Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Igen. Köszi ez így rendben van! 😊

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

macleody
BS1 kell, patch nélkül, utána mehet a World+BS2 upgrade modul. Esetleg meg lehet próbálni regisztrációs adatbázisba betenni a BS1 cuccait.
HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Javítás:
Füst remélhetõleg lesz hamarosan, jelenleg a Steam-es korábbi verzió amiben már van füst - nos az bugos rendesen.
A jelenlegi nem Steam 1.2.6.18933-ban is bugos a páralevállás. Azért ilen ronda szegény pára 😄 Nagy AOA-nál a pára nem lefelé kéne hogy elinduljon, hanem pont ellenkezõleg: a tényleges haladási iránynak megfeleõen a szárnyhoz képest felfelé-hátrafelé.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
F-15C AFM Beta

http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1906350#post1906350

Füst remélhetõleg lesz hamarosan, jelenleg a Steam-es korábbi verzió amiben már van füst - nos a bugos. A füst nem állítható a konnektorokkal és a szárnyvégi páraleválás sem, holott a modelviewer-ben (ami persze 1.2.7+) abban már rendben mûködik minden.
A jelenlegi nem Steam 1.2.6-ban is bugos a páralevállás.

HAVE A BANDIT DAY !

Bár BS2 upgrade van nekem is, sajnos nem tudom biztosan. Szerintem nem vesztesz sokat, ha elõbb a World+BS2 upgrade megy a gépedre. Úgy sejtem, elég neki a BS1 serial.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

DonZorro
Skacok, ha nekem a DCShez a BS2 upgrade van, akkor van egyszerûsített telepités vagy végig kell telepiteni a BS1+Patch+BS2+Patch+DCS BS2 folyamatot??? :S

Most már az én gépembe is 8 GB van.Jönnék multizni,de kb. két hét,behalt az 580-asom...ha nem tudják javítani,új kártya gariban.Mihelyt meglesz,én is csatlakozom,már nagyon hiányzik a veletek való repkedés!

Üdv.: Sende

Ka-50

DonZorro
Ez a parancssoros cucc sem lett megoldás. 😞
Feladom. Majd ha ledõl ez a 32-es rendszer már csak 64-est teszek fel. Addig meg fakk! :$

Amúgy mit csinálna ez a parancssor??? "bcdedit /set increaseuserva 3072"

Reaper
Mikor lesz már füst vazze?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DonZorro
Igen. Sejtettem. 😞
Készülök az átállásra de olyan jól megy még eddig, olyan régen már, annyi mindent kellene ujratenni, h vártam vele hátha összeomlik de ilyenkor nem rohad össze ez a rohadt vinfos. :S

Ha jól tudom már nem lesz támogatott Wags szerint a 32Bit-es rendszer.

A kövi Patch-tól már számíthatsz erre. Szóval sajnos Irány a 64Bit.

Üdv.
Snowfox
LeonSilver
Csinálhatnának már valamit ezzel az ezsgével, mert kezd kritikán aluli lenni a mûködése vagy inkább nemmûködése lenni ...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HungaroJET
Igen: "Mindenesetre egy 64bites rendszer egyébként sem árthat..."

Már írták többször, hogy TELJESEN át fognak állni a 64 bites Winfosra.
Szóval elõbb-utóbb nem fog menni még ennyire sem a DCS a 32 bites rendszereken. Az EDGE (Nevada) már tuti, hogy nem.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET

Szóval elõbb-utóbb nem fog menni még ennyire sem a DCS a 32 bites rendszereken. Az EDGE (Nevada) már tuti, hogy nem.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

1.2.6 óta írták a fórumon ezt a problémát, ott van azt hiszem a második oldalon a link, egy CMD parancsot kell lefuttatni, gép restart és mûködni fog, de le van írva...

Mindenesetre egy 64bites rendszer egyébként sem árthat...
DonZorro
Semmi nem változott. Sem hardver sem szoftver. Pont ezt furcsálom én is. Igaz 32es a rendszer és 4giga van benne de eddig ment rendesen, folyamatosan, hiba nélkül. 😞 Ilyen hirtelen változtattak volna? :S Na majd megnézem holnap amit linkeltél. Köszi... :S

Valamint íme a megoldás, ha 32 bites Windows -od van és kb 4 giga memóriád:

Megoldás!
Új hardver nem került a gépbe? mert a c0000005 -es hiba memória hibára utal amit okozhat driver is... Azt olvastam winreinstall megoldotta itt ott (nem DCS -hez kötött hiba)...
DonZorro
Nade eddig ment!!! Semmit nem állítottam el, csak peccselt és peccselt a roh@dt... 😞 Aztán ma indítom és nesze neked fizetõs vendég... :$

DonZorro
Á! Friss DCS telepítés, semmi MOD de még modul sem.
Egy alap DCS csak, próba SU25T repülés és PUFF... 😞

Itt a LOG, hátha valaki szakérti ezt. :$

# -------------- 20131014-193322 --------------
D:\DCS World\bin\ZweiBlau.dll
# C0000005 ACCESS_VIOLATION at 68F9312F 01:0000212F
#
# EAX = 00000000
# EBX = 708D3168
# ECX = A735CAD0
# EDX = 9B920728
# ESI = 9B91B67C
# EDI = A735CAD0
# CS:EIP = 001B:68F9312F
# SS:ESP = 0023:0031EA0C EBP = 0031EB58
# DS = 0023 ES = 0023 FS = 003B GS = 0000
# Flags = 00010202

