Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha innen Pl.az eredeti oldalon veszem meg...az okoz bármi kompatibilitási problémát-mondjuk a steamról letöltött dcs world-el?

Pfuu..na azért megvenném most is.

i robot
Szia! Steamen elég gyakran vannak akciók. Ahogy írtad tedd a kívánságlistádba és szólni fognak ha éppen baráti áron van. Értelem szerûen ünnepek környékén nagyobb az esély rá. Pl Jan 2. ig 15 font volt csak.

LeonSilver
Kár, hogy sokalltad a karácsonyit. Ezt is megéri, de azt a zsetont meg fõképp megérte.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ja a nyúl..azért ez a 46 euró irdatlan pénz. Fõleg úgy , hogy nem repülik ezt sem tömegek..de azért most mozgatja a fantáziámat.

LeonSilver
Hát.. a következõ gondolom nyúl elõtt lesz.
Sztímhez lövésem sincs 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gyakran vannak akciók? Na most van egy olyan opció a steamon , hogy kívánság...ez az, ha bejelzem szól ha akció vagy újdonság van? Vagy mi..

Most néztem..46 euró!!<#wilting> Azt gondolom várok még egy kicsit<#fejvakaras>..amit eddig néztem az a karácsonyi akciós ár, és azt is sokaltam.

LeonSilver
ekem mindkettõ meg van. Két teljesen különbözõ karakterisztikájú gép!

LeonSilver
Igen! Van egy modul manager, bejelentkezel, letölti és jó napot.

Minyó vagy uh-1?

És tulajdonképpen feltelepítem a dcs world-öt, megveszem a minyót, telepítem és kész?!

LeonSilver
Simán

Szeva<#vigyor>! Megéri megvenni a minyót?

Most mûködik, nagyon megkönnyebbültem, valószínûleg a reboot segített. Köszönöm a segítséget 😄
1984 óta "repcsi szimulátorozom". (ZX Spectrum 48k-val kezdtem)
Gyorsan haladtam az FC3-mal, csak elakadtam no meg érdekelt a mission-ok unalmas cél keresgéléses filozófiája.

Mikor segítséget kértem, türelmetlenül válaszoltál érdemi információ szolgáltatás nélkül, ezért emlegettem némiképp epésen a bejegyzésedet.

Nem teszem többet, lépjünk túl ezen.
Caterpillar 7327 sz. üzenetében a "Tessék"-re klikkelni
File-t letölteni
exe-t a C:-re másolni (remélhetõleg ez a rendszer HDD-d)
REG-et indítani
Ajánlatos gépet re-boot-olni.
FC3 install

Én így csináltam.

Így sem?
Rolo3
Üdv urak látom küzdötök a MI-8-al leszálláskor pedig semmi extra nincs benne amikor sülyedsz figyeld a vario-t ha lejebb megy mint 3 minuszba akkor adj neki collectivet amig vissza nem ér nullára különben lehullasz mint egy falevél ha magasból jössz akkor meg úgy kell lassítani ,hogy ne nyerj magasságot de csak lassan csináld különben esel. Én úgy szoktam ,hogy lassítok de lassan haladok elõre,hogy ne essen át ha átesik akkor nyomom a joyt elõre ,hogy kapjon sebességet és adom neki a collectivet ahogy csak lehet amikor leértem földközelbe finoman lelassítom nullára és megállítom lebegésben és nagyon lassan engedem lefelé nem több mint -1, -2-es vario de nem gyorsabban különben leesik a talicska. Remélem segít valami ez a kis leírás.

Üdv mindenkinek

sztem a uh1-el nehezebb, mint a mi8-al, de ez személyes kérdés...
mi8-nál a tapasztalatom szerint NE FOGLALKOZZ a rázkódással (hozzá tartozik a leszálláshoz), CSAK A MÛSZERT NÉZD, hogy ne legyen tul nagy a süllyedés. próbáld ki hogy van hely elõtted (pl kifutó és nem egy helipad) és nem is nézek ki a fülkébõl - csak a mutatót nézed és játszol a karokkal...
további szép napot ALL!

