37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Semmilyen, épp ez a baj. Ha veszel egy Bentleyt, akkor elvárhatod tőle, hogy tökéletes legyen. Engem akkor sem vigasztalna, hogy nincs jobb autó ha a 80 millió forint kiadása után kiderülne, hogy egyből cserélhetek olajat, kicsit jobbra húz a kormány, a szervíz magasról sz*rik a problémámra, a műszerfal bizonyos részei kopogós műanyagból készültek és a klubban elég sokat hallani, hogy sokaknak rögtön cserés volt vele ez/az. Mindettől még a Bentley lehet a legjobb autó, de engem marhára nem vigasztalna. Kicsit így vagyok a 120 000-es joystickkal is.
(Kb az az érzésem, mint a DCS szériával: azért repül mindenki ezzel, mert nincs más alternatíva, így most ez a legjobb. Ha lenne, durván megcsappanna ennek a koncepciótlan bughalmaznak rajongótábora. A Warthognak se kellene más csak egy CH Frogfoot vagy Saitek Eagle, máris kénytelenek lennének TM-ék bevállalni a 30 forinttal drágább kenőanyagot.) -
sirpalee #14845 Amugy ne ertsd felre, nem vedem ezzel, foleg nem azert mert en ezt vettem. Egyszeruen erdekel, hogy milyen alternativa van, ami jobb.
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.04.02. 16:43:53 -
sirpalee #14844 Ne forditsd meg a kerdest. Van jobb? :) Az ar-ertek aranyra magasrol teszek. -
beci43 #14843 Tegnapi tréfa. -
wittman #14842 Hát ez nagyon jó! :) -
:)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.02. 12:46:59 -
120k-ért én azt várnám el, hogy pöccre minden működjön és a legkisebb hibára is cseréljék és nyalják tisztára a seggemet is. -
Megfordítanám a kérdésedet. Mi ér 120ezret a Warthogba amit más olcsóbb, de modern hotas nem tudna? Hal szenzor van másban is.
#14832 -ben elég jól leírja Baloo. Hol ér ez a minőség 120ezret? Olvass utána fórumokon, és kiderül hogy rengeteg embernek alapból nem működött a világítás, kapcsolók, tengely problémák stb...
Az hogy én is pont kifogtam egy selejtet és a bolt meg kínlódik mert a fakezű átlag user eszükkel nekik mindegy hogy jobbra húz illetve deadzone igazítással még mindig érzékenyebb jobbra térítésnél, az már más tészta (most aztán sokra megyek hogy milyen hiperszuper precíz hal senzor van benne...). Csakhogy ezt a hotast nem a Wér Thündérhez gyártották, vagy az Ace combathoz, hanem szimulátorhoz. 120ezerért cserébe elvárom az ár arány minőséget is.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.04.02. 08:15:30 -
sirpalee #14838 Melyik a jobb hotas a warthognak? Kedvezobb arut lehet talalsz... No de jobbat?
Nekem is warthog van, de semmi ilyen problema nem volt vele. Najo egyszer szallt el a slew control es ujra kellett rakni a drivert. -
Indi69 #14837 Üdv. Most jöttem haza, nem foglalkoztam vele. Majd máskor. Üdv -
Mi a helyzet? Összejött? -
A cougarnak a markolat felfogatásánál a menet mekkora méretű és milyen hosszú és a tengelye ? sehol nem találok róla méretes rajzot. -
~2x4kg fém cucc. Két gomb (mode sw, Air Brake) foglalata van műanyagból, de a gomb maga fém.
(Alumíniun, valamint spirárer a nagyobb öntött alkatrészei, és vas) 2006 óta van meg, kenni kell, a gyári mechanika ápolva kenve jó (kis holtjáték van középen). Tavaj télen kellett cserélni a gázkarban a potit de a bot még akkor is pontos volt. 10 bit a bot tengelyein, 8 bit a többi tengelyen a felbontása. (Akkor HALL szenzort tettem bele).
Mostanában kaptam egy MMeister modot, de sajna még nem volt időm foglalkozni vele (THX Wittman). -
Nekem Reworks Szervíz kft van a garjegyen, Frangepán utca 46, 06 1 340 9951, lehet náluk érdemes tenni egy próbát.
Ez a Demand, az a Demand ami a Külső-Halleren van, kb. Lágymányosi híd alatt? -
Na pont erről van szó. Ha elvileg ez a top high end kategória, akkor ne legyen már ennyire pitiáner dolgokkal elrontva. Gyártói szempontból sem értem, ennek így annyi értelme van mintha a Ferrari nekiállna bőr kormány helyett az olcsó műanyagot használni spórolásból. Inkább lenne drágább még egy kicsivel, de akkor adnának tényleg hibátlan minőséget. 3 nap tapasztalatai alapján szerintem alig pár dolog választja el a Warthogot a legendává válástól:
- fém gázkarok, melybe esetleg a könnyű cserélhetőség miatt menettel vannak betekerve a:
- cucc árazásának megfelelő minőségű, fém borítású (boat, air brake) gombok, hatswitchek mindenhol (nagyon örülök, hogy a gázkar talapzatán lévő kapcsolók elférnének a paksi atomerőmű vezérlőtábláján is, de a cms-nek meg 'china hat'-nek ránézésre pár évet adok tartósságra, és hát messze vannak a tökéletestől minőségre is. Az ötvenezres kategóriában azt mondja az ember, hogy elmegy, de 100k felett azért ez elég gyér... Reklámban ugye az volt, hogy az eredeti gépen lévőkkel megegyező ellenállásúak a gombok, hát ezt kb. a ravaszról, a kioldó gombról meg a master mode gombjáról tudom elképzelni, egy kesztyűben vezető pilóta az első beérkező rakétánál letörné a cms-t infracsapda kidobása helyett, de a gázkaron lévő kis microstick is nehezen értelmezhető)
- tartósabb(nak gondolt), nem kopó fém gömbcsukló
- kellő minőségű és mennyiségű kenőanyag (és esetleg egy kis tubus tarcsiba, meg olyan kialakítás, hogy a garancia elvesztése nélkül is lehessen kenni, pl. 2 -3 apró lyuk a gömbcsuklón). Tegnap utána olvastam, ez az akadozós/ugrálós probléma elég általános, a kenőanyag cseréjével megoldják sokan, de volt olyan kötelékműrepüléssel foglalkozó kolléga, aki csak a rugón lévő zsírt rákente a csuklóra, és kész.. Van akinek egyáltalán nem jelentkezik, gondolom oda jutott elég zsír, de sokan viszont alászaladtak ennek a roppant irritáló dolognak. De komolyan, ez a része azért elég röhej, hogy bereklámozzák, hogy egy csak normál alakban felírható felbontású szenzort raktak bele, csak épp ha nincs szerencséd akkor előbb szedd elemeire a cuccot, hogy ki tudd használni, mert a gyári állapotában 2-3-4 mm-eket ugrik a bot.
Ennyi. Mást elképzelni sem tudok, mit lehetne még hozzátenni ehhez a Hotashoz (ffb nekem nem alap kritérium, mondjuk ártani nem ártana de elvagyok nélküle). Mennyivel lenne ettől drágább a gyártása? 10-15 000 forint? Szerintem ember nincs a földön aki 120k körül megvesz egy ilyet, de 135-t már nem adna érte, ha tényleg tökéletes és az örökélet+1 nap élettartamra számíthat. Ezek hiányában viszont pont a varázsa, a hibátlan tökéletesség érzése veszik el, és megjön az embernek a rossz szájíz.
Borisz: a gázkarokkal nálam semmi gond, vonalzóval megnéztem, teljesen egy vonalban vannak koppig előre tolva. Mondjuk ez megint a kiváló gyártástechnológiára utal, hogy random mechanikai eltérések vannak az egyes példányok között. Én továbbra is úgy vagyok vele, hogy ezt venném de már csak azért, mert más replika joy nincs a piacon. Ha ez nekem nem lenne fontos, én is mást választanék másodjára. -
A cég neve
Demand
.... ha lefordítjuk már a jelentése sem bizalomgerjesztő.
demand = követel
Amúgy visszatérve a hotas márkákra , most már kíváncsi lennék a Couger-re is, hogy mennyire masszív kiszerelésű. -
Indi69 #14830 köszi. így csinálom, de valamit elrontok mert a játék indul mükszik csak a képe- hangja olyan mint volt. a modokat aktiválom de mégse mennek nem gondolom, hogy a mod rossz. valamit nem jó helyre rakok vagy ilyesmi. ts címet tudtok adni? -
Indi69 #14829 köszönöm. béke -
-
wittman #14827 Nem próbáltad még az Oculust!?
Hatalmas élmény, természetesen meg kell szokni, mert azért így már van tér érzet, nem kicsit, nagyon jó ezzel repülni. Legyen meg a nagyobb felbontás, meg a virtuális kéz és akkor nem kell billentyűt használni repülés közben.
-
Ez csak természetes! THX! Kicsit félek az oculus-tól, de hallgatok rád, úgyhogy a következő monitorom vagy oculus-om is az lesz amit mondasz sztem! -
wittman #14825 Szia Ga-bika!
Igen az a monitor TN paneles, de amikor vetted ezt kb 3éve, akkor azok az IPS paneles monitorok 100ezer fölötti kategória volt. Most már azért megfizethetőbb kategória lett. Én is a 2008-ban vásárolt 22"-os Benq-t használom, szintén TN paneles. IPS-t már nem veszek, inkább Oculust majd ha lesz normális felbontásban. HDMI-hez nincs köze ennek a hibának, amit írtál.
