Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Isten áldja a pogányokat!
Viszont amint a fórumokon is írják csak az nyúljon a Paypalhoz aki nem tud a Kickstarter-en fizetni! ! !
és a link is lemaradt: <#falbav>#falbav><#vigyor>#vigyor>
PAYPAL ITT:
Ennek ellenére a DCS World volt a legjobb húzásuk <#eljen>#eljen>
A II.vh-s dolog pedig ED-tõl függetlenül történik: fogd fel úgy mintha Windows oprendszerre kijönne egy új játék - tök mindegy milyen.
Itt az oprendszer most a DCS:World
Ja, most már lehet a DCS WWII: Europe 1944-re Paypal-val is "elõrendelni"
Én a 40 dolcsis rendelést ajánlom mindenkinek. Abban benne van minden.
Viszont amint a fórumokon is írják csak nyúljon a Paypalhoz aki nem tud a Kickstarter-en fizetni! ! !
Ilya részérõl majdnem mindegy: megígérte, hogy a Paypal és a KS bevételeket összeadva fogja kezelni a projeckthez (szóval ha összejön a 150K összesen akkor lesz Me-262 is), de amíg a KS kampány fut addig a KS-t kell tolni ! Paypal lesz utána is !
Ka-50
Ka-50
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/DCS+1.2.6+update+1+is+now+available/
Üdv.
SnowFox
Bocs, de nettó átbaszás, amit csinálnak és amit kiadnak az is egy bughalom fostenger. Ahhoz ezért ehhez kell igen vastag arcbõr.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Moddolhatóság az van, persze annak is vannak szintjei, de azt kétlem, hogy valaha ez nyílt lesz - mert ahogyan Te gondolod annyira sosem lesz "nyílt".
Megint csak azt tudom írni: Ez egy kõkemény katonai alkalmazás. Az EDGE-t pedig már jó ideje használja az, aki fizetett érte nem keveset.
HAVE A BANDIT DAY !
Hol a 9 havonta új gép? Lassan az elsõ új géppel úgy állunk, hogy 9 év után jön ki...
Hol vannak az ígért toolok? Hol van a nyílt és moddolhatóság, hogy a fejlesztõk hülyeségeit lehessen javítani vagy éppen fejlõdjön a játék szimulációs lehetõsége több típussal? Stb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.kickstarter.com/projects/508681281/dcs-wwii-europe-1944/posts
KICKSTARTER
HAVE A BANDIT DAY !
Nagyon örülök az iménti "oktatásnak", nekem is pontosan ilyen gondom van ezzel a helivel. A Ka-50-esnél is megfigyeltem hasonlót, azzal sem mindig volt egyszerû a leszállás, de a Mi-8-as nagyon durva, sima lebegésbe sem tudom sokszor hozni,vagy rengeteg macerával. (Tudtommal auto hover lehetõség sincs..) Egy kis segítséget is szeretnék kérni, Mi-8-asnak hogy lehet használni a fegyverzetét?? Sehogy nem kapcsolja be, az armed kallantyúval sem. Ill. a pilonokon lévõ lámpát hogyan lehet bekapcsolni, nekem csak a strobe mûxik a farkon? Bocs a sok kérdésért!
Elõre is kösz!!
tapasztalatom szerint: maga a rázkódás nem probléma! de jelzi hogy figyelni kell. manõver megkezdésekor akár teljesen visszatolhatod a kollektívet. egyértelmû hogy folyamatosan nézni kell a süllyedés mértékét és kezd el hamarabb vissza ráhúzni a lassulás "utolsó" fázisában! ne add fel!
megjegyzés: uh-1ben a rázkódás valóban a baj kezdete :o)
A helikopter rotorok függõleges merülés esetén – ha az alulról érkezõ légáramlás sebessége megközelíti a
rotoron keletkezõ indukált sebesség értékét – örvénygyûrû állapotba kerülhetnek. Ez az állapot azt jelenti,
hogy a rotoron áthaladó levegõ egy zárt örvénygyûrût alkot és a környezõ légáram ezt az örvénygyûrût,
megkerüli. Ennek következtében a helikopter kormányozhatósága rendkívül nagy mértékben csökken és
megszûnik a rotor emelõ ereje.
Ehelyett az emelõ erõ helyett a rotort körüláramló környezeti levegõ légellenállása jelenik meg – mivel
azonban ez a légellenállás jóval kisebb az eredeti emelõ erõnél, a helikopter zuhanni kezd. Az
örvénygyûrû állapotból lefelé gyorsulva kizuhanni lehet, amikor a függõleges sebesség elég nagy, akkor
az alulról érkezõ légáramlás az örvénygyûrût a fõrotorról mintegy lefújja, ezzel a kormányok ismét
mûködésképessé válnak. Ez egy meglehetõsen veszélyes helyzet tehát, amely, elegendõ magasság híján a
földön, töréssel fejezõdik be. "
Egy kis olvasnivaló!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Link.
Más.
Van egy kis gondom a Mi-8-al, ha gyorsan megyek és le akarok valahol szállni, akkor lassan hátrahúzom a botkormányt és közben a kollektív kart kicsit lejebb engedem hogy a gép lassúljon de ne emelkedjen, le is lassul a gép de ilyenkor gyakran az egész gép elkezd remegni és sülyedni, hiába nyomom fullra a kollektiv kart egyre gyorsabban zuhan. Ez mitõl lehet? Hogy kéne normálisan csinálni hogy ne zuhanjak le? Esetleg valami magyar nyelvü irást tudtok helikoptervezetésrõl?
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
2 rekesz sört küldök hálából.
www.pcpilot.hu
Majd ha lesz konkrét kérdésed, akkor tedd fel. Fogunk segíteni, de a mostani kérdésedre mit lehessen mondani? 😊
A mellékelt képen lárhatod, hogy kb. hol kell állítgatni a joyt.

Új vagyok a modern repülõszimulátorokban, és segítség kellene magához a játékhoz, mint pl. Joy beállítások (x52Pro) és információ a miként és hogyanról. Korábban IL2-ztem, de annyira megváltozott, hogy már..... Üdv és köszönet elõre is a segítségekért.
U.i.: steamen 77px_sting néven vagyok.
Csak rákattintasz a képre,nagyít és már küldheted is a nyomtatónak.
Ka-50
Ka-50
Nem akarok negativ lenni mert nagyon jól néz ki a táj, de a tengeren kívül mintha ugyan az lenne mint eddig csak több és részletesebb a 3D modell, meg jobbak a texturák.
Kicsit arra emlékeztet mint mikor a Black Shark megjelent, akkor is dicsérték a "teljesen új" engint, aztán kiderült hogy csak a régi Lock On engin van feltuningolva de a legtöbb hibája sajnos megmaradt.
Ugyhogy azóta sokat tudtak rajta fejleszteni vagy optimalizálni.Remélhetõleg ezen már nem lesz tenger a szárazfõld alatt .
És azt is remélem, hogy ez alapból mindenkinek ingyen elérhetõ lesz a DCS:W-ben és nem kell fizetni érte.
Ideje lenne egy új motornak, nyugdíjba kéne küldeni már a tíz éves lock on motort.
Ka-50
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!