Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Fogalmazhatnátok egy érdeklõdõ emilt a joyos cégnek, hogy hol lehet venni, gondolkodnak e EU-s megjelenésrõl, stb.. Ilyesmit.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V43 1105
Muther folyékonyan beszél oroszul.. egy levél sem jelent neki gondot! :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DonZorro
:*

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nagyon jó!Mintha lecserélték volna a grafikus motort!

Ka-50

<#puszis>

Ka-50

LeonSilver
Eyecandy :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ez mire jó?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver

LeonSilver
nekem most úgy tûnik müxik :)

Én próbálgattam,de qrva bonyolultan lehet csak mûködésre bírni,de lehet hogy csak én bénáztam.Nem is értem az NV miért nem építi be a meghajtóiba.

Ka-50

LeonSilver
Srácok. Használja valaki a SweetFX-et?

LeonSilver
Kössz srácok! Örülök, hogy tetszik.
Még kicsit finomítok és majd közkincsé teszem :)

Papa01
Nagyon szép! :)<#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

gyönyörû!gratulálok hozzá!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver

Üdv.

A tegnapi repülés elmaradt. Ma 19:00 kor indítok szervert Snowfox Total War néven. A jelszó a szerver neve után lesz írva.

A szerverkeresõben megtalálja mindenki.

Üdv.
SnowFox
Az a helyzet,hogy én jelenleg járok nyelvtanfolyamra,viszont még szerintem nagyon keveset tudok. Többet megértek,vagy kikövetkeztetek a szövegkörnyezetbõl,mint ahogy beszélni tudok. A tanfolyamon kívül elég rendszeresen szoktam új orosz filmeket nézni,mert nagyon klassz filmeket csinálnak úgy kb. 2002 óta,de az is inkább csak a megértést segíti.
Ha valaki a szimulátorosok között biztosan jól tud oroszul,akkor õ VO101 Mate. Személyesen nem ismerem õt,így nem tudom,hogy még mindig szimulátorozik e vagy sem. Annyit tudok róla,hogy IL-2 vonalon repült korábban. Jelenleg Mate a Magyar Légierõ Gripen pilótája,mivel az egyetem után sikeresen teljesítette az NFTC programot,majd az ezután Gripenre került. Egyetemre Moszkvába járt a Lomonoszovra,úgy tudom,hogy történész szakra. Ha valaki, akkor õ biztosan kiváló orosz tudással rendelkezik,az egyetemi évei alatt megismert barátainak az Orosz Lovagoknak az idegenvezetõje is õ volt Kecskeméten. Talán közületek valaki ismeri õt személyesen is. Csak kérdés az,hogy van e ideje,kedve az IRL repülés meg a ki tudja milyen tanfolyamok mellett arra,hogy segítsen. Ha nem érne rá akkor elnézést,hogy megemlítettem,de más nem jutott eszembe:S
Sanyonál egyébként mit lehetett vásárolni korábban?

repvez
A black mamba nekem jobban bejön :)
LeonSilver
Nem tud valaki oroszul? Lehetne nekik írni. Sanyó meg árulhatná. Régebben is lehetett nála vásárolni.
Nekem csak a cobra kellene, gázkarnak ott az x52

Az egyik orosz webáruházban átszámítva 21000 ft körüli összegért kínálgatják a Gametrix ECS+ Cobra Defender M5 HOTAS rendszert: ITT
Sajnos a külföldre szállításról ismét nem találtam semmit.

A VKB tervezõcsapat fejlesztett HOTAS markolatot is.Ezt nem a moszkvai Defender,hanem egy másik orosz cég,a szentpétervári Gametrix számára fejlesztették.
Gametrix ECS

Ez a cucc 9000 forintnak megfelelõ rubel ellenében beszerezhetõ Oroszországban. Azt írják róla az ismertetõben,hogy bármilyen típusú joystick mellé köthetõ és együtt tud mûködni vele,mint HOTAS rendszer.
A Cobra M5-el összerakva elég szimpatikus kombinációnak tûnik,persze nem FFB,de van az embernek egy Szu-34 botja gázkarral. Olcsóbban megúszhatónak tûnik még vámmal együtt is, mint mondjuk egy szintén nem FFB-s Thrustmaster Cougar. Örülnék neki,ha bekerülne a VKB hollandiai webshopba,mert nem tudom,hogy Oroszországból a Gametrix szállít e külföldre,és azt sem,hogy mennyiért.

Rolo3
Most néztem de az R4 csak rezgõ motoros nem teljes FFB.

Rolo3
Még nem láttam az FFB-s verziót de szereintem én azt választanám egy pedállal hozzá és szerintem lenne olyan jó mint G940-es rendszer túlzások nélkül.

