Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sztímhez lövésem sincs 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gyorsan haladtam az FC3-mal, csak elakadtam no meg érdekelt a mission-ok unalmas cél keresgéléses filozófiája.
Mikor segítséget kértem, türelmetlenül válaszoltál érdemi információ szolgáltatás nélkül, ezért emlegettem némiképp epésen a bejegyzésedet.
Nem teszem többet, lépjünk túl ezen.
File-t letölteni
exe-t a C:-re másolni (remélhetõleg ez a rendszer HDD-d)
REG-et indítani
Ajánlatos gépet re-boot-olni.
FC3 install
Én így csináltam.
Így sem?
Üdv mindenkinek
mi8-nál a tapasztalatom szerint NE FOGLALKOZZ a rázkódással (hozzá tartozik a leszálláshoz), CSAK A MÛSZERT NÉZD, hogy ne legyen tul nagy a süllyedés. próbáld ki hogy van hely elõtted (pl kifutó és nem egy helipad) és nem is nézek ki a fülkébõl - csak a mutatót nézed és játszol a karokkal...
további szép napot ALL!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Függõleges tengely: Magasság
Vízszintes tengely: Sebesség
Hát a hieroglifákkal nekem is bajom van, pedig vagy 9 éven keresztül próbálták lenyomni a torkomon. 😊))
Gondolom az valami nem ajánlott tartomány, de nem olyan veszélyes mint a piros. 😄
Lehet, hogy azért zuhantam le elég gyakran a Minyóval, mert leszálláskor azt a kis piros területet átszeltem?
A 3.kérdésedre felelve: ez egy repcsi szimulátor nem cod2, ide kell némi türelem, idõ, kitartás fõleg azoknak akik a BVR-t kedvelik.
Se Öcsém se egyebek!
Üdv
több hónapja már hogy nem vettem elõ, de mintha sosem mûködött volna - csak az ALT+Ával a fegyverzés lett volna használható.
de lehet hogy tévedek <#pias>#pias>
1.2.7 - minyó & huey - Tudtok kommunikálni a toronnyal?? Mondjuk áll az ember az akárhol és "abort takeoff".
Jön válasz? Mert emlékeim szerint mindent úgy csinálok, ahogy kell de meg sem mukkan a buzi. Persze ha nem kérdezi senki akkor néha jár a szája.
Gyilkolás mûvészete viszont ilyenfajta kielégülést hozott neked még rövid ideig is, az már orvosi esett.
Vigasztaljon, hogy van rá gyógymód...
Kezdõként meglepõdve tapasztaltam, hogy egyesek akarva akaratlan Team Kill-lel, azaz baráti csapatból indulva gyilkoltak le. Még a békés, Air-acrobatics szervereken is megtapasztalhattam, milyen érzés a baráti szárnybillegetõs, flare-dobálós, orsós elhúzás helyett egy akaratlagos, kemény kamikaze belemenést elszenvedni.
Nem jó. Kíváncsivá tett, mi lehet a motiváció, az emberi psziché mely bugyraiból tör fel virtuális kis világunkban ugyanazon humán-agresszivitás, mely a való világot is áthatja, megmérgezi - s szerény véleményem szerint az emberiség vesztét is okozza majd.
Alapelvem, hogy egy élethelyzetrõl, élményrõl csak akkor tudunk autentikus véleményt nyilvánítani, ha azt valaha egyszer meg is tapasztaltuk. Ha valaki soha nem gyújtott rá, soha nem lesz képes a dohányzásról használható véleményt formálni, hisz csak halvány elképzelése lehet a dologról. (Elképzelni egy forró éjszakát egy csodálatos nõvel persze lehet, de mi az ahhoz képest, ha meg is valósítod azt...) Ígyhát egy gyenge pillanatomat kihasználva én is kipróbáltam a baráti öldöklést. Hogyan is ? Hát így:
Néhány hete hosszú órákon át próbálgattam újdonsült FC3 szárnyaimat a legkülönbözõ módszerekkel. Teszt mission-t indítottam a funkciók és lehetõségek feltárására, napokat szántam a manual tanulmányozására, rengeteg segítséget kaptam itt a fórumon is. (Leszámítva az "Ez nem COD2, öcsém!" szerû válaszokat.) Szinte az összes lehetséges nyílt szervert kipróbáltam. Mondhatom, nagyon lassan haladtam. Az elsõ héten kizárólag a halállistán szerepeltem. Napokig próbálkoztam, hiába. Egyre erõsebb frusztráció lett úrrá rajtam.
