Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyenlõre nincs külön oldaluk. Jelenleg csak a al-fórumukról vagy a Kickstarterrõl jönnek a hírek.
FÓRUM
KS
Csak azt nem értem,ezeket a dolgokat hogy találjátok meg?A products alcím alatt nincs a WWII.Hogy lehet elérni?Csak az általad adott linkkel tudom megnézni,az oldalukon külön nem.

Ka-50

TG Gida
Csináltak valamit az új patchben az utántöltéssel? Most próbáltam és amikor rácsatlakozok azonnal disconnect és transfer complete. Másnak nem csinálta?

Isten áldja a pogányokat!

Javítva:
Viszont amint a fórumokon is írják csak az nyúljon a Paypalhoz aki nem tud a Kickstarter-en fizetni! ! !

és a link is lemaradt: <#falbav><#vigyor>
PAYPAL ITT:
Igazad van Molni, de ezekrõl Hungaro tehet a legkevésbé. Õ ugyanúgy szív a "fostengerrel" mint bárki más.<#eplus2>Sajnos Becz Lacinak sem könnyítik meg az életét. <#csodalk>
Ennek ellenére a DCS World volt a legjobb húzásuk <#eljen>
A II.vh-s dolog pedig ED-tõl függetlenül történik: fogd fel úgy mintha Windows oprendszerre kijönne egy új játék - tök mindegy milyen.
Itt az oprendszer most a DCS:World

Ja, most már lehet a DCS WWII: Europe 1944-re Paypal-val is "elõrendelni"
Én a 40 dolcsis rendelést ajánlom mindenkinek. Abban benne van minden.
Viszont amint a fórumokon is írják csak nyúljon a Paypalhoz aki nem tud a Kickstarter-en fizetni! ! !

Ilya részérõl majdnem mindegy: megígérte, hogy a Paypal és a KS bevételeket összeadva fogja kezelni a projeckthez (szóval ha összejön a 150K összesen akkor lesz Me-262 is), de amíg a KS kampány fut addig a KS-t kell tolni ! Paypal lesz utána is !
Hát akkor az updatre nyomsz egy "no"-t és kész...

Ka-50

<#eljen>

Ka-50

hooah
Nem lehetne valahonnan direkbe telepítõs update 1 -et leszedni ha nem akarom hogy magától töltse és települjön?

DonZorro
Oly sok a FIXálás, hogy tuti megint elfixáltak valamit... 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Gyors vagyok!

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/DCS+1.2.6+update+1+is+now+available/

Üdv.
SnowFox
Molnibalage
Az lehet, de engem nem vígasztal. Ha II. Vh-ra vágynék, akkor repülnék az Il-2 szériával, mert 99,999%, hogy több lehetõség van benne és kiforrottabb. A DCS-nél szó nem volt, hogy ilyen baromságra ölik a pénzt. Én azért vettem meg anno a Ka-50-est, mert azt mondták, hogy erre épül majd a többi. Hazudtak. Aztán adták ki sorra az egymással nem kompatibilis cuccokat, az A-10-is is megvettem, de minek, ha van már DCS World, ami a közös alapja az egésznek és az sem kell, mert ha egyszer lesz Hornet és minden más gép akkor A-10C sem kell hozzá...?

Bocs, de nettó átbaszás, amit csinálnak és amit kiadnak az is egy bughalom fostenger. Ahhoz ezért ehhez kell igen vastag arcbõr.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

krisztian005
HungaroJET
Ha minden igaz ezzel bármilyen tájat le lehet majd modellezni, nem csak WWII erát - persze nem kis melóval.
Moddolhatóság az van, persze annak is vannak szintjei, de azt kétlem, hogy valaha ez nyílt lesz - mert ahogyan Te gondolod annyira sosem lesz "nyílt".
Megint csak azt tudom írni: Ez egy kõkemény katonai alkalmazás. Az EDGE-t pedig már jó ideje használja az, aki fizetett érte nem keveset.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Én most mondom azt, hogy menjenek a jó édes... A WW II-höz...? Kösz, de ezzel a seggemet törölhetem ki. Ilyen baromságokkal szórakoznak ahelyett, hogy a DCS szériába az kerülne be, aminek kell.

Hol a 9 havonta új gép? Lassan az elsõ új géppel úgy állunk, hogy 9 év után jön ki...

Hol vannak az ígért toolok? Hol van a nyílt és moddolhatóság, hogy a fejlesztõk hülyeségeit lehessen javítani vagy éppen fejlõdjön a játék szimulációs lehetõsége több típussal? Stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

HungaroJET
ED és RRG végre kiadná az EDGE SDK-t !

http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts

KICKSTARTER

HAVE A BANDIT DAY !

Igen, köszönöm, közben sikerült, valóban ott van egy jó kis útmutató.
macleody
Van training a fegyverekrõl, a menüben megtalálod.
A lámpát megtaláltam! Sõt a csalirakétákat is...<#vigyor2> Jól el lehet szórakozni, a rengeteg leffentyû kapcsolgatásával... aztán nem is mûködik egy csomó még. De a fegyverzetet az életbe nem tudom beüzemelni!<#conf>
Sziasztok!

Nagyon örülök az iménti "oktatásnak", nekem is pontosan ilyen gondom van ezzel a helivel. A Ka-50-esnél is megfigyeltem hasonlót, azzal sem mindig volt egyszerû a leszállás, de a Mi-8-as nagyon durva, sima lebegésbe sem tudom sokszor hozni,vagy rengeteg macerával. (Tudtommal auto hover lehetõség sincs..) Egy kis segítséget is szeretnék kérni, Mi-8-asnak hogy lehet használni a fegyverzetét?? Sehogy nem kapcsolja be, az armed kallantyúval sem. Ill. a pilonokon lévõ lámpát hogyan lehet bekapcsolni, nekem csak a strobe mûxik a farkon? Bocs a sok kérdésért!
Elõre is kösz!!
mi-8 zuhanás
tapasztalatom szerint: maga a rázkódás nem probléma! de jelzi hogy figyelni kell. manõver megkezdésekor akár teljesen visszatolhatod a kollektívet. egyértelmû hogy folyamatosan nézni kell a süllyedés mértékét és kezd el hamarabb vissza ráhúzni a lassulás "utolsó" fázisában! ne add fel!
megjegyzés: uh-1ben a rázkódás valóban a baj kezdete :o)

krisztian005
Köszi.

Molnibalage
No, végre lesznek szuperszonikus valódi multirole csapásmérõk 1,5 évtized után?

LeonSilver
"AZ ÖRVÉNYGYÛRÛ ÁLLAPOT

A helikopter rotorok függõleges merülés esetén – ha az alulról érkezõ légáramlás sebessége megközelíti a
rotoron keletkezõ indukált sebesség értékét – örvénygyûrû állapotba kerülhetnek. Ez az állapot azt jelenti,
hogy a rotoron áthaladó levegõ egy zárt örvénygyûrût alkot és a környezõ légáram ezt az örvénygyûrût,
megkerüli. Ennek következtében a helikopter kormányozhatósága rendkívül nagy mértékben csökken és
megszûnik a rotor emelõ ereje.

Ehelyett az emelõ erõ helyett a rotort körüláramló környezeti levegõ légellenállása jelenik meg – mivel
azonban ez a légellenállás jóval kisebb az eredeti emelõ erõnél, a helikopter zuhanni kezd. Az
örvénygyûrû állapotból lefelé gyorsulva kizuhanni lehet, amikor a függõleges sebesség elég nagy, akkor
az alulról érkezõ légáramlás az örvénygyûrût a fõrotorról mintegy lefújja, ezzel a kormányok ismét
mûködésképessé válnak. Ez egy meglehetõsen veszélyes helyzet tehát, amely, elegendõ magasság híján a
földön, töréssel fejezõdik be. "

Egy kis olvasnivaló!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Finomabban bánj a kollektív karral!

Vortex ring

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

krisztian005
Sziasztok a Mi-8-hoz kiadták a textura készítõ templat-et, ha valaki tudna egy magyar festést készíteni annak nagyon örülnék, vagy esetleg azt megtudnátok mondani hogy ha kész photoshopban a textura azt hogy lehet betenni a játékba, lehet megpróbálkoznék vele.
Link.

Más.
Van egy kis gondom a Mi-8-al, ha gyorsan megyek és le akarok valahol szállni, akkor lassan hátrahúzom a botkormányt és közben a kollektív kart kicsit lejebb engedem hogy a gép lassúljon de ne emelkedjen, le is lassul a gép de ilyenkor gyakran az egész gép elkezd remegni és sülyedni, hiába nyomom fullra a kollektiv kart egyre gyorsabban zuhan. Ez mitõl lehet? Hogy kéne normálisan csinálni hogy ne zuhanjak le? Esetleg valami magyar nyelvü irást tudtok helikoptervezetésrõl?

