Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ezekszerint az 1.2.9 után nem az 1.3.0-a jön. Van akkor még ott sok tizedes jegy mire elérjük <#idiota>#idiota>
Azt mondták 1.3, aztán módosították, hogy 1.3 nem lesz.. Lesz helyette 2.0 mert annyi változás van, hogy indokolja a váltást.
Nahmost, kijött ez a Dóra videó, megemlítve, hogy 2.0, de igazából nem látszik az a rengeteg változás. Legyen.
Viszont ebből nekem az következik, hogy egyből 2 féle 2.0 van, az egyik az új motorral a másik meg a régivel. Ez barátok között is ordas nagy f*szság volna, nah nem mintha meglepő volna EDe részéről....
Persze nem feltétlenül a grafika a fontos, de abban a pillanatban hogy az Occulussal is terveznek, igen is számít. Ellenben azt meg kétlem, hogy a network kódot hibamentesre csiszolták, pedig ha más nem, nah annak kellene az elsőnek lennie.
Nyilván sokaknak úgy tűnik, hogy mindenki csak sír, meg semmi sem elég, de akik ezért fizettek, elvárják, hogy a software működjön, és ez most épp ha jól tudom nem igazán valósul meg. Ha pedig ennek valaki hangot ad mondjuk Facebookon, úgy törlik a commentet, mintha nem is lett volna... <#taps>#taps>
Ha kijavítják a multis hibákat akkor én nem is várok többet (egyelőre).
Persze elismerem hogy ennyi idő alatt és ennyi pénzért adhatnának sokkal jobbat is.
GOOBY, pls
Ka-50
Mert ahhoz nagy ugrás, hogy a képek alapján szinte semmi nem változott a grafikában.
Egyébként nekem a fényekkel és a füsttel van bajom föleg. a lámpák olyan mintha valami óriás vattapamacsok lennének és a füst is elég sűrű és lassú, bár a szárnyvégi páracsik az tetszik.
Ezen a videón látszik egyértelműen, hogy ez nem EDGE motor vagy ha az akkor no comment.
Azt már korábban is írtam a korábbi videók alapján sajnos az EDGE motor már elavult lesz mire kijön, már csak abban reménykedek, hogy rámcáfolnak, legyen úgy.
Pl a kabin kereten az árnyék egy hányás, de úgy igazából konkrétan nem látok különbséget... <#hehe>#hehe>
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A repmodell a hozzáértők szerint rendben van.
GOOBY, pls
köszönöm a választ
Az F-100 vajon egy F-86-ra épített mod, vagy Edéék következő agymenése?
Isten nem bottal, hanem VMware.
Viszont a fülke (is) ott van a szeren :p
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Apám.... <#wow1>#wow1>
DCS MiG-21 pilot
Nekem már ez a fülke is megfelelne <#crazya>#crazya> .....
21a
.....a naracssárga textura nélkül
21b
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Az AI gépek nem képesek több rakétát indítani egyszerre, vagy időkötönként? Pl a MiG-31-es is csak egy rakétát indít...
Köszi a válaszokat! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ka-50
akkor arra járkálok minden nap <#gun>#gun>
szavazni meddig lehet? vagy csak én nem látom?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ez a páros már ütős légiharcokat hozhat.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
www.smart-bus.hu
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
KEDVES BARÁTAIM! Összeszedtem bátorságomat, és a Veszprém megyei "Napló" újság selfie pályázatra beneveztem a mellékelt képemmel, amely 78. számmal Kositzky Attila névvel megjelent. A képet egy MiG-21biszAP gép kabinjából készítettem, kísérőm Pető "Pinyó" István volt. A háttérben a pápai 1. sz. légtér Ny-Dny-i része látható a Bakonnyal, a Kőris hegyi polgári radar antennával és kilátóval, valamint Bakonybél ÉK-i csücske és a csúcsra felvezető út.Kérlek benneteket, ha a kép megnyerte a tetszéseteket, szavazzatok. Segítségeteket előre megköszönöm Attila.
Itt a link: http://veol.hu/hirek/naplo-selfie-palyazat-2014-szavazas-1637032
Alul lehet szavazni, a 78. számúra kell :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az Esemény FB oldalán több infót is találsz :-)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!