Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem viszont nem steam-es verzióm van. DCS szerverrõl letöltve, mi az eljárás?
Van pozitívum is. Most fedeztem fel hogy végre a soviet gépeken a fél aktív rakéta valóban félaktív. Rálehet vezetni vertical scan mode ba is OLS el az ER meg R rakétákat is. FC2 be max BVR be van ilyen.
Ami bánt még hogy itt senki se nyitott public szerverre mert mindenki ezt a katona vagyok parancsot teljesítek dolgot erõlteti. Lehetne egymást képezni meg tanítani. Azonnal mondanák mit hogy kell nem itt ücsörögni és várni hogy valaki idenézzen.
Esténként gépközelben szokok lenni, összefuthatunk, ha gondolod.
LOD kezelés és sok minden más még várat magára az örökké valóságig...
Ez még egy alfa szintet sem üt meg...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Igen, a BMS4 nagyon avít, de ahogy nézem a DCS szérián a grafika, a szép cukormáz ami elfeledetetni az A-10C avionika kivételével, hogy milyen primitív és mégis atombuogs az egész.
Az egész Lomac/DCS széria elõnye lenne, hogy egyesével és nem battalion szinten kezel mindent, de pont emiatt nincs hozzá semmiféle féldin hadjárat sem.
Az meg mindent elárul, hogy bármikor be tudnék ugrani multizni, ha akarnék. Az itten törzstagok meg pont azon sírnek, hogy a DCS mulit = mission impossible.
Na, akkor mi a hahaha...? Minden primitívsége és hibája ellenére, elég szépen tolják a BMS4-et.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Természetesen itt is vannak még hiányosságok, de ezt nem egy profit orientált TEAM fejleszti, mégis elég biztató a lendület...
A jelenség egyébként nem egyedi, hogy a fejlesztõk a visszajelzések ellenére egy területten nem foglalkoznak vagy le sem szarják. A BMS4 fejlesztõi is sajnos részben ilyenek és a Wargame ALB fejlesztõje az Eugen (szó se róla, franciák) is elég érdekes hozzállással bírnak...
www.smart-bus.hu
Talán a sok új tartalom helyett elször rázták volna gatyába az alapot. Ezt szerintem már soha nem fogják annyira bugmentesíteni, hogy élvezhetõ legyen és legalább egy féldin. hadjáratot elbírjon...
Az, hogy EDék állandóan variálnak az egy dolog, hogy jó irányba variálnak-e az meg egy másik <#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Ha teljesen fullreál lenne minden ezekben a simjátékokban, akkor igen kis üzlet lenne. Vér Istvánék nem szeretnek sokat izzadni...
Bár az igaz, idegesítõ ha a már megszokott dolgokon változtatnak állandóan.
Nekem pl. az 1.2.6 óta a Huey pilótája elõtt van lehajtható nézõke, viszont abban nincsen vetített célkereszt, és sehogy nem tudom elõvarázsolni azt. Erre valaki tud-é megoldást?
És még valami. Érdemes-e 1.2.7-tel veszõdni?
Egy rakétát pont hogy a fordulékonysága meg az emelkedése butításával lehet butítani.
Mindegy én kiszórakoztam magam. Úgy is csak szórakozni használom FC3 at semmi másra. Arra jó.
Az egyetlen negatívum a raksik szempontjából, hogy kisebb a felhajtóerõ az R-73 vezérsíkjain. A csökkentett légellenállás viszont azt eredményezi, hogy a raksi kevésbé lesznek "fáradékonyak", ergó nagyobb lesz a hatótávolságuk.
Most akkor hol itt a probléma ?
R-27 series. Slightly decreased drag.
Megint szarabbak lettek a rakéták! ED én így szeretlek. Bazd még el jobban amit lehet! Nem lehetne úgy hogy el se induljon csak leessen a géprõl? <#wilting>#wilting><#nevetes1>#nevetes1> Lényeg hogy az amerikai gépeket kell tolni mert az nagyobb piac.
Remélem mindenkinek megtelt a fa alja. Nekem úgy néz ki, befigyel egy Warthog.<#nyes>#nyes> Ezen okból megválnék szeretett és megbecsült X52-emtõl. Tökéletes jó állapotban van, minden pöpecül mûködik rajta. És van egy idõsebb testvérkéje szintén X52. Annak a két tekerõje néha egy kicsit ugrál, de amúgy jó. Ha vkit érdekel dobjon egy Pü-t.
egy kis update az 1.2.7 open bethoz:
1.2.7 Open beta update 1
Elég sok gebaszt javítottak...
pl. lehet újra használni az orosz anti radar rakétákat...és sok más egyéb.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!