Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Nem, biztos lesz majd idõvel vagy ..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ITT http://seveng-f18.com/ Vagy a ben

No offensive!<#idiota>
Hecker007
F18 az külön játék lesz egy teljesen más fejlesztõtõl, az volt ide linkelve jóóóval korábban. DCS-hez is van valami garázsban modolt F18, de az emlékeim szerint az F15-re van ráhúzva és csak kinézetében F18.

Rolo3
szerintem nem felejtõs az f-15C közel van hozzá és szerintem meg is csinálják kapcsolhatóra de az F-18-ról nincs infóm.

Cancri55
Ezek szerint F-18, F-15c full szimulátorok felejtõs?

Molnibalage
Annál a légiharcnál az izraeli tipikus pilótahibát követett el. Az általa lelõtt gépet sokáig bámult és közben mögékerült egy 21-es. Az F-15 gyakorlatilag nem manõverezett, a sikerhez aboszlúte semmi köze nem volt a MiG-21 képességeinek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Annyira ne mosolyogjál amúgy, MiG-21 biszre ráfér négy R-60,
Elméletileg akár 6 db is.

az F-5ösre meg hat Sidewinder.
Na ez az, ami nem igaz. A legtöbb F-5-re csak wingtipre tehet fel, de még négy rakétásat sem igen látni. Nézegesd az F-5 manualkokat.

Csak az F-5 még sokkal jobban manõverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.

A vietnámban szerzett F-5A gépek tesztelése során bebizonyosodott, hogy versenyképes a repteljeítménye, de szó sem volt lemosásról.

A MiG-23MLD tényleg szerencsésebb választás lett volna, de mivel azt nem ismerte sanszosan ilyen szinten a készítõl...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rolo3
Az EF 2000 nagyon kemény lesz de még nem volt kapcsolható a mûszerfal és csak azért repülhettem vele mert a srác saját gépét rakta ki a standon az utolsó repnapon amin voltam és véletlenül rátaláltam az EF 2000 modulra a gépén és azzonnal elindítottam egy teszt repülést mire közölte hogy nem kéne mert ezt még senki nem látta de végül is hagyta kipróbálni 😄

Rolo3
A mig-23-at a leatherneck simulation csinálja már láttam képeket róla lehet számítani az albatrosra is már tesztelés alatt van de még nem nyilvános. Láttam a gépet a fejlesztõk szeróján már próbálgatják de nem lehet beleülni csak õk tudják használni.

repvez
Én is igy vagyok vele, nehogymár 2x akarjanak lehuzni ugyan azért.

De mivel nem komunikálják, hogy mik a terveik és mi várható a közeljövöben igy sokan belefutnak ebbe a helyzetbe.

Mert ugye jopár éve lebeg a levegõben egy modern amaerikai multiroll gép Amit bejelentettek titokzatosan,mint a következõ modul,de azóta már több gép is megjelent és egyiksem volt új amerikai típus.
Az EF2000-errõl meg személy szerint meg még nem is hallottam eddig.
Rolo3
ha mminden jól megy akkor nagyon hamarossan a MIG-21 és Hawk mindegyik kész van már csak a ED teszten kell átmenni a két modulnak ami folyamatban van és kipróbáltam mind a kettõ modult nagyon elkapták fõleg HAWk aki mûrepül DCS-ben erõssen ajánlott megvenni nagyon kezes gép és jól mûrepülhetõ.

Rolo3
Hamarossan megkapjátok az Eurofighter 2000-et már repültem vele de még nem volt kész teljessen a mûszerfal nem volt kidolgozva de a fizika kész meg a külsõ is.

Cancri55
Hali!

A modern vadászgép vonalról esetleg szintén van infó, hogy mire lehet számítani?

Rolo3
Lehet,hogy igazad van de én nem fogok fizetni érte megint ha így lesz az tuti. Fõleg mert annyira nem keltette fel az érdeklõdésem ez a modul nekem inkább WW2 ami bejön persze repülök mindent DCs-bõl mert megvan az összes modul.

repvez
1. FC3
2. F-15C: DCS Flaming cliffs modul
3 DCS:F-15C

Én igy értem, hogy 3 verzió lesz a sasból, mig az elsõ 2 tök azonos és mindig ingyen kapják a patchet csak a 2-es az 1-esbõl külön van szedve.
Addig a 3. egy tényleg különálló modul ami teljesen kapcsolgatható kabinú lesz részletses AVionikával mint az A-10C .
Ez már fizetõs mindenkinek annak is aki az elsõ 2 variációval is rendelkezik.
Ezért gondolom, hogy 2x kell megvenned ugyan azt a tipust.
Rolo3
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/shop/

