Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha olyan kedvem van elõszedem a cuccot, megyek néhány kört, szétlövök néhány szart, ledobálok pár bombát oszt' jó napot 😊
A CBU87-tõl nekem is röcög pöppet a vas, de annyira nem vészes. Persze elmehetnek a jó büdös picsába, mert nem kellene egy több százezer forintos gépen megakadnia. Mondjuk minden szar maxra van húzva 😊 és 1920*1080.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vicc, hogy a Lockon alatt meg a hangok voltak olyan szarok, hogy alcsonyabb bitrátára átkonvertálva a hangokat az FPS drámainan javult. Vagy ez még most is meg van...?
Az ilyenek miatt mondom - emg a hírhedt "FPS radar" miatt - hogy játszhatatlan az egész DCS. Ez egy alfa / béta változatú techdemó, semmi több...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szarforsz oldalán pontosan le van írva a menet.
Egyébként meg semmi különös nem történik ha esetleg elfogy az aktivációs lehetõség, lévén egy emil és kapsz új kulcsot.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha ugy adódik..., akkor a missionben az egyik UH1-et üsd át MI8-ra. Az egyik este kipróbálhatjuk a darálót.
EDének sikerült olyan egyszerû dolgokat mint robbanások, füstök és tüzek túlságosan számításfüggõvé tenni. Más játékoknál megoldják Sprite ill. animáció szinten ezeket. (Néha még szebben is)
Legcsúnyább példa erre a CBU-87: oda ne néz ha ledobtad mert a fél-millás gépeket is másodpercekre lefagyasztja a számított effektusai a robbanásoknak. Nálam volt, hogy 20 másodpercig halott volt a gép, pedig csak 4 CBU-t dobtam le. CBU effekt nélkül pedig 50-60 FPS jön.
F-35 pedig még pár évig biztosan nem lesz. Kár, hogy Kinney elhasalt a Kickstarteren 😞
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mi-8 egész jól sikerült, de hiányolom vadász és többfunkciós vasakat, amik hiánya már, már szánalmas. De még mindig nem tudok legalább egy Mig-29est sem, külön modulként megvásárolni.
A DCSW-t meg addig toldozzák, foldozzák, hogy soha nem tud elkészülni hozzá pld a Mig-21, mert mindig utána kell igazítani azt, ami már elkészült belõle. Másrészt meg addig fejlesztik a DCSW-t, hogy a mostani számítógépünkön majd meg sem moccan, vagy csak pár FPS-el.
Közben hónapok telnek el, érdemi virtuális repülések nélkül, szaggatva, búgokkal...stb.
A szerteszét osztott erõforrások helyett fel állíthatnák a sorrendet, mint egy háznál, elsõ a biztos alap.
Na de majd az F-35! (kritikus vagyok? Igen, az!)
Billentyû kijelzõjén nézem közben és csak a háromnegyede van tele, tudná még hova pakolni a cuccot.
Ka-50
Solt: Amit említettél az il2 topikban hogy a BlackShark beszaggat földközelben azt sikerült tapasztalnom az A10-el is egy áthúzás alkalmával, ha meg közben robbannak alattam a dolgok és 100m-en repülök akkor meg még jobban beakad az egész. Nem találtál erre valami megoldást?
Ka-50
Durva leárazás lesz még az idén EDénél mindenre (ez alól talán csak a MiHu lesz kivétel)
Szóval akinek nem sürgõs, az inkább várjon. Pláne mert az FC3-at megkapja majd a (Su-25A + az A-10A) áráért !
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1866681#post1866681
HAVE A BANDIT DAY !
Jó ez a Steam akció, de kár hogy nincs FC3 😞
"Su-25: DCS Flaming Cliffs vásárlása"
"A-10A: DCS Flaming Cliffs"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sajnos pontosat senki sem tud, de nagy valószínûség szerint a következõ folttal már jön a füst: hogy az mikor ? 1-2 hét remélhetõleg.
HAVE A BANDIT DAY !
2035-ben...
Nekem úgy tûnik, túlságosan szétszórják a fókuszt, az eredeti "semennyire se moddolható" Lock-onhoz képest most kicsit a ló túlsó oldala kezd befigyelni.
Persze az "új típusok" bevezetésével több zsetont lehet lehúzni a népekrõl, nyilván egy Mustang más réteget, megkockáztatom, generációt céloz meg, mint a szuperszonikus vadászok, csak hát a Su-27/MiG-29/F-15 repmodellel azért lehetne kicsit foglalkozni; mellébeszélés, hogy a szuperszonikus repülés lemodellezése így meg úgy jaj de bonyolult, az mindig van, de ennyi idõ után legalább a szubszonikus tartományban adhattak volna nekik már egy kvázi-AFM-et.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Rád viszont emlékszem a jó kis Silent Hunter mododról! <#smile>#smile>
www.pcpilot.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nincs valami infód arról, hogy mikor várható végre a hajtómûfüst?
Jó esetben egy idõben jönnek majd ki.
HAVE A BANDIT DAY !
A Nevada térkép pedig akkor lesz,amikor lesz. Ha olvastad Beczl korábbi írásait a MiG-21-el kapcsolatban,akkor biztos emlékszel,hogy írta,mennyire nem egyszerûen zajlik a fejlesztés.Az sem feltétlenül lehetetlen,hogy mondjuk a nemzeti gárdának fejlesztett A-10C-hez már megcsinálták. Csak például a szerzõdés egy része meghatározta nekik,hogy X idõpontig nem adhatják ki a map-et civilnek. Sok értelme ugyan nincs,de attól még ez sem kizárt.Ha valaki eleget fizet,akkor miért ne üljenek rajta?
www.pcpilot.hu