Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
egyébként az érdekelne,hogy ezeket a "natasa" hangokat hol és hogyan tárolták a gépen és ,hogy választotta ki hogy épp melyiket kell aktiválni események alkalmával. Csak mert azokban még nem igen volt számitogép.
TG Gida
Fenébe, hogy nem lehet javítani. Utolsó kérdõjel törölve<#falbav>

Isten áldja a pogányokat!

TG Gida
A Mig-21-hez lesz Kudlik Juli hang? Tudtommal õ volt a magyar migek Natasája?

Isten áldja a pogányokat!

jó a festés nagyon!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

DonZorro
Elõre Reaper!!! Veled leszünk... ;)

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Reaper
Egy kis promo videó a péntekihez..:)

VFAT 2013 59th

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

arrow19
Sziasztok, lenne egy X-65F-em eladó akit érdekel dobjon meg egy PM-el.
DonZorro
Honnan lehet megszerezni??? <3

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ez szerintem neked készül Reaper. <#wow2>
A fáklya sokkal jobban néz ki most már, az utánégetõtér és az "égetés" is elég pofás lett. <#taps>
http://forum.lockon.ru/showthread.php?p=1937178#post1937178
krisztian005
Engem igazából a mod - modul kifejezések zavartak meg, mert az A-10C modul de az FC2 beli Mig-21 egy külön mod volt.

Itt jön a képbe az a bizonyos DCS:WWII...

Ebben nem vagyok biztos, de megválaszolná a kérdést.. Én úgy tudom az is a DCS -n alapul, mégis egy teljesen különálló program lesz. Külön menüvel, térképpel és minden mással.

Ilyen formán a MiG-21 is lehet ilyen, aminek igazából csak akkr volna értelme, ha kapna maga mellé legalább még 2 orosz meg 3 nyugati gépet + AI gépeket. Tehát lényegében egy hidegháborús világot.

Esetleg még az is elõfordulhat, hogy a DCS része lesz, de nem kap AI -t. Ergo benne lesz a játékban, ha nem vetted meg ott fog repülni melletted, de betenni missionbe nem fogod tudni AI -ként. Mindemellé természetesen egy jóval butítottabb külsõ modellt is el kell képzelni a nem megvásárlóknak.
Molnibalage
Akkor viszont szerintem te értetted félre. A DCS world alapvetõen tudtommal a modul rendszerre épít. Tehát, aki megveszi a MiG-21 MOD-ot az repülhet vele bármely multiban. Ha ez nem igaz, akkor kb. minden kieg számomra leszarós. Minden kabin és gép modulnak úgy kell elkészülnie, hogy kéeps legyen abban a világban is élni, ahol a többi játékos van, de nekik úgymond csak "szereplõ" a MiG-21 és nem játékos által irányítható gép. Ha ez nem így lenne, akkor semelyik érkezõ géppel nem lehetne mutlizni.

A kérdezõ szerintem azt kérdezte, hogy a MiG-21 beépül el valaha a DCS alapba. A kérdés meg eleve hülyeség akkor, mert meg lett mondva, hogy a DCS world, az ingyenes alap fogja össze a többi modult. Tehát ezek soha nem lesznek integrálva, egyszerûen csak a "core DCS"-hez kapcsolódnak.

Vagy én nem értem az egész DCS struktúrát...?

A kérdés egy része arra vonatkozott, hogy a 3D modellek és skinek, amit a MiG-21 csomag tartalmaz, az elérhetõ lesz e külön is. Tehát csak a gép 3D modellje, rakétablokkok, stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

krisztian005
Lehet én értem rosszul, mert csak google translate szinten tudok angolul, de nekem úgy ált össze, hogy nem a DCS world része lessz a Mig-21 és aki megveszi annak repülhetõ lessz és lessz fülke, aki meg nem veszi meg annak meg mint külsõ model lessz a szimben, hanem külön mod lessz az egész és aki megveszi annak lessz AI is meg külsõ-belsõ model is, aki meg nem veszi meg annak meg nem lessz semmi.

Ha valakinek világosabb kérem irja már le mi a helyzet.

