Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A digitalcombatsimulator.com-on azt írják a Flaming Cliffs 3-nál: "DCS World Integration". Ez konkrétan mit jelent?

Ha a Steamról leszedtem az alap DCS Worldöt, és megveszem a FC3-at, akkor a DCS Worldben tudok repülni az FC3-as repülõgépekkel?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Szia Zsoolt2!

Nekem is ugyanolyan joy-om volt, szépen lehet azzal is repkedni. Néha ki kellett pucolni a potmétereit és akkor megint pontos volt pár hónapig. Ahogy Solt írta is, az alap Su-25T modellel sok lehetõség adott, teszteld, azután pedig dönthetsz. Ha kérdésed van, itt segítõkész a társaság. :-)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Reaper
Van valakinek elképzelése arról, hogy hogyan lehetne az egeret mûködésre bírni úgy, hogy folyamatosan nyomja az egyik gombot? A ragasztószalagos megoldást leszámítva...😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Cancri55
HungaroJET
Üdv Mindenkinek...Látom már Leon kartárs belinkelte a karácsonyi akciót, amit már pedzegettem korábban én is, hogy nagyjából ez lesz várható: szóval most van 60% mindenre - most kell bevásárolni, mert ennél olcsóbb már nem lesz. Ráadásul most az FC3 is akciós. Aki a "csihi-muhi lövöldözõst" kedveli azoknak én az FC3-at ajánlom, a vérprofiknak pedig az A-10C-t.
Ráadásul az FC3-hoz hamarosan jön a javított repmodell F-15C is ! ! !

A Chuck Norris videó pedig eszetlenül jó ! Nagyon profi munka, én speciel nem kaptam levegõt a röhögéstõl, mikor elõször láttam 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Szerintem amíg nem vagy benne biztos, hogy teljesen bele akarsz merülni, addig ne költs rá. Repkedj az alap modullal, tanuld be azt, és, ha menet közben sem megy el a kedved tõle, akkor inkább egy jó Hotas-t, és egy TrackIr-t szerezz be...

www.smart-bus.hu

Sziasztok!

A Steam-en kb. este 7-ig le vannak árazva a DCS World DLC-k!

Szerintetek melyik lenne a legjobb, amin könnyebben meg lehet tanulni komolyabban szimulátort kezelni? Azt írják, hogy az A-10A, és a Su-25 egyszerûbb valamivel, mint a többi típus, de mivel egy Saitek Cyborg Evo típusú joystickem van, amivel nem lehet teljesen pontosan célozni gépágyúval, így ezeket se lehet túl egyszerûen irányítani.

(Lock On-al, DCS Black Shark-al játszottam, valamennyire sikerült is betanulnom a kezelést, de nem volt az igazi)

Mondjuk kár, hogy jelenleg nincs egy sugárhajtású vadászrepülõgép, vagy vadászbombázó sem...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv.

Tesztelve. Ha nyomva tartod bármelyik egérgombot 10-40% közti FPS növekedés tapasztalható és a mikrolag megszûnik.

Érdekes probléma, de már reported.

üdv.
SnowFox
Õk voltak. 😉

OFF

ON

egyben Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
(ki az a beteg állat,aki ilyen animációk készítésével üti el a szabad idejét?)

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Hát baxák már meg. 100 fps-nél is gyönyörûen mikrolaggol. Tisztára mint a CloD.
sure
<#conf><#vigyor><#wilting><#nyes><#merges2><#fejvakaras><#taps><#violent><#gunyos1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

A szaggatásra van egy ármeneti megoldás , mégpedig hogy folyamatosan nyomod valamelyik egérgombot. 😄

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=117800
olyan,mintha iszapszénnel menne,vagy valami román gázolajjal.

Ha kevés a ramod akkor virtuális memóriából fog olvasni, ami azt eredményezi hogy állandóan pörgeti a vinyót. Kevés és hidd el ajánlott a minimum 6 de a legjobb a 8. Felmész egy szerverre mást nem fogsz látni csak laggot. 4 el single playerbe lagg mentes.

