37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Köszönöm,megnézem. :-) -
Indi69 #15005 DCS oldala, login, personal selection, My account. Nekem a legfelső sor -
Szia! Hol lehet megnézni a bónuszt? -
Szerintem könnyebb vele felszállni, nehezebb leszállni, a touch and go pedig rémálom :) De számít ez valamit? Szerintem mindkét gép alap annak aki a ww2-es gépeket szereti...
-
Frenky #15002 Hi! Nagyon gondolkodom a Bf 109 K-4 Kurfürst vásárlásán. Az Fw 190 D-9 Dora már betörve, megszelidítve :-) Egy vélemény a két gép között, Fw 190 D-9 Dora VS Bf 109 K-4 Kurfürst ? Üdv, HUNter -
Az F-15C kabinról azt hittem, hogy klikkelhető lesz, mint az A-10C. :( -
A cégnél töltöttem le a CA-t és FC3-at. Hol a rákba kereskhetek rá újra az aktivációs kódra...?
Közben megtaláltam...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.10. 00:08:41 -
Indi69 #14999 Értem , logikus. A K4-re adta a múltkori akcióban -
Csak teljes árra van a bónusz beváltás és nem akciós árra. És teljes árra ad bónuszt úgy tudom! 70% tuti nem ad semmit! -
nekem is van bónuszon de nem ajánlotta fel hogy felhasználhatom vásárlásra sajnos.
Nem tudom hogy mitől függ.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.04.09. 19:58:13 -
Köszi. Megpróbálom náluk. Bár okulva az esetemből, jó lenne előbb kipróbálni a terméket. A windos játékvezérlője is megtenné, hogy lássam tényleg mindene klikk klakk működik. -
Indi69 #14995 Üdv.Ha van 10 dodó bónuszom és vennék egy fókát ami 14.99, akkor elég elutalnom 4.99 dodót? Vagy, hogy van ez? A gyors választ nagyon meg köszönném
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem világítás, hanem egyfajta tűz...pár végiggurulás 120+ km/h sebességgel, és egy-két szeletnyi híd le is szakad -
Ezt fogom csak kiegészíteni néhány technikai részlettel. -
A hídon mitől olyan furcsa a világítás? -
nna meg is vettem a k4-es messzert végre
kiváncsi leszek mennyire gáz a fel/leszállás -
Érdekes,én nem kaptam hírlevelet, és csak a Mig-15-nél van ez az elírás,a többi modulnál,annyi ami a képen van! -
Solt #14989 Passz... de ez így szerintem elég gáz... -
77pxdumbo #14988 Az is lehet, hogy csak a nagyker miatt van más garancia idő, de mintha olyat hallottam volna valahol, hogy licenszben már mások is gyártják, vagy a gyártást helyezték ki máshová is. Utána kellene kicsit keresgélni. -
wittman #14987 Jobb oldalt a kis képen meg az e-mailben kapott hírlevélben is el van írva, mert 40%-os kedvezmény van, szóval a helyes összeg tényleg csak 29.99USD lenne. A DCS fórumán jól van írva a hírlevél topikjában.
Bár csak ennyi nyűgje lenne a DCS Worldnek...
Akkor MiG-21Bis most jöhet nekem is. -
Lysandus #14986 Én se. Mi lehet a különbség a kettő között? -
Solt #14985 Kétféle van belőle?? Na az szép... nem is értem basszus... :(( -
77pxdumbo #14984 Szia! Én innen rendeltem.
Azt hiszem, a drágább az eredeti TH gyártmány. Arra 2 év a gari, az olcsóbbikra viszont csak egy.
Én is a jobbikat vettem, eddig még nem volt vele gondom. Más üzletekben nem tudni, hogy az egy féle az milyen gyártású. Egyébként Iponon is 2 évet írnak rá, de most csak a joy van náluk.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.04.09. 11:58:31 -
-
Solt #14982 Vásárlók könyve, szép gyöngy betűkkel alapos leírása a történetnek! Nem nagyon szeretik odaadni, tehát valami negatív történet biztos éri őket a bejegyzések miatt... (én viszonylag nyugodt emberke vagyok, de ha valaki úgy szólogat be, hogy nekem van igazam... hááát...)
iPon... nekem jó tapasztalatom van velük, van garancia futár így nem neked kell rohangálnod ha valami gond van, és az áraik is elég jók. -
WARNING! Ez itt a negatív reklám helye!
Soha senki se vegyen a Win Investor-tól. Undorító a vevőkhöz való hozzáállásuk, speciel pont az üzletvezetőnek. Beszólogat meg még én vagyok a köcsög hogy nem kell egy szar Warthog. Fogyasztó védelemnél téjékozódtam, és ki kell cserélniük. Csakhogy nem hajlandóak. A stílust meg már írtam, pedig én aztán nem adtam rá okot hogy így viselkedjen velem.
Pénzemet visszaadják. Hurrá. Legalább ennyivel megúsztam.
Viszont a joy még mindig kellene. Tud valaki valami normális helyről egy TH Warthog-ot? -
Ezt most nem értem,a képen teljesen más az ár mint a kiírásban! -
Akkor a CA-t asszem most megveszem meg az FC3-at is. Nagyon remélem, hogy a DCS 2.0 alatt ezek használhatóak lesznek és nem lesz FC4...
-
ED Akcióóóóóóó!!!! :-) -
Hosszú ideje hiányzó feature végre bekerült! Édesvízben élő, sugaras szimmetriájú ragadozó életmódú állatok tartózkodási helye.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hídraszállás
Goldengate
-
-
A MiG-15-ös hajtóműve nem áll le hosszabb háton repüléskor sem, viszont ha alacsony fordulatról hirtelen koppig feltolja a gázt az ember, akkor egy puffanás, fordulatszám nem megy 8000 fölé, nincs tolóerő, hőmérséklet a piros mezőbe kúszik, de tulajdonképpen az üzemanyag fogytáig lehet így üzemeltetni, nem gyullad ki vagy áll le.
A Su-27-essel nem lehet sokáig háton repülni (adagolt kakaó függvénye), és néha olyankor is leállnak a hajtóművek, ha az ember óvatlanul veszi emelkedésből vízszintesbe, de amint visszaáll az 1+ G, újraindul.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.04.08. 20:04:12 -
Az orosz hidraulikának és vasnak nincs párja :) Nemhiába használták szinte változatlan formába az MTZ traktorokhoz is :)
Egyébként csak mint érdekességként, azok az egyszerünek tünő dolgok le vannak szimulálva, hogy melyik repülö mennyi időt képes háton repülni mielött leáll a hajtómü vagy, hogy a utánégető mire bekapcsol eltelik egy kis idő de a GSF kinyit közbe és ez lecsökkenti a tolóerőt?
Vagy a régi gépek közül némelyik nem szerette a fürészelést és kigyulladt a hajtómüve ? Vagy csak a hajtómü felpörgésideje a gázkar mozgásával ?
Nem teszteltem ilyen szinten és nincs is meg egy modul sem csak igy eszembe jutott most. -
MiG-15bis futómű. Masszív darab.
-
beci43 #14972 Nem,a BS már önálló szimulátor volt.A Lock-On mellé a Flaming Cliffs jött ki,mivel ED összeveszett a Ubisofttal.Az FC 1-FC 2-höz ha visszaemlékeztek,még kellett az eredeti Lock-On lemez a telepítéshez.A Black Shark már önálló játék volt,Kaukázussal.(az előző gameknél Krim volt) -
Kurfürst #14971
-
Azért majd kéretik lektorálni. ;) -
Kurfürst #14969
-
Valami összehozok majd akkor az Il-2-ről. -
Az EAW-hoz képest is :)