Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HungaroJET
Csak hogy örüljetek is egy kicsit, ezek után a (még nem teljesen) hivatalos bejelentések után most már talán én is elárulhatom/megerõsíthetem (ami gondolom most már nem is lesz olyan NAGY meglepetés), hogy a MiG-29 is nagy ráncfelvarráson fog átesni. Elõször is a kabinok...kapásból 3 is készül 29A/S/G 😉
Szóval...kitartás...türelem 😄 (sajnos ha direkt rámszólnak odafentrõl, hogy ne pofázzak annyit, akkor nincs mit tenni... majd ha a nagykutyák elszórnak néhány morzsát ill. csontot)
Üdv
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1886764&postcount=427
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1888576&postcount=436

HAVE A BANDIT DAY !

Lázadó...Ki is tagadjuk... <#violent><#boxer><#mf1>

<#awink>
Ja és nincs külön win8 dx11 és win7-es dx11...
Molnibalage
Lám, lám. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak szerintem Wags lehagyta a Win 7-et.

Ka-50

Nem kell cserélni.Windows 7/Windows 8 based.Tehát alap Windows 8.Mert már van 8.1 is.

Ka-50

krisztian005
Nem biztos.

Azt irja:
"DirectX 11 / DirectX 11 Windows 8 based."

Kétszer emliti a dx11-et. Gondolom sima dx11 ami lehet win7-es is, és külön win8 alapú dx11, ha jól gondolom.

A Q életbe a linket meg megint lehagytam, úgy felbasztam az agyam <#falbav>
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=1900652#post1900652
ITT VAN:
Na akkor erre varjatok gombot: hát most már aztán, tényleg aztán, nomegaztán, jönahûrábasztál - de minden fasza lesz: jön a Winfos8 <#eplus2><#csodalk>
Ha most ezért a winfos hetet is cserélni kell akkor <#violent>
LeonSilver
"Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve." Mondotta volt Frici Józsi

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

végre megtalálták a hibát!!mostantól akkor minden csodás lesz,és szaggatás mentes!!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro
Faja! :$ Aszondják h az AWACS lezuhanása volt a netkód hibája!? :$ Szerinted???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Mi tegnap nem sokáig teszteltük, de egyszerûbb pályán mindenképpen lehet repkedni kiesés nélkül. A peccs peccsének a peccse pedig folyamatosan készül, csak gyõzd kivárni.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

DonZorro
Lehet már jáccani NETen Srácok?
Vagy még jön egy-két peccs-peccse? 😞

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

krisztian005
A Mi8-hoz megjelent az English Cockpit Mod.

Igen,én is elkezdtem ismerkedni a falconnal.az még eddig egyszer sem állt le, "erre rábasztál,kellet neked ezt megvenni hülyegyerek" hibaüzenettel!

Nagyon állat!!<#nyes>

Cancri55
K...vára örülök, nem ezért vettem meg az a10c-t, a CA-t, a kamovot, az FC-t.... kibasztam rá sok-sok dollárt, és lassan 1 hónapja falcon bms-el repülök, ami ingyenes....

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

baromi jó!<#idiota><#taps>
nekem ez még nagy kedvencem:

TG Gida
jajj😊

Isten áldja a pogányokat!

LeonSilver
(ide is)

Széjjel röhögtem az agyamat 😊

lassan már nem is fér el egy sorban a verzió szám.az a füstölõ hajtómûves MIG,pedig csak paraszt vakítás volt.nézzétek meg,hogy azóta mindenki hogy várja az újabb frissítést,hátha majd abban már benne lesz.

LeonSilver
Ja. Már arra gondoltam, hogy csak elõrehozott áprilisi tréfa volt az egész.

Reaper
Füst továbbra is sehol...basszák meg! <#gunyos1>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

<#taps>

Ka-50

LeonSilver
DCS: Bug'Z

Cancri55
Abban semmi kétség....

Köszönjük.Újabb bughalmaz?<#ravasz1>

Ka-50

Újabb update!

