Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HungaroJET
Megjelent a DCS: Hawk multiplayer Fix (External 3D model)

INNEN:
TELEPÍTÕ LETÖLTÉSE ITT:
SCREENSHOT-ok ITT:

HAVE A BANDIT DAY !

Sanyo
DCS fórumban van egy lista a jövõbeli fejlesztésekrõl, abban láttam én is, ez nem teljesen hivatalos info, szóval nem kell készpénznek venni, de esély legalább van rá.
Ezt hol olvasod ? Adhatnál Linket <#bee1> - csak azért, mert pár hete azt írták, hogy az F-86 Sabre lesz a következõ modul és csak késõbb jön a Cobra, amit lehetséges, hogy még a MiG-15 is meg fog elõzni a kiadás dátumát illetõen <#crazya>
Az, bár csak AH-1G lesz, tehát az elsõ, vietnámban használt változat, jól passzol majd a Hueyhez. Így TOW/Hellfire nem lesz hozzá, csak Minigun, gránátvetõ, FFAR meg XM35 20mm-es gunpod.

Hecker007
<#taps><#taps> Ez jó hír, csak gyõzzük kivárni :D

Amúgy most olvasom a neten hogy a következõ a DCS:AH-1 Cobra lesz. Helyes és logikus a Huey után. Okos dolog volt tõlük a legkönnyebbel kezdeni és fokozatosan menni a nehezebbek felé.

Köszönöm.

macleody
Jobb CTRL+C.
Nagyon hülye kérdés:
Remekül elvagyok a Hueyval, minden rendszerrel, egyetlen dolgot nem tudok kideríteni sehogysem. Az ajtókat mivel lehet becsukni, kinyitni? A teherajtókra rájöttem, de a pilóta/másodpilóta ajtó billentyûkombinációját sehol se lelem.

Ettõl függetlenül az AH-64D változatban lehetnek olyan dolgok amiket az amerikai hadsereg nem akar megosztani a nyilvánossággal, ezért pontosan lemodellezni se lehet egy szimulátorban. Nem a gép életkorától függ ez, a Black Shark részben a Ka-50 radar besugárzásjelzõje volt ilyen, egyszerûen ki is hagyták a játékból. Pedig ugye a KA-50 20+ éves technológia, és az Apacheal ellentétben a gyakorlatban nem használják azt 10 darabot se, ami elkészült belõle.

Hecker007
Apache még mindig titkosított? Nem egy mai darab már az se.

Remélem így hogy ez a Belsimtek ilyen nagyon szépen belejött a helikopterfejlesztésbe, a Mi-8 után láthatunk majd valami komolyabbat tõlük. Cobra vagy Mi-24 kéne, azokkal kapcsolatban már úgysincs titkosítás. (a Bell-el már amúgy is jól megy az együttmûködés)Persze a legtutibb az Apache lenne.

Gyerekek a Mi-8hoz nem lesz irányított páncéltörõ rakéta fegyverzet? Maljutka vagy ilyesmi? Elvileg kellene hogy legyen.

Kösz!

Ka-50

már megyen ismét.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Köszi<#worship>

Ka-50

Üdv!nem tudom mi van vele,kb 5 óra felé érek haza,akkor megnézem

Szia Gsg!Mi van a TS-el?Karbantartás?

Ka-50

van rá valami program,ha jól emlékszem.

Multimonitor témakörre keress rá ezen a fórumon és a DCS fórumán.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Borisz80
Sziasztok!
Leszedtem az ingyenes DCS World-öt. A kérdésem az lenne hogy van e a DCS World alá olyan program hogy a Szu-25T mûszereit egy másik monitorra megjelenítsem? A LOVP -ot ismerem, de ezek közül (amiket a neten találtam) egyik verziója sem mûködik a DCS World-ben.
Elõre is köszönöm a segítséget!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Azzal is ez van... ezen akadtam ki! Még mindig csak a 6xx szériához vannak benne javítások. Amit írnak, hogy 760/770, az ugye gyakorlatilag a GTX670 és a 680, ergo az új architektúrához még mindig semmi. Gondolom még nem nagyon terjedt el, akinek van az is inkább AAA címekkel játszik, így szarnak rá...

Legalább 10 hibajelentést adtam le az elmúlt pár hónapban, még csak visszajelzés sem jött.

www.smart-bus.hu

És a legújabb,ami a napokban jött ki?

Ka-50

Én sem értem miért van ez, remélem megoldódik minél elõbb, mert nagyon fogy a türelmem. Az viszont elég meglepõ az NV-tõl, hogy 4 hónap alatt még egy olyan driver nem jött, ami konkrétan a 780-hoz kínálna bármilyen javítást is...

#6599: A lehetséges beállításokat már végig zongoráztam... napjaim, lassan heteim mentek el erre. A GPU kihasználtság nem baj, ha alacsony, ha közben fixen, stabilan megvan a 60 FPS. A probléma az, hogy nem tartja stabilan... sõt minél magasabb a GPU kihasználtság, annál inkább ingadozik a teljesítménye, fõleg DX9-s játékok alatt.

AAA címekben, pl BF3, FC3 90% feletti a GPU kihasználtság, és gyönyörûen stabilan tartja a 60 FPS-t...

www.smart-bus.hu

Jut eszembe,a driverben is be van állítva a vsync,meg a játékban is?Mert ha a program felkínálja,akkor a driverben autora kell állítani.Meg azt sem értem hogy miért esik vissza a GPU kihasználság ennyire.Nem lehet driverben állítani?