Vortex ring state-bõl úgy kell kihozni a helikoptert , hogy a kollektív kart lejjebb engeded , és megpróbálod a gépet valamelyik irányba elmozdítani a botkormánnyal. Ha még jobban húzod a kollektív kart akkor csak rosszabb lesz a helyzet , ugyan az mint amikor a repülõgép az átesés határán van , ha még jobban emeled a gép orrát akkor átesik.
Cancri55
Üdv a klubban 😄

macleody
Jut eszembe, nem csinálták még meg az egy géppel több személy repülést? Mondjuk Huey pilóta plusz két user a fegyvereknél.
Nagyon szép és nagyon jó lesz ez a Mi 8 csak egy problémám van vele. Offline de akár online is elég unalmas egyedül birkózni vele. Esténként néha be lehetne csatlakozni valahová? Fõleg TS-re.
i robot
Most a Huey-t próbálgattam, de nem rendetlenkedik. A Mi-8 mintha túl érzékeny lenne ezekre a hatásokra, vagy nincs elég ereje, hogy kijöjjön belõle.<#fejvakaras>

Na most megcsináltam pontosan ezt, de nem mûködik így sem. Egyszer megpróbáltam átverni a gépet, semmi, felraktam a lomacot-semmi, megint, más módszerrel átvertem, megint semmi. Szóval van egy FC3-mam, amit nem tudok használni 😄

whiteskull
Én most azt csinálom, hogy 50-60-nal szépen leszállok repülõszerûen a kifutópályára. Egyenlõre így könnyebb. A Ka-50 sokkal kezesebb jószág. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

i robot
Ugyanezzel a gonddal kínlódok én is, folyamatosan töröm a gépeket. A szent írás szerint (ha jól értelmezem) amikor elkezd rázkódni, kakaót kell adni neki, jobban tépni a ciklikust...hogy elkerüljük a párnahatás kellemetlenségeit. Hát nekem nem segít. Rázkódás aztán hullok lefelé mint a tégla.

whiteskull
Köszönöm, ez kimerítõ válasz volt. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

macleody
Ez a jelenség megvan felszállásnál is. Ott is egy bizonyos tartományban elkezd rázkódni a gép. Nem tudom már hogy hívják ezt, volt szó róla itt a fórumon. Repülnöm kéne már egyet, vagy fél éve nem baszkuráltam a joyt.
whiteskull
A lényeg az, hogy ha megpróbálok nagyjából függeszkedésbõl leszállni, akkor egyszer csak beráz az egész gép, és sokkal gyorsabban elérem a célom, mint szeretném. 😊

whiteskull
Bocsi, most vettem észre, hogy nincs a tengelyeken a mértékegység. 😊
Függõleges tengely: Magasság
Vízszintes tengely: Sebesség

Hát a hieroglifákkal nekem is bajom van, pedig vagy 9 éven keresztül próbálták lenyomni a torkomon. 😊))

Gondolom az valami nem ajánlott tartomány, de nem olyan veszélyes mint a piros. 😄

repvez
Hát ha leirod mi van a "hieroglifák" 😊 helyén akkor lehet többet tudunk
whiteskull

Lehet, hogy azért zuhantam le elég gyakran a Minyóval, mert leszálláskor azt a kis piros területet átszeltem?

Lazítsál már ezzel a NEM COD2 ÖCSÉM dumával! Ugyanis az volt írva, hogy:

A 3.kérdésedre felelve: ez egy repcsi szimulátor nem cod2, ide kell némi türelem, idõ, kitartás fõleg azoknak akik a BVR-t kedvelik.

Se Öcsém se egyebek!

Üdv
LeonSilver
Jól van, én voltam a bal nemiszerv...

LeonSilver
Deee 😊 em mûködött, aztán igen. Most lehet megint a nem mûködik idõszak van... 😞

mi-8
több hónapja már hogy nem vettem elõ, de mintha sosem mûködött volna - csak az ALT+Ával a fegyverzés lett volna használható.
de lehet hogy tévedek <#pias>

LeonSilver
Te srácok! Most komolyan... <#falbav><#falbav>

1.2.7 - minyó & huey - Tudtok kommunikálni a toronnyal?? Mondjuk áll az ember az akárhol és "abort takeoff".
Jön válasz? Mert emlékeim szerint mindent úgy csinálok, ahogy kell de meg sem mukkan a buzi. Persze ha nem kérdezi senki akkor néha jár a szája.

TG Gida
<#eljen>

Isten áldja a pogányokat!

repvez
Egyébként van benne valami.Mert lényegében mindenki sikerre vágyik.És gondolom azért választ egy olyan repülö szimulátort amibe vannak fegyverek,hogy lõhessen is vele.Ha ebben megakadályozzák bárhogy is probál megtanulni dolgokat,akkor van hogy elgurul a gyogyszer és mindegy mire csak lõhessen már.Ha ez nem lenne akkor kielégitené ha az FSX ben röpködne.
Úgy látom nem jó szervereken repülgetsz...

Gyilkolás mûvészete viszont ilyenfajta kielégülést hozott neked még rövid ideig is, az már orvosi esett.

Vigasztaljon, hogy van rá gyógymód...

sure
<#eljen><#taps><#worship>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Van egy szekta vagy klán, aki szervezett tréningeket tart a fejlõdés érdekében. <#nevetes1>
A TROLL-kodás filozófiája

Kezdõként meglepõdve tapasztaltam, hogy egyesek akarva akaratlan Team Kill-lel, azaz baráti csapatból indulva gyilkoltak le. Még a békés, Air-acrobatics szervereken is megtapasztalhattam, milyen érzés a baráti szárnybillegetõs, flare-dobálós, orsós elhúzás helyett egy akaratlagos, kemény kamikaze belemenést elszenvedni.
Nem jó. Kíváncsivá tett, mi lehet a motiváció, az emberi psziché mely bugyraiból tör fel virtuális kis világunkban ugyanazon humán-agresszivitás, mely a való világot is áthatja, megmérgezi - s szerény véleményem szerint az emberiség vesztét is okozza majd.
Alapelvem, hogy egy élethelyzetrõl, élményrõl csak akkor tudunk autentikus véleményt nyilvánítani, ha azt valaha egyszer meg is tapasztaltuk. Ha valaki soha nem gyújtott rá, soha nem lesz képes a dohányzásról használható véleményt formálni, hisz csak halvány elképzelése lehet a dologról. (Elképzelni egy forró éjszakát egy csodálatos nõvel persze lehet, de mi az ahhoz képest, ha meg is valósítod azt...) Ígyhát egy gyenge pillanatomat kihasználva én is kipróbáltam a baráti öldöklést. Hogyan is ? Hát így:

