Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
INNEN:
TELEPÍTÕ LETÖLTÉSE ITT:
SCREENSHOT-ok ITT:
HAVE A BANDIT DAY !
Remekül elvagyok a Hueyval, minden rendszerrel, egyetlen dolgot nem tudok kideríteni sehogysem. Az ajtókat mivel lehet becsukni, kinyitni? A teherajtókra rájöttem, de a pilóta/másodpilóta ajtó billentyûkombinációját sehol se lelem.
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Ka-50
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Leszedtem az ingyenes DCS World-öt. A kérdésem az lenne hogy van e a DCS World alá olyan program hogy a Szu-25T mûszereit egy másik monitorra megjelenítsem? A LOVP -ot ismerem, de ezek közül (amiket a neten találtam) egyik verziója sem mûködik a DCS World-ben.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Legalább 10 hibajelentést adtam le az elmúlt pár hónapban, még csak visszajelzés sem jött.
www.smart-bus.hu
Ka-50
#6599: A lehetséges beállításokat már végig zongoráztam... napjaim, lassan heteim mentek el erre. A GPU kihasználtság nem baj, ha alacsony, ha közben fixen, stabilan megvan a 60 FPS. A probléma az, hogy nem tartja stabilan... sõt minél magasabb a GPU kihasználtság, annál inkább ingadozik a teljesítménye, fõleg DX9-s játékok alatt.
AAA címekben, pl BF3, FC3 90% feletti a GPU kihasználtság, és gyönyörûen stabilan tartja a 60 FPS-t...
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
Viszont pont tegnap akadtam ki... 3 hónapja van meg a VGA, és semmi nem változott! Az ilyen rétegjátékokban amikkel mi játszunk, egy raklap fos nekem! Forgolódás közben akadozik a TrackIr, de nélküle is csúnya FPS drop van szinte az összes DX9-s játékban. GPU kihasználtság 50-60%, fix 60 FPS, elfordulok jobbra, leesik 50-re, majd egy pillanat múlva visszaáll fix 60-ra. Ettõl természetesen lõttek a folyamatos játékélménynek...
Egyelõre az én tapasztalatom alapján a 780 egy raklap fos, el ne add a 680-t!
www.smart-bus.hu
On
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Megvettem most az FC3-at is. Tenném fel. Kéri az FC2-õt. Installálnám azt, az meg kér valami még korábbi LockOn-t. Az is van, de a t.köm tudja hová van már eldobozolva a cd-je. Valami egyszerûbb megoldás nincs esetleg?
Link
Valószínûleg a szél miatt volt. Dinamikus idõjárást állítottam be és fújt a szél mint állat.
Köszi szépen az infót! :) Én mennék, csak hát idõ, idõ idõ... Ez az év ha rendben lemegy, több idõm lesz újra. Legalábbis remélem! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utánégetõ kapcsolás!: https://www.youtube.com/watch?v=aqqk0fWnFOo
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez is csak azért van mert az FC2-bõl van zúzott verzió, az FC3-ból pedig nincs.
Gondolom rengeteg kínai nyomja ezért az FC2-t, amin a multit is meg lehet hackelni rendesen, hogy hiperszonikusan lehessen csalni a tolóerõvel !
Az FC3 sokkal szebb, persze gépigényesebb is, és a multi része sem elég stabil sajna :(
Lehet tudni mikor jön SU27 re AFM? Csak emiatt nekem megérné a 4400 ft. :)