Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy kép a beállításról:
Virtual server
Virtual server
Jó,legyen TS
Ka-50
Az alap jelszónak rajta kell lennie a routeren, általában admin az alap, de típusa válogatja.
Ha kell TS szóljatok, lehet hogy úgy egyszerûbb lenne belõni mint itt csetelni 😊
Ha kell TS szóljatok, lehet hogy úgy egyszerûbb lenne belõni mint itt csetelni 😊
Megvan,bent vagyok
Ka-50
Igen,de jelszót kér f..gom sincs,mi a jelszó
Ka-50
RX3041 V2 vezetékes
Ka-50
ASUS
Ka-50
Van routerem,de hol engedélyezzem?
Ka-50
Most nézzétek meg,ha így sem látjátok,újraindítom
Ka-50
de ha nincs kikapcsolva, vagy külön engedélyezve neki akkor nem fog mûködni
A tûzfalam sincs letiltva
Ka-50
Ki van engedve a tûzfaladon?
Én se
Háromszor átnéztem,publikus a szerver.Mit baxtam el?
Ka-50
Nem értem
Ka-50
Nincs TS a mission Total Air War 2
Ka-50
Hát én nem találom. Ts elérést tudtok adni?
Pedig megy a szerver,publikus,jelszó nélkül.
Ka-50
Már indítottam
Ka-50
Ja és 1.2.7,nem béta szerver!
Ka-50
<#taps>#taps>
<#integet2>#integet2>
Ka-50
Tulajdonképpen free for all,minden géppel lehet menni,fõleg a kék oldalon.Nem saját küldi,de remélem megfelel.
Ka-50
Üdv Urak,akit érdekel Sende néven ma este 7 körül indítok egy szervert,ha gondoljátok csatlakozzatok.Pass nincs,bárki jöhet.
Ka-50
Nem csak te gondoltad aljasnak,Hermann Göring is úgy gondolta... 😊))
😊 úgy értem, hogy én a repülés részét élvezem leginkább harci feladatokat alig repülök. (dogfight azért az izgalmas) Baromira szeretem, hogy szenvedni kell, hogy beinduljon a gép vagy hogy a heliket szépen repüljem (ill, hogy megpróbáljam). Egyébként a P-51 csak nekem tûnik egy aljas gépnek?
OFF
ON
ON
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mondjuk, ha valaki összedobna egy ilyen free for all szerót, abban én is benne lennék 😄 <#violent>#violent>
Üdv a topikban. <#puszis>#puszis>
MiG-21-vel kapcsolatban ahogyan én látom Cobra a legaktívabb. ED fórumon fõleg Õ válaszolgat. Szóval lehet, hogy FB-re is Cobra írogat, ami engem sajnos nem nyugtat meg. Én Lacitól szeretnék választ, tekintve, hogy a többiek csak másod-harmad hegedûsek az én szememben.
Szóval, ha Laci majd azt írja, hogy kiegyezett velük, akkor gondolom majd azt, hogy mûködik a project és lesz folytatás.
Egyébként a Te részedrõl milyen az a "rendes légiharc" ? <#nyes>#nyes>
, mert ha olyasmi ahogyan én gondolom, akkor én kifejezetten a "rendetlen" légiharcot szeretem. <#eplus2>#eplus2>
Asszem FC1-ben volt ilyen: ott Furball-nak hívták ha jól rémlik, és mindenki lõhetett mindenkit <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>...talán az Il2-ben volt még hasonló <#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1>
MiG-21-vel kapcsolatban ahogyan én látom Cobra a legaktívabb. ED fórumon fõleg Õ válaszolgat. Szóval lehet, hogy FB-re is Cobra írogat, ami engem sajnos nem nyugtat meg. Én Lacitól szeretnék választ, tekintve, hogy a többiek csak másod-harmad hegedûsek az én szememben.
Szóval, ha Laci majd azt írja, hogy kiegyezett velük, akkor gondolom majd azt, hogy mûködik a project és lesz folytatás.
Egyébként a Te részedrõl milyen az a "rendes légiharc" ? <#nyes>#nyes>
, mert ha olyasmi ahogyan én gondolom, akkor én kifejezetten a "rendetlen" légiharcot szeretem. <#eplus2>#eplus2>
Asszem FC1-ben volt ilyen: ott Furball-nak hívták ha jól rémlik, és mindenki lõhetett mindenkit <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>...talán az Il2-ben volt még hasonló <#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1>
üdv a forumon Takacsi!
hello,
viszont az fb oldalukon alig két órás válasz egy kérdésre:
"DCS Mig-21Bis Hi Natasha,
The project is currently undergoing some internal issues which we are in the process of solving. The project is in development and will still be released.
Thanks!"
mondjuk azt nem tudom, hogy az fb oldalon ki válaszolgat...remélem, hogy õ.
