Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Steamról leszedtem az alap DCS Worldöt, és megveszem a FC3-at, akkor a DCS Worldben tudok repülni az FC3-as repülõgépekkel?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Nekem is ugyanolyan joy-om volt, szépen lehet azzal is repkedni. Néha ki kellett pucolni a potmétereit és akkor megint pontos volt pár hónapig. Ahogy Solt írta is, az alap Su-25T modellel sok lehetõség adott, teszteld, azután pedig dönthetsz. Ha kérdésed van, itt segítõkész a társaság. :-)
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Ráadásul az FC3-hoz hamarosan jön a javított repmodell F-15C is ! ! !
A Chuck Norris videó pedig eszetlenül jó ! Nagyon profi munka, én speciel nem kaptam levegõt a röhögéstõl, mikor elõször láttam 😄
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
A Steam-en kb. este 7-ig le vannak árazva a DCS World DLC-k!
Szerintetek melyik lenne a legjobb, amin könnyebben meg lehet tanulni komolyabban szimulátort kezelni? Azt írják, hogy az A-10A, és a Su-25 egyszerûbb valamivel, mint a többi típus, de mivel egy Saitek Cyborg Evo típusú joystickem van, amivel nem lehet teljesen pontosan célozni gépágyúval, így ezeket se lehet túl egyszerûen irányítani.
(Lock On-al, DCS Black Shark-al játszottam, valamennyire sikerült is betanulnom a kezelést, de nem volt az igazi)
Mondjuk kár, hogy jelenleg nincs egy sugárhajtású vadászrepülõgép, vagy vadászbombázó sem...
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tesztelve. Ha nyomva tartod bármelyik egérgombot 10-40% közti FPS növekedés tapasztalható és a mikrolag megszûnik.
Érdekes probléma, de már reported.
üdv.
SnowFox
ON
egyben Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
(ki az a beteg állat,aki ilyen animációk készítésével üti el a szabad idejét?)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Isten nem bottal, hanem VMware.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=117800
thx, okés, megvan...ezért jött valakinek 11+ gigás pakk, nekem meg csak az a bõ 1 gigás alap installer...
Ka-50
De van füst! (lehet az okozza a mikrolagot?)
Másnál is van ilyen hiba?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Majd elkezd letölteni egy ~1.6GB-os cuccot...Kibaszott lassan.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
De gyere át a topikjában ott többen tudnak segiteni és nem offoljuk szét itt .