Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolo3
megfigyeltem ha nem kínzod kb 20 perc és megáll de ha rugod is neki alig tusz repülni vele.

macleody
Lentebb a videómban nekem is beállt a motor olyan 7 perc körül. Pedig a mûszerek szerint nem volt túl meleg.
LeonSilver
pm

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rolo3
Gondoltam repülhetnénk egyet szabadrepülésben mit szólsz?

LeonSilver
Nem. Nincs most még pedálom és utálom tekerni ezt a szart...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rolo3
ahh köszi szépen ki próbálom.
Te repülöd multiban?

LeonSilver
Raksi. Ezeket kapcsold fel!!!

Rolo3
Ha nyomod neki háromnegyed gázon egyszer csak beáll a moci és se elõre se hátra aztán irány lefele a földre.

Nyomja valaki multiban a P51-D-t

LeonSilver
1) Hûtõ nyitva? Nekem még nem pusztult el magától, de minnyá meglesem.
2) Nem, nem csak dísz...

Rolo3
Sziasztok urak!

Az lenne a kérdésem P51-D-vel kapcsolatban hogy miért hal meg a motor benne folyamatossan akkor is ha csak fél gázon nyomom neki?

Második kérdés a rakéták csak dísznek vannak rajta? Mert az istenért nem tudom kilõni õket.

LeonSilver
Csak annyi kellene, hogy a kész szkinhez hogy a bánatos *csába kell megcsinálni a description.lua -t.

Jack a Bõripari Nagymester :)
Itt ritkán látni, de a vmh69-es fórumon vagy a lockon fórumon hamarabb megtalálható.
skin - nem akarok árulkodni, de Ga-Bika tudna neked segíteni.
sokat melózik, de vmikor biztos elõkerül...

LeonSilver
Srácok. Valaki szokott szkinezgetni Hunagron kívül itt?
Kellene némi help.

Az egy általános dolog,ha valaki Bo-105-öt repül, az nem normális?
macleody
Ezt meg csak úgy.

http://www.youtube.com/v/qMbEv9ktH3s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem tudtok valami jó hang modot mustanghoz?
macleody
Azt hiszem lenne mit tanulni tõle :)

http://www.youtube.com/v/n9ZUXNeBoHo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/hpInBIsNeuo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Tudnál egy ilyent csinálni? Semmi sallang, csak amiben megtudnám nézni, hogy mit-hogyan kell állítani.

LeonSilver
Akkó mi a faszé lopják ott a napot? :)

van rossz hírem a számodra!
- maguktól nem lûnek
- ha a mission ugy van megírva, akkor rádióüzenetek közt megtalálható a be és ki rakodás

próbáld a "Gépjármûre!!!" vezényszót.nálunk anno harcos honvéd koromban,mûködött.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Srácok!
Volna néhány fogós, ravasz kérdésem...

Például Huey: A két fasztarisznyát mivek vagy hogyan lehet rávenni arra, hogy ha lõnek ránk, akkor az a qrva puska nem dísznek van a nyüves kopteren, használják!

Aztán a minyóra hogyan lehet parasztokat bezsuppolni? Mondjuk néhány mezei, gyalogos bakát?

hogy tudom átdobni?

Cancri55
Nagyon sajnálom, és köszönöm mindenki nevében az eddigi kitartó szolgáltatást!!!

Üdv.

Ha át tudod dobni valahogy a ts szeród beállításait akkor a kis msi laptopot beállítom a csatasorba.

Üdv.
SnowFox
LeonSilver
Háhhhh :) Ma sikerült FASZÁN függeszkednem a Hueyval :)

SenorGrande
Igen, köszönöm szépen! <#worship>

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

sure
Bár nem ugyanaz a szín, de elég nagy és választ ad a kérdésre is?

Isten nem bottal, hanem VMware.

<#falbav> Sajnálom!Akkor hogy lesz?

Ka-50

SenorGrande
Nincs meg véletlenül az avatarod nagyobb felbontásban, vagy nem tudod megmondani, ez minek a felirata? Valami céglogo, vagy mi lenne? Csak azért kérdezem, mert a \'90-es évek közepén volt a bátyámnak egy cápa (E21) BMW-jw, és annak volt a hátsó szélvédõjén egy ilyen matrica, de akkor sem tudtuk, mi lehet. <#worship>

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Üdv!
a ts szervernek használt gépem elhalálozott szegény végelgyengülésben.meglehetõsen öreg volt már.sajna keresni kell egy publikus szervert.

Sharks
Ezt azért megosztanám a DCS facebook oldalán a helyedben! :)

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Legyen szíves az is írjon, akinél ez az egér görgõ nagyítás dolog rendben mûködik. Kíváncsi vagyok hány embernél hibás még ez a mûködés. <#csodalk>
Windows hiba lehet?, vagy egér? vagy a DCSW options-controls lehet a hiba ?
Mellesleg a gombokkal rendben mûködik a zoom: ugyanaz a gomb nagyít fülkén kívül és belül.
Lehet, hogy már írtam korábban, de a BS1 óta gondom van az egér görgõ közelít/távolít funkciójával.(Ugyanez volt FC2-ben és most FC3/DCSW alatt is) Sajnos csak beletörõdni tudok, de megszokni nem, hogy F1 nézetben a fülkében rendben mûködik: felfelé tekerem a görgõt akkor ránagyít a HUD-ra, benyomott görgõvel felfele tekerve elõre "csúszik" a pilóta az ülésben.
DE F2 nézetben kívülrõl nézve a dolgokat pont fordítva kezd mûködni a görgõ az egéren: felfelé tekerve távolítja a kamerát és lefelé tekeréssel közelít.
ROHADTUL IDEGESÍTÕ a dolog. Nincsenek külön axisok az egérhez a külsõ és a belsõ nézethez ?
Meg kéne fordítani valahogy azt az external view MouseZ axist.
Jelenleg csak 3 axis van az egérhez nekem a programban: X Y és Z, de ha invert-re teszem a Z mouse axist, akkor kívül jó lesz, de fülkén belül fordul meg minden.
Van ötlete valakinek, hogy mit kéne átállítani ?
Elõre is köszönet mindenféle segítségért és ötletért !
DonZorro
Le bizony! :)
De mûködik már az elsõ verzió is!

KÖSZI HekkerMester... ;)

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Lebuktam... :D

sure
Azon a szinten, ahogy és amennyit én repülök vele, tökéletesen elszórakoztat, ezek a vicces anomáliák pluszt adnak a játékhoz számomra, nem elvesznek belõle. A fegyverzet, radarok satöbbi valósághûségérõl vagy bugosságáról nyilatkozni nem tudok.

DonZorro
Honnan tudtad h DonZorro a felhasználó kicsi hekkerem??? :O

DonZorro
Tudtam én h léteznek! ;)

Köszi!!!

LeonSilver

Keresd meg, majd töröld az "IsShortcut" bejegyzést.
Indítsd újra a gépet. Ha nem fasza akkor konzolba :

taskkill /IM explorer.exe /F
c:\Users\DonZorro\AppData\Local\
del IconCache.db /a
shutdown /r

DonZorro
(OFF)

Van itt oly sok informatikus. Valaki segítsen plíz! :$
A winfos asztalon lévõ ikonokról h a fenébe lehet eltüntetni azokat a nyilakat? A 32-bitesen ment de ez a 64-es nem akarja a jót... :(

(ON)

Molnibalage
Szóval még mindig egy bughalom?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sure
Wow, nem tudom, mit sikerült optimalizálni ismét, most multiban majd\' 6 giga feletti nálam a teljes memória-használat DCS futtatásakor, de single playerben, pusztán néhány AI repcsivel meg esetleg egy Kuzival is 5.2 körül alakul. Szóval a 32-bites rendszereken a jelenlegi verziót is igen kíméletes beállításokkal lehet csak játszani.

De legalább nem bugos!

Reaper
Hungaro, privát ment!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

DonZorro
Igen. Köszi ez így rendben van! :)

macleody
BS1 kell, patch nélkül, utána mehet a World+BS2 upgrade modul. Esetleg meg lehet próbálni regisztrációs adatbázisba betenni a BS1 cuccait.
HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Javítás:
Füst remélhetõleg lesz hamarosan, jelenleg a Steam-es korábbi verzió amiben már van füst - nos az bugos rendesen.
A jelenlegi nem Steam 1.2.6.18933-ban is bugos a páralevállás. Azért ilen ronda szegény pára :D Nagy AOA-nál a pára nem lefelé kéne hogy elinduljon, hanem pont ellenkezõleg: a tényleges haladási iránynak megfeleõen a szárnyhoz képest felfelé-hátrafelé.

HAVE A BANDIT DAY !