Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szkript nélküli Su-27 kobra manõver és "tolatás"
Gondolom, (remélem) talán tavaszra lesz belõle valami.
http://forum.lockon.ru/showthread.php?t=117467
Joystick...
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Most kezdtem el játszani a játékkak és azt szeretném kérdezni,hogy Usb-s kontrollerrel is élvezetes a játék vagy Joystick jobb hozzá?
A válaszokat elõre is köszönöm!
VFAT-ról annyit, hogy nálam szaggatott, így én sem néztem.
A DCS egyrészrõl Bugos így sokan nem használják.
Másrészrõl túl nagy a gépigénye, ezért aki használná is, inkább keres más lehetõséget.
Túl összetett Game, sok tanulást, gyakorlást igényel.
Vannak a tökéletes élethûséget kõvetõ baráti csoportok, kis közösségek a maguk zárt világával, szabályzataikkal.
Van egy másik DCS felhasználói réteg is, aki nem, vagy csak részben tud azonosulni a különbözõ századok szabályzataival, vagy csak szimplán nem akarja magát elkötelezni egyik csoportosulás mellet sem.
Ott van az a tényezõ is, hogy kevesen favorizálják a realisztikusságot, a legtöbben csak lõnének ész nélkül, mindenkit. A DCs meg nem erre épül.
Ezért soha nem lesz milliós tábora, mert ez réteg Game.
Egyik ismerõsömet érdekelné az x52-es.
Majd írj vissza hogy mikor érsz rá , és akkor TS-en tudtok egyeztetni.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
FC2 nem laggol, ingyen is van (ugye érted) és nem látni 100 fõnél többet soha egyszerre szervereken.DCS 50% a ilyen veszek helikoptert azt bolyongok a bázis fölött játékosok.
Hát ez van. Ezért nem is veszem meg a DCS t. Pénzlehúzás az egész és látszik is hogy az ED nem akar többet. Ilyen semmitmondó dolgokat ad hozzá amivel max grafikailag szebb az unalmas játéka.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
bár én alighanem maradok a forgólapátok kis világában, DE kitartást kívánok a fejlesztésben résztvevõknek!!!
más: VFAT online nézõszáma kb ugyanaz volt mint korábban. egyszerre max 400. ha belevesszük hogy mindenkinek van más dolga is - akkor is kb 2000 fõ a DCS világában érintett emberek száma. ez nem egy nagy felvásárló piac. sõt nem piac, inkább csak közösség <#circling>#circling>
A Gripen project-rõl egyelõre annyi, amennyi a JETfly cikkben van. Jelen pillanatban még folyik a DCS world-be történõ integrálás. A kabin textúrázása nagyjából kész. Az animációk még hátra vannak. A repcsi saját technikai adatokkal repül, de a repmodell SFM. Az avionikai rendszerek megvalósítása még kidolgozás alatt. Természetesen nem lesz full real, mivel a Gripenrõl nincs túl sok publikus infó, de azért igyekszünk az alapvetõ rendszerek mûködését többé-kevésbé reálisan megcsinálni. Egyelõre Pink Tigrou külsõ Charlie modellje az alap, aztán ez egyszer a távoli jövõben majd változhat.
Úgy néz ki,hogy veszek egy thrustmaster warthog-ot.ezért aztán eladnám az X52-em.17-18 ezer forint körüli árra gondoltam,plusz a postaköltség,ha fel is kell adnom postán.privátba várom a jelentkezõket
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A Grippen repülési paraméterei is módosítva lettek, vagy netán egy kész virtuális gép (pld F-16)repülési jellemzõit használjátok fel hozzá?
Szabd errõl a projektrõl többet megtudni, vagy ez egyenlõre nem publikus?
www.smart-bus.hu
Ka-50
Lakik valaki a III.-ker környékén? Attól tartok beszart a TIR-m, és mielõtt garanciába visszaküldeném, jó lenne másnál is kipróbálni, hátha... :)
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Még az idei év elejérõl láttam egy videót, ahol belül is meglesz csinálva a Gripen, magyarok csinálták, de több infót nem találtam sehol. Esetleg tudtok róla valamit, hol tart most a fejlesztés?
A válaszokat, elõre is köszönöm.
Üdv, mijki
Az pedig, hogy nem egyszerre gyújt, csak azért van mert nem egyszerre tolják elõre a kart, hanem felváltva minimális eléréssel, ahogy azt Reaper is tette a demóban. (Teszem hozzá szvsz sokat dob a hangulaton)
<#worship>#worship>
Az asszimetrikus utánégetõ használat dolgot kifejthetnéd, érdekel.
Nyáron a Szuhojok hajtómûvén is látszott, hogy nem egyszerre indult a forszázs üzemmód és a két hajtómû lángszíne is eltérõ volt.

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

A kamera kezelõk akkor meg idénre eléggé fantáziátlanok lettek,mert tavaly még voltak kabinon belüli képek és olyan mintha a géphez lett volna rögzitve a kamera , amiket láttam azoknál csak a földröl zoomolgattak közelre távolra most.
A másik, hogy most egy kicsit gyengébbnek érzem a szervezést mint a tavalyi, mert a steam akad és a minõsége is elég gyenge volt nálam. Tavaly teljesen folyamatos volt és majdnem HD közeli minõség.És a kamera kezelések is profibbak voltak nem maradt le az ember semmirõl.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM