Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lesz a DCS-ben olyan, hogy 23 napig fut egy szerver egy gigantikus kampánnyal? És egy ekkora volumen magában foglal minden olyan feeling-et, amiért sokan szeretnek szimulátorozni.
A kamovot is ha egy rutinos pilóta vezeti, az életben nem lövöd le, meg sem találod... az más kérdés, hogy nagy eséllyel olyanokkal futottál össze, akik még csak a szárnyaikat bontogatták A10-sel, vagy kamov-al.
Személy szerint a DCS problémái miatt ment el a kedvem az online szerverektõl, meg a benne levõ blõdségektõl... cirka 150 dollárt költöttem rá, az életbe nem fizettem ennyi pénzt egy szimulátorért. A sors fintora, hogy a FALCON BMS ingyenes, és mégis nagyon sokat ad. Számomra a két program összegyúrva lenne a tökéletes, szerintem sokan így vannak ezzel.
Ka-50
Csak vélemény. Szerintem itt van az egyensúly. Amint írtam többcélú vagy helikopter lép be a missióba borul az egész. Sõt szerintem emiatt az egyensúly miatt nem látni komoly missiot se FC2 be se FC3 ba.
A kattintható kabinnal való ellenérzést sem értem. 2x20 MFD gombot meg az ICP-DED gombjai fel nem programozol te semmilyen HOTAS-ra és azokat nagyrészt akkor kell nyomogatni, amikor nincs "akció". Ha akkor kell, akkor már régen el van baszva valami a bevetés során...
A nagy bajom a DCS szériával, hogy ok, hogy teletömték olyan polygonszámú és skinméretû cuccal, hogy az ember elélvez a látványtol, csak a botrányos LOD kezelés miatt emiatt az FPS - már elnézést - egy kalap szar és lehetetlenné teszi azt, hogy legalább egy tisztességes mini hadjáratot csináljon az ember...
Igazából totál feleslegese a 40-60-80-100k poligonszámú gép heli, meg a több ezer vagy tízezer polys jármûvek. Videókészítéshez jó, de másra értelmetlen. A BMS4-hez csináltak néhány száz poligonból és 1024-es skibõl olyan jármûveket, hogy azért még az altípus is megkülönbözetethetõ lenne, ha ez lenne a cél. Totál feleslegesen terhelik és pazarolják az erõforrást hülyeségekre és ennek az FPS látja kárát.
Hol itt az értelem...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Repülés közben az A-G és A-A funkciók mind HOTAS-ra programozott, ritkán kell a pilótáknak a mûszerfalon kapcsolgatni, de ha kell is, csak odanyúlsz az egérhez és már kapcsolgathatsz is egyéb fegyverbeállításokat, vagy felderítõ eszközök hangolását. Ezek nem HOT események alatt történnek, másképp a harci feladatok végrehajtását elõzi meg.
Sharks a BMS-hez csak egy kis kitartás kell, de sg-n találsz fórumot, ahol szívesen segítenek, és sokkal gyorsabban megy minden.
A BMS is szépen fejlõdik, grafikailag tényleg el van maradva a DCShez képest, bár a kabinok és a repmodellek szépek, viszont maga a harci repülés és bevetések kolosszálisak, és szinte 100%-ban valódi vadászpilótának érezheted magad. Realisztikus rádiózás, mûszerek, fegyverek, human awacs, 23 napos kampány gyakran 30-40 fõs szerveren.
Már kb 10 perce frissítgetek, de mindig ugyanazt a 3-4 szervert dobja ki, igaz azokon legalább van player, még ha nem is sok.
szerk.: 3 orosz, aminek a leírását se értem 😄 1 meg Guns Only...
Fájdalmas, de a létezõ legjobb modell - a legarányosabb - még mindig az ami a DCSW-ben van a LOMAC óta. Az a jó régi CMD modell.
Az új Su-24 modell-tõl mg ne várjatok többet, mint az új Tu-22 modelltõl.
Lesz és kész. Remélhetõleg - szép lassan - megkapja az összes modell a ráncfelvarrást. Repülhetõ meg csak mókolással lesz - másik kabinnal ugyibár.
Az miért van, hogy FC2-ben össz-vissz 3db szervert talál csak a játék? Hivatalos oldalról szedtem le, kéne még hozzá valami patch is esetleg?
Ha az általad említett szimek tökéletesek lennének, akkor nyilván azzal játszanál. Nyilván a DCS tud valamit, amit azok nem. Mindegy, melyiket választod, kompromisszumot kell kötni, egyik sem tökéletes.
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Szerintem a kattinthtó kabin csak azoknak jók akik vérkomoly katonák akarnak lenni a gép elõtt. Szerintem egyátalán nem szórakoztató hogy 5 - 10 percig szórakozol az indítással és utána akár 5 percen belül akármi lelõhet. Kezd elõlrõl....
Ellenben új funkciók amit írtam hogy félaktív rakéta végre félaktív. Ez már kényelmesebb, vagy az AFM (kicsit realisztikusabb de nem sokat ad hozzá)
Százszor leírtam hogy új gépek és új tartalom kell akkor nem lesz sírás.
Mellesleg ami nagyon zavar hogy maguk a játékosok hamarabb csinálnak F18 nak meg Su27SM nek kabint mint maga az ED, meg FC2 be már Aim120D s rakéta is van játékosok által. Vagy említsem az ilyen olyan modokat ahol F18 al F14 el meg akár Mig 31 el repkedhetsz. ezekhez nem kellettek évek hogy megcsinálják.
Szerintem X plane meg BMS meg FSX nem laggol ennyit multiba mint a DCS.
Nézd meg ezeet a videókat!
Su35
Su27
Mig29
F14
F35B
Van pár érdekes dolog. Engedélyekkel szórakoznak hogy így kell meg úgy kell hogy megcsinálják. Kérdés ezek az emberek akik ezeket megcsinálták mind börtönbe ülnek mert loptak?
Lehet, hogy most anyám csuklani fog egy darabig, de az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszik ez az 1.2.7. Persze ehhez hozzá tartozik, hogy nem várom el, hogy minden olyan legyen, mint az igazi, mert ezt szerintem nem sok közhasználatra szánt szimulátor tudja garantálni.
Olvasgattam az utóbbi hsz-okat és nem értem teljesen, miért kell mindig fikázni valamit (de el tudom fogadni, hogy valakinek semmi se jó, mindenkinek joga van a véleményéhez). Én emlékszem még az alap lock on-ra, ami azért nem volt olyan rég, de nekem akkor az is csúcs volt. Ha egymás mellé teszem a kettõt, akkor rengeteg fejlõdést látok és nagyon tetszik a mostani is. Persze mindig lesznek hibák, de ezekkel azért együtt lehet élni. Mivel ez a szim ebben a formában nem arra szolgál, hogy igazi pilóták kiképzését segítse, felesleges tökéletességet elvárni minden téren.
Vannak olyan érthetetlen dolgok is, mint pl. a rakéták égési idejének változtatása, de mivel nem vagyok programozó, nyilván ne, érthetem, de lehet, hogy van rá olyan magyarázat, amire nem is gondolnék (nem feltétlen jelenti azt, hogy hülye az összes feljesztõ).
Tehát a lényeg szerintem, hogy akit a repülés érdekel és szeretné valamilyen formában átélni azt az érzést vagy kicsit többet tanulni róla, az megteheti. Ehhez mondjuk az avionika, a látványvilág, a minél pontosabb rekonstruálás és a megfelelõ hardveres feltételek kellenek. A DCS legnagyobb hibája jelenleg véleményem szerint az instabil többjátékos mód, de talán ezt is javították most, ha nem, akkor remélem, minél elõbb megteszik.
Ami azt illeti, nekem nagyon tetszik a repmodell és a látvány is, amikor kinézek a kabinból (páraleválás, füstölés No. 1).
Próbáltam már a BMS-t is elkezdeni. Nekem abban is van, ami nagyon tetszik. A mûszerekben fejlettebb, valóságosabb. Sajnos nem tudtam rá annyi idõt szánni, amennyi kellett volna és egyszerûen olyan primitív a joy felprogramozása, hogy fel is adtam a harcot (lehet, hogy én rontottam el valamit, de egyszerûen nem tudtam felprogramozni rendesen).
Egyébként a kattintható cockpit is jó dolog, csak igazából sem egy egérrel kattintgat az ember, mivel nincs rá idõ, hogy azzal szenvedjen szerintem, így nálam ez max az indításnál ad + élményt, esetleg leállításnál, de repülés közben nem hiszem, hogy túl sokat tenne hozzá, sõt! Én annak látom értelmét, ha esetleg aze mber épít magának egy cockpitet mûszerekkel, de az ugye elég költséges válallkozás.
Száz szónak is egy a vége, nekem abszolút megadja a mostani DCS azt az élményt, amit várok egy ilyen szimulátortól. Lehetne jobb is, ez tény, de attól még nem rossz. Ha az ember ennél többet akar, akkor szerintem érdemes az igazi repüléssel próbálkozni.
Ami rengeteget javíthatna a DCS-én, az a szervezett repülések elkövetése (ez mondjuk más szimre is igaz lehet). Ez viszont már rajtunk is múlik. Ha nem lehet 20 fõs missiont repülni, akkor alkalmazkodni kell és csinálni 2-6 fõs missionöket (nem feltétlen kell kifejezetten harci, lövöldözõs küldetés sem), igazából is ritkán látni mondjuk 14 gripent egyszerre repülni...
