Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 29-esen nincsenek azok a vészhelyzeti felfújható ballonok, amik a vízen tartanák a darálót.
A 27-esen ott vannak a ballonok de a felfelé nyíló ajtóik biztosan útban lennének a pilonoknak, ráadásul a pilontartó rudazat bekötési pontjai is hiányoznak. Szóval lehetséges, hogy az valami proto verzió 27-es lehetett amin pilonok is voltak, de akkor tuti nem volt rajtuk vizes-ballon.
Ha nagyon elengedem a fantáziám, akkor azt még el tudnám képzelni, hogy vészhelyzetben ledobják/lerobbantják az egész külsõ rudazatot a pilonokkal együtt szõröstül-bõrüstül a ballon nyitása/felfújódása elõtt, de ez nem túl valószínû.
Szerintetek ?
HAVE A BANDIT DAY !
A nálam lévõ reg file más, mint a tied:
Windows Registry Editor Version 5.00
"Path"="c:\"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
HAVE A BANDIT DAY !
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(FC3 telepítés a legegyszerûbben szûz gépre:
- DCS: World letölt és telepít
- DCS: Flaming Cliffs 3 modul letölt
- http://mh59.mezgaz.hu/FC3/FC1_install.zip letölt
- A letöltött zip tartalmát a C: gyökérbe kicsomagolod
- Futtatod a .REG fájlt és OK-ézod hogy a beírás megtörténjen a Registry adatbázisba
- És végezetül mehet az FC3 modul telepítése (telepítés után a C:lockon.exe törölhetõ)
- Futtatsz 1 FC3 gépes mission-t és az aktivációs ablakba bemásolod a vásárolt kódot. )
nem mûködik, leszedem a lomacot, fut, az fc3 még minig kéri a lomacot.
most mit lehet csinálni? :D
www.smart-bus.hu
A 2012-es októberi Aranysasban volt egy kép egy Ka-29-eshez, üresen, csak pilonokkal más szemszögbõl. Azt láttad?
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ja, kéne egy kis segítség: van egy olyan kérés is, hogy rakjak pilonkat és nem irányított raksikat a Ka-27-re. Ehhez kéne néhány jobb kép.
http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:International_Maritime_Defence_Show_2011_(375-58).jpg
Ezt az egy képet találtam pilonokkal a Ka-29-hez a NET-en. Állítólag ez való a Ka-27-hez is, de elkélne még némi infó ha tudnátok ebben segíteni.
Elõre is köszönöm...Üdv
HAVE A BANDIT DAY !
Ka-50
az a bajom a dcs-vel, hogy a legtöbb szervernek irdatlan pingje van, senki nincs rajta vagy jelszavas. hogyan lehet csatlakozni meg ilyenek hogy a jelszavasra is fel tudjak lépni?
Ka-50
Sõt kellemes meglepetés, hogy az AFM-el rendelkezõ gépeket "berázza" egy közepes sorozat indítása esetén is! A tegnapi szektagyûlésen a Su-25A és Mi-8 pilóták tapasztalták.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként ,van dinamikus lõtér is, ahol Mechanist scriptjének köszönhetõen random helyre random egységeket lehet berakni, általad kiválasztott összetétellel.
Megvolt az év elsõ szektagyûlése részünkrõl..:)
Jó hír az 1.2.7-tel kapcsolatban, hogy probléma nélkül full stabilan ment a cucc 18-19 playernél, még úgy is, hogy közben a lõtér gyakorlatilag rommá lett lõve...
Úgy rémlik sose láttam õket. DCS World multit indítom.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Jajj a régi szép idõk...
1. Ez a Safety Kill dolog elég gusztustalan, de ilyet nem tapasztaltunk még mi sem, sõt a mi szerverünkön sincs ilyen beállítva(VMH59). Igaz csak néhány külföldi szerveren vagyunk sokszor: 51st, 104th, 159th,
3. Ha KOLSZ-t használsz vagy sisakcélzót, indítás elõtt érdemes azonosítani a célt, mert így járhatsz. Radar bekapcs egy pillanatra és a HUD baloldalán a megjelenik egy "C" betû, ami oroszban "SZ" jelent. Ekkor baráti célt fogtál be!