Rolo3
Nekem azt mondát a fejlesztõk,hogy nem így lesz hanem kapod alapból FC3-hoz a frissítéseket amiket javítanak. ha úgy lenne akkor most meg kellene venned az F-15c-t hogy 6 dof legyen és AFM legyen de nem kell mert megkaptad FC3-ban.de itt egy link nézd meg ez a felirat van az E-shop-ban az F-15C-nél pirossal kiírva.
Note: the aircraft model is identical to the Flaming Cliffs 3 module. Owners of FC3 do not need to purchase.

repvez
Nekem nem ennyire egyértelmû és az oldalon sem nagyon hangsúlyozzák, hogy mindent megkap az aki rendelkezik az FC modullal.
itt is irja Sanyo
Tehát ez alapján minimum 2x megvetetik veled az F15C-t.
Mert vagy megvan az FC3ad, de amikor megjelenik a külön kapcsolgatható fülkés DCS modul nem a mostani akkor biztos hogy az pénzes lesz és nem kapja meg patchként az FC3 tulaj.

Vagy ha csak a mostani F15C modult veszi meg sztem az sem patchként igyen kapja meg a kapcsolható fülkét és részletes avionikát.
Tehát ezért mondom, hogy többször megvetetik az emberrel ugyan azt és egyértelmü, hogy utánna a gyengébb verzió mehet a kukába kidobott pénzként.
Ugyan ez volt FC1.1 és az FC3 között is semmi plusz gépet nem kapott az ember de kompatibilitás miatt muszáj volt megvenned ujra ,hogy játszhass.
Rolo3
A MI-24-rõl annyit csak akkor fogják kiadni ha megoldják a multicrew kérdést. ezért készült a TF-51D is két üléssel mert oktató repülõ szerepe lesz úgy értem tudsz majd tanitani vele ujjonc embereket akik még nem repültek DCS-t ha megjön a multicrew.

Rolo3
semmi gond megkérdezem neked mert most vasárnap lesz a Flying Legends airshow és az idõm nagyrészét úgy is a DCS hangárban fogom tölteni de nem kell megvenned a modulokat ami benne van az fc sorozatban mert alapból megkapod ezek a modulok csak azoknak akik nem akarják megvenni az FC3-at hanem csak pár gépet vagy csak egyet akarnak repülni belõle de te megkapod az összes updatet amit kiadnak mivel neked van FC3-om és a weboldal is felhívja mindenki figyelmét akinek van FC3 annak nem kell megvenni a külön modult pl: F-15C és A-10A modulok.

repvez
Ha tényleg ennyire jóba vagy velük akkor igazán megkérdezhetnéd töluk, hogy milyen szisztéma vagy megfontolás alapján választják ki , hogy milyen gépek lesznek elkészitve,mert bárhogy próbáljuk nem jövünk rá.Ki kinek az ellenfele és hol.Egyedül talán az A-10A és a Szu-25 öst lehetne megfeleltettni egymáshoz, de a többinek nincs párja .

És azt is ,hogy miért kell egy egy modult többször megvenni , ha már egyszer megvette az egyén .(FC1,2,3 Vonalra gondolok)

Mi-24-es 2 személyes lesz már? Mikor lesz végre egy multiroll képes gép?
Rolo3
Üdv mindenkinek. Itt sok dolog elhangzott a dcs WW2-rõl ami külön dolog lesz a DCS world-tõl ugyanis én itt élek angliában és nagyon jól ismerem a fejlesztõ csapatot fõleg mert kipróbálhattam a mig-21-est a Hawk-ot és az euro fighter 2000-et is kiadás elõtt sõt mondpk jobbat most vasárnap megyek megint Duxford-ba ahol talizok a srácokkal és talán kipróbálhatok valami modult ami nincs még kiadás közelben akár WW2-es is lehet mert keményen dolgoznak rajta és amit nekem mondtak az annyit tesz hogy ebben az évben sok ww2-es modul fog jönni és a ww2-es környezet is de ha érdekel valakit akkor rákérdezek vasárnap ,hogy mi a terv náluk és hogy alakulnak a dolgok. amúgy tök jó fejek és nem titkolóznak a dolgokról. A MI-24 Hind jönni fog jövõ év vége fele az AH-64 nem lesz kiadva mert nem kaptak rá engedélyt mivel a heli még használatban van.
üdv mindenkinek.
A Mig-21 bis nagyon jó de nehéz lesz repülni nekem bejön jó repülni lehet vele küzdeni. Kellemes hétvégét mindenkinek.

<#alien>

Cancri55
Tudod mit, inkább hanyagoljuk egymást, hogy mi fáj neked, nem én fogom megfejteni!

