Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cancri55
Konkurencia: Outerra

Van ott fa elég sok-néha-de persze akárhogy is, jóval újabb a motor mint a dcs alap. Ami 10 éves.

GaBika6
Azért, mert ha ilyen egyszerû lenne biztos azt csinálták volna még több eladásért, de sajnos ez a megoldás nem müxik! <#awink> Az il2 bos-ban már mûködik a fa, de nem erdõrengeteg van gondolom ezért tudták megoldani. A dcs-ben kiveszed a darut és még 1-2 modellt és máris van 15-20 +fps-ed. Sajnos ez a motor sok sebbõl vérzik, de ezt kitárgyaltuk korábban. Mindenképpen új motor kell csak azt meg kell fizetnünk... <#szomoru2>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Hecker007
Hát igen, de a saját motor fejlesztése meg évekbe kerülne, szerintem annak is megvan az oka hogy az EDGE így elhúzódik, valami csak el van cseszve benne, hogy még nem adták ki. Szerintem fõleg optimalizálási gondokkal küzdenek. Volt egy videó linkelve nem is olyan rég, abban is látszott némi röcögés, meg volt ahol csak egymás után készült képeket vágtak be. Azt se értem hogy a mostaniból miért nem szedték ki a talaj alatt hullámzó tengert vagy hogy a fák miért nincsenek modellezve<#idiota>

repvez
Igen azt is a '98-as falcon motor alapján ma már átirták DX9 kompatibilisre és folyamatosan próbálják fejleszteni.
Csak megvan az a hátránya hogy nem tudja senki, hogy épp mi készül, mit javitanak, vagy épp optimalizálatlan lesz,mert annyira nem látja át a dolgot aki fejleszti mint ha saját motor lenne.
Hecker007
A BMS nem így készül? Úgy tudom azt is lelkes szimesek fejlesztgetik valamelyik régebbi motorra.

PhantomAss
a dcs magyar mig 21 is bizonyítja szerintem hogy igenis lehet normális szimet csinálni, csak idõ kell hozzá (és pénz of kórz).
Akár így is lehetne csinálni, és egy engine-t licenszelni alá...vagy nem tudom. Ha összeállnának a hardcore szimesek lenne esélyük sztem összedobni valami értelmeset.

GOOBY, pls

ne adj ötleteket nekik!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Nem nem..nem túl élénk..sajnos én is így látom.<#duma> Hogy rohadnának meg. Bárcsak-Istenem-bárcsak lenne egy, hirtelen a semmibõl megjelenõ konkurencia. Hogy beszopnák a faxt!

repvez
Fõleg úgy, hogy a WW2es játék háza táján sincs minden rendben, mert a FW-190-ees a DCS-ben is megjelenik külön modulként.Pedig ha jól tudom a WW2-es vonal az egy külön rész lett volna.
Vagy jön a már jól bejáratott pénzlehúzás, hogy nem sikerül az EDGE motort megcsinálni ezért kiadják külön modulként a DCS-be majd mikor már megvette mindenki akkor kitalálják, hogy mégis megy az EDGE motor és ott is jól kifizetjük a pénzt.
ÉS az sem elképzelhetetlen , hogy kipattan az isteni szikra, hogy az EDGE egy modernebb motor igy az átveszi a DCS world helyét , de a modulok nem kompatibilisek vele igy ujra kiadják õket jó pénzért.

Remélem csak élénk a fantáziám,de ha ez lesz én szóltam 😊

www.smart-bus.hu

Na ja..én sok videót láttam, na azokon iszonyat brutál.

Én nem, de a vele való repülés tényleg nagyon élvezetes.

az új motor,eddig csak szájhagyomány,városi legenda,és népmese szinten létezik.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Csatlakozom,de én így is szeretem,pláne a KA-50-est...!

Ka-50

Reaper
Benne...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

hooah
Az FC 3 ban benne van a külön megvehetõ A-10A, Szu-25A meg az F-15C ?

Hecker007
Mi van ha az új motorban házak se lesznek? <#idiota>

PhantomAss
csak aztán nehogy pofáraesés legyen ez az új motor is...
ígérgetni mindenki tud.
Majd meglátjuk mi sül ki belõle

GOOBY, pls

Nem véletlen, igen..én pedig, aki az modern szimekben csak a forgó szárnyúak kedvelõje, még nagyobb hátrányban vagyok, hogy nemvan fa. Majd az új motorban..

Komolyan nem értem a problémádat. 😄 Teljesen problémamentesen fut, kedvedre válogathatsz a reptethetõ típusok közül, a véletlenszerû kifagyás pedig csakis a felhasználó gépe miatt lehetséges. 😄

Én sem tervezek megvenni semmit, majd ha a bughalmaz eltûnik (szerintem sosem fog), talán akkor eltöprengek rajta. Ahogy elnézem, mostanság igencsak pang az érdeklõdés a DCS iránt. "Kis" társulatunk is inkább más elfoglaltságokat keres.

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Én addig nem veszek tõlük semmit amíg nem adják ki a EDGE-t..Már lassan úgy érzem, mint aki megveszi a téli gumit-mert fasza. és akciós, csak éppen autó nincsen hozzá.<#alien>

Villám akció.

...talán nem viszik eléggé...

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

A Dórát én is szerettem, a pacit nem annyira. A D9 azért kiszámítható volt, általában volt elõjele, ha kitörni készült, aránylag jól lehetett repülni.
A P51 eléggé alattomos dög volt, minden elõjel nélkül, mintha kirúgták volna alólad. Most sem valami kezes.

Tudom ez nem az a oldal, de lehet az utolsó bekezdés ötleteket ad pár embernek 😄 http://warthunder.hu/news/Kuldetes-Verseny
Molnibalage
Kétszer volt X52-õm. Mindkétszer szar voltak a gázkaron a tekerõk és csúszkák állandóan ricegtek és a deadzone sem segített. Ez elsõ vételennél a joy eleve gyári hibás volt. Második 3 évet sem bírt ki úgy, hogy szökõévenként repültem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PhantomAss
én sokat repültem vele il2-ben, kifejezetten szerettem mert nehezen kezelhetõ gép volt.
A másik gépem a d9 volt
ezért is várom most a ww2-t mert ez a két gép a szivem csücske, kiváncsi vagyok mit fognak kihozni belõle.

GOOBY, pls

Áááá,az nem lehet,tavaly áprilisban még 45-ösöd volt.

Ka-50

Hát a Mustang soha nem volt egy dogolós gép, még IL2-ben sem. Egyszerûen nem arra tervezték.

X52, a sima. Cancri-tól vettem mint megtudtam 2 éve :-)
GaBika6
Bocsi nem megy a linkelés:

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
A képek azért gyönyörûek...
Puma fórumról van:

GaBika6
Azért linkeltem, mert nincs tökéletes repmodell! És azért ide, mert egy jó ideje megy a vita IL-2 háza táján és nem akartam DCS-vel olajat önteni a tûzre... <#crazya> Egy biztos amire rájöttem, hogy nekem a DCSWW2 ha ilyen marad, mint ami jelenleg van mustang-al nem fog bejönni. Kibaszottul idegesítõ a dogolás vele és nem nagyon akarom megszokni. Földi célokat irtani és kötelékezni oké vele, de dogolni valami idegtépõ. És nagyon más mûszerek nélkül repülni a dcs-vel. Mûszeres repülésre lett kitalálva és nagyon visszaüt. Lehet beállítást kéne finomítanom! A CLOD nagyon jó lett a tf patchel, tetszik is vele, de a favorit nálam jelenleg az A-10C után a BOS! (mondjuk azt még finomítani kell picit, de jó lesz)

sure
Persze, jobban belegondolva, mindkét szárnyat elveszíteni kevésbé melós, ha a gép repülõképes marad, akkor csak átvált "terhes víziló" irányíthatóságra, míg csak egy szárny elvesztése egy tüzelõ nõstény bölény megüléséhez (lehet) hasonlatos inkább.

Az AFM-es Su-25T-vel meg a helikkel azért nem lehet így mókázni...a Minyót még csak-csak le lehet tenni egy farokrotor elvesztése, vagy a fõ rotorlapátok nagyon kis mértékû sérülése esetén, de a Kamov nyeletlen fejsze, ha egyszer összekócolódtak a lapátok.

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Gondolom, erre megvan Edééknek a standard szöveg az izraeli F-15-ösrõl, ami egy ütközés következtében kvázi a teljes egyik szárnyát elvesztette, és mégis épségben leszállt vele a pilóta.

Tegnap én is láttam multiban egy L-39-et, aminek a jobb és bal szárnya is tõbõl le bolt szakadva, 400 km/h körüli sebességgel leszállt, meg is állt viszonylag rövid úton. Oké, az mod (nem tudom, az alap A-10 repmodelljére van ráültelve?), de gondolom az eredeti géppel is meg lehet csinálni.

Ez is még Lock On örökség, a MiG-29-el is meg lehetett csinálni, a közeli jeladók tornyait szépen középre kellett venni, és ilyen precízen vágta le mindkét szárnyat. LOMAC FC 1.12:

Most milyen joyod van?

Ka-50

PhantomAss
hát ez nem hangzik valami jól. Pedig annyira reklámozzák hogy a pilóták szerint is ez az egyik leg realisztikusabb mustang repmodell

GOOBY, pls

Hecker007
Hát jónak semmiképp se mondható 😄
Nekem a hétvégén ugyanez volt a Mustanggal, valahogy leszakadt a jobb szárnyam, de trimmelés után tényleg viszonylag simán lehetett vele repülni<#idiota>

PhantomAss
nem rossz egy picit ez a repmodell?

GOOBY, pls

GaBika6

sure
Nekem most Thrustmaster T-Flight Hotas X van, szerintem olyan 12-13 ezer Ft körül lehet otthon, ha kapható. Persze, occó mûanyag, nem olyan csilivili és messze nem olyan minõségi tapintású, mint egy X-52, de meglepõen normálisan ösze van rakva, nem recseg-ropog, és a méretes gázkarral tényleg jól lehet adagolni a tolóerõt/kollektívet. Van egy plusz tengely a gázkaron, így akár oda lehet az oldalkormányt konfigurálni. Van elég gomb is a kizumm-bezumm, nézet reset, kerékfék, féklapok adagolására.

Igaz, messze nem repülök annyit, mint 8-9-10 éve, de eddig nem mutatkozik rajta poti kopás, recegõ tengely, lötyögõ mechanika, teljesen pontos kis cucc. A PS3 kompatibilitás csak hab a tortán 😊

macleody
Bébi módban repülsz?
Már két éve ismerlek? Elképesztõ... Öregszem gyerekek...
Megerõsítve!

Azóta nem hozzáértõktõl is kapott az X52 elég sokat mondhatni nem kímélték és pontos mint megvételkor. A potik valóban ciceregnek de a deadzone megoldotta nálam is.

Ajánlott kategória.

Ami még jó lehet csak pedált igényel és itt nem láttam írva. X45-ös. Pontos és strapabíró Joy. Sajnálom, hogy az enyémet eladtam. Az X45 is ajánlott kategória.

Üdv.
SnowFox
Borisz80
Nekem X52 Pro-m van lassan 2 éve. Egyedüli problámám csak az hogy a gázkaron lévõ tekerõs potméterek közép helyzetben kicsit ricegnek, de megoldható a probléma a controler vezérlõpultján egy kicsi deadzone hozzáadással.
Amúgy meg tényleg nem éri meg az árát.

Szerintem vagy gyûjtögetés Warthog-ra ami egy örökéletig kitart vagy máskülönben bármilyen olcsó joy megteszi egy ideig<#idiota>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Hi! Nekem nagyon bejön ez a vas, valaki jöhetne egy Online kötelékre!

A Youtube nagyon elcseszi a képminõséget.

Cancri55
A környezetemben akik pro-t használtak szinte mindenki befürdött vele, porosodik a polcon... a sima x52 megbízhatóbb, de karbantartást rendszeresen igényel a mûanyag mechanika miatt, kezelése szilikonzsírral ajánlott. 2006-ban vettem anno, több ezer repült órán van túl, kb. 2 éve adtam el, azóta is használják.

repvez
Én nem akarok beleszólni a dolgokba , mivel nincs X-52-esem,de az az akadás az idle és az afterburner ütközõket hivatott szimulálni szerintem. és a rugóerõ meg egyéni izlés dolga, nekem például kifejezetten nem tetszett a nagyon könnyû mozgatása a sima x52esnek.

Ettõl még én is mindenhol azt olvasom hogy a sima jobb, de inkább a szoftveres rész miatt.
PhantomAss
nekem volt de nem szerettem
nincs kétállású fire gomb ami a legnagyobb hiány volt számomra, a gázkarban volt egy erõteljes akadás 10 és 90%-nál asszem (de ezt ki lehet venni belõbe ha szétszeded), és dupla rugója volt ami megint csak nem tetszett.

GOOBY, pls

az x52 pro-val mi a probléma? mindenhol azt olvasom, hogy sokkal jobb és minõségibb...