Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hardverileg sem és a szoftver árát tekintve sem. Igaz nem tudom az árát de szerintem eléggé ott lehet a toppon.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Eleve BILLENTYÛZETRE van beállítva.. És hiába rakod át joyra, olyan "billentyûzetes" marad az irányítás.
A motorindítás annyi, hogy lenyomsz egy gombot, oszt jó napot. Ez minden csak nem szimulátor 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Mi az ami nem érte meg és iszonyat ?
A netkódot és a grafikus motort is javíthatnák, mellesleg nekem is ugyanez jutott eszembe: ez a unigine motor a lehetõ legjobb egy szimulátorhoz. Összeállhatnának ED-vel 😊
Itt az ingyenes játszható benchmark demó (nagyon odaba**)
http://unigine.com/products/valley/
és a promó szim-videó
Az Unigine engine-t is orosz programozók készítik, szóval adják el az ED-nek... 😊
Mennyire jó mondjuk a DCS helikhez viszonyítva? Na jó gondolom nem egy Minyó 😊 De hátha 😊
No, ettõl kifeküdtem. Ez kiütéssel gyõzött, ez egy brutál engine. Sajnos ehhez képest az EDGE sehol sincs.
Növényzet 9:37, 18:26 és 29:10-nél. A zenék is kegyetlen jók. Mélynyomóval, 3D-5.1-ben hihetetlen <#wow1>#wow1>
Ezt sem érdemes kihagyni:
4K HD felbontás is van
és egy brutális gyûjtemény (hogy már mik vannak):
Szerintem nagyon jók a fák. Ennél jobb már csak levéltetû számláló szimulátorban fog kelleni.<#eplus2>#eplus2>
Persze egy olyan MadOnion 3DMark féle fát/fákat én is el tudnék képzelni ahol minden levél, gally, ág és a törzs is külön mozog, de szükség akkor lesz csak rá, ha lesz ARMA féle DCS-is, ahol lehet hasalni a fûben és mászni a fákra. <#nevetes1>#nevetes1> Egyébként pár 100 vagy több kilométeres magasságokból már nem lesz annyira érdekes a fák kidolgozatlansága.
A lényeg, hogy minden textúrázott poligon/háromszög megkapja ugyanazt a poligon/háromszög ütközésmodellt és akkor a lövedékek raksik sem fognak átmenni a növényzeten, ezek után sérülésmodell kell majd a fákhoz, hogy le tudjanak szakadni az ágak vagy, hogy ki tudjon törni majd tövestül, ugyancsak mint az ARMA-ban, és végül azt is meg kell oldani,hogy az AI ne is lásson keresztül még egy levélcsomón sem, ha az a reális.
Egyébként a fákat az elsõ két perceben jól lehet látni.
A hajladozó mezei virágok és rétifû a 165. másodperctõl látszik jól.
Az új videóban 1:05-tõl látható a hajladozó fû és rögtön utána a számomra agyeldobós sziklagörgetegek. <#wow1>#wow1>
Persze a füvön azért látni, hogy dülöngélõ síkok az alapok.
Közben kijött a videó, úgy tûnik páran elmentették. Nem az én forrásom, de már fent van YT-on. Bírom ezt a nagy titkolózást.
http://www.youtube.com/watch?v=R5j8FX8lMXE
http://www.youtube.com/channel/UCTDlThn-IaB6srKKoenL19w
http://www.youtube.com/channel/UCt7W2HUQBQ8LL9WdYVlwM0A
A reményedre reflektálva: szerintem "rendes" fák, animált csontozattal, és ütközési modellel.
Az az érzésem, hogy még a nyár elõtt kijön az EDGE a Nevadával és ha nagyon eleresztem a fantáziám, akkor talán megvásárolhatóak lesznek a többi térképek/scenery-k is. Végül is a Grafikus Motor reklámja volt a videó, már majdnem olyan szép volt mint az Outerra, a természeti táj nem, de az ember által épített objektumok szebbek voltak.
Remélem léteznek' benne a fák.
Hullámzó/mozgó növényzet, átlátszó víz tengerfenékkel, több ezer szikla egy hegyen (no az érdekes volt), éjszakai fények, ALS a kifutópályáknál, Afganisztán, Azerbajdzsán, Korzika, Alabama.
Szerintem nagyon jó volt. A fények is. Igaz, hogy a lámpák nem csináltak árnyékokat (szerintem az elég erõforrás igényes lenne) , de jelenleg a DCSW alatt is csak a Nap képes árnyékokat "készíteni".
Bocs az offért.
Ka-50
Ka-50
Legközelebb elolvasom 2x mit írok <#smile>#smile>
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez volt a probléma az AutoLS ki volt kapcsolva a profilban az LS Time meg 0 alapértelmezettben vagy is minden 0.
Repvez: Igen ezzel a résszel nem volt gond, csak nem volt szerencsétlen célravezetve elég ideig így csak kb leesett a közelben.
Leon77: Nem mondod?<#idiota>#idiota> Egyébként lehet dobni lézerirányítás nélkül is, profilban is alapból CCIP-n van az meg tudtommal az unguided bombadobáláshoz kell.
Mi volt látható abban a videóban ?
Igy ha befogtad a célt és a lézert is bekapcsoltad akkor a kioldógombot folyamatosan nyomvatartva a HUD on a függöleges oldási szálon látsz egy kis kerestcsikot ez folyamatosan fog lefelé haladni ennek a csiknak a gép szimbolikáját jelzõ ikonnal való egyezésekor old a rendszer .
Legalábbis falconBMS-ben igy megy , gondolom itt is ugyan az a rendszer van mint minden amcsi technikán.
Mindjárt megnézem, hogy készítettem-e róla oktatóanyagot.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!