Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv.
Persze, elküldöm szívesen.
Valami egyszerû, mindkét oldalról játszható missionra gondoltam légi és földi célokkal, helikopteres feladatokkal.
Ha ötletek vannak mik legyenek benne azokat ide várom és ha megvalósítható akkor beleépítem.
Üdv.
SnowFox
Persze, elküldöm szívesen.
Valami egyszerû, mindkét oldalról játszható missionra gondoltam légi és földi célokkal, helikopteres feladatokkal.
Ha ötletek vannak mik legyenek benne azokat ide várom és ha megvalósítható akkor beleépítem.
Üdv.
SnowFox
Szia!
Esetleg elküldenéd nekem is. Majd megpróbálom én is lehostolni.
Esetleg elküldenéd nekem is. Majd megpróbálom én is lehostolni.
Na nem volt ez rossz, legalább a cápával sikerült többé kevésbé le-föl szállnom! 😄 A szaggatásra az volt az orvosság, hogy ki kellett lépni a szerverrõl aztán újra be, ez vagy valami új bug, vagy Sende gépe nem szeret szerver lenni.
Köszi a repülést mindenkinek!
Köszi a repülést mindenkinek!
Üdv.
Én is benéztem de olyan 10-15 perc után nagyon laggolt a cucc így inkább feladtam.
SENDE!
A kövi ilyen repkedésre tolok majd át Neked egy küldit. Sz.tem hétvégére összerakom ha lesz rá igény. Sajnos nekem munka miatt a repkedés nagyon ritka de szerkeszteni még tudok.
Ödv.
SnowFox
Én is benéztem de olyan 10-15 perc után nagyon laggolt a cucc így inkább feladtam.
SENDE!
A kövi ilyen repkedésre tolok majd át Neked egy küldit. Sz.tem hétvégére összerakom ha lesz rá igény. Sajnos nekem munka miatt a repkedés nagyon ritka de szerkeszteni még tudok.
Ödv.
SnowFox
Elnézést hogy köszönés nélkül léptem le a Sende esti repülésrõl! Egészen jó volt amíg egy Kamovval össze nem mértük a lapátok hosszát. Mi-8-al esélyem se volt. 😄 Utána még nézelõdtem, de pár perc elteltével elkezdett iszonyatosan szaggatni, és végül szétfagyott a szim. <#eljen>#eljen>
Ja azt hittem beszéltek TS-en. Ott van a képen. Megnézed a gped IP címét, 192.168.1.valami lesz. Ott a táblázatban a virtuális szervernél beírod a portokhoz a 10308-at, kiválasztod a both-ot, kipipálod és leokézod.
Igen köszi,épp azt böngészem,de hol tudom engedélyezni a portot?
Ka-50
Meg egy magyar nyelvû leírás: link
Itt egy kép a beállításról:
Virtual server
Virtual server
Jó,legyen TS
Ka-50
Az alap jelszónak rajta kell lennie a routeren, általában admin az alap, de típusa válogatja.
Ha kell TS szóljatok, lehet hogy úgy egyszerûbb lenne belõni mint itt csetelni 😊
Ha kell TS szóljatok, lehet hogy úgy egyszerûbb lenne belõni mint itt csetelni 😊
Megvan,bent vagyok
Ka-50
Igen,de jelszót kér f..gom sincs,mi a jelszó
Ka-50
RX3041 V2 vezetékes
Ka-50
ASUS
Ka-50
Van routerem,de hol engedélyezzem?
Ka-50
Most nézzétek meg,ha így sem látjátok,újraindítom
Ka-50
de ha nincs kikapcsolva, vagy külön engedélyezve neki akkor nem fog mûködni
A tûzfalam sincs letiltva
Ka-50
Ki van engedve a tûzfaladon?
Én se
Háromszor átnéztem,publikus a szerver.Mit baxtam el?
Ka-50
Nem értem
Ka-50
Nincs TS a mission Total Air War 2
Ka-50
Hát én nem találom. Ts elérést tudtok adni?
Pedig megy a szerver,publikus,jelszó nélkül.
Ka-50
Már indítottam
Ka-50
Ja és 1.2.7,nem béta szerver!
Ka-50
<#taps>#taps>
<#integet2>#integet2>
Ka-50
Tulajdonképpen free for all,minden géppel lehet menni,fõleg a kék oldalon.Nem saját küldi,de remélem megfelel.
Ka-50
Üdv Urak,akit érdekel Sende néven ma este 7 körül indítok egy szervert,ha gondoljátok csatlakozzatok.Pass nincs,bárki jöhet.
Ka-50
Nem csak te gondoltad aljasnak,Hermann Göring is úgy gondolta... 😊))
😊 úgy értem, hogy én a repülés részét élvezem leginkább harci feladatokat alig repülök. (dogfight azért az izgalmas) Baromira szeretem, hogy szenvedni kell, hogy beinduljon a gép vagy hogy a heliket szépen repüljem (ill, hogy megpróbáljam). Egyébként a P-51 csak nekem tûnik egy aljas gépnek?
OFF
ON
ON
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mondjuk, ha valaki összedobna egy ilyen free for all szerót, abban én is benne lennék 😄 <#violent>#violent>