Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Jejeeee 😊 Most dobáltam bombákat a minyóról 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Azt a kurva!! <#worship><#worship>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hecker007
Az mi a fenétõl van, hogy bekonfigoltam a cápához a joyt és a collective kar egyszerûen nem hajlandó mûködni? Teljesen mindegy melyik tengelyre rakom.

LeonSilver
Ezen a videón jól látszik, hogy mirõl beszélnek.

Jó hosszan tolja neki, aztán elemeli az orrát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Viszont ahogy nézték a srácok, nincs AFM... Remélem "még nincs" és nem így marad.
Nem lenne jó egy csodás gép, olyan FM-el, mint ami egy darab kõnek van...

ÉN nem értek hozzá, de az 59-es fiúk azt mondják, hogy túl jól gyorsul, nem emeli el az orrát csak felkapja és ez így nem fasza. És én hiszek Nekik, hisz Õk azért tapasztaltabbak! És nem fikázzák! Csak ezek egyelõre tények.
De majd meglásssssuk.

*kézi

Ka-50

Ezt a modult várom A-10C óta a legjobban!Ráadásul magyar kézkönyvel.Hmm de finom lesz!

Ka-50

whiteskull
Most leesett az állam. 😊))

Egyszerûen fantasztikus! 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Hát... kurva magasra rakják ezzel a mércét, az egyszer biztos. Elképesztõ munka!

krisztian005
Nagyon jól néz ki!!! Eddig minden modult akkor vettem amikor akció volt, ED-ék megélnek nélkülem is, de ezt tuti megveszem ahogy megjelenik teljes áron, egyrészt mert nagyon várom, másrészt meg Laciék megérdemlik, és remélhetõleg nekik is lessz annyi bevétel hogy megérje hogy újabb gépet készítsenek.

LeonSilver

Üdv!
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.

macleody
Na pár hónap kihagyás után fordultam egyet a minyóval. És még emlékszem hogy kell beindítani. Frankó 😊
egy kis OFF:
http://www.pcpilot.hu/repules/3580-jabiru-j200-ket-baleset-egy-napon.html

Te jó ég ! <#falbav>
Mire számított a pilóta ha belehajt a vízbe? <#fejvakaras>
Egy kis gond nélküli aquaplaningra ? <#taps>
Ez olyan volt mint a viccben Szergej mikor felkapcsolja a Volgát az 5. sebesség után a Rakéta fokozatba <#eplus2>
LeonSilver
Nem, semmi ilyesmi nem történt. nem értem én sem.

De hogy?Deaktiváltad vagy rendszert telepítettél?

Ka-50

LeonSilver
Újra aktiválnom kellett az összes cuccot a szarforszal... A tökömbe!

Nálam, ha a P51-es telepítve van, akkor írja ki és nem enged be a szerverre. A modul kezelõben vedd ki a pipát, majd újraindítás után már föl fog engedni. Gondolom a support tudja csak megoldani ezt a hibát.
Hecker007
Le, elég volt mára belõle, még a gépet is kinyomtam. Majd teszek még egy próbát holnap.

i robot
Most néztem, de nem láttam. Gondolom már lekapcsoltad.

Hecker007
Szerk.: egy hibát már találtam is, a network.cfg-be az ip-m helyett egy teljesen más ip volt, ezt javítottam.
Ha tudtok vessetek rá egy pillantást ismét 😊

Hecker007
Köszi, be is zártam.
Nem tudom mi lehet a probléma, router nincs, tûzfal nincs és mégse látszik, public is be van pipálva. :S

LeonSilver
Hát ilyet a moha nembaszott. Azt mondja nekem ez a fospumpa, hogy invalid serial.. MI a rák??

macleody
Én nem láttam a szeródat.
Hecker007
1.2.6, proba1 a neve, köszi a segítséget!

LeonSilver
Mi a neve? Én ránézek, hogy mi a pálya.
1.2.6 vagy 1.2.7 ?