Egyébként sziasztok, eddig ssak olvasni jártam ide, szóval
rövid "bemutatkozás": DCS World + minden ami megjelent hozzá + X52pro +Tir5
(+ROF+FSX+Il2CoD+Condor régebben Il2 Dongóknál) Leginkább csak repkedni )szoktam, rendes légiharcba nagyon ritkán szállok be.
viszont az fb oldalukon alig két órás válasz egy kérdésre:
"DCS Mig-21Bis Hi Natasha,
The project is currently undergoing some internal issues which we are in the process of solving. The project is in development and will still be released.
Thanks!"
mondjuk azt nem tudom, hogy az fb oldalon ki válaszolgat...remélem, hogy õ.
Egyébként sziasztok, eddig ssak olvasni jártam ide, szóval
rövid "bemutatkozás": DCS World + minden ami megjelent hozzá + X52pro +Tir5
(+ROF+FSX+Il2CoD+Condor régebben Il2 Dongóknál) Leginkább csak repkedni )szoktam, rendes légiharcba nagyon ritkán szállok be.
Fogalmam sincs, hogy ez most mit jelent, de Becz Laci avatar képe átváltozott ED fórumon. Az ég felé hasító MiG-21 átváltozott hóemberré !
Remélem ezt azt jelenti, hogy Laci elment telelni ill. sielni, és nem azt, hogy befagyott/behavazódott az egész project.
Én minden esetre azt kívánom neki, hogy a lehetõ legjobban jöjjön ki anyagilag ebbõl a projectbõl, mert szerintem megérdemli. Remélem ez nem azt jelenti, hogy el kell hogy adja azt amit Õ alapított: a cégét, mert a többiek ellehetetlenítették. <#confused>#confused>
Aztán, hogy hogyan tovább, hogy ki lesz-e adva a MiG-21, hogy lesz-e ezek után egyáltalán folytatás - lesz-e MiG-23 vagy bármi más, az gondolom attól is függ majd, hogy mennyire ment el a kedve a társas vállalkozásoktól. Régen adott szó elegendõ volt emberek közötti megállapodáshoz. Manapság sajnos egy írott/nyomtatott dokumentum sem garancia. Ezért is mondják nagyon sokan, hogy nem csak gazdasági válság van hanem fõként bizalmi válság. Sajnos <#szomoru2>#szomoru2>
Remélem ezt azt jelenti, hogy Laci elment telelni ill. sielni, és nem azt, hogy befagyott/behavazódott az egész project.
Én minden esetre azt kívánom neki, hogy a lehetõ legjobban jöjjön ki anyagilag ebbõl a projectbõl, mert szerintem megérdemli. Remélem ez nem azt jelenti, hogy el kell hogy adja azt amit Õ alapított: a cégét, mert a többiek ellehetetlenítették. <#confused>#confused>
Aztán, hogy hogyan tovább, hogy ki lesz-e adva a MiG-21, hogy lesz-e ezek után egyáltalán folytatás - lesz-e MiG-23 vagy bármi más, az gondolom attól is függ majd, hogy mennyire ment el a kedve a társas vállalkozásoktól. Régen adott szó elegendõ volt emberek közötti megállapodáshoz. Manapság sajnos egy írott/nyomtatott dokumentum sem garancia. Ezért is mondják nagyon sokan, hogy nem csak gazdasági válság van hanem fõként bizalmi válság. Sajnos <#szomoru2>#szomoru2>
Mondjuk a gépem viszonylag erõs, igaz multiban nem néztem még. De maxon. is jól megy a szu-25. Vannak normális multi küldik amiket lehet repülni a minyóval? Vagy inkább úgy kérdezem-tudom-e használni a minyót egy szép szerda este, olyan szrón ahol nem egyedül vagyok. Mert a Rof-al is az a bajom, hogy vagy kevesen vannak, vagy éppen nem repülhetõek azok a gépek amiket kedvelek.
Amíg ilyen optimalizálatlan addig feleleges nagy összegeket beleölni, persze mindenki döntse el maga hogy neki mi éri meg. Jelen pillanatban tökmindegy 3 vagy 4 maggal futtatom-e a játékot, csak a betöltési idõ rövidül meg egy hangyányival, a 7770OC-t csak 25-35%ban terheli tökmindegy milyen felbontást vagy részletességet állítok neki az fps nem igazán változik és sok esetben messze elmarad a normálisan játszható értéktõl.
Köszönöm, de már megtettem.<#smile>#smile>
sakkay
ha steam-en berakod wishlist-be a játékot, akkor kapsz emailt ha akciós lesz.
meg a pcpilut.hu oldalon is mindig kiírják
ha steam-en berakod wishlist-be a játékot, akkor kapsz emailt ha akciós lesz.
meg a pcpilut.hu oldalon is mindig kiírják
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fõ a segítõkészség nem?