Molnibalage
Ezt a részt nem értem. Akkor minden 3rd party gépnél az lesz, hogy MI nem tudja repülni?

Igazából totálisan nem értem, hogy mi a frászkarikát jelent az, hogy külön MOD. Azt sem, hogy a Beczl féle szövegbõl egy hogy jött le, mert én nem ezt olvasom ki belõle.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

krisztian005
Itt azt irja Beczl, hogy a DCS Mig-21-es külön mod lessz, ha jól értem akkor ez azt jelenti hogy kb úgy lessz mint az FC2-es Mig volt, vagyis nem lessz AI ként része az alap DCS Word-nak <#szomoru1>.

Persze igy is örülök neki és biztos megfogom venni, csak így végképp nem értem mi lessz ebbõl a szimbõl. Mi lessz a többi külsõs fejlesztésse?

Ha nincs minden mod telepítve akkor nem mehetek be egy olyan multi játékba ahol különbözõ modok vannak amik nekem nincsennek mind meg.

Mindenki össze vissza fog fejleszteni, ami esetleg még azt is fogja eredményezni hogy a különbözõ modok nem telepíthetõk egymás mellé, vagyis hiába lesznek jó gépek, jól megcsinálva nem biztos hogy eggyütmüködnek.

Ha eddig nem volt káosz akkor most biztos lessz.

sure
Igen, az auto update megteszi, vagy mire gondolsz, hog nyomon követni, mi olyan komplikált benne? Alap DCS World ingyenes full Su-25T-vel, minden más pénzért tehetõ bele. FC2, FC1, Lock On, Flanker már nem kompatibilis a DCS-sel.

Isten nem bottal, hanem VMware.

krisztian005
DCS Mig-21Bis megjelenés 2014 Március 30-án

gondolom mint eddig,pénzért tervezik kiadni.bár lehetne náluk is olyan pontgyûjtõ rendszer,mint mondjuk a tescoban.akkor már mondjuk itt többen gyémánt fokozatú vásárlók lennének.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

GaBika6
<#taps>
De most komolyan valaki nyomon tudja már ezt a fost követni? <#nevetes1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Az kimarad! DCS 5 lesz egybõl! Két térváltás között fogják megírni a szoftvert ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Milyen dcs3?

Ka-50

GaBika6
Valaki magyarázza már el mi lesz a dcs3-al??? Vagy hogy tervezik kiadni a termékeiket a hûséges felhasználóknak?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Reaper
Kár, hogy amerikai pilótákat ültetett bele:) Amúgy jó...

http://www.youtube.com/v/DWXjjoh76w0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
GaBika6
Most akkor hogyan lesz az új térkép? Meg kell venni mindent újra? vagy kedvezmény lesz? Gondolom ingyen nem adnak semmit. Valaki elmagyarázná? Én már nem értem...

http://www.youtube.com/v/HbDQ9tdraBc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Reaper
Jó, hát mit várunk egy olyan brigádtól, amelynek a DCS World megjelenése óta nem sikerült pl. lelodolni a Senaki reptéren található "1000" darab bunkert, amelynek köszönhetõen standard 20 fps-sel kevesebb van ott, mint máshol...

Azt észrevettétek már, hogy nem is egy hanem most már két rétegben hullámzik a tenger mindenhol a talaj alatt ? <#eplus2>
A magasabban lévõ a régi, de alatta ott az új, egy photoshop féle ocean-blur effekttel megspékelve. <#csodalk>
Hecker007
FC3-as SU25-höz van template? Szeretnék egy egyedi festést csinálni (vagyis csináltatni haverral :D).

Molnibalage
Ámen. Játékélmény szempontjából is sokkal ütõsebb, ha a fegyver nem 1 indítás 1 találat jelleggel mûködik.

A katonai repülés aranykra a '80-as évek volt az akkori típuskavalkáddal. Óriási öngól, hogy nem erre mozdulnak rá.

Oké, hogy csinálnak hiperszuper Super Hornet, meg mindenféle csilivili új gépet, de mégis milyen ésszerû forgatókönyvbe pakolja be az embere ezeket?

