Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti szoktatok online repkedni? Én a Dogs of War szervert találtam meg eddig, amin 10+ pilóta repked, de sok csapatmunkát nem láttam még ott (pedig pár clod-os nick már feltűnt ott is), clodos csapatból viszont még csak két srác vette ezt meg, és ők sem repkednek túl gyakran...
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
olvasgatva a hozzászólásokat beugrott, hogy nemrég láttam ről valamit:
forums.eagle.ru
" the Black Sea map is not going anywhere. It will still work with EDGE, just not gain all the benefits that a newer map create with EDGE might."
"Will EDGE/ Nevada cost anything?
EDGE is rendering engine, so no. It has been stated that the plan is still for the Nevada map to be free for users who pre-ordered DCS: A-10C Warthog beta."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Pár hete megvettem az A-10C-t, gondoltam beköszönök.
Heti 1-2 alkalommal szoktam repülni - jelenleg a kampányt játszom, ill. nagy ritkán egy cimborámmal multizunk.
Nem tudom, repül-e valamelyikőtök - jár-e valaki bombázni - de ha igen, akár találkozhatnánk is a virt. légtérben.
Apex
www.pcpilot.hu
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.10. 20:49:53
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
Amugy sztem , mindenkinek ingyen kellene, hogy megkapja az EDGE-t, mivel a word is az és az az alapja mindennek, ha az nem vált EDGE-re akkor megint nagy kavarodás lesz itt a verziók között.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Igen Papa, most lőttem a képeket.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.08.10. 18:42:19
Egyébként, kell fizetni az EDGE-ért külön?? Remélem, nem.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.10. 18:41:24
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók!
Várunk mindenkit! További szép napot...
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 20:10:50
Ka-50
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 16:43:47
Ka-50
www.pcpilot.hu
LeonSilver: még ha csak ez lenne a gond azt mondanám oké, nekem az utolsó pöcs óta még normálisan se fut, leejtek egy bombát vagy valamit és a robbanástól szétakad az egész, eddig nekem ilyen nem volt....
Fák is vannak benne...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.07. 21:23:42
Ka-50
Csak mert van ahol van (inkább vagyogat) és van ahol egyáltalán nincs.
Konkrétan :Su-25T akad némi FFB de például A-10C-ben abszolút nincs.
Reméljük az új motor már kezeli ezt <#confused>#confused>
GOOBY, pls
Egyébként az akadásra visszatérve, tegnap repültem egy kört a Su25T-vel és mikor végigszórtam egy tüzérségi üteget meg néhány teherautót a tengerparton, elég keményen beszaggatot a játék. Földbe is csapódtam, gépem az aláírásomban, szerintem nem kéne hogy gond legyen, ráadásnak nem is játszom max beállításokon, direkt hogy az ilyeneket elkerüljem.... Ezzel a grafikával azért elvárná az ember hogy akadás nélkül menjen.
Isten nem bottal, hanem VMware.