Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
- Mivel az eddigi elvégzett munkájukat semmilyen formában nem akarták az elõzetes feltételek szerint "engedélyezni", vagy átruházni, így patthelyzet alakult ki, amiben a közel két hónapos intenzív tárgyalás sem hozott eredményt.
- Mindezek után ügyvédekkel konzultálva, mivel én midenképpen szarul jövök ki az egészbõl, így kénytelen voltam minden jogomrõl lemondani, az összes eddig végzett munka, 3d, textura, doksi, honlap, stb... a 21-el kapcsolatban át lett az új cégükre jogilag ruházva, ingyen és bérmentve. Tehát én sem az eddigi munkámért, sem a jövõbeni értékesítésbõl egy fillért sem kapok.
Elõször is nagyon sajnálom, hogy így alakult... 😞 Másodszor viszont nem nagyon értem... nem akarok okoskodni, de a leírtak alapján nem te követtél el szerzõdésszegést, így nem igazán értem, hogy tudtak így kiforgatni.
Harmadszor pedig, részemrõl rájuk rohad... tuti nem veszem meg.
www.smart-bus.hu
Ka-50
Ka-50
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A közösségünk Veled van!
Üdv.
SnowFox
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
pl elloptak a laptopot amin a munka volt es ismeretlenek kiteszik a netre.
Ka-50
Ka-50
de reaper! te vagy vki, aki szok forumozni bizony nyojátok a népeknek, hogy a projekt lenyulásra került. és hogy a pozitiv emberi hozzá állás le lett szarva. vki elkezdte a projektet és végül szivatás lett belõle. figyelmeztetés az egyéb külsõs projekteknek is akár!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Tömören az eddigi tények, és problémák az alábbiak:
- Az indiegogon összegyült 15000$-ból mind a mai napig csak 1400k$ érkezett meg mivel a PayPal még a pénzgyûjtés alatt zárolta a beérkezett pénzt és a beczlstudios accountját, (ha valaki még emlékszik rá, ki lett postolva annó a fórumra) és a közel kétéves jogi huzavona vége még nem látható. A helyzetet a PP-al Cobra bevonásával is igyekeztünk megoldani (neki volt kapcsolata a PP executive escalation osztályával), de ez sem vezetett eredményre. A befolyt pénz még mindíg a PP-nál van. Ha valakit érdekel, hogy járhat a PP-al: http://www.screw-paypal.com/index.html. Emellett a "saját" pénzembõl 7500$-om van bent eddig a projectben (az ügyvédi díjak nélkül).
- A csapat minden tagja több pénzt szeretett volna kérni a munkájáért annak ellenére, hogy érvényes és aláírt szerzõdés volt az általuk elvégzendõ munkára, mely tartalmazta a megfelelõ ellentételezést is. Másodsorban a beczl studiosból részt akartak volna, magyarul minden egyéb bevételbõl (ami nem kapcsolódik szorosan a játékhoz) is részesedni akartak. Ez kb olyan, mintha a kõmûves aki a házadat építi azt mondja, mikor szerkezetkész, hogy tulajdoni jogot szeretne a házra. no comment....
- Mivel az eddigi elvégzett munkájukat semmilyen formában nem akarták az elõzetes feltételek szerint "engedélyezni", vagy átruházni, így patthelyzet alakult ki, amiben a közel két hónapos intenzív tárgyalás sem hozott eredményt.
- Mindezek után ügyvédekkel konzultálva, mivel én midenképpen szarul jövök ki az egészbõl, így kénytelen voltam minden jogomrõl lemondani, az összes eddig végzett munka, 3d, textura, doksi, honlap, stb... a 21-el kapcsolatban át lett az új cégükre jogilag ruházva, ingyen és bérmentve. Tehát én sem az eddigi munkámért, sem a jövõbeni értékesítésbõl egy fillért sem kapok.
- Az egyéb modok, amik a 21-el jöttek volna ki (SA-2 komplexum, egyéb jármûvek, stb) és a WW.II-es jármûvek nem lesznek kiadva még free modként sem, mivel az ED-vel kötött szerzõdés (annak ellenére, hogy felbontottuk) ezt nem teszi lehetõvé.
Ilyenkor azért megnyugszom, hogy nem csak Itthon mennek ilyen geci módon a dolgok.
Ez nagyon rossz reklám lett az oroszoknak. És nem csak a pénz. Ilyen emberrel, aki Ennyit dolgozott a programjukon es nepszerûsítette, így kibaszni....
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Hosszú távon nem lesz jövõje, így, hogy nincs rendes gazdája a project-nek.
A rengeteg elõre beszedett lóvéval mi lesz?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt azért remélem, hogy Laci a lehetõ legjobban jött ki belõle.
A kurva életbe már. Lehet meg se veszem. Basszák meg. Már elnézést.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha ott vagy, valaki észre vesz, Õ majd behúz valamelyik csatornára, mert azok már jelszavasak.
Sok sikert!
TS3-at használunk.
A lentebb leírt TS csak akkor megy ha repülünk. Itt meg szoktuk írni a reppenéseket akkor fellövöm a TS-t is.
De a cím jó, rakd el és figyeld a fórumot.
Üdv.
SnowFox
Ka-50
A Rhinot viszont ha tudom, akkor azonnal meg fogom venni, amint kapható lesz! Szerintem várd meg!
Ja, és a Warthog sem muzsikál valami faszán. Sokan elégedetlenek vele. Nem kicsit. Lehet utánaolvasni.
De ha alaposabban nézzük a dolgot, a helikopter fanoknak éri meg igazán, a nagyon pontos gázkar miatt. A merevszárnyúaknál nem add akkora pluszt, mint amennyivel drágább. Forgószárnyast viszont sokkal pontosabban tudok vele repülni, ahogy eddig soha nem sikerült.
Pl a cápát az automata kiegyenlítõk nélkül szeretem a legjobban irányítani, és kezes mint egy bárány.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50