<#eljen>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Reaper
Utoljára OFF (már ha megérti mindenki ezúttal)

Ha csak megnézzük a topic elmúlt 2-3 oldalát, akkor kb. 5-6x írtad be csak te (és a BMS-sel repülõ pajtásaid szintén), hogy milyen faxa az a program és menjen mindenki oda, aki jót akar repülni. Egy szó mint száz legalább te ne játszd már a szegény elnyomottat itt. Ez DCS topic, punktum! Csinálj általános repülõszimulátor topic-ot és akkor ott aztán egymás nyakába borulhattok és azt reklámozol, amit csak akarsz...

ON

Tud valaki valamit arról, hogy mikor érkezik a következõ patch?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Cancri55
Friss "pilótákat" nyilván nem a falcon topicban tudok invitálni, nem értem miért fáj ez az egy mondat, amúgy is mindenki eldönti magában, hogy él e azzal a lehetõséggel, miért kell megjegyzést tenni abban a nem igazán baráti hangnemben... engem inkább ez zavar...

Szerintem ha mi szimulátorosok szeretjük a repülést, és bármelyik programnak köze van hozzá, nem lehet utálat, és ellenszenv tárgya... fõleg nem ebben a hangnemben!!!!

Reaper
<#taps>

Várunk vissza!<#taps><#wave><#smile><#smile><#smile>

Ka-50

<#eljen>
Üdv.

SnowFox nem tûnt el csak dolgozik 24/7 ben. Amint kicsit lazábbak lesznek a napjaim nekiülök újra de sajnos manapság szabadidõ nem sok van. Ha meg van akkor a gépemtõl elszakadva vidéken vagyok.

De fogtok még a küldetéseimen szárnyakat bontogatni. :-)

Üdv.
SnowFox
LeonSilver
Akkor mint házigarázda:

- fejezzétek be a veszekedés, szépen kérem
- ez itt a DCS totyik és nem a Falcon, BMS vagy mit tudom én mi.
- ebbõl következik, hogy ha kérhetem mellõzzétek a fenti cuccok emlegetését itt
(egy szó erejéig meg lehet említeni valami összefüggésben, de nem szeretnék itt ódákat olvasni róla)
- aki megértette annak köszönöm, aki nem annak nõjön köröm a farkára

Nahát!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Borisz80
Elnézést de ennyi erõvel sehol se lehet felhívni az emberek figyelmét, a BMS-re mert azok se "falkon takony" topic-ok...
Páran úgy viselkedtek, mintha a World of Warcraft topicba lett volna egy kis falcon-os dolog írva.

Amúgy meg nem lenne itt "offolás" ha az invitálást mindenki magában eldöntené és nem írna rosszmájú megjegyzést, mert ez csak generálja a további válasz hsz-eket. Ha valakit érdekel, ír a falcon topicba, ha nem akkor figyelmenkívül hagyja. Nem úgy láttam, hogy Cancri többször, 10 oldalas hsz-ekben, erõltetni akarná a dolgot.

Béke!

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

és az is igaz,hogy nem itt kellene toborozni a Falcon táborba.

igaza van a kollégának,tartani kellene egy színvonalat azért!

Srácok,nem kéne hogy ennyire elfajuljanak a dolgok.Béke!<#worship>

Ka-50

DonZorro
Könyörgöm, valaki dobja már ki! <#banplz>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Egy kis kiegészítés: "1982-ben a Bekaá-völgy feletti légiharcokban egy szír MiG–21bisz egyedüliként volt képes manõverezõ-légiharcban találatot elérni egy izraeli F–15 ellen, amelyet, noha sikeresen kényszerleszállt, a súlyos sérülések miatt késõbb selejtezni kellett."
Forrás wikipédia. Szerintem annyira azért ne írd le a 21-est. Nagyon sokat számít, hogy milyen képességû pilóta repüli. Ja és a 21-es (már MF egyes variánsai is) Bisz 6 légiharc rakétát képes hordozni. Ezt személyesen is láttam a taszári éveim alatt.

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Reaper
Csak a kedvedért, hogy képbe kerülj:

Tolóerõ/tömeg arány: MiG-21bisz > F-5E
Max sebi: MiG-21bisz > F-5E
Csúcsmagasság: MiG-21bisz > F-5E
Forduló és orsózó szögsebesség: MiG-21bisz > F-5E
Emelkedõ képesség - MiG-21bisz > F-5E
Lokátor - MiG-21bisz > F-5E

Tényleg az F-5E simán lenyomná a MiG-21-est. Kb. ennyit értesz az egészhez a pofázáson kívül te korlátolt okostojás.