Ka-50

Még 580-am van,nem akartam egygenerációs váltást.Gondoltam egy 780 már idõszerû lenne,hisz 50-60% a különbség a két kari között.Nem is értem miért csinálja ezt a kártya.Nvidia mindig jobban futtatta a DCS sorozatot.

Ka-50

ArmA3 nem mérvadó, valami alapvetõ nyûg van ott még, mert sokszor drasztikusan leesik a GPU kihasználtság!

Viszont pont tegnap akadtam ki... 3 hónapja van meg a VGA, és semmi nem változott! Az ilyen rétegjátékokban amikkel mi játszunk, egy raklap fos nekem! Forgolódás közben akadozik a TrackIr, de nélküle is csúnya FPS drop van szinte az összes DX9-s játékban. GPU kihasználtság 50-60%, fix 60 FPS, elfordulok jobbra, leesik 50-re, majd egy pillanat múlva visszaáll fix 60-ra. Ettõl természetesen lõttek a folyamatos játékélménynek...

Egyelõre az én tapasztalatom alapján a 780 egy raklap fos, el ne add a 680-t!

www.smart-bus.hu

Off:Solt,még mindig laggol a 780-ad ArmA 3-ban?Asszem megvárom a következõ generációt,akkor cserélek csak kártyát.
On

Ka-50

Jó gondolat! :)

www.smart-bus.hu

Hecker007
Ezt lehet hogy be kéne tenni a Bannerba :-)

Nincs mit Uram! ;)

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu

Üdv!
Megvettem most az FC3-at is. Tenném fel. Kéri az FC2-õt. Installálnám azt, az meg kér valami még korábbi LockOn-t. Az is van, de a t.köm tudja hová van már eldobozolva a cd-je. Valami egyszerûbb megoldás nincs esetleg?

hooah
Ezt szomorúan hallom! De azért reménykedek, hátha egyszer majd az ED nél is észbe kapnak hogy így lenne teljes a CA meg maga az egész DCS.

krisztian005
Sajnos egyenlõre nem lessz belõle semmi, legalábis aki csinálta a SAM Simulátort az nem tudja úgy megcsinálni a DCS World-ban mint ahogy a SAM Simben van.
Link

macleody
Olyan negatív vagy :D
Valószínûleg a szél miatt volt. Dinamikus idõjárást állítottam be és fújt a szél mint állat.
hooah
Sziasztok! Mivel nincs idõm utána olvasni ezért itt kérdem meg, hogy nincs valakinek tudomása olyan DCS Combined Arms os jövõbeli projectrõl, hogy bizonyos SAm ek belülrõl szimulátorosabban nézzenek ki, mondjuk mint a SAM Sim es kis progi? Esetleg volt ilyesmirõl már szó bármely fórumon?

biztos javítottak rajta.

macleody
Srácok, a mustanggal csináltak valamit? Egyszerûen nem tudok vele felszállni, teljesen másképp viselkedik mint eddig.
Papa01
Szia Witman!

Köszi szépen az infót! :) Én mennék, csak hát idõ, idõ idõ... Ez az év ha rendben lemegy, több idõm lesz újra. Legalábbis remélem! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Cancri55
Minyon nézd mit találtam!
Utánégetõ kapcsolás!: https://www.youtube.com/watch?v=aqqk0fWnFOo

Lehet, hogy volt már az info, de azért leírom, ha valaki esetleg a MI8-ast tesztelgeti, akkor optionsban kapcsolja ki a tükröket, nálam az fps számláló 21-25-rõl felugrott stabil 30-35fps-re.
Ha megfelelõ a kommunikáció, senki nem zavar senkit. ;)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Leszedtem a DCS Worldot és átnéztem a fileokat. Csak a rakéták lettek jobbak. R77 meg aim120 nagyobb G erõvel tud fordulni. R27ER is, egyébként semmi extra. Jó lenne váltani mert ahogy írtad is teli van kínaiakkal. Amint megunják a missiot megy a team kill. Habozok még egy kicsit és nézem milyen a forgalom a szervereken. Tartok a helikopterek miatt mert akik csak röpködni jönnek meg leszállni az épületekre azokat zavarja ha sok a vadászgép.

"ott van FC2 ahol minden este tömve vannak a szerverek és kb annyi aktív van mint most DCS be"

Ez is csak azért van mert az FC2-bõl van zúzott verzió, az FC3-ból pedig nincs.
Gondolom rengeteg kínai nyomja ezért az FC2-t, amin a multit is meg lehet hackelni rendesen, hogy hiperszonikusan lehessen csalni a tolóerõvel !

Az FC3 sokkal szebb, persze gépigényesebb is, és a multi része sem elég stabil sajna :(
Azért kérdezem mert volt FC2 ben is magyar szerver de ott jó ha egy magyar volt a többi meg mind külföldi. Nem tudom meg ér e 4400 ft ot így mert egyébként ott van FC2 ahol minden este tömve vannak a szerverek és kb annyi aktív van mint most DCS be.

Lehet tudni mikor jön SU27 re AFM? Csak emiatt nekem megérné a 4400 ft. :)

Cancri55
Van esélyed repülni magyarokkal magyar és külföldi szerveren. Az itt fórumozók jó része együtt szokott alkalmanként repkedni.

Cancri55
A warthog stick nem tekergethetõ, pedál szükséges hozzá.