Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No offensive!<#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elméletileg akár 6 db is.
az F-5ösre meg hat Sidewinder.
Na ez az, ami nem igaz. A legtöbb F-5-re csak wingtipre tehet fel, de még négy rakétásat sem igen látni. Nézegesd az F-5 manualkokat.
Csak az F-5 még sokkal jobban manõverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.
A vietnámban szerzett F-5A gépek tesztelése során bebizonyosodott, hogy versenyképes a repteljeítménye, de szó sem volt lemosásról.
A MiG-23MLD tényleg szerencsésebb választás lett volna, de mivel azt nem ismerte sanszosan ilyen szinten a készítõl...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De mivel nem komunikálják, hogy mik a terveik és mi várható a közeljövöben igy sokan belefutnak ebbe a helyzetbe.
Mert ugye jopár éve lebeg a levegõben egy modern amaerikai multiroll gép Amit bejelentettek titokzatosan,mint a következõ modul,de azóta már több gép is megjelent és egyiksem volt új amerikai típus.
Az EF2000-errõl meg személy szerint meg még nem is hallottam eddig.
2. F-15C: DCS Flaming cliffs modul
3 DCS:F-15C
Én igy értem, hogy 3 verzió lesz a sasból, mig az elsõ 2 tök azonos és mindig ingyen kapják a patchet csak a 2-es az 1-esbõl külön van szedve.
Addig a 3. egy tényleg különálló modul ami teljesen kapcsolgatható kabinú lesz részletses AVionikával mint az A-10C .
Ez már fizetõs mindenkinek annak is aki az elsõ 2 variációval is rendelkezik.
Ezért gondolom, hogy 2x kell megvenned ugyan azt a tipust.
Note: the aircraft model is identical to the Flaming Cliffs 3 module. Owners of FC3 do not need to purchase.
itt is irja Sanyo
Tehát ez alapján minimum 2x megvetetik veled az F15C-t.
Mert vagy megvan az FC3ad, de amikor megjelenik a külön kapcsolgatható fülkés DCS modul nem a mostani akkor biztos hogy az pénzes lesz és nem kapja meg patchként az FC3 tulaj.
Vagy ha csak a mostani F15C modult veszi meg sztem az sem patchként igyen kapja meg a kapcsolható fülkét és részletes avionikát.
Tehát ezért mondom, hogy többször megvetetik az emberrel ugyan azt és egyértelmü, hogy utánna a gyengébb verzió mehet a kukába kidobott pénzként.
Ugyan ez volt FC1.1 és az FC3 között is semmi plusz gépet nem kapott az ember de kompatibilitás miatt muszáj volt megvenned ujra ,hogy játszhass.
És azt is ,hogy miért kell egy egy modult többször megvenni , ha már egyszer megvette az egyén .(FC1,2,3 Vonalra gondolok)
Mi-24-es 2 személyes lesz már? Mikor lesz végre egy multiroll képes gép?
üdv mindenkinek.
A Mig-21 bis nagyon jó de nehéz lesz repülni nekem bejön jó repülni lehet vele küzdeni. Kellemes hétvégét mindenkinek.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha csak megnézzük a topic elmúlt 2-3 oldalát, akkor kb. 5-6x írtad be csak te (és a BMS-sel repülõ pajtásaid szintén), hogy milyen faxa az a program és menjen mindenki oda, aki jót akar repülni. Egy szó mint száz legalább te ne játszd már a szegény elnyomottat itt. Ez DCS topic, punktum! Csinálj általános repülõszimulátor topic-ot és akkor ott aztán egymás nyakába borulhattok és azt reklámozol, amit csak akarsz...
ON
Tud valaki valamit arról, hogy mikor érkezik a következõ patch?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Szerintem ha mi szimulátorosok szeretjük a repülést, és bármelyik programnak köze van hozzá, nem lehet utálat, és ellenszenv tárgya... fõleg nem ebben a hangnemben!!!!