Hecker007
Van annak valami módja, hogy le tudjam tesztelni látható-e a szerver amit indítottam?
Kb fél órája fut, de még senki nem lépett fel rá akivel meg próbáltam elõzõleg az nem elérhetõ jelenleg 😞

Szívesen😊 Még egy kis segítõ videó. Sajnos hangja az nincs,de lehet látni,hogy a robot minden csatornáját felkapcsolta,és hogy gyorsan megy.
Aztán addig nyomja,hogy bekapcsol a vészjelzõ,akkor elõször lenyomja a kollektívet alapra,aztán meg láthatóan koppig felhúzza(15 fokos lapátállásszög),és már oda is a rotor:
Itt

Sanyo
Leon a minyókához próbálgatja.

www.pcpilot.hu

Cápát folyamatosan trimmelni kell,ez a titka.Egyébként sokkal kezesebb gép,mint a Minyó.

Ka-50

Ilyen van a Blacksharkhoz is?

Ka-50

Sanyo
Leon megoldotta: UH-1H mûszerek androidon.

www.pcpilot.hu

whiteskull
Már én is lesegettem, de még nem voltam annyira pihent, hogy nekiálltam volna. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Ezt próbáltátok?
Én megpróbáltam életet lehelni bele, de eléggé zavaros ez a milyen mappát-hol dolog... nem bírtam még beüzemelni.

Hecker007
Köszi, majd rápróbálok 😊

Klusi: Te mikor érsz rá? Nekem mint kiderült a héten lesz két vizsgám úgyhogy a hétvégi repülésnek lõttek 😞

A negatív terhelést illik vele kerülni,akkor összeakadnak. Az orsózás nem javasolt vele. Nekem mondjuk nagyon régen volt már lapát összeakadásom, pedig nem szoktam bekapcsolni a robotot. Érdemes még repülésnél figyelni a "sag vinta"-t vagyis a lapátok kollektív állásszögének a jelzõjét,valamint a PZU két zöld jelzõlámpája alatti sárga figyelmeztetõ lámpákat. Ezek a hajtómû túlpörgésére figyelmeztetnek,és ha úgy marad,akkor annak lehetnek rossz következményei,akár hajtómû leállás is. Ha mindig nagyon húzod a kollektívet,akkor erre nagyobb az esély,mert nagyobb gázon is van. A rotorfordulatra is érdemes odafigyelni. Ha jelez a "zebra" lámpa akkor érdemes megfontoltabb mozdulatokat tenni.

<#eljen>
i robot
Köööösziiiiiiiii! Ez volt a hiba, rosszul választottam szét.<#worship>
Ha mentek reppenni, Mi-8 al én is csatlakoznék! Megmutatom hogyan kell vérprofin odaverni a gépet a talajhoz.<#smile>

Na látod Mi-8-nál nincs lapát összeakadás 😄 Csak leszállni nem sikerült még csak "nekifutásból". Az automata indítás kicsit árkád, de ha vállalsz egy kis okítást akkor mehetünk 😉
Ebben a formában írtad be XX-XXXXXX-XXXXXX-XXXXXX-XXXXXX ?
Hecker007
Mi-8 nincs, nem vettem meg, a kamovval is épp felszállni tudok pár km repülés után mindig összeakadnak a lapátok és leesek.

A10-nél van automata indítás 😉

i robot
Próbáltam szétválasztani, de úgy sem tetszik neki.

Hát a sok hónap kihagyás után nagyon nem megy, szerintem még a hajtómûindítás sem, nemhogy a tréningezés 😊 MI-8 -od nincs?
Az origin-tõl kaptam anno egy e-mailt a vásárláskor ami tartalmazta a kódot, de kötõjelek nélkül, ha kötõjelekkel bemásolod a steam-> termék aktiválása ablakba akkor el fogja fogadni. (remélhetõleg)
Cancri55
Egy ilyen tréningben én is részt vennék

Hecker007
Klusi valamikor nem megyünk tréningezni az A10C-vel?
Kicsit unalmas egyedül szenvedni vele 😊

Nekem a Black Shark 2 volt lemezen a többi Steam-es volt. Én úgy raktam át a BS2 a Steam-re, hogy elöszõr deaktiváltam a lemezes BS2-õt, és a Steam-en aktiváltam a cd kulcsot, és mûködik, viszont mintha itt a fórumon már lett volna arról szó, hogy nem minden Dcs modult lehet átvinni a Steam-re.

i robot
Hogyan csináltad? Nekem is Origin-en van az A-10, de a Huey meg a Mi-8 Steam-en, ezért inkább átraknám.

Köszi.