Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
400V: jobb alul jelöld be a "Use these options for all missions" opciót is.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
720P be nézzétek! Ott van Miggel lezuhanok mert pirosba megy de nem sötétül soha.
Köszönöm a tanácsot.
Repülj néhány percet kisebb terhelésekkel: 3-4G-vel, majd növeld fokozatosan a terhelést 6-7G-ig rövidebb szünetekkel. Utána már a pilóta jobban fogja bírni a 8-9G fordulókat is: lassabban fog lesötétedni a képernyõ. Ha jól tréningezed a pilótát akkor szinte a végtelenségig is tudja bírni akár a 7-8G-t is.
HAVE A BANDIT DAY !
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Reaper: jó lett a videó, kormól a kicsike szépen 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Szeretném az FC3-at feltenni. Tudom, lerágott csont, de van itt egy új fejlemény. Sehol nem találom a Lock On: Modern Air Combat-ot. Kifizetném, feltenném én, de honnan? A korábbi link-eken már nincs ( http://lockon.co.uk/en/shop/ )
Az 1.1 Update szintén az alap verziót várja. Az FC1_install.zip is jó lehet, de az sincs már sehol. PLs hlp.
Urak megvásároltam steamen keresztül a minyót de nem hiába telepítettem steamen keresztül a DCS-t és utána aminyót nem tudom használni azt írja vásároljam meg.... adott egy aktiváló kódot csak épp nem tudom hol kéne aktiválni...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
Kellemes, boldog és békés ünnepeket kívánok mindenkinek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindenkinek Boldog,békés Karácsonyt kívánok!
Ka-50
Szóval maradtam az álláspontomon.
RAKLAPSZAR! 😊
Arra jó hogy multiba airshow szerveren ökörködjünk.
Kellemes karácsonyt mindenkinek 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szóval annyit tudok mondani,hogy a Minyónak is,a Kamovhoz hasonlóan van egy többcsatornás robotpilótája.Ennek bekapcsolásával könnyebbé válik a gép vezetése. Ha az be van kapcsolva,akkor biztosan egyszerûbb vezetni,és jóval kevésbé gépészkedõs. A robotpilótát a középsõ kezelõpulton lévõ gombokkal tudod ki és bekapcsolni. Az UH-1-esen viszont nincs robotpilóta.Annyit még a robotpilótához,hogy ha feltetted,az 1.2.7-et,és úgy választasz egy feladatot,hogy,nem akarsz te indítani,hanem már járó hajtómûvel kezdesz,akkor már eleve fel lesz kapcsolva a robotpilóta is.
Szerintem meg inkább örüljünk, hogy egy ilyen szaros kis hibát a lentebb felsorolt trükkökkel át lehet "ugorni", mert ez persze nem javítás, de remélhetõleg lesz hamarosan egy folt a foltozásra <#vigyor3>#vigyor3>
Mellesleg nálam jó az FPS. Hiába nyomom be az egér gombokat akkor is ugyanolyan "jó", mint az 1.2.6-ban <#vigyor2>#vigyor2>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://forum.lockon.ru/showpost.php?p=1950914&postcount=50
HAVE A BANDIT DAY !
HAVE A BANDIT DAY !
Ha a Steamról leszedtem az alap DCS Worldöt, és megveszem a FC3-at, akkor a DCS Worldben tudok repülni az FC3-as repülõgépekkel?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Nekem is ugyanolyan joy-om volt, szépen lehet azzal is repkedni. Néha ki kellett pucolni a potmétereit és akkor megint pontos volt pár hónapig. Ahogy Solt írta is, az alap Su-25T modellel sok lehetõség adott, teszteld, azután pedig dönthetsz. Ha kérdésed van, itt segítõkész a társaság. :-)