Ka-50
SnowFox nem tûnt el csak dolgozik 24/7 ben. Amint kicsit lazábbak lesznek a napjaim nekiülök újra de sajnos manapság szabadidõ nem sok van. Ha meg van akkor a gépemtõl elszakadva vidéken vagyok.
De fogtok még a küldetéseimen szárnyakat bontogatni. :-)
Üdv.
SnowFox
- fejezzétek be a veszekedés, szépen kérem
- ez itt a DCS totyik és nem a Falcon, BMS vagy mit tudom én mi.
- ebbõl következik, hogy ha kérhetem mellõzzétek a fenti cuccok emlegetését itt
(egy szó erejéig meg lehet említeni valami összefüggésben, de nem szeretnék itt ódákat olvasni róla)
- aki megértette annak köszönöm, aki nem annak nõjön köröm a farkára
Nahát!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Páran úgy viselkedtek, mintha a World of Warcraft topicba lett volna egy kis falcon-os dolog írva.
Amúgy meg nem lenne itt "offolás" ha az invitálást mindenki magában eldöntené és nem írna rosszmájú megjegyzést, mert ez csak generálja a további válasz hsz-eket. Ha valakit érdekel, ír a falcon topicba, ha nem akkor figyelmenkívül hagyja. Nem úgy láttam, hogy Cancri többször, 10 oldalas hsz-ekben, erõltetni akarná a dolgot.
Béke!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
Forrás wikipédia. Szerintem annyira azért ne írd le a 21-est. Nagyon sokat számít, hogy milyen képességû pilóta repüli. Ja és a 21-es (már MF egyes variánsai is) Bisz 6 légiharc rakétát képes hordozni. Ezt személyesen is láttam a taszári éveim alatt.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Tolóerõ/tömeg arány: MiG-21bisz > F-5E
Max sebi: MiG-21bisz > F-5E
Csúcsmagasság: MiG-21bisz > F-5E
Forduló és orsózó szögsebesség: MiG-21bisz > F-5E
Emelkedõ képesség - MiG-21bisz > F-5E
Lokátor - MiG-21bisz > F-5E
Tényleg az F-5E simán lenyomná a MiG-21-est. Kb. ennyit értesz az egészhez a pofázáson kívül te korlátolt okostojás.
Ártani nem használ..
GOOBY, pls
Egy "mi lett volna ha" scenárió viszont lejátszható vele. '80-as évek néphadsereges légierõ vs gonosz NATO aggresszió. Az már más tészta hogy a technikai színvonal -akár csak a valóságban volt- nem éppen kiegyenlített.
Nagyon régen mikor volt pár pm váltásom Beczl-el, akkor azt írta, hogy a terve az, hogy ha kész a 21 akkor a következõ project a 23-as lesz. Gondolom akkor ez a terv is ment a sûllyesztõbe. 😞
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Annyira ne mosolyogjál amúgy, MiG-21 biszre ráfér négy R-60, az F-5ösre meg hat Sidewinder. Csak az F-5 még sokkal jobban manõverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.
A DCSben pedig az F-5 a legrégebbi, leggyengébb szövetséges gép, ezért kérdeztem hogy vajon mi ellen fog menni a Bisz a hadjáratban.
Szerintem egy kései MiG-23 sokkal jobb választás lett volna a MiG-21 bisznél.
Gyakorlati dolgokra gondolok, például mi ellen fog repülni a hadjáratokban? A MiG-21est egy egyszerû F-5ös is kényelmesen lemossa, nem beszélve a modernebb vasakról. Azt mondjuk nem tudom pontosan melyik változat kerül be, milyen fegyverzetre számítsunk? Csak R-60asok vagy R-73, netán a félaktív radaros R-27R is? Jó lenne mert négy infrás rakétával azért semmi se váltja meg a világot.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Várok néhány beérkezõ cuccot még (F-86, Harrier), de összességében >ÉN< elégedett vagyok.
Persze nem 100%-ig és nem mindennel, de a jó oldalát nézem ennek az egésznek.
Van nagyvas, van Su-25T, A-10C és ami nekem fontos, vannak kopterek amikkel élvezet gépészkedni 😊
ben