A mododat nem teszteltem még, de mindenképpen TS beszélnünk kellene ezzel kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.31. 15:24:05 -
GeriDoc #14824 Küldtem privit, leírtam benne. 
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.31. 14:36:03 -
Fel tudsz jönni skype-ra vagy ts-re? Ez így hosszú lesz, de sztem ha beszélünk és elmondod élő szóban, akkor hamar megoldjuk... Privátban küldjél valami elérhetőséget! THX!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.31. 14:33:41 -
Nem kell hisztizni! Nagyon fárasztó az, hogy átadok egy modpackot amit a szájízem szerint készítettem magamnak és megosztom másokkal pusztán jó fejűségből, hogy más is örülhessen. De megy a hiszti hogy nem megy, miközben működik a pack csak egyéni problémák vannak. Nem mondom a köszönöm jól esik, de fárasztó hogy szabadidőmből játszás helyett oldjam meg mindenki problémáját, pláne úgy hogy nem közlöd, hogy milyen modulokat használsz a dcs-ben. Ezek fontos információk lennének a probléma megoldásában. Kicsit szájbarágósan le van írva hogy kell telepíteni. Nincs információm rólad az egyéni problémádról! Másoknál működik ugyan ez a pack. Most ezzel mit kezdjek? Mondhatnám hogy ha nem működik akkor ne használd! Ha mi-8 modulod van le van írva pár hozzászólással a megoldás. Ha nincs A-10c modulod töröld ki az a-10c mappát az is le van írva, mert okozhat problémát. Ezek később jöttek ki, mert jelezték ezeket a problémákat és megoldódott. Többek között ez azért van, mert nekem nincs MI-8 modulom és nálam nem jelentkezett ez a probléma így benne marat a hiba. De rád szánom a szabadidőmet és ha leírod mid van, akkor beleásom magam. Két (gyerek
) sírás között odafigyelek ígérem! Ha kiderül hogy MI-8 van és nem olvastad a fórumot, akkor elsírom magam és én hisztizek... 
GeriDoc: Senkit nem akarok megbántani távol álljon tőlem ez olyan kifakadás volt, de nem személyed irányába szántam és Indi69 téged sem akartalak megbántani!
-
Indi69 #14821 majd szét szedek egy harley blokkot te meg össze rakod, én meg majd jól kiröhöglek ok? -
Indi69 #14820 Szia. kapok egy linket, azt nyitja a winrar, másolom a játékba aktiválom a modokat és a játékban nem történik semmi. valamit elbaszqrálok menet közben ezért kértem részletesen mit hova mivel. -
GeriDoc #14819 Köszönöm, nekem nem kell szájba rágni, de úgy láttam másnak sem volt egyértelmű.
Mindegy, bocs.
-
Indi69 #14818 "A tömörített (7z) file tartalmát csak egyszerűen rá kell másolni a DCS World főkönyvtárra. Nem ír felül semmit, hanem új fájlokat helyez el!!!
Ezt követően a JSGME.exe-t indítjuk és aktiváljuk a "DCS Sweet FX 1.5.1" és "DCS_World_Ga-Bika_MODpack" nevű mod-okat!
Örül és játszik!
megtörtént, eredmény egy qrva nagy nulla. szerinted a stílusod rendben van? -
Sztem hallgass az itteniekre és ne hagyd magad! Sajnos macera, de ezt hogy ne lásd kárát meg kell lépned! Akár a heteken, hónapokon át tartó levelezést is, mert megpróbálják hogy az ügyfél úgyis belefárad és akkor rendben van minden!
-
A readme-t olvastad?
"A tömörített (7z) file tartalmát csak egyszerűen rá kell másolni a DCS World főkönyvtárra. Nem ír felül semmit, hanem új fájlokat helyez el!!!
Ezt követően a JSGME.exe-t indítjuk és aktiváljuk a "DCS Sweet FX 1.5.1" és "DCS_World_Ga-Bika_MODpack" nevű mod-okat!
Örül és játszik!
Köszönöm!
Ga-Bika"
Ebben mit kell elmagyarázni? Ha leírod mit nem értesz megpróbálom részletezni! (A 2-es számrendszerrel kezdjem?)
-
Nem mondtam, mert alap ha a mod-ból telepítés előtt törlöd, akkor nem telepíti mivel nincs mit. Ha utána törlöd, akkor hiányozni fognak a fájlok! Szájbarágósan, pl. ha felteszed az alapjátékot és törlöd az exe fájlt, akkor nem tudod indítani mivel nincs mit. -
Tőled vettem anno!
LED Benq Senseye 3 és nincs rajt hdmi csati! Akkor valahol megnyugodtam, hogy nem én állítottam el valamit! MOD-pack hogy szuperál?
-
GeriDoc #14813 Meddig jutottál el? -
GeriDoc #14812 Felraktam, megcsináltam a törléseket is, és nekem sem indult el, hozzád hasonlóan. Aztán még próbálkoztam, és jó lett. A lényeg, és amit GaBika nem írt le, hogy a törléseket még telepítés előtt kell megcsinálni, és úgy telepíteni. Nekem most már működik, és hogy is mondjam... oda.asz
, mindez fps esés nélkül. Szerintem alap mod, gratula.
-
Kicsit pontosítanád a kérdést? Sanszos, hogy a DCS controlsban összeakadnak a tengelyek, a kerékfék például fék helyett a csűrőt vagy magasságit is irányítja. De ha új rardware-t dugsz a gépbe, alapvető, hogy a controlst átnézed, és ezt nyilván nem a fórumon kérdeznéd meg, tehát gondolom ezen túlvagy. Akkor viszont tudni kéne, hogy pontosan mit csinálsz, és mire reagál így a gép. -
Én is azonnali cserélt kérnék egy vadonatújra, vagy vissza a pénzt (lehet nekik raktáron, vagy rendelésre hozták?). Szervizbe majd 3 nap utáni reklamációkat küldözgessék, ha eladják a 0km-es szart, az nem a te sarad! Mond azt, hogy 3 napon belül visszahoztad, ők parkoltatják akárhol két hétig, majd közlik, hogy jó, az qrvára nem okés. Hozzáteszem, már első alkalommal sem kellett volna belemenni abba, hogy csere helyett küldözgessék ide-oda (boltból szervizbe küldeni egyébként is gáz, oda is és vissza is pár nap csúszás amit hozzáad. Akkor már érdemes egyből a márkaszervizbe küldeni). De ezt nem a 3 napon belüli reklamációkkal. -
Sidewinder #14809 120 ezer forintért két dolgot még elvárnék egy HOTAS rendszertől: 1.a bot legyen force feedback 2. Az egész rendszer legyen megbízható.
120 ezerért nem kéne egy kínai piacos sportcipő színvonalát hozza a berendezés.
Gondolom azért ilyen drága, mert az A-10 Hotas rendszerének a másolata.Csak ezért a pénzért már megcsinálhatnák normálisan is!
Ezt olvasva kb. harmada árból kijön, ha az ember vesz egy VKB Defender Cobra M5-öst , és vesz hozzá egy Saitek gázkart (mert a Cobrához való VKB-s gametrix gázkart vmiért csak az oroszoknál árulják). Akkor ugyanúgy van egy nem FFB-s Hotas rendszere, ahol az egyik elem a Szu-34 botkormányának a másolata. És a vásárlónak maradt még 70 ezer forintja,amit videokártyára költ, elrepüli a való életben, elissza stb.
Ennél a Warhognál még a Logitech G940 is több mint harmincezerrel olcsóbb Sanyo webáruházában és az legalább FFB. Tudom, az sem hibátlan,de én ennyiért elvárnám az FFB-t. Azt meg főleg,hogy ne hulljon darabokra 3 napon belül. A szerviz hozzáállása pedig undorító.
-
Fél éven belül meg az eladónak kell bizonyitani, hogy nincs baja a készüléknek nem a vevőnek. és 3 nap alatt akkor is ki kell cserélniük vagy visszaadni a pénzt ha nincs baja csak mondjuk a szine nem tetszik.
Aki üzletbe vág az viselje el a buktatókat is, ne csak a hasznot szedje be.
Én is jártam igy a CRT monitorommal , 2,5 év után képcsöves lett 3 év gari volt rá, visszaviszem a boltba , erre ők elküldtek a szervizbe vele ott kihozták, hogy nem javitható.Megyek vissza a boltba, hogy akkor lóvé vissza , erre kiakarja szúrni a szemem 10k-val, mondván, hogy 2,5 év alatt a 15" CRT monitorok ára ennyire lement.Erre mutattam, neki a fogyasztóvédelmis jogszabályt ,hogy a vásárlákori árat kell kifizetni. Aztán ment a hüppögés, hogy hát neki ez mekkora bukó, hát igy járt, az üzletben van amikor bukni is kell. Aki ezzel nincs tisztában vagy nem akarja lenyelni az ne nyisson üzletet. -
pontijonny #14807 Vidd be a boltba és energikusan ellentmondást nem tűrően közöld,hogy vagy adjanak egy másikat vagy a pénzedet. De nagyon ellentmondást nem tűrően. Én még azt is kilátásba helyezném ,hogy a fejükhöz csapkodom ha nem teljesítik a kérésem . Ezt hót komolyan mondom. Hol élünk élünk már,küzdjenek ők a szervizzel.