Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Jó hosszan tolja neki, aztán elemeli az orrát.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem lenne jó egy csodás gép, olyan FM-el, mint ami egy darab kõnek van...
ÉN nem értek hozzá, de az 59-es fiúk azt mondják, hogy túl jól gyorsul, nem emeli el az orrát csak felkapja és ez így nem fasza. És én hiszek Nekik, hisz Õk azért tapasztaltabbak! És nem fikázzák! Csak ezek egyelõre tények.
De majd meglásssssuk.
Ka-50
Ka-50
Egyszerûen fantasztikus! 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.
http://www.pcpilot.hu/repules/3580-jabiru-j200-ket-baleset-egy-napon.html
Te jó ég ! <#falbav>#falbav>
Mire számított a pilóta ha belehajt a vízbe? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Egy kis gond nélküli aquaplaningra ? <#taps>#taps>
Ka-50
Ha tudtok vessetek rá egy pillantást ismét 😊
Nem tudom mi lehet a probléma, router nincs, tûzfal nincs és mégse látszik, public is be van pipálva. :S
1.2.6 vagy 1.2.7 ?
Kb fél órája fut, de még senki nem lépett fel rá akivel meg próbáltam elõzõleg az nem elérhetõ jelenleg 😞
Aztán addig nyomja,hogy bekapcsol a vészjelzõ,akkor elõször lenyomja a kollektívet alapra,aztán meg láthatóan koppig felhúzza(15 fokos lapátállásszög),és már oda is a rotor:
Itt
Ka-50
Ka-50
www.pcpilot.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én megpróbáltam életet lehelni bele, de eléggé zavaros ez a milyen mappát-hol dolog... nem bírtam még beüzemelni.
Klusi: Te mikor érsz rá? Nekem mint kiderült a héten lesz két vizsgám úgyhogy a hétvégi repülésnek lõttek 😞
Ha mentek reppenni, Mi-8 al én is csatlakoznék! Megmutatom hogyan kell vérprofin odaverni a gépet a talajhoz.<#smile>#smile>
A10-nél van automata indítás 😉