Ezt néztem be én is. Az M-Force technológia az pontosan az amit repvez leírt. A Cobrának van FFB változata is,a Cobra R4. A nem FFB-s változat elõnye a tudat,hogy egy Szu-34-es botod van,és pont ez a különleges érzékelõ technológia. Az FFB változatnak pedig ugye az FFB elõnye.Cserébe kevesebb programozható gomb van rajta,és nem is olyan szép.

Rolo3
A pedál igen durva meg az ára is.

Rolo3
Nincs kedve valakinek repülni DCS-t multiban én hostolok szívessen csak küldjetek mappot. A netem 60 MB/s

Rolo3
de találtam hozzá egy csomó upgrade dolgot mint kapcsolók meg panelek amivel fel lehet turbózni egy kicsit az eszközt.

Rolo3
Igen most olvastam utánna pontossan kicsit benéztem ez az amit te írtál csak a leírásában M-Force technology van amibõl arra következtettem hogy valami force hatás lehet.

repvez
Szerintem itt nem erõhatásról van szó, hanem a mágnesen erõtér változás elvén müködõ HALL-szenzoros potmétert használ és emiatt nincs fizikai kapcsolat az érzékelõ között mint a potméternél, igy nem tud elkopni és elvileg mivel digitális a jel is sokkal tisztább és pontosabb, nem fog ugrálni a középállásban sem.
Rolo3
Kb nálam is ez van belõve csak én bekapcsoltam a TSSAA-t is de nekem szar a monitorom és csak 1280x1024-em van felbontásban meg 19" a moncsi. De lassan jön az új moncsim.

LeonSilver
De az nVidia driverében feljebb van néhány dolog állítva.

LeonSilver
Emígy ni :)

Rolo3
Leon milyen graf beállításokkal fut nálad?

Rolo3
Tegnap repültetek?

Rolo3
Üdv én is olvastam a cobra m5 joy-ról és érdekes lehet fõként a mágneses erõhatás dolog ami felkeltette az érdeklõdésem. Kiváncsi lennék mit tud vagy milyen a hatás.

LeonSilver
Én lehet fogok majd egyet újítani. Sajnos az x-52 botom eléggé szarra sikeredett...

LeonSilver
Készülget a maszek szkinem :)

Lengyel barátainknál kapható kb 15ezer forint+posta költség.
Defender Cobra M5
Elolvastam a manualt és érdekes adatra bukkantam: Useful life: 3 years.
na ezt akárhogy lehet érteni.

Amúgy tetszetõs joystick.
Defender Cobra M5 rövid videobemutató:
http://www.youtube.com/v/SjlHsWmVWx4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Közben megtaláltam a másik,központi honlapjukat is. Csinálnak ezek mindent joysticktól a különbözõ hangrendszerekig. Az új joyt pedig tényleg Kínában fogják összeszereltetni a honlap tanulsága szerint.
Defender honlap

Olvasgattam a honlapjukat,egész tetszetõs cuccaik vannak. Az elsõ joystick amit csináltak,az tulajdonképpen egy otthoni felhasználásra készült Szu-34-es bot. Ráadásul force feedback,és egész normális áron adják. Remélem kijönnek majd egy saját FFB-s HOTAS rendszerrel,mert abból egyelõre csak a G940-es Logitech van,de a Logitech pedig tudomásom szerint leáll a joystickgyártással. Saját tapasztalatom alapján nem sajnálom :) Kivéve a G940-et. Egyébként vajon mennyiért rakhatják össze a kici kínaiak a joyokat,hogy már az oroszok is rászoktak a kínai összeszereltetésre?Vagy csak a szállítás zajlik onnan?

Rolo3
Sziasztok!
Megy a repülés?
be lehet szálni?

DonZorro
Sebaj! Inkább menjen mint ne menjen... :S

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Technikai Okok miatt a mai "nagy repülés" 013.10.26. 19:00-tól lesz megtartva.

Minden résztvevõtõl bocsánatot kérek, de lehetõleg Lagg mentes küldetést szeretnék Hostolni ahoz meg szükségem van még némi idõre a szerkesztéshez.

Üdv
SnowFox
Rolo3
Légyszi küldjetek egy ts elérhetõséget priviben.

Rolo3
Üdv Urak!
Mikor lesz ez a repülés? Mert jönnék én is valamivel csak este 20:00-kor fogok végezni ma a melóval ami lehet hogy késõ lesz.

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok egy varacskosdisznóval. TS szerver címét azonban nem találom sehol. Légyszi adjátok meg nekem priviben.

Kösz és üdv: Firewing