Fikcionális vagy fél fikcionális hidegháborús helyszínbõl és forgatókönnyvel meg tele van a padlás.

HungaroJET
Valószínû, hogy ez a történet, már nem csak a titkosításokról szól, hanem arról is, hogyha valaki megcsinálja azt a bizonyos modult (repmodellel, radarral stb. és legyen ez ED vagy egy alvállalkozója), akkor kinek adja el elsõként és milyen feltételekkel.
Feltételezem, hogyha egy professzionális szimulátoros cég csap le a modulra elõször és leteszi a nagy lét, vagy ha kifejezetten ezen cég megrendelésére készül a modul egy még nagyobb összegért, akkor a megrendelõ azt is meghatározhatja, hogy mondjuk öt évig nem lehet publikus a cucc vagy amíg azt nem mondja, hogy most már neki nem kell és mehet a "szabadpiacra": és ez alatt most lehet érteni, Mi-24 vagy MiG-29 modult, térképeket és magát a grafikus motort vagy a térképtervezõ szoftvert is.
Abban biztos vagyok, hogy a Mi-8/17 is már készen volt évekkel ezelõtt (talán csak 3D fülke nem volt hozzá, mert nem is kellett, hiszen ott volt az igazi vagy egy "replika"), de hogy miért most adták ki, azt nem fogjuk megtudni. Ugyanúgy, ahogy azt sem fogjuk megtudni, hogy mikor adnak majd ki bármi mást, mert a szerzõdés már engedi, vagy azért mert valaki "odafent" bólintott, hogy ez mehet a népnek, mert számukra ez már bõven behozta az árát és egyébként is eljárt felette az idõ.

HAVE A BANDIT DAY !

Reaper
Azért nekem kicsit sántít ez a bekeményítéses dolog, már ha csak a 29-esbõl indulunk ki. Mi olyan szupertitkos manapság mondjuk egy 29A-n? Kb. semmi. Egyébként meg pont ezért kéne olyan típusokkal foglalkozni, mint a MiG-21, MiG-23, Szu-22 modifikációk és ezeknek megfelelõ nyugati ellenpárjaik, pl. F-4, F-104, Tornado, Mirage III vagy F1, stb. Jó kis hidegháborús feelinget lehetne teremteni és azért ezekrõl a gépekrõl kering is információ bõven. De egyébként szerintem az F-15,16,18 trió "A" verziói is szintén megvalósíthatóak lennének manapság már...

sure
Mire kijön, a mostani csúcs konfigok...

Isten nem bottal, hanem VMware.

HungaroJET
Ez valóban egy jó kérdés <#vigyor2>
...és egy javítás a #7153-hoz: "...lehetséges, hogy "kénytelenek" lesznek...EDénél"

HAVE A BANDIT DAY !

Hecker007
Kérdés hogy nekik mi számít közepesnek <#vigyor1>

HungaroJET
A minõségbiztosítási és project igazgató Andrey Chizh az írja az orosz fórumon, hogy az EDGE nagyon jól fut egy közepes gépen is fullHD-ban.
...és csak úgy mellékesen megemlítette a DCS jövõje topikban az F-18-at, az F-16-ot és az F-15E-t is. Dátumot persze nem közölt <#nyes>
Az oroszok szerintem bekeményítettek a haditechnikai információk terén, szóval lehetséges, hogy "kénytelenek" leszek a modernebb masinák közül a Nyugati/Amcsi madarakat a szimulációba tenni. Az USA-ban meg majd vigye el a balhét Wags, gondolom <#eplus2>

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Van itt néhány EDGE screenshot az AVIA-tól. Azok a napnyugta idején készített képek elég photoshop gyanusak és a az utolsó elõtti néhány ugyancsak, amin az épületek homlokzata tükrös (a park és az utcai forgalom enyhén googlemap kinézetû) - ennek ellenére elég mutatósan a cucc.
---------- Képek itt ----------

HAVE A BANDIT DAY !

Az nem gyenge váltás volt akkor...egyébként a DCS jobban szereti a Geforce-okat.

Ka-50

Ahány a küldetésekben szerepel...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Mennyi gépet/földi egységet kezel le a géped? Ha 30/200, akkor felejtõs az egész...

Ekkora felbontáson meg fõleg CPU limites lehetsz... nézz rá én azt javaslom...

Nekem SSD-n van egy jóval erõsebb gépen, és nem csinál ilyeneket full hd felbontáson. Füstöt, port nem nagyon bírja, ez egyértelmûen az engine nyûgje, de összességében jól beállítható egy stabil szintre, ha megvan hozzá a megfelelõ vas...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Na, pont errõl van szó. Nekem ne "ha", meg "de" meg stb. feltételekkel mûködjön. Ne az legyen, hogy nézek és az FPS radar miatt tudom, hogy arra van valami meg az, hogy ha rossz idõt sorsol ki, akkor játszhatatlan az FPS miatt. Ja, és mindez csak 1280x1024-ben...

Értem én, de kevés az a 3GHz még egy 7850 mellé is. Könnyen meg tudsz róla gyõzõdni... ha játék közben nincs meg a 90% feletti GPU kihasználtságod, akkor már meg is van a válasz.

Nem egy technikai remekmû ebben egyetértünk, de az túlzás, hogy nem játszható. Egy 4GHz-s 2500K, plusz egy GTX760/670 vagy egy 7950/70 mellett jó beállításokkal kicsikarható belõle a fix 60 fps. Legalábbis a magasban...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem pont, úgy kb. Még tiszta idõben is, nézek a tenger felé, kb. 60-70 FPS, elnéztem balra a cél irányába, 30-35 FPS. Szóval bocs, de ez nem játszható szim így, hanem megalol. A mostani CPU is maxra van húzva, 3 GHz-ig.

Pont 30-ra esik le? Mert az akkor a Vsync miatt van.

Egyébként a te géped (egyik) gyenge pontja a CPU órajel. Sokat dobna a teljesítményen egy 4GHz-s órajel. Ha váltasz, mindenképpen K-s CPU-t vegyél. Szimulátorokban simán lehet CPU limited ilyen alacsony órajelen...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem, Win7-et.

A többi részer nem tudok véleményt mondani, mert igazán masszív küldetést ki sem próbáltam.

A-10 vagy Szu-25-tel quick missionben az FPS radar miatt azt mondtam, hogy szórakozzon mással. Attól függõenm, hogy hova néztek az FPS 60-ról esik 30-ra mikor az arra levõ egyésgek 20-25 km-re voltak...

Az idõjárás a szokásos, mint minden szimben. Tisza idõben vagy kevés felhõvel hasít. Belöksz rossz idõjárást és pápá FPS...

Egy qick missionban nem hozta azt az FPS-t, amit elvártam volna.

Nah hát ezzel a configgal, ha nem megy jól akkor a beállításokkal van a baj. Nekem egy 5 éves i7 920 van a gépemben meg 6GB RAM... Lássuk be a tiédhez képest nem mai csirke még is szalad.

Igen a CBU bugos, de nem azért mert a mai gépek ne bírnának el egy ilyen effektet, mikor a BF4 -ben komplett irodaházak dõlnek össze a fizikának megfelelõen, porral, füsttel, vízzel... Szar a DCS motor és pont. Nem is bízom benne hogy bármikor is jó lesz. :(
És még mindig 64 bites XP-t használsz?

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Ott van az aláírásban. A CPU egyszer majd cserérlve lesz egy INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX vagy INTEL Core i7-3770K 3.50GHz 1155 BOX típusra. Régen 16 GB RAM volt a gépben, csak elszállt az egyik cella és lusta voltam újat venni. CPU is azért nincs, mert franc akar gépet szerelni és eddig nem nagyon kellett.

Hiába erõs a gép, az FPS radard és a CBU füst = 0 FPS-t az sem oldja meg...

Nem tudom milyen géped van, de manapság, az ami 3 éve sok volt mondhatni gyengének számít...

Radeon 4850 rõl váltottam 780GTX -re... 10FPS rõl lett stabil 60, low beállításról full high -ra....