Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Nincs mit, remélem hasznos lesz 😊 Sajnos az eredeti német nyelvű feliratok hiányosak voltak (elektromos panelnél pl a fele ott sincs), volt aminél kis zavar volt az erőben (ablakmosó alatti szöveg, vagy ami a fejpáncélon van) ott nem szó szerinti a fordítás, inkább ami magyarul oda illene. A fókához kint volt a DCS fórumon egy 120 oldalas pdf, amit azóta leszedtek (volt benne pár elírás, és nyelvtani hiba), ha valakit érdekel, innen le tudja szedni: DCS_Fw-190_D-9_Flight_Manual_EN.pdf.
Ti szoktatok online repkedni? Én a Dogs of War szervert találtam meg eddig, amin 10+ pilóta repked, de sok csapatmunkát nem láttam még ott (pedig pár clod-os nick már feltűnt ott is), clodos csapatból viszont még csak két srác vette ezt meg, és ők sem repkednek túl gyakran...

www.pumaszallas.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TG Gida
Engem nem enged be a 104th, már repair-t is csináltam, de mégse.

Isten áldja a pogányokat!

Cancri55
Mehetnénk a 104-es szerverre, így, hogy többen lennénk lenne esély a teljes földi egységek felszámolására😄

Sziasztok,
olvasgatva a hozzászólásokat beugrott, hogy nemrég láttam ről valamit:
forums.eagle.ru

" the Black Sea map is not going anywhere. It will still work with EDGE, just not gain all the benefits that a newer map create with EDGE might."

"Will EDGE/ Nevada cost anything?
EDGE is rendering engine, so no. It has been stated that the plan is still for the Nevada map to be free for users who pre-ordered DCS: A-10C Warthog beta."
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

TG Gida
Benne vagyok.

Isten áldja a pogányokat!

0sm
Sziasztok!

Pár hete megvettem az A-10C-t, gondoltam beköszönök.
Heti 1-2 alkalommal szoktam repülni - jelenleg a kampányt játszom, ill. nagy ritkán egy cimborámmal multizunk.

Nem tudom, repül-e valamelyikőtök - jár-e valaki bombázni - de ha igen, akár találkozhatnánk is a virt. légtérben.

Apex

Sanyo
Borisz80
de lehet látni apró különbséget, csak mindenki látványosabb különbségekre számított, az az nem lehet látni különbséget
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.10. 20:49:53

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Egyszer már belinkeltem az EDGE videót.Nem látjátok a különbséget?

Ka-50

repvez
Ha nem adnak mellé másