Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Így van. Én is utánanéztem, és ez egy más világ. A név megtévesztõ. Viszont ez egészen biztos, hogy nem nekünk készült.
Hardverileg sem és a szoftver árát tekintve sem. Igaz nem tudom az árát de szerintem eléggé ott lehet a toppon.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Árkád.
Eleve BILLENTYÛZETRE van beállítva.. És hiába rakod át joyra, olyan "billentyûzetes" marad az irányítás.
A motorindítás annyi, hogy lenyomsz egy gombot, oszt jó napot. Ez minden csak nem szimulátor 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
Ahogy én néztem a 2 "game" nem ugyanaz. LEon egy gagyi rescue simet próbált ki mig a amiról szó volt az meg egy ilyen szimulátor
Gundark 1 1
Kicsit bõvebben nyilatkoznál Mester? Mi a baj vele? De ne hasonlítsd a minyóhoz
17000 körül van, az thiszem
biztosan
Hecker007
Elvileg igen, nekem még a FLY 5 névre hallgató van, de az egy az egyben ugyanez a model. Én szétnéznék ismerõsöd helyében a TM cuccok között is T.16000M vagy T.Flight Stick X pl, vagy valami Logitech Attack3 olcsóért ha még kapható.

kapható ez kis hazánkban is?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

i robot
Nekem pont az a gondom vele, olyan mint ha szét akarna esni. A dupla gázkar fasza (össze is lehet kapcsolni õket). Könnyebb tároláshoz be lehet csukni az alsó részt, a markolatot pedig le lehet választani a rugó felett. Ja és a tetején szép kéken világít.

egy ismerõsöm venne joystickot a csemetéjének,és nekik keresgélek valamit.nem akarnak sokat költeni rá elsõre,mert nem biztos,hogy a gyereknél hosszútávú lesz a szimulátor szenvedély.és ezért nem ajánlgatom nekik az X52-est.lehet ezt nálunk is kapni valahol?

én ilyet használtam, amíg az oldalkormánya be nem dobta a kulcsot és ezzel egyszerre az egyik gombja le ne esett volna... most vissza lett küldve garanciával, amúgy nagyon szeretem, mert dupla gázkaros rengeteg gombbal sok helyen állítható a karja. Mondjuk ettõl több helyen is lötyögött egy kicsit
i robot
Ja, fent van a szekrény tetején.

Üdv Urak!
EZT ismeri valaki?

LeonSilver
Én errõl

Ti most mirõl beszéltek ?
Mi az ami nem érte meg és iszonyat ?
Hát ja 😄
A netkódot és a grafikus motort is javíthatnák, mellesleg nekem is ugyanez jutott eszembe: ez a unigine motor a lehetõ legjobb egy szimulátorhoz. Összeállhatnának ED-vel 😊
Itt az ingyenes játszható benchmark demó (nagyon odaba**)
http://unigine.com/products/valley/
és a promó szim-videó
LeonSilver
ISZONYAT! Nem érte meg azt a néhány percet míg lejött. De komolyan!

Inkább a netkóddal csinálnának már valamit...
Hát az unigine engine-t azért messze nem szabad összehasonlítani az EDGE-el. Ahogy korábban írtam is, hogy igaz az EDGE dx11-esnek írják a DCS weboldalán, de jó lenne ha így lenne. Már elavult ez az EDGE és még ki tudja mikor jön ki. Nekem nem is hiányzik, bõven jó a mostani is, 4096x4096 talajtextúrával felspékelve.

Az Unigine engine-t is orosz programozók készítik, szóval adják el az ED-nek... 😊
LeonSilver
Este megnézem. De én nem táplálok túlzott reményeket.. 😞

Gundark 1 1
Kipróbálta valamelyikõtök ezt a Helicopter simulator search and rescue-t?
Mennyire jó mondjuk a DCS helikhez viszonyítva? Na jó gondolom nem egy Minyó 😊 De hátha 😊
Megint OFF
No, ettõl kifeküdtem. Ez kiütéssel gyõzött, ez egy brutál engine. Sajnos ehhez képest az EDGE sehol sincs.

Ezeket én már mind láttam korábban, de hihetetlen, hogy mik voltak már korábban 2001-ben vagy 2006-ban is.
Növényzet 9:37, 18:26 és 29:10-nél. A zenék is kegyetlen jók. Mélynyomóval, 3D-5.1-ben hihetetlen <#wow1>

Ezt sem érdemes kihagyni:

4K HD felbontás is van

és egy brutális gyûjtemény (hogy már mik vannak):
Azért ezt az Alabama videót nézd meg HD-ben.
Szerintem nagyon jók a fák. Ennél jobb már csak levéltetû számláló szimulátorban fog kelleni.<#eplus2>
Persze egy olyan MadOnion 3DMark féle fát/fákat én is el tudnék képzelni ahol minden levél, gally, ág és a törzs is külön mozog, de szükség akkor lesz csak rá, ha lesz ARMA féle DCS-is, ahol lehet hasalni a fûben és mászni a fákra. <#nevetes1> Egyébként pár 100 vagy több kilométeres magasságokból már nem lesz annyira érdekes a fák kidolgozatlansága.
A lényeg, hogy minden textúrázott poligon/háromszög megkapja ugyanazt a poligon/háromszög ütközésmodellt és akkor a lövedékek raksik sem fognak átmenni a növényzeten, ezek után sérülésmodell kell majd a fákhoz, hogy le tudjanak szakadni az ágak vagy, hogy ki tudjon törni majd tövestül, ugyancsak mint az ARMA-ban, és végül azt is meg kell oldani,hogy az AI ne is lásson keresztül még egy levélcsomón sem, ha az a reális.
Egyébként a fákat az elsõ két perceben jól lehet látni.
A hajladozó mezei virágok és rétifû a 165. másodperctõl látszik jól.

Az új videóban 1:05-tõl látható a hajladozó fû és rögtön utána a számomra agyeldobós sziklagörgetegek. <#wow1>
Persze a füvön azért látni, hogy dülöngélõ síkok az alapok.
Ezen a rossz minõségû videón mintha 2D-s fákat és fûcsomókat látnék.

Ez nagyon durván néz ki!

Persze, hogy nem egyszerû: biztos vannak megkötések szerzõi/fejlesztõi oldalról. Lehet, hogy el kell teljen mondjuk 3 év mire a publikum megkaphatja. Lehet, hogy az AVIA TS volt az elsõ és egyetlen szerzõdõ eddig. Letette a nagy lóvét, hogy kizárólagosságot kapjon. ED adott neki 3 évet. Én így is el tudom képzelni.
Közben kijött a videó, úgy tûnik páran elmentették. Nem az én forrásom, de már fent van YT-on. Bírom ezt a nagy titkolózást.
http://www.youtube.com/watch?v=R5j8FX8lMXE
Köszi most6 ez a mi 17 AVIA ez az új motort használó..mi is? Mer sehol nincsen , hogy edge vagy dcs. Pedig nagyon komolyan néz ki.

Sajnos, nem lehetett menteni és már azt is törölték, de ezek voltak láthatóak benne:
http://www.youtube.com/channel/UCTDlThn-IaB6srKKoenL19w
http://www.youtube.com/channel/UCt7W2HUQBQ8LL9WdYVlwM0A

A reményedre reflektálva: szerintem "rendes" fák, animált csontozattal, és ütközési modellel.
Az az érzésem, hogy még a nyár elõtt kijön az EDGE a Nevadával és ha nagyon eleresztem a fantáziám, akkor talán megvásárolhatóak lesznek a többi térképek/scenery-k is. Végül is a Grafikus Motor reklámja volt a videó, már majdnem olyan szép volt mint az Outerra, a természeti táj nem, de az ember által épített objektumok szebbek voltak.
Nincsen meg valahol ez a videó? továbbá szerinted mikor jön ki?
Remélem léteznek' benne a fák.

No láttam azt a videót. Egyik ED teszter adott egy nem hivatalos linket, és amit láttam én attól eldobtam az agyam: igaz, hogy amit most leírok az mind létezik már más programokban, de azért nagyon über lesz DCS alá is.
Hullámzó/mozgó növényzet, átlátszó víz tengerfenékkel, több ezer szikla egy hegyen (no az érdekes volt), éjszakai fények, ALS a kifutópályáknál, Afganisztán, Azerbajdzsán, Korzika, Alabama.
Szerintem nagyon jó volt. A fények is. Igaz, hogy a lámpák nem csináltak árnyékokat (szerintem az elég erõforrás igényes lenne) , de jelenleg a DCSW alatt is csak a Nap képes árnyékokat "készíteni".
Ennyit szerintem megér...

Sanyo cikkei róla: ToH Mi-24

www.smart-bus.hu

Hát,nem egy vérbeli szimulátor.Inkább az ARMA II-III-at vedd meg.A készítõk inkább abban jobbak.
Bocs az offért.

Ka-50

LeonSilver
Hát... én megvettem néhány hete, egy hónapja. "Mentem" vele vagy 5 kemény percet.

Láttam a steamen, hogy a take on helicopters a mi-24-es kiegészítõvel csak 2 euró, de a gameplay videók alapján nem tûnik túl nagy kaliberûnek a cucc, érdemes lehet szerintetek megvenni?
Ja, pillanatok alatt levédték a videót.

Ka-50

LeonSilver
2013-as videó, a kurvára várt, de azért annyira nem fasza EDGE motor bizbasza volt a videóban. Semmit sem vesztettél azzal, ha nem láttad

Hecker007
Én meg most olvastam vissza hogy csak célkeresztet írtam az kimaradt hogy a TGP keresztje 😄
Legközelebb elolvasom 2x mit írok <#smile>

Ha majd legközelebb leírod, hogy lézert is kapcsolsz, akkor mást írok, vagy másképp fogalmazok. 😉

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hecker007
Köszönöm a segítséget <#vigyor2>
Ez volt a probléma az AutoLS ki volt kapcsolva a profilban az LS Time meg 0 alapértelmezettben vagy is minden 0.

Repvez: Igen ezzel a résszel nem volt gond, csak nem volt szerencsétlen célravezetve elég ideig így csak kb leesett a közelben.

Leon77: Nem mondod?<#idiota> Egyébként lehet dobni lézerirányítás nélkül is, profilban is alapból CCIP-n van az meg tudtommal az unguided bombadobáláshoz kell.

Nálam már nem elérhetõ 😞
Mi volt látható abban a videóban ?
repvez
A lézerbombát és a CCRP dobásnál nem akkor old amikor megnyomod a kioldó gombot hanem akkor amikor a fed. számitógép a megfelelö értéket eléri.

Igy ha befogtad a célt és a lézert is bekapcsoltad akkor a kioldógombot folyamatosan nyomvatartva a HUD on a függöleges oldási szálon látsz egy kis kerestcsikot ez folyamatosan fog lefelé haladni ennek a csiknak a gép szimbolikáját jelzõ ikonnal való egyezésekor old a rendszer .

Legalábbis falconBMS-ben igy megy , gondolom itt is ugyan az a rendszer van mint minden amcsi technikán.
macleody
Ja, 4-5 évvel ezelõtt jó lett volna. Ma már egy kalap szar.
Már majdnem, szép aztán rájössz, hogy ez még mindig a Flanker motor, mert a földön álló gépek nem vetnek árnyékot, a lámpák fényétõl... <#rolleyes>
Ezt már láttátok?

Ka-50

LeonSilver
Sajna errõl nem készült. De a tecsõdön van biztos róla, keress rá!

LeonSilver
Ez azért van, mert a lézer megvilágítási idejét (vagy mi a szart) nem állítod be.
Mindjárt megnézem, hogy készítettem-e róla oktatóanyagot.

A GBU-12 lézerirányítású bomba...

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!