Nincs fent valamilyen mod ? Mustang felhõk és ég modja ?
Ha jól tudom a Zweiblau felelõs néhány effektért:
Az égen füst és felhõk, repülõk: heat blur !
A vízen hajók nyomvonala/nyomdokvíz, esõ a vízen
DonZorro
Nem sikerült. Ugyanaz a hiba.
Megvolt a teljes uninstall, regclean, újra letöltés, új verzió telepítés és semmi változás... 😞

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: dcs.exe
Alkalmazásverzió: 1.2.6.18933
Alkalmazás idõbélyegzõje: 52507199
Hiba – modul neve: ZweiBlau.dll
Hiba – modul verziója: 1.2.6.18933
Hiba – modul idõbélyegzõje: 520e4675
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00002b39
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038

krisztian005
Köszi, már töltöm is lefele 😊.

LeonSilver
Minyóhoz van HuAF szkin!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az FC3 része...
Molnibalage
Az FC3-hoz jár az 3D-s F-15 kabin vagy azért is külön kell fizetni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Hát emberek! Néhány év alatt eljutott oda a DCS, hogy qrvára élvezem a repkedés...
Persze kedvencem eddig is volt a Su-25T de ez a Minyó.. Hát ezzel eszméletlen jó csak úgy, össze & vissza kolbászolni 😊 Huey sem rossz, de ez a kurva nagy heli nagyon jó 😊
Már csak a Harriert várom 😊

DonZorro
Remélem...

Teljes Reinstall az új telepítökkel és menni fog.

Üdv.
SnowFox
DonZorro
Na, a sok javítás után indítanám és hopp!
Megcsinálták rendesen:

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: dcs.exe
Alkalmazásverzió: 1.2.6.18933
Alkalmazás idõbélyegzõje: 52507199
Hiba – modul neve: ZweiBlau.dll
Hiba – modul verziója: 1.2.6.18933
Hiba – modul idõbélyegzõje: 520e4675
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00002b39
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038

Igen, igen, nem...
Molnibalage
Hülye kérdés, de FC3-at kiadták már? Úgy értem, hogy már be van sorolva a DCS alá? Ha egyszer nagyon sok idõm és végre lesz új joyom, akkor talán besorolok a DCS világába, de egyelõre elég nekem az F-15C-t megtanulni.

Jut eszembe, raktak már végre AIM-9X-et HOBS képességgel a Sasra?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DonZorro
Biztos befér mindenki. :S
Nem olyan nagy a tábor... 😞

TG Gida
Sok A-10 lesz? Beférek én is?

Isten áldja a pogányokat!

DonZorro
OK

17:00-18:00 közt gyülekezni kezdünk GSG TS szerverén meg az 59-es TS szerón. Aztán akinek lesz kedve az csatlakozik. A szervert vagy én indítom vagy az 59-es szerón fog futni a küldetés.

Addig finomítom a küldetést.

Üdv.
SnowFox
DonZorro
Igen, ez bizony jó jel! 😉
Ma mikor kb? Gsg Ts szerverén?
Jönnék végre már nagyon!!! 😊

MI-8
nem mérvadó, de én minden lehetõséget végig nyomogattam és a bombák leoldása pl nem ment - sztem béta miatt nem él még minden.
a klasszikus felfegyverzéshez tartozóan a traningben vagy a manualban mondja a tutit (sorry de már nem emlékszem).
de más felfegyverzés mellett már romba dölt a "tudásom"

Üdv.

Tegnap a legfrissebb küldetésemet toltuk 4-5 en 4 órán keresztül. Szaggatás, laggolás, fagyás, kék halál, agyfrász, dcsleáll nélkül. Aki ismeri a küldetéseimet az tudja, hogy ez jó jel :-)

Ma újabb teszt várható, ha valakinek van kedve jöhet nyugodtan. A küldetésrõl annyit, hogy szerintem mindenki megkapja a magáét benne.

Bõvebb infó érdeklõdés esetén.

Üdv.
SnowFox

LeonSilver
Srácok. Nem tudtok valami doksit a Minyó fegyverrendszeréhez tartozó kacsolókról, gombokról, akármirõl?
Komoly mértékû agyfaszt kapok tõle.
Kéne valami, hogy mit-mikor-hová és legfõképpen miért kell kapcsolni, tekerni, nyomni..

DonZorro
Na, szerver-mesterek, milyen lett a sok folt után a játék?
Lehet már csapatni valami király kis multit??? :$

újra mûködik a ts szerver

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Annak örülök, hogy a Minyó IRL sem egy könnyû darab 😊

Egyébként kössz a videókat! <#eljen>

LeonSilver
Ebben igazad van 😊 Én gondolkodtam rajta illetve gondolkodom, hogy megcsinálom. Van itthon egy faszányos hangszóróm, jó nagy 😄 Még az öcsém hi-fi cuccában volt, valami maszek bizbasz, nem értek én hozzá. A szék adott, már csak a videót kell megtalálnom és esetleg néhány kérdést feltenni az ötletgazdának 😊

Elég brutál cuccal nyomja a srác:

Ugyanezen csapat leszállása+ a kikapcsolás kezdete:

Én elsõsorban a függõleges irányú gyorsulásra gondoltam. Ha bent ülsz a gépben, akkor a cm/s2-es gyorsulást is pontosan érzed. Ezt nem lehet szimulálni.