>

DonZorro
Mán megint pöccs van... :(

repvez
Eddig ahányszor voltam mindig ingyenes volt az a része az M5-nek.
Én az 52 útról érkezem és a sárga pakoló elérése a cél. Most azt nem tudom, hogy az 52-54 utak közötti M5 szakasz ingyenes vagy sem?
Eredeti tervem az, hogy Kecskemétre érve a Könyves Kálmán krt felé mennék az 5sz út felé, bár nem tudom még mely utak lesznek lezárva és terelve a helyszínen.
A dugóval nem tudok tervezni, csak annyit, hogy 11:00körül fogok leérni Kecskemétre, aztán parkolás és buszozás a reptérre.
Abban bízom, hogy a szombati nap után, vasárnapra már rutinosabbak lesznek a helyi szervezõk, rendõrök stb.
Jeleleg a memória árak is a csillagos égben járnak, ami másfél éve 8ezer volt most 18-20 körül mozog. De akinek nincs most ssd-re pénze és lapul pár giga kihasználatlan RAMapacitás a gépébe vagy olcsón hozzá tud jutni az kipróbálhatja az általam leír módszer. De errõl számos teszt és videó is található a neten.

bakker, most nezem az arakat, en nem ennyiert vettem ugyanezt, kb, egy eve,
volt vagy 17-18 ropi(max 20, nem pontosan emlekszem) az OCZ 120Gb agility 3.

Erdemes beruhazni egy SSD meghajtoba, nekem arrol fut a Windows 7, meg pl. a DCS World is, az FC3 kb. 23 masodperc alatt tolt be egy missiont. a windows is sokkal gyorsabb lett, ossze se hasonlitani azza, mikor percekig kinlodik a vinyoval.
en pl, ezt valasztottam.

Akiknek lassú a betöltés azok próbálják a rendszer lapozófájlát RAMdisk progin keresztül virtuális HDD-re tenni. Erre az egyik legalkalmasabb progi a Primo Ramdisk 5.5, ennek a beszerzését mindenkinek a fantáziájára bízon a warezolás elkerülése érdekében. A fancycache progi meg a HDD bufferelesében segít így redukálva a lemezmûveletek válaszidejét. A kettõ összehangolt alkalmazásával nem csak a rendszer gyorsul hanem a merevlemez igényes alkalmazások betöltési ideje is.
Akinek meg rohadt sok szabad RAMja van az futassa az egész játékok ramdiskrõl mert annál gyorsabban nem igen pumpálja be semmi se.

DonZorro
Ja ugy igen csak szar lehetett. Én olyankor kapunyitásra mar ott voltam mindig... ;)

repvez
ja és 2003as repnapon még ugy volt ahogy Te mondtad és akkor "sikerült 14orára beérni a reptérre ugy hogy 8kor már az elkerülön áltunk a dugóban mert mind a 2 sáv ugy beállt hogy kézzel toltuk a kocsit , hogy ne fogyon a benzin.
DonZorro
Voltam. Akkor ott parkoltunk a réten. Eléggé sokan...

repvez
Nem tudom, hogy a legutóbbi kecsoi repnapon voltál e,de ott is már ez a rendszer volt és teljesen jól mûködött. Még azelött letetetik az autót, hogy bedugulna az elkerülõ és igy szabadon mehetnek a buszok megállás nélkül kb 15perces menetidõ igy, és nincsenek holtidõk, ha megtelik a busz egybõl indul és jön is vissza egész nap.
És hidd el 100k nézõbõl hamar megtelik egy busz még akkor is ha nap közepén szeretnél távozni. A buszok létszáma is megfelelõ volt mindegyik parkolónál.
Mi akkor az 52es utról érkeztünk és az elsõ parkolónál hagytuk a kocsit , 10 percre rá már a buszon robogtunk a reptérre , ugyan ez visszafelé is. a parkolóból kihajtás az 52es felé több idöbe telett mint az egész procedúra.

Hidd el ha úgy müködik mint akkor nem lesz rossz megoldás.
DonZorro
Gyerekek, nagyon nagy kicseszés lesz a repnapon az autósokkal, családokkal! Ugyanis csak az a 3db parkoló zóna lesz amik ki vannak jelölve a honlapon! Ez innen Cegléd felõl 7-8 kilométerre van a bejárattól. Ide majd buszok szállitják azt a pár tizen-hiszon-ötvenezer embert, gyereket, csomagot! Szerintetek miért nem volt jó az eddig jól mûködõ gyakorlat, hogy a reptér végén a réten parkolhattunk? Talán két pacsirta fészkel, vagy ráesik a repülõ az autókra? :S És majd hazafelé mit kezdenek az egyszerre kiáramló tömeggel? Vagy ha valaki elõbb el akar menni majd megvár még 40 embert hogy tele legyen a busz??? Gratula a szervezõknek! Csodálatos szervezés... :(

Szia!
Este megnézem multiban, hogy ott is lassan tölt-e be, mert eddig még csak creat fast mission-ban probáltam és ott kb. olyan 3 percig tölti be a játékot.

Jelentõs memória fogyasztás növekedés van a DCS World-ben szerver és kliens oldalon egyaránt. Szerver oldalon 6Gb RAM-ot "fogyaszt" 2,5Gb-ról, kliens oldalon full grafikánál 3Gb körül + 1,5-2Gb VRAM!

Ami az érdekes, hogy szerver oldalon a proci fogyasztás 4 magos procinál magonként 85-95%-ról visszaesett 25-30%-ra! Lagolnak is a szerverek szépen, ha a földön esemény van! Kliens oldalon ilyen nagy irányú változás nem mérhetõ.
Szia!

A Basic mod 1.2.5 csak könnyítést ad a DCS Wolrd-nek, meg hozzáadta az orosz hangokat.

Ilyen problémát senki nem jelzett még, de kivizsgálom a dolgot. Addig is jól írták elõttem a DCS Repair is tökéletes.
Hétvége? Repnap?
Néztem a napi rep programot a hivatalos oldalon (ami néha csúszni szokott), így lehet, hogy csak 11:00 körül érek oda.
Szerintetek non-stop dugó lesz?

Az 1.2.5ös DCS world nálam is bekavart, fel is húztam magamat rajta és letöröltem az egészet. Tele a tkm a búgokkal, és azzal, hogy negyedévente új gép kellen hozzá, mert az eröforrás igénye jobban nõ, mint az élmény, amit nyújt.
A szerveren mindenkit szeretettel várunk. Lehet kezdõ vagy profi. Az ember meg úgy tanul ha kérdez és választ is kap. Ennek szellemében szerintem nem kell aggódnod. Mi is így kezdtük!

Üdv.
SnowFox
Köszönöm.

Hecker007
Start menü/Eagle Dynamics/DCS World/Repair DCS World :-)

Ne haragudj a bambaságomért, de hol is találom én ezt a DCS repairt? :-)

Hecker007
Elvileg ha futtatsz egy DCS Repair-t akkor a módosított fájlokat elrakja egy back up mappába és visszatölti az alap fájlokat.