Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk úgy technikai problémák adódtak... :/
Forbidden és Not Found üzenetek jönnek <#conf>#conf>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
a javítások óta "Invalid serialnumber" üzenettel nem enged be multplayer részbe a játék.írtam a support-nak,de eddig nem válaszoltak.van erre valami megoldás?a javítások elõtt semmi ilyen gond nem volt.
Ka-50
még keresgélek a neten - hátha meglelem az olasz HH-139-est.
látszott hogy friss gép - könnyedén csinált minden mozdulatot, volt még bõven tartalék benne.
Láttam valami kávédarálót a nagy messzi távolban. Így nézett ki:
http://www.youtube.com/watch?v=c31DGSegX1k&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=ECai0YIbAbM&feature=youtu.be
Nem nagy minõség, csodát ne várj.
Üdv.
SnowFox
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az oktató ülésben
A qrva 15-öst sajnálom, hogy nem láttuk :(
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ezek mellett nekem bizony tetszet az f16 bemutató is.
DE mindemellett külön köszönet foxinak a segítségért (fiam azóta mindenkinek meséli az élményeket) :o)
megj.: nekünk sajnos 2-2 órába telt a ki és a bejutás a reptér-parkoló távolságon, ami elég megterhelõ volt a nap végén
Az Oroszok bemutatója tetszet a legjobban, bár kissé visszafogottnak tûnt, de lehet hogy a hõség volt ennek az oka.
A dinamikus bemutatok egykori fénypontja a Mig-29 nagyon hiányzott, vagy egy Mirage 2000, Rafael. A dinamikus bemutató picit egysíkú volt, nekem uncsi az F-16 és Grippen, bár a jó öreg Mig-21 és Su-17(22) bemutatója némileg kárpótolt.
Számomra a csúcs az lenne, ha végre jönne egy tolóerõvektoros orosz vas és tartana egy dinamikus bemutatott.
A statikus sorról pár vas hiányzott nekem, de a Su-25 most más szemel néztem meg.
Összességében jó volt ez a "sivatagi" repülõnap.
A minõségért sorry de amatõr vagyok és a egy ultrazoom géppel készültek.
Érdemes HD-ben nézni.
http://www.youtube.com/watch?v=A1ccTC-wGYQ&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=A44CXmPXhZo&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Rr0NUF-7NFY&feature=youtu.be
Üdv.
SnowFox
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én úgy gondolom, hogy az EU-ban a korábbi balesetek miatt vissza KEL magukat fogni.
Azért amikor az 5 Su-27 felszállt, az mindent vitt :) Még a tüdõm is beleremegett :D
Ha a kiállított Su-25 is repült volna.....
Egyébként SZERINTEM megint a Frecce Tricolori vitte el a pálmát. Bár a mi fiaink is letették a névjegyüket! Jól tolták a Gripppppppppenek (huszonnyóc P-vel, ahogy tegnap mondták egész nap :D )
A tegnapi napon 20GB lett tele képekkel és videókkal. Most rendezem õket és válogatom a nem sikerült képeket. Ha kész leszek vele akkor az egészet felteszem valahová, hogy az is élvezhesse akinek nem volt lehetõsége ott lenni!
Russkije Vityazi the best!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Üdv.
SnowFox
nemrég értünk haza a repnapról,az orosz bemutatóért már megéri végig ülni az egészet!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Eredeti tervem az, hogy Kecskemétre érve a Könyves Kálmán krt felé mennék az 5sz út felé, bár nem tudom még mely utak lesznek lezárva és terelve a helyszínen.
A dugóval nem tudok tervezni, csak annyit, hogy 11:00körül fogok leérni Kecskemétre, aztán parkolás és buszozás a reptérre.
Abban bízom, hogy a szombati nap után, vasárnapra már rutinosabbak lesznek a helyi szervezõk, rendõrök stb.
volt vagy 17-18 ropi(max 20, nem pontosan emlekszem) az OCZ 120Gb agility 3.
en pl, ezt valasztottam.
Akinek meg rohadt sok szabad RAMja van az futassa az egész játékok ramdiskrõl mert annál gyorsabban nem igen pumpálja be semmi se.
És hidd el 100k nézõbõl hamar megtelik egy busz még akkor is ha nap közepén szeretnél távozni. A buszok létszáma is megfelelõ volt mindegyik parkolónál.
Mi akkor az 52es utról érkeztünk és az elsõ parkolónál hagytuk a kocsit , 10 percre rá már a buszon robogtunk a reptérre , ugyan ez visszafelé is. a parkolóból kihajtás az 52es felé több idöbe telett mint az egész procedúra.
Hidd el ha úgy müködik mint akkor nem lesz rossz megoldás.
Este megnézem multiban, hogy ott is lassan tölt-e be, mert eddig még csak creat fast mission-ban probáltam és ott kb. olyan 3 percig tölti be a játékot.
Ami az érdekes, hogy szerver oldalon a proci fogyasztás 4 magos procinál magonként 85-95%-ról visszaesett 25-30%-ra! Lagolnak is a szerverek szépen, ha a földön esemény van! Kliens oldalon ilyen nagy irányú változás nem mérhetõ.
A Basic mod 1.2.5 csak könnyítést ad a DCS Wolrd-nek, meg hozzáadta az orosz hangokat.
Ilyen problémát senki nem jelzett még, de kivizsgálom a dolgot. Addig is jól írták elõttem a DCS Repair is tökéletes.
Néztem a napi rep programot a hivatalos oldalon (ami néha csúszni szokott), így lehet, hogy csak 11:00 körül érek oda.
Szerintetek non-stop dugó lesz?
Az 1.2.5ös DCS world nálam is bekavart, fel is húztam magamat rajta és letöröltem az egészet. Tele a tkm a búgokkal, és azzal, hogy negyedévente új gép kellen hozzá, mert az eröforrás igénye jobban nõ, mint az élmény, amit nyújt.
Üdv.
SnowFox