Heló, én egyelõre csak gondolkodom a játék letöltésén, és lenne két kérdésem: 1. A Dcs world és a Flaming cliffs 3 hogyan és mennyire kompatibili? 2. A dcsw min ramigénye 6 Gb, az én gépemben 2 van 😄, érdemes egyáltalán próbálkoznom?
Gyengébbek kedvéért nem így füstöl. Átírtam 100x ára a hajtómû kormolását. Kemény hogy oda kell írni hogy mit nézz egy magától érthetõ videón. Low grafikáról meg annyit hogy máshogy nem megy a multy akkora fos még mindig. Mi8 nál 60 ról 20 ra esik az fps meg Tu22M3 nál is. Éljen az optimalizáció. Szerencse hogy kilehet próbálni mert különben potyára fizettem volna a semmiért így nem vettem meg semmit belõle. Single player meg a nyugdíjasoknak való. <#vigyor>

Low grafikából ne vonj le következtetést azért...
DonZorro
Na ez aztán csodaszép lett mondhatom... :$

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Kormoljunk! <#vigyor1>

Hecker007
Új Su-33 3D modell:

sure
<#falbav>
thx, okés, megvan...ezért jött valakinek 11+ gigás pakk, nekem meg csak az a bõ 1 gigás alap installer...

krisztian005
Én mikor bejelentkeztem a Module manager-be mindent felismert amiket megvettem FC3, A-10C, P-51, Mi-8. Multiban nem próbáltam, single módban szinte semmi különbség nálam az FPS-ben az 1.2.6-os hoz képest.

Nálam is laggol,mint állat.Fogtam és delete.

Ka-50

sure
Mármint hajtómû-füstölés van a Su-25T-n...

sure
Nálam sem ismerte fel se az FC3-at, sem az UH-1-et, azt gondoltam, azért, mert ez béta, majd ha kijön a "nembéta", az vagy felismeri, vagy be kell majd aktiválni a meglevõ kulccsal (arra az eshetõségre nem akarok gondolni, hogy megint meg kell venni, ha evvel a verzióval akar játszani az ember...)

De van füst! (lehet az okozza a mikrolagot?)

Reaper
Na, ED fórumon látszik, hogy 10 emberbõl 8-nál jelentkezik ez a mikro lag. Megnyugodtam, megint ED baszott el valamit...

Cancri55
Az FC3-at mint modult nem ismerte fel a modul manager, bejelentkeztem, és úgy kezeli, mintha nem vettem volna meg, ezért nem is frissítette, sõt, nincs is a bétán belül az aircrafts mappában, az 1.2.6-ban pedig benne van...

Reaper
Másnál is van a mikro lagolás probléma a bétában? Gyakorlatilag szaggat a játék 50-60fps megléte mellett is...

krisztian005
Sziasztok, én is feltettem az openbeta-t, a gondom az hogy a minyónál ha teljesen áll a gép müködnek a pedálok, de ahogy felkapcsolom az akkumulátorokat onnantól kezdve nem reagálnak, ha beinditott géppel kezdek akkor sem müködnek.
Másnál is van ilyen hiba?

Cancri55
Nekem 12.5 gb-ot tölt le, ezek szerint a modulokat is egyben leszedi... még szerencse, hogy 7 megával hasít a letöltés 😄....

macleody
Ok, kösz Minyon.
Module manager-bõl kell letölteni a modulokat.
macleody
A modulok mûködnek vele vagy csak a SU-25T van?
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
nem. Elõször is a már telepítettet átmásolja egy új mappába( "DCS World OpenBeta" ) ez gyorsan megvan.
Majd elkezd letölteni egy ~1.6GB-os cuccot...Kibaszott lassan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
ebbe a 17mb-ba benne van minden ujjitás? füst és minden egyéb ami régebben fel volt sorolva?
LeonSilver
Fasza lenne, ha valami normális sebességgel jönne le...

Üdvözlet !

Kiadták az 1.2.7-es Open bétát !!!!!

1.2.7 OPEN BETA
Hecker007
Én még tudom ajánlani a Facebook oldaluk figyelését is, az hamarabb is frissül mint az oldaluk.

Figyeld a hivatalos oldalt.Valamint figyelmedbe ajánlom Sanyo oldalát,õ naprakész infókat közöl.

Ka-50

udv! esetleg nem hallottatok valami learazasrol ez ev vegeig, a DCS World modulokra?

lesz is,ahogy nekiállsz, és megcsinálod. <#eplus2>

Hecker007
Áhh pedig már megörültem, hogy lesz amcsi támadó heli 😞

Reaper
Nem. Ezt saját maguknak csinálták a hollandok. Minden évben ezzel tolják az F-16-ossal közösen a VFAT-on. Ennyi...

repvez
Nálam olyan még nem fordult elõ kivéve ha nem arra kattintottam amire kell.
De gyere át a topikjában ott többen tudnak segiteni és nem offoljuk szét itt .
Hecker007
BMS-sel az a legnagyobb bajom, hogy még az F16 se mûködik rendesen, vagyis a klikkelhetõ kabinja, van hogy a kabintetõt se tudom lezárni mert hiába kattintgatok arra amire kell nem történik semmi, hol jó hol nem, rampstartnál ugyanez van amikor veszi a kapcsolókat van amikor nem :/