1.2.6.18933

Az olaszok játszanak a modellekkel. Szerintem FSX-bõl valók eredetileg, ahogy a többi modell is.
Hungaro és Blaze biztos tudna mesélni még. Õk is az olasz csapatot erõsítik. <#eplus2>
Itt van még pár kép
http://www.news3d.eu/index.php/topic,65735
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1893015&postcount=79
http://www.news3d.eu/index.php/topic,61356.msg898364.html#msg898364

és akkor hogy lesz a játék fejlesztése ezen túl?lesz egy csapat,aki a modern DCS World-el foglalkozik,egy másik pedig a második világháborús résszel?

jól néz ki.

Hecker007
Ezt az egyet dobták ki facebookra. Mióta kitették azóta 10 percenként nézem hátha jön újabb.

Van még több kép is?

Ka-50

Hecker007
Ezt láttátok már? Már megcsinálták volna bele a Spitet?

átlagos esemény a DCS World-ben

macleody
Az AI nem viccel. Hazaviszi a gépet tûzön-vízen át 😊

Sziasztok! Belefutottam egy olyan jelenségbe, hogy Ka-50 reptetésekor (single és multiplayer pályán is) az égbolt kékje egy-egy pillanatra vörösre változott. Az opcióknál mostanában csak a shadows értéket állítottam low-ról high-ra, ezt most visszább állítottam medium értékre és figyelem az esetleges változást. Találkozott már valaki hasonló dologgal? A probléma nem egetverõ, csupán kíváncsi vagyok.
World verzió: 1.2.6.17746

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Részletesebbnek ígérkezik mint a Battle of Stalingrad.
Egyébként az is fejlõdik,mert úgy tûnik mégsem arcade játék lesz,és aki akarja az valósághû módon kezelheti a különféle rendszereket a gépen,és nem mindent automatika csinál majd a pilóta helyett,mint ahogy elõször számítani lehetett rá. A DCS:WWII a maximális részletessége és az új hadszínterek miatt is érdekes. Remélem a távolabbi jövõben belekerül a B-17-es is,mert azzal még nem találkoztam normális szimulátorban. Azt is remélem,hogy nem lesz bughalmaz.

HungaroJET
1. Én tegnap fizettem nekik 40 dodót haver <#bee1>
2. Pedig annyira nem érdekel a dolog <#vigyor5>

Nojó, azért egy kicsit vonzanak a masinák, de az új térkép annál inkább. Persze ha jobban belegondolok IL-2 vel is elszórakoztam majd egy évtizedet, de azt a napot szeretném még megérni, hogy kb. annyi gép legyen a DCSWWII szim-ben, mint az IL-2/1946-ban <#vigyor>

Aki mégis meggondolná magát, az ma estig, azaz szombaton kb. 18 óráig tud "feliratkozni".
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/products/WWII/backer_paypal.php

HAVE A BANDIT DAY !

1. Ha nem lesz ilyen bugos, akkor kötelezõ vétel, de ezeknek elõre egy fillért sem!
1. Nagyon!

www.smart-bus.hu

LeonSilver
1. Nem fizettem de fogok
2. Nagyon!!

1. Nem fizettem és nem is fogok.
2. Egyáltalán nem.

Hecker007
Engem rohadtul érdekel, de elõre semmiért se fizetek a ruszkiknak, látatlanba is csak azért fogom megvenni mert a DCS széria is bejön a bugjaitól eltekintve. 2.VH-s repszim meg ugye csak a CloD-van ami elmerül a részletekben, de azt meg a közösség kalapálja, egy új gépet belátható idõn belül nem valószínû hogy kiadnak hozzá.

Csak kíváncsiságból kérdezem, de van itt olyan ember aki már fizetett a DCS WWII: Europe 1944 "elõredelésért" a kickstarter-en vagy a paypal-on ?
Titeket mennyire érdekel(t) ez a II.VH-s modul ?
mûködik megint.nem értem,miért áll le idõnként a program

Szia Feri!A TS megint nem megy.Nézz rá légy kedves,ha lesz idõd.Köszi!

Ka-50

Köszi!

Ka-50