Reaper
Eddigi hozzászólásaid alapján kétlem, hogy annyira képben lennél. Oroszbérenc meg a drága jó édesanyád, te agyhalott...

PhantomAss
a d9/p51 a dcs ww2 miatt került bele a játékba, kb. úgy állhatnak hozzzá hogy ez egy plusz amit meg lehet venni. Hamár egyszer megcsinálják õket sorban akkor ne kelljen várnod amíg kijön a teljes játék, megveheted és tesztelheted elõre.
Ártani nem használ..

GOOBY, pls

Borisz80
Majd szerb 21-es ellen 😉
Egy "mi lett volna ha" scenárió viszont lejátszható vele. '80-as évek néphadsereges légierõ vs gonosz NATO aggresszió. Az már más tészta hogy a technikai színvonal -akár csak a valóságban volt- nem éppen kiegyenlített.

Nagyon régen mikor volt pár pm váltásom Beczl-el, akkor azt írta, hogy a terve az, hogy ha kész a 21 akkor a következõ project a 23-as lesz. Gondolom akkor ez a terv is ment a sûllyesztõbe. 😞

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Annyira egészen biztosan képben mint te. Mint azt írtam, nem tudtam melyik verzió kerül be, és ugye verziófüggõ hogy milyen fegyvereket alkalmazhat. De nálatok oroszbérencéknél nem tanítanak szövegértelmezést?

Annyira ne mosolyogjál amúgy, MiG-21 biszre ráfér négy R-60, az F-5ösre meg hat Sidewinder. Csak az F-5 még sokkal jobban manõverezik mint a MiG-21, ami inkább az F-104hez hasonló "képességekkel" bír. Szóval az F-5 bizony lemossa.

A DCSben pedig az F-5 a legrégebbi, leggyengébb szövetséges gép, ezért kérdeztem hogy vajon mi ellen fog menni a Bisz a hadjáratban.

Szerintem egy kései MiG-23 sokkal jobb választás lett volna a MiG-21 bisznél.

Reaper
Látszik képben vagy a vadászrepülõgépek terén. A MiG-21bisz-re(a modernizált verzióktól eltekintve - Lancer, Bison) az általad felsorolt rakéták közül mindösszesen az R-60 függeszthetõ. Az meg, hogy az F-5 simán lemossa a 21-est, eléggé megmosolyogtató szöveg...

Nekem ezzek a géppel csak egy bajom van, ugyanaz mint a P-51el és D9-el. Hogyan illeszkedik ez a DCS féle idõkeretbe? Sehogyan.

Gyakorlati dolgokra gondolok, például mi ellen fog repülni a hadjáratokban? A MiG-21est egy egyszerû F-5ös is kényelmesen lemossa, nem beszélve a modernebb vasakról. Azt mondjuk nem tudom pontosan melyik változat kerül be, milyen fegyverzetre számítsunk? Csak R-60asok vagy R-73, netán a félaktív radaros R-27R is? Jó lenne mert négy infrás rakétával azért semmi se váltja meg a világot.

Reaper
Kurvára nem vagyok szûk látókörû, de nem gondolnám, hogy innen bárki is átjárna a BMS topicba reklámozni a DCS-t, szóval szerintem pihenjél...

Írtam is Nektek a Falcon fórumon,ma reggel.Nincs már igazán magyar közösség multiban.Csomóan eltûntek,SnowFox is,régebben tök jó küldetéseket szerkesztett.Kenny is eltûnt,pedig õ nagyon értett a KA-50-eshez.Annak idején olyan dolgokat mutatott a helikopterben,amit nem is gondoltam volna hogy létezik.Na mindegy,tessék-lássék összevissza keresztbe repülgetések meg nem hiányoznak,cél és feladat nélkül.

Ka-50

Cancri55
Csak invitáltam azokat, akik szeretnének multiban közösen repülni, mert a dcs-ben sajnos ez abszolút nem jellemzõ, az ismert problémák miatt nincs rá igény, ennyi, és nem több, nem erõltetek semmit, nem értem miért zavar ez bárkit is itt.

LeonSilver
És igen. Marha boldog lennék, ha lenne egy kibaszott dinamikus kampány a DCS-ben. De nincs. Akkor meg minek idegeljem magam ezen? Tök fölösleges szerintem. 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Szar vagy nem szar, nincs jobb egyelõre. Nekem ami kell modul az megvan.
Várok néhány beérkezõ cuccot még (F-86, Harrier), de összességében >ÉN< elégedett vagyok.
Persze nem 100%-ig és nem mindennel, de a jó oldalát nézem ennek az egésznek.
Van nagyvas, van Su-25T, A-10C és ami nekem fontos, vannak kopterek amikkel élvezet gépészkedni 😊