Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ka-50
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ka-50
Még kicsit finomítok és majd közkincsé teszem :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A tegnapi repülés elmaradt. Ma 19:00 kor indítok szervert Snowfox Total War néven. A jelszó a szerver neve után lesz írva.
A szerverkeresõben megtalálja mindenki.
Üdv.
SnowFox
Ha valaki a szimulátorosok között biztosan jól tud oroszul,akkor õ VO101 Mate. Személyesen nem ismerem õt,így nem tudom,hogy még mindig szimulátorozik e vagy sem. Annyit tudok róla,hogy IL-2 vonalon repült korábban. Jelenleg Mate a Magyar Légierõ Gripen pilótája,mivel az egyetem után sikeresen teljesítette az NFTC programot,majd az ezután Gripenre került. Egyetemre Moszkvába járt a Lomonoszovra,úgy tudom,hogy történész szakra. Ha valaki, akkor õ biztosan kiváló orosz tudással rendelkezik,az egyetemi évei alatt megismert barátainak az Orosz Lovagoknak az idegenvezetõje is õ volt Kecskeméten. Talán közületek valaki ismeri õt személyesen is. Csak kérdés az,hogy van e ideje,kedve az IRL repülés meg a ki tudja milyen tanfolyamok mellett arra,hogy segítsen. Ha nem érne rá akkor elnézést,hogy megemlítettem,de más nem jutott eszembe:S
Sanyonál egyébként mit lehetett vásárolni korábban?
Nekem csak a cobra kellene, gázkarnak ott az x52
Sajnos a külföldre szállításról ismét nem találtam semmit.
Gametrix ECS
Ez a cucc 9000 forintnak megfelelõ rubel ellenében beszerezhetõ Oroszországban. Azt írják róla az ismertetõben,hogy bármilyen típusú joystick mellé köthetõ és együtt tud mûködni vele,mint HOTAS rendszer.
A Cobra M5-el összerakva elég szimpatikus kombinációnak tûnik,persze nem FFB,de van az embernek egy Szu-34 botja gázkarral. Olcsóbban megúszhatónak tûnik még vámmal együtt is, mint mondjuk egy szintén nem FFB-s Thrustmaster Cougar. Örülnék neki,ha bekerülne a VKB hollandiai webshopba,mert nem tudom,hogy Oroszországból a Gametrix szállít e külföldre,és azt sem,hogy mennyiért.

Defender Cobra M5
na ezt akárhogy lehet érteni.
Amúgy tetszetõs joystick.
Defender honlap
Minden résztvevõtõl bocsánatot kérek, de lehetõleg Lagg mentes küldetést szeretnék Hostolni ahoz meg szükségem van még némi idõre a szerkesztéshez.
Üdv
SnowFox
Mikor lesz ez a repülés? Mert jönnék én is valamivel csak este 20:00-kor fogok végezni ma a melóval ami lehet hogy késõ lesz.
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok egy varacskosdisznóval. TS szerver címét azonban nem találom sehol. Légyszi adjátok meg nekem priviben.
Kösz és üdv: Firewing