Egyszerûbb fikázni a programot és nem repülni? Igen. De akkor valóban igaz, hogy pénzkidobás megvásárolni. Szerencsére minden eladható.
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
x64 vcredist
Ja ez nem az a szakkör.
Igen javították. :-)
Üdv.
SnowFox
Aztán benyögték ezt az A-10 DCS-re. Aztán lett FC3 is, még jó, hogy azt nem vettem meg. Most meg van DCS World...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azon kevés technika közé tartozik ami AFM-el repül, csecsenföldi veterán Ka-50-es pilóta is segítette a fejlesztést,ami szerintem sokkal jobb,mintha csak kidobtak volna valamit,aminek semmi köze nincs a Ka-50-hez. A gép maga a 25-ös oldalszámú példány alapján készült,annak a mûszerezettségével(a Ka-50-esbõl kevés készült,valószínûleg 2 teljesen egyforma gépet nem találsz köztük). Tény,hogy a titokvédelmi elõírások miatt ki kellett,hogy hagyják például a besugárzásjelzõ modellezését,ahogy például az A-10-nél pedig egy rádiórendszert kellett kihagyjanak. Ezt sajnos le kell nyelnie az egyszerû játékosnak,aki nem fizet annyit ED-nek, mint amennyit fizetett az Orosz Légierõ,vagy az USA Nemzeti Gárda. Ha egyszer a CIA/GRU azt mondja a fejlesztõnek,hogy ez vagy az az önvédelmi/kommunikációs rendszer nem kerülhet bele,a civileknek szánt verzióba,akkor a fejlesztõ nyilván nem teszi bele,mert még szeretne élni. Sajnos ez van. Egyébként tényleg mivel basztak át?
Ka-50
Letöltöttem 1.2.7 OB-t és fel is installáltam, ahogy a nagy könyvben meg van írva. No mondom, böcsülettel próbálgatom egy kicsit a köz javára, hát erre el sem indul a tetves. Aszongya, hogy MSVCP110.dll missing your coputer. Hát megkeresem neki, erre Application was unable to start correctly (0x000007b) oszt jónapot. Még azt is javasolja kedvesen, hogy reinstall, hamár kivártam vele egy délutánt mire leszedegette magának amit akart.
Sajna ennél többre nem jutok vele.
Csekély angélus tudásom nem sokra elég, esetleg most is jöhetne egy kis jótanács.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ka-50
Ha azt akarjátok, hogy javuljon a cucc akkor rakjátok fel és veszõdjetek a bugokkal. Ha találtok jelentsétek és talán lesz változás. De amíg mindenki csak sír és vár a tutira addig nem lesz itt semmi elõrelépés. Ezért is adták ki Bétában. Kevés a teszter majd a közösség leteszteli így a szegényes erõforrásuk megmarad a fejlesztésre.
Ha változást akar valaki tolja a bugghalmazt és jelentse a hibákat. Mi is ezt tesszük. És igen mi is anyázunk ha már 1000X találkozunk ugyanazzal, de ahogy Reaper is írta, ha ez nem lenne nem lenne SEMMI.
Üdv.
SnowFox
AZ ED mellett:
Pár napja kiderült, hogy a Serialom blackisted lett valahogy. Írtam nekik amire Hajnali 2kor jött válasz egy új Key kíséretében. Aktiváláskor kiderült, hogy ezt a kulcsot már aktiválták párszor korábban ezek után kaptam meg én. Gyors üzenetváltás az ED IT Team-el majd kérték deaktiváljam a terméket és kaptam egy új kulcsot is.
Most gyorsak és korrektek voltak és elismerték, hogy Õk szúrtak el valamit.
A Dolog érdekessége: 2013.04. hóban lett letiltva az eredeti serialom de aki ismer tudja azóta nem keveset repültem vele :-)
Üdv.
SnowFox
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Segítségre lenne szükségem az FC3 telepítéséhez. Önállóan (már meglévõ Lock On és FC2 mellé) szeretném telepíteni, de mindenképp kéri a DCS-t is az install elején. DCS nélkül nem lehet telepíteni? Leírás szerint elég neki az elõzõ verziók megléte.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Nem kell semmit megvenned.
1.2.6 a mostani ami public. Van külön 1.2.7 ami még csak teszt.
Ha 1.2.7 érdekel akkor.
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/downloads/world/dcs_world_open_beta/
Itt alul kell egy DOWNLOAD és játszhatsz a betával. Itt is ugyan azok a procedúrák, ha van modulod amit vettél ott is élni fog.
Az 1.2.6-ra, vagy teljesen újra kell telepíteni az egészet, és az elõzõ verziónak búcsút inteni?