6. Az ilyen szervereket kerüld el, mert kockák. Ha már Air-to ground mission van kiírva, akkor ne is tegyenek be vadászgépet. Ennyi.
Ajánlani tudom a mi szerverünkön kívül a fentebb említett általunk által is látogatott szervereket.
Jó leszállást!
Wittman
Néhány észrevétel, kérdés, s néhány válasz FC3 témakörben, hátha segíti a többi kezdõt:
1. Több szerveren is tapasztalom a Safety Kill effektust. (Ok és figyelmeztetés nélkül robbansz a levegõben. Így védik a nagyobb mission-okban az egyes területeket a vadászoktól. Ha át akarsz repülni az egyik térfélrõl a másikra, a Safety Kill automatikusan megöl.) Mivel ez 15 perc monoton repülés után elég barátságtalan, (és életszerûtlen), már hagyom is el az ilyen szervert, s igyekszem a jövõben ezeket elkerülni.
2. Az RWS csak egy-egy másodpercre mutatja az ellenséges vadászt. Úgy tûnik egy rutinos pilóta nem (még az AI sem) használja a long range radarját egy-két másodpercnél tovább. Keres, bemér valakit, hogy barát vagy ellenség, majd azonnal kikapcsolja. Sõt orosz gépekkel végre lehet hajtani "lopakodó" támadást is IRST módban, infravörös érzékelõvel és infra rakétával. Az (EOS) infra érzékelõ 2-es long range módban "O" azaz rövid Ó billentyûvel kapcsolható be, a többi közelharci módban alapértelmezés az infra. Az orosz infra rakéták: R27-ET, R27-T, R-73, R-60 (R27-ET-t csak SU-27-re és SU-33-ra tudtam felszerelni.)
3. Az elmúlt fél napban sokat próbálgattam, négy F-15 és egy Su-25 a trófea. Sajnos két F-15 baráti volt... Tanulság: A fent részletezett lopakodó IRST támadás esetén géped csakis a célpont kibocsátott hõje alapján lock-ol. Nem tudod ellenség-e vagy barát. Ha már lock-oltad a célt pl. 2-es üzemmódban, egy pillanatra kapcsolj hagyományos keresõ radart (I), mert erre a HDD-n (Head Down Display) a lock-olt gép háromszög jele körre változik, ha baráti gépet találtál. Ha marad a háromszög, akkor ellenség és már indulhat is az R27-ET rakéta...
4. A rádió menüben nem tudtam az F7-tel indítható almenüket aktiválni. A TrackIR vezérlõben volt külön funkciója az F7-nek, megváltoztattam az összes profilban (Default, Flight, Smooth, One:One) és megjavult ! Köszönöm Reaper tippjét.
5. Most, hogy végre megszólíthattam az AWACS-ot, remek segítségnek bizonyult. Ám idõnként feltûnt, hogy nagyon nem azt látom a HDD-n (AWACS által bemért gépek), mint a valóság (training mission-ban engedélyezett volt az F10 térkép, így összevethetõ volt)
Mi lehet az ok? Zavarják az AWCS-ot? Lefagyott az AWACS ?
6. Az egyik orosz szerveren Su-27-tel akartam indulni, majd hirtelen server connection aborted - azaz kirúgtak. Ha ilyen elõfordul, kérdezd meg, mi az ok, ha a felelet életszerûtlen, pl. "mert mi most csak Su-25-ökkel és A-10-ekkel vagyunk fent, nehogy már te vadászgéppel gyere...", akkor már BAN-old is magadban az ilyen szervert. Egyébként elég érzékenyek a vadász kíséret néküli Su-25 és A-10 pilóták. Ha megjelenik egy ellenséges vadász, hamar mennek is ki. Érthetõ.
Köszönöm a figyelmet és a válaszokat...
Õ valamit sejt, de nem bírom leutánozni a Huey-val.
Belsimtek orosz nyelvû Mi-8MTV-2 manual
A US Army számára készült eredeti Mi-17 légiüzemeltetési utasítás (pcpilot.hu)
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ka-50
az érzés miatt viszont jó vele repülni - fegyverzetet alig használtam, pláne hogy nekem akkor nagyon szaggat.