Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dióhéjban. Nem kell az editorban a saját (player, client) repülõhöz célpontot állítani ahhoz, hogy a fegyvereket (rakétákat), radart használni lehessen. Elég, ha a "másik színhez" (ellenséges csoporthoz) tartozik a repülõ. AI gépnél már más a helyzet.

400V: jobb alul jelöld be a "Use these options for all missions" opciót is.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Talán az lehet még hogy a Mig29S régi és nincs benne olyan fejlett biztonsági elektronika mint a Su27 be. A Su27 eleve nem enged akkora terhelést mert lehet leszabályoz. Kobra manõverhez pl ki kell kapcsolni. Míg a Mig29S lehet még olyan buta és látszik is hogy ott van 8 G feletti piros sárga beosztás hogy oda ne vidd. Azt viszont totál nem értem hogy hogy lehet valaki olyan immúnis a 7 meg 8 G re mint ami itt a videóba van. FC2 be 5 meg 7 G nél alig lehet látni.

720P be nézzétek! Ott van Miggel lezuhanok mert pirosba megy de nem sötétül soha.

Ha nem állítasz be editorba neki valami célt, tehát advanced waypoint edit, akkor még a radart se engedi bekapcsolni. Sok részlet van nekem is vagy 30 perc volt mire átszoktam az editorba. Az se mindegy ha elindítasz egy gépet hogy melyik waypointba mit állítasz be mert nem támad meg nem csinál semmit csak megy. Nagyon részletes.

Csináltam videót! Mutatom azt is hogy mik a beállítások, Mig29S meg Su27 8 meg 9 meg maximumig kihúzva a terhelés mérõ. Majd látjátok. Nemsoká linkelem a videót. Még most se értem.

Hecker007
Én singleben próbálgattam a Su27-et és sötétül rögtön mikor beletépek a botba nagy sebességnél. Nekem a fegyverzet nem akar mûködni sehogy se, csak a gépágyút tudom használni :/

Ez számomra ismeretlen! Edzeni lehet a pilótát? Most kikapcsoltam a G erõt így nem zavar hogy nem sötétül mert nem is érzi. Majd tesztelgetem a gépet majd. Este is voltam multiba terhelni a gépet airshow szerveren és 30 perc alatt 2x zuhantam le ez miatt mert nem sötétült.

Köszönöm a tanácsot.

HungaroJET
...akkor hát Kellemes Karácsonyt Mindenkinek immáron sokadjára...és visszatérve a G-erõkre és az elsötétedésre: szerintem nem lesz ott gond csak nem kell annyira tépni a botot. A DCS-ben nagyon is reális a G-terhelés/tolerancia, ha felszállás után frissiben rögtön megtéped a gépet, akkor a pilóta tuti gyorsan "elájul" - egy pillanat alatt lesötétedik a képernyõ.
Repülj néhány percet kisebb terhelésekkel: 3-4G-vel, majd növeld fokozatosan a terhelést 6-7G-ig rövidebb szünetekkel. Utána már a pilóta jobban fogja bírni a 8-9G fordulókat is: lassabban fog lesötétedni a képernyõ. Ha jól tréningezed a pilótát akkor szinte a végtelenségig is tudja bírni akár a 7-8G-t is.

HAVE A BANDIT DAY !

whiteskull
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Most alapoktól ismerkedem újra az egésszel.
Évekkel ezelõtt megvásároltam ajándékba Shifttytõl az FC1-et.. illetve az elsõ Ka 50-et de aztán abba maradt a dolog.mivel a MIG-21 bis és a Minyo is nagyon érdekel úgy gondoltam kipróbálom. végül is a steam újraindításával azonnal elindult a program ahogy kell.
isten hozott a DCS univerzumban!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nagyon köszönöm Caterpillar !

z0ty4
Boldog Karit Srácok!

Reaper: jó lett a videó, kormól a kicsike szépen 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Boldog Karácsonyt Pilóták !

Szeretném az FC3-at feltenni. Tudom, lerágott csont, de van itt egy új fejlemény. Sehol nem találom a Lock On: Modern Air Combat-ot. Kifizetném, feltenném én, de honnan? A korábbi link-eken már nincs ( http://lockon.co.uk/en/shop/ )
Az 1.1 Update szintén az alap verziót várja. Az FC1_install.zip is jó lehet, de az sincs már sehol. PLs hlp.
Hecker007
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

boldog karácsonyt mindenkinek!

Urak megvásároltam steamen keresztül a minyót de nem hiába telepítettem steamen keresztül a DCS-t és utána aminyót nem tudom használni azt írja vásároljam meg.... adott egy aktiváló kódot csak épp nem tudom hol kéne aktiválni...
Papa01
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Boldog Karácsonyt,és Szerencsés Leszállást Mindenkinek!

Békés és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!

Áldott és Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

DonZorro
Boldog Karácsonyt Nektek is!!!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Reaper
Mivel úgyis 1.2.7 lázban él mindenki, így:

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Lehetne valami magyar szerver ahol összejönnének a simesek szórakozni. MH59 szerver vagy VML? Kinek van kedve? Kötelék vagy gép kísérés vagy utántöltés hm hm? <#smile>

Majd lesz valahogy. Annyira nem zavar csak leírtam mennyi hiba van még mindig. Jót is írtam nem csak rosszat. 😊

Nálam ezek a beállítások vannak, így is mentem el a készített pályákat és mûködik.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Csatlakozom! Áldott, Békés Karácsonyt mindenkinek!

www.smart-bus.hu

Be van nyomva a simulation gomb. Magától állítja a profilt szimulációra. Kipróbáltam hogy NONE le ok zom aztán vissza SIMULATION ra de úgy se semmi. Nem steames, hivatalos oldalról töltöttem le. Amúgy multiba is ilyen van egy orosz airshow szerver. Felszállok SU27 el gurulok a pálya végéig 400 - 450 km sebesség, felhúzom majd után égetõ és egy nagyon éles kanyar utána szuszog majd repülök egyenesen és már a betonba is vagyok. Semmi elsötétülés.

Szia! Nem szeretném védeni a DCS-t, mert nem. De a G-szimulációk mûködnek. Az opcióknál nincs valami elállítva véletlenül? De az is lehet, hogy olyan pályán repülsz, amit nem megfelelõ opciós beállításokkal mentettek és azt "örökölte" a pálya.

Kellemes, boldog és békés ünnepeket kívánok mindenkinek!

Molnibalage
Hát kb...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Urak! (Hölgyek is?)

Mindenkinek Boldog,békés Karácsonyt kívánok!

Ka-50

Bennem egyre jobban erõsödik. Megvettem dísznek FC3 at.Leárazva talán megérte de még szerintem így se. Su27 esen nincs ECM hiába rakom fel. Multiba és singlebe is nem lehet rábírni hogy legyenek G szimulációk(elsötétüljön a képernyõ). Nyomok egy 8-9 G s fordulót aztán repülök egyenesen a földbe mert nem látom milyen terhelést kapok. Egyedül ami megérte az a Mig29S. Kegyetlen jó ez a TWS2 mód. Mi durva lenne modernebb géppel TWS4 módba 😊)))) Su27 el nem tudok 2v1 be lelõni 2 excelent skillû Mirage gépet mert amíg elvagyok foglalva az egyikkel meg a buta R27ER ek semmit nem találnak el nagy távolságból, addig Mig29S el TWS2 Mós R77 rakéta és hipp hopp füstöl mindkettõ. 😄

Szóval maradtam az álláspontomon.

RAKLAPSZAR! 😊

Arra jó hogy multiba airshow szerveren ökörködjünk.

Kellemes karácsonyt mindenkinek 😊

Molnibalage
Én már lassan azon a véleményen vagyok, hogy soha nem lesz játszható a DCS széria...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Segítség a robotpilóta használatához:

Nincs Mi-8 modulom és UH-1-sem,csak Kamov. A többihez sajnos kevés az otthoni PC.
Szóval annyit tudok mondani,hogy a Minyónak is,a Kamovhoz hasonlóan van egy többcsatornás robotpilótája.Ennek bekapcsolásával könnyebbé válik a gép vezetése. Ha az be van kapcsolva,akkor biztosan egyszerûbb vezetni,és jóval kevésbé gépészkedõs. A robotpilótát a középsõ kezelõpulton lévõ gombokkal tudod ki és bekapcsolni. Az UH-1-esen viszont nincs robotpilóta.Annyit még a robotpilótához,hogy ha feltetted,az 1.2.7-et,és úgy választasz egy feladatot,hogy,nem akarsz te indítani,hanem már járó hajtómûvel kezdesz,akkor már eleve fel lesz kapcsolva a robotpilóta is.

i robot
A Huey állat nagyon, kell vele gépészkedni. A Mi-8 viszont magától repül. Ez így normális vagy ki kell kapcsolni valamit? (Eddig nem nagyon volt idõm a manuált elolvasni <#vigyor3>)

Reaper
Örülj neki, nálam eltekintve a micro-stutteres buziságtól is sokkal szarabb az fps, mint 1.2.6-ban, igaz nincs is atomerõmûvem...

Gondolom nincs elég teszter ED-nél, hogy egy ilyen piti hibát nem vettek észre: nem véletlen ez a nyitott béta <#eplus2>
Szerintem meg inkább örüljünk, hogy egy ilyen szaros kis hibát a lentebb felsorolt trükkökkel át lehet "ugorni", mert ez persze nem javítás, de remélhetõleg lesz hamarosan egy folt a foltozásra <#vigyor3>
Mellesleg nálam jó az FPS. Hiába nyomom be az egér gombokat akkor is ugyanolyan "jó", mint az 1.2.6-ban <#vigyor2>
tényleg ilyenekkel kell szarakodni a mai világban,ahhoz,hogy játszhasson az ember,egy pénzért vett játékkal?

LeonSilver
Mind a kettõt! Két különbözõ gép, mindkettõnek meg van a varázsa!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i robot
Melyiket érdemesebb beszerezni: Huey vagy Mi-8?

Reaper
Király!

Köszönöm! 😉

repvez
PPjoy vagy egyéb virtuális játékverérlõ progik nem jók ilyen célra?
HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Szerintem, joystick-re vagy HOTAS-ra is be lehet állítani egy gombot beragadóra (elsõ megnyomásra benyom, második megnyomásra felold),majd hozzá rendelhetõ az egérgombhoz DCS-n belül az Options-ban.

HAVE A BANDIT DAY !

Hecker007
Igen, de ehhez steamen kell megvenned az FC3-at is, meg kell a LockON-os exe, be volt linkelve ide a topikba is, valahol lentebb megtalálható.

A digitalcombatsimulator.com-on azt írják a Flaming Cliffs 3-nál: "DCS World Integration". Ez konkrétan mit jelent?

Ha a Steamról leszedtem az alap DCS Worldöt, és megveszem a FC3-at, akkor a DCS Worldben tudok repülni az FC3-as repülõgépekkel?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Szia Zsoolt2!

Nekem is ugyanolyan joy-om volt, szépen lehet azzal is repkedni. Néha ki kellett pucolni a potmétereit és akkor megint pontos volt pár hónapig. Ahogy Solt írta is, az alap Su-25T modellel sok lehetõség adott, teszteld, azután pedig dönthetsz. Ha kérdésed van, itt segítõkész a társaság. :-)

Reaper
Van valakinek elképzelése arról, hogy hogyan lehetne az egeret mûködésre bírni úgy, hogy folyamatosan nyomja az egyik gombot? A ragasztószalagos megoldást leszámítva...😊

Cancri55