Köszönjük, ezt is! 😊

www.smart-bus.hu

Hecker007
Parancsolj van free flight is és weapon traningek is, elvileg minden géppel kompatibilis és meg a legutolsó patchel is. 😊

Papa01
Nagyon jó lett, köszönjük! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ha esetleg lenne egy pálya, ahol az iskolakörözést és némi fordulót lehet gyakorolni a csúszkák és tengelyek finomhangolásához, annak végképp rendkívül örülnék. Elég macerás folyton kilépni a küldetésbõl, hangolni, megint belépni, stb. E-mail címem: [email protected]

2 rekesz sört küldök hálából.
LeonSilver
Nincs mit. Ha már majd ott tartasz, kérdezz!

Ez a kép máris sokat segitett. Köszönöm 😊
Ez a kép máris sokat segitett. Köszönöm 😊
Sanyo
Lefordítottam a DCS repülési modellrõl készült kickstarter videót. Délelõtt 10 óra óta csinálom, remélem nem írtam bele nagy marhaságokat. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Elõször töltsd le, tedd fel és próbálkozz.
Majd ha lesz konkrét kérdésed, akkor tedd fel. Fogunk segíteni, de a mostani kérdésedre mit lehessen mondani? 😊

A mellékelt képen lárhatod, hogy kb. hol kell állítgatni a joyt.

Sziasztok!

Új vagyok a modern repülõszimulátorokban, és segítség kellene magához a játékhoz, mint pl. Joy beállítások (x52Pro) és információ a miként és hogyanról. Korábban IL2-ztem, de annyira megváltozott, hogy már..... Üdv és köszönet elõre is a segítségekért.

U.i.: steamen 77px_sting néven vagyok.
macleody
Itt van ez, kicseréled rajta a repcsit és kész.
hooah
Nekem is ez van meg, de gondoltam hátha van valami szépen megszerkesztett konyhakész is 😄 Azért köszi

Ez nem jó?
Csak rákattintasz a képre,nagyít és már küldheted is a nyomtatónak.

Ka-50

Nyilván az EDGE magja a régi motor maradt,de alaposan feltuningolták.DX11 támogatást is kapott.Meglássuk.

Ka-50

hooah
Helló!
Nem tud valaki Combined Arms hoz DVD borítót?

macleody
Lehet, hogy a szememmel van baj de én se látok sok különbséget. Max annyi, hogy részletesebb, változatosabb a táj.
krisztian005
Esetleg arról van valami infó hogy miben fog különbözni az EGDE a mostani engintõl.
Nem akarok negativ lenni mert nagyon jól néz ki a táj, de a tengeren kívül mintha ugyan az lenne mint eddig csak több és részletesebb a 3D modell, meg jobbak a texturák.
Kicsit arra emlékeztet mint mikor a Black Shark megjelent, akkor is dicsérték a "teljesen új" engint, aztán kiderült hogy csak a régi Lock On engin van feltuningolva de a legtöbb hibája sajnos megmaradt.

repvez
Már egy jó idelye igérik,de nem tudni mikor lesz belõle valami, ez a video is már 9 hónapos.
Ugyhogy azóta sokat tudtak rajta fejleszteni vagy optimalizálni.Remélhetõleg ezen már nem lesz tenger a szárazfõld alatt .

És azt is remélem, hogy ez alapból mindenkinek ingyen elérhetõ lesz a DCS:W-ben és nem kell fizetni érte.
Ez az EGDE lesz a DCS:WORLD új motorja? Át fognak térni rá?
Ideje lenne egy új motornak, nyugdíjba kéne küldeni már a tíz éves lock on motort.

repvez
Ez is a EDGE motoros corsika , a feltöltönél még van 3 video belõle, ezekszerint vagy nem a játékosoknak készül vagy csak Más céget is használják majd
Olvasd el a cikket,még bõven alfa állapotban van.Szép lesz az!

Ka-50

macleody
Nem tudom, nekem a játékbeli 3D-smodell jobbnak tûnik, bár lehet csak a texturázás miatt.
Köszi Feri.Már tegnap sem mûködött,gondoltam szólok.

Ka-50

elindítottam megint.nem szólt senki,hogy nem mûködik.de azt sem értem,miért áll le idõnként?a gépet,amin fut,jóformán csak erre használom.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!