Volt olyan, hogy 20 perc kitartó keresgélés után - az ellenfél hollétének nagyon erõs valószínûsítése mellett - bármiféle radar figyelmeztetés nélkül hirtelen kilõttek a sík terep közepén, alacsony magasságban. Elõfordult, hogy a vég nélküli felderítõ repülések után egyik szerveren végre találtam egy használható célpontot, becserkésztem, kilõttem rá az összes rakétámat - hosszú és rövid hatósugarúakat egyaránt - de az ellenfél (nyilván évek tapasztalatával szerzett ügyessége révén) sértetlen maradt, sõt egy gyors ellentámadással kinyírt.
Elkeseredésem haraggá változott, ekkor történt, hogy hirtelen támadt dühöm lendületét kihasználva felmentem egy kisebb lélekszámú szerverre, majd lõttem mindenkit , akit értem. Minden gondolatom a "nesztek most megkaptátok" élménnyel volt átitatva. Amellett, hogy azonnal kitiltottak, erõsen meglepõdtem.
Rövid távon az "öldöklés mûvészete" nem várt enyhítést hozott elviselhetetlennek tûnõ kudarc-érzéseimre. Magamat egyébként igen erõs erkölcsi tartással rendelkezõ humanoidnak tartom, így érthetõen én csodálkoztam a legjobban az agysejtjeimet elárasztó kellemes bizsergést érezve. Talán a véredényeimet elárasztó adrenalin, talán a tiltott gyümölcs íze, talán az elkeseredés orvoslása miatt, nem tudom, de egy végtelenül kellemes eufória kerített hatalmába - rövid ideig.
A kezdeti öröm persze nem sokáig tarott. Elképzeltem néhány társam kitartó indítási, felfegyverzési, kersegélési procedúrával töltött idejét és energiáit, melyet egy pillanat alatt figyelmeztetés nélkül, gyáván, különösebb felderítés nélkül, aljas módon semmivé tettem - na ez nem töltött el büszkeséggel. Szinte láttam magam elõtt a kilõtt egyének csalódott arcát, akik esetleg napokig nem léptek fel egyetlen szerverre sem szomorúságukban. Még az egyik "team-kill" helyen tapasztalt "öld akit érsz" hangulat (mely még az érkezésem elõtt kialakult), s az anarchiában való esztelen részvétel sem eredményezett hosszabb távon olyan kellemes élményeket, mint pl. egy remek kötelék repülés egy kubai sráccal, a négyes Mustang kötelék a németekkel, vagy a lopakodó támadással elért tudatos gyõzelem az ellenséges Su-25 ellen. Az a hosszútávú, mély elégedettség érzés, ami az orosz társakkal közösen végrehajtott Mi-8 támadás után, vagy egy team-speak-kel fûszerezett UH-1H akrobatika után töltött el, semmiféle kérész életû, gagyi trollkodással nem ért fel. Nekem személyszerint még a szürke hétköznapok reménytelen helyzeteiben is segít, ha a virtuális élményeim egy-egy emelkedett pillanatát idéztem fel.
Végsõ konklúzióként megállapítom, hogy az a katasztrófálisan nagy különbség, ami egy kezdõ és egy több éve repkedõ játékos között van, olykor áthidalhatatlan és kizárólag a tapasztalt pilótának okoz sikerélményt. Talán érdemes lenne a szervereket 1-tõl 5-ig osztályozni, talán hasznos lenne szervezett tréningeket tartani a felzárkóztatás érdekében. Az is lehet, hogy ez utópia, mégis ennek ellenére senkinek nem javaslom, hogy a "gyilkolás" útjára lépjen, mert ezzel csak kihelyezi a boldogság forrását egy rövid távú, garantáltan negatív kimenetelû, romboló cselekvés sorozatba, mely tartós örömet jellegébõl adódóan nem okozhat. A belsõ, valódi, tartós örömet megélni véleményem szerint csakis a tanulás -> fejlõdés -> gyakorlás -> sikerélmény -> csapatmunka ->élmények megosztása sorozatban lehet. Így a valóságban is megtapasztalható boldog, baráti, örömteli sikerélményt lehet megélni egy virtuális világban egy olyan vitruális eszközzel, mely semmiféle komolyabb anyagi és fizikai kockázatvállalással nem jár, melynek veszélyei* a valódi repüléshez képest elenyészõek, mégis ahhoz fogható élményt nyújt.
*egy késõbbi cikk tárgya lesz
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HSia0Ysk598
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM