Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen,átjött <#vigyor2>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Látszik mennyit játszok mostanában.
Az a frissítés múlt héten pénteken jött ki.
macleody
Volt valami ápdét most hogy elindítottam a gémet. 1.2.5.16508.227 vagy mi a szösz.
Nálam ha ki van kapcsolva a heat blur akkor nincs.
Reaper
Na ezt sikerült jó értelmesen megfogalmazni, de szerintem érted😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Én is arra gondoltam, de hiába van kapcsoló mindig On-on van már jó pár verzió óta. Annyi a difi, hogy fordulatszám függõ...

én a "heat blur" effektre gondoltam,ami kapcsolható

Reaper
Az exhaust effect már jó ideje nem kapcsolható..😊

Gondolom azzal lesz együtt.Meglássuk...

Ka-50

nem olvastam az eredeti írást,ezért kérdem.ez folyamatosan látszik majd,vagy olyan ki-be kapcsolható dolog lesz,mint a hajtómûbõl kiáramló forró levegõ effekt?

bal alt+á

Ka-50

Hecker007
Így már értem 😊

Még annyi kérdésem lenne, hogy hogyan tudom felfegyverezni a gépet?
Kerestem, de vagy átsiklottam felette vagy nem jó helyen kerestem :S 😞

A nem nyíló hangár ajtó egy fícsör, az a gép aznap nem repül mûszaki hiba miatt... <#gonosz1>

(Gondoljatok pozitívan a bugokra <#hehe>)
Üdv.

A fordítás gyorsan készült és nem én csináltam ezért nem kizárt a magyar szavak jelenléte. <#nevetes1>

Nem csesztél el semmit. Azért nincs rajta fegyverzet mert mindenki a maga "szájíze" szerint fegyverezheti fel a gépet.

A hangárajtóra a megoldás:

1., Beülsz a gépbe
2., automatikusan nyílik a hangár
3., ha nem akkor lépj spectatorba majd vissza egy másik a10-be és már megy is.

Üdv.
SnowFox
a zárt,és ki nem nyíló hangárajtó,teljesen normális jelenség a játékban.

Hecker007
A küldetés leírásában maradt 1-2 magyar szó 😊

Lenne egy kérdésem is. Én csesztem el valamit vagy tényleg fegyverzet nélkül indul az A10C?
Jah igen, az elsõ felszállásom már a hangárban kudarcba fulladt, ugyanis nem nyílt ki az ajtó :S

Bocsi ha hülyeséget beszélek, most próbálkozom a multival 😊)

Aktív pause bekapcsolva az VMH59 szerverén!
Mindkettõt: részecske modellként használja a textúrát a pozicionáláshoz, ami igazából csak egy alpha csatorna, vagy valami hasonló 😊
A pötch, pedig szerintem már készen van, csak még nem adták ki (látszik, hogy komplett a cucc)
Remélem, szeptember elején már kint lesz
mikor lesz ez a patch?

krisztian005
Nagyon jól néznek ki az új effektek, azt lehet tudni hogy milyen módon valósították meg, texturát vagy részecske modelt használnak?

A hangoktól majd leestem a székrõl, mintha igazi lenne, aztán olvastam hogy valóban igazi felvételeket használtak a videóhoz, a gémbe még a régi hangok vannak.

Na ez a jó hír megint!

Megnéztem a videót, nagyon jól nézz ki, a szárnyvégi páraleválás odabaszós lett!

Kíváncsian várom ezt a patch-et...
Ez nem mod, ez most igazi elõrelépés a látványt illetõen.
(A videót Glowing Amraam csinálta és az elején írva vagyon, hogy a hangok nem az eredetiek - airshow felvétel)
A füst intenzitás változni fog a hajtómû teljesítményének megfelelõen és gépenként más és más lesz: legalább is ezt ígérik.
Az a mod meg sajnos nem volt az igazi: azt senki nem tudta megoldani, hogy ne kelljen használni a füstgenerátorokat a hajtómûbe tolva, és túl hosszú is volt a füstcsík.
Ez szerintem már most nagyon jól néz ki, és az új modelviewer-ekben már tesztelheted is: FPS barát és nem csak úgy van odasz*rva 😊

A páraleválás a futómû-gumi füst és a hajtómû füst is csavarodik, örvénylik (kalkulált) és majd a kifutó betonján is nyomja a füstöt hátrafelé az álló gép ha tolod neki.
A futómû füst is követi a gépet leszálláskor, majd lassan megszûnik - nem marad a beton fölött egy helyben csak úgy odasz*arva 😄

innen olvasgass (és az utána következõ oldalakon is)
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1835535#post1835535

GaBika6
Igen végre "picit" megint alakulgat a jó irányba, csak ezt a hajtómû effektet már korábban modolták és letölthetõ volt ha jól emlékszem fc2-re, és ha minden igaz 59-esek munkája volt. A video alatt miért is kattog a fényképezõgép??? <#felkialtas><#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Lepadlóztam <#wow1> Az új effektek kiba***tt jól néznek ki !
Már alig várom <#vigyor2>

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1841320#post1841320

http://www.youtube.com/watch?v=XsILOlhheTM&feature=youtu.be
Naaaa, mit vétettem? 😊

www.smart-bus.hu

<#zavart2>

Ka-50

Jóóó... azt én nem olvasom! 😊

www.smart-bus.hu

Ühüm. 😊
1
2

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Srácok... csak nekem újdonság, hogy a DCS World elérhetõ steam-n? 😊

www.smart-bus.hu

a serial a patch-ig jó volt,repültem is vele.aztán javították,többször is,és azóta "invalid serial number" a hiba üzenet.nem pötyögtem semmilyen számot be,mert már mindegyik aktivált,mûködõ modul volt.

és persze itt:
http://proactive.star-force.com/2.0/activate.php
URL
DonZorro
Nem megy a multi? Mi van vele? Rég nem játszottam már... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

használnám,de nem tudok vele multizni.szólóba meg pár nap után nem annyira érdekes.az meg nem megoldás,szerintem,hogy kapcsoljak ki egy eddig mûködõ,megvásárolt modult,ami most az õ balfaszságuk miatt nem mûködik,és játsszak úgy.

Minek neked DCS? Biztos tudják, hogy nem is használod! <#nevetes1><#nevetes1>
fasza a hozzá állása a dolgokhoz a support csapatnak.több mint egy hete kérdeztem rá erre az "invalid serial number" dologra náluk,és semmi válasz.gondolom úgy vannak vele,hogy így jártál,és annyi.

és ezzel mit javítottak?

macleody
Ja, én is most néztem, 1.2.5.16508.225.
Üdv mindenkinek!
Megint van valami Upgrade!

krisztian005
Én is szivesen kipróbálnám, csak nem tudom mennyire lessz realisztikus, gondolom sokminden, esetleg még a pontos repülési paraméterek is titkosak lehetnek, egyébekrõl nem is beszélve. Ezért gondolom hogy jobb lenne olyan gépeket csinálni ami kicsit régebbi és több infó elérhetõ.

Más.
Valahol olvastam hogy egy magyar fejlesztésü Gripen is készül az FC3-hoz, errõl van valami hír, és azt lehet tudni hogy miért "csak" FC3-hoz és nem DCS-hez készül?

DonZorro
Nekem bejön majd! Már a TFX-óta egyik nagy kedvencem!!! 😄

krisztian005
Jól néz ki csak nem értem miért ezt csinálják meg. Arról tudtok valamit miért esett rá a választás? Van katonai megrendelés mint az A10C-nél, vagy inkább csak népszerûsíteni akarják, esetleg más?

Újabb DCS Mig-21-es hírek.

DonZorro
Alakulgat már az F22 is... 😄

Elvileg valami hasonló lesz DCS-ben is az F-104, ha egyszer majd elkészül:

https://www.facebook.com/MilSimProjects?fref=ts

DonZorro
Nem rossz ez a kapcsolgatos fülke... 😊

macleody
Az.
krisztian005
Szerintem FSX.

DonZorro
Ezmiez:

A Su-25T bizots megmarad ingyenesnek, mert ugye az a reklám.
Viszont lehet, hogy csak az FC3 tulajdonosoknak lesz elérhetõ az új kabinnal. ED-n múlik.
Ha úgy tartja kedvük akkor viszont lehet, hogy megkapja ingyenesen mindenki az ingyenes DCS World-höz, a Su-25T-hez.

Viszont van itt néhány érdekesség még: hajtómû füst és egyéb effektek
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1835535&postcount=407
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1835591&postcount=414
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1833024&postcount=125