Néhány hete hosszú órákon át próbálgattam újdonsült FC3 szárnyaimat a legkülönbözõ módszerekkel. Teszt mission-t indítottam a funkciók és lehetõségek feltárására, napokat szántam a manual tanulmányozására, rengeteg segítséget kaptam itt a fórumon is. (Leszámítva az "Ez nem COD2, öcsém!" szerû válaszokat.) Szinte az összes lehetséges nyílt szervert kipróbáltam. Mondhatom, nagyon lassan haladtam. Az elsõ héten kizárólag a halállistán szerepeltem. Napokig próbálkoztam, hiába. Egyre erõsebb frusztráció lett úrrá rajtam.
Volt olyan, hogy 20 perc kitartó keresgélés után - az ellenfél hollétének nagyon erõs valószínûsítése mellett - bármiféle radar figyelmeztetés nélkül hirtelen kilõttek a sík terep közepén, alacsony magasságban. Elõfordult, hogy a vég nélküli felderítõ repülések után egyik szerveren végre találtam egy használható célpontot, becserkésztem, kilõttem rá az összes rakétámat - hosszú és rövid hatósugarúakat egyaránt - de az ellenfél (nyilván évek tapasztalatával szerzett ügyessége révén) sértetlen maradt, sõt egy gyors ellentámadással kinyírt.
Elkeseredésem haraggá változott, ekkor történt, hogy hirtelen támadt dühöm lendületét kihasználva felmentem egy kisebb lélekszámú szerverre, majd lõttem mindenkit , akit értem. Minden gondolatom a "nesztek most megkaptátok" élménnyel volt átitatva. Amellett, hogy azonnal kitiltottak, erõsen meglepõdtem.
Rövid távon az "öldöklés mûvészete" nem várt enyhítést hozott elviselhetetlennek tûnõ kudarc-érzéseimre. Magamat egyébként igen erõs erkölcsi tartással rendelkezõ humanoidnak tartom, így érthetõen én csodálkoztam a legjobban az agysejtjeimet elárasztó kellemes bizsergést érezve. Talán a véredényeimet elárasztó adrenalin, talán a tiltott gyümölcs íze, talán az elkeseredés orvoslása miatt, nem tudom, de egy végtelenül kellemes eufória kerített hatalmába - rövid ideig.
A kezdeti öröm persze nem sokáig tarott. Elképzeltem néhány társam kitartó indítási, felfegyverzési, kersegélési procedúrával töltött idejét és energiáit, melyet egy pillanat alatt figyelmeztetés nélkül, gyáván, különösebb felderítés nélkül, aljas módon semmivé tettem - na ez nem töltött el büszkeséggel. Szinte láttam magam elõtt a kilõtt egyének csalódott arcát, akik esetleg napokig nem léptek fel egyetlen szerverre sem szomorúságukban. Még az egyik "team-kill" helyen tapasztalt "öld akit érsz" hangulat (mely még az érkezésem elõtt kialakult), s az anarchiában való esztelen részvétel sem eredményezett hosszabb távon olyan kellemes élményeket, mint pl. egy remek kötelék repülés egy kubai sráccal, a négyes Mustang kötelék a németekkel, vagy a lopakodó támadással elért tudatos gyõzelem az ellenséges Su-25 ellen. Az a hosszútávú, mély elégedettség érzés, ami az orosz társakkal közösen végrehajtott Mi-8 támadás után, vagy egy team-speak-kel fûszerezett UH-1H akrobatika után töltött el, semmiféle kérész életû, gagyi trollkodással nem ért fel. Nekem személyszerint még a szürke hétköznapok reménytelen helyzeteiben is segít, ha a virtuális élményeim egy-egy emelkedett pillanatát idéztem fel.
Végsõ konklúzióként megállapítom, hogy az a katasztrófálisan nagy különbség, ami egy kezdõ és egy több éve repkedõ játékos között van, olykor áthidalhatatlan és kizárólag a tapasztalt pilótának okoz sikerélményt. Talán érdemes lenne a szervereket 1-tõl 5-ig osztályozni, talán hasznos lenne szervezett tréningeket tartani a felzárkóztatás érdekében. Az is lehet, hogy ez utópia, mégis ennek ellenére senkinek nem javaslom, hogy a "gyilkolás" útjára lépjen, mert ezzel csak kihelyezi a boldogság forrását egy rövid távú, garantáltan negatív kimenetelû, romboló cselekvés sorozatba, mely tartós örömet jellegébõl adódóan nem okozhat. A belsõ, valódi, tartós örömet megélni véleményem szerint csakis a tanulás -> fejlõdés -> gyakorlás -> sikerélmény -> csapatmunka ->élmények megosztása sorozatban lehet. Így a valóságban is megtapasztalható boldog, baráti, örömteli sikerélményt lehet megélni egy virtuális világban egy olyan vitruális eszközzel, mely semmiféle komolyabb anyagi és fizikai kockázatvállalással nem jár, melynek veszélyei* a valódi repüléshez képest elenyészõek, mégis ahhoz fogható élményt nyújt.

*egy késõbbi cikk tárgya lesz
Hogyan? Ha nem tudok belépni, hogy írok bármit is a chat mezõbe?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

A jelszavasra úgy tudsz belépni, hogy a chat mezõbe beírod: "Please password" és kicsit várni kell, hogy elküldjék neked az e-mail címedre.
Kicsit off, de orosz.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HSia0Ysk598
Molnibalage
Tehát csak akkor kell, ha az adott géppel akarsz repülni? Azok, akik 29-essel repültek, azok FC3-mal repültek? Csak orosz vasakat repülték egyébként a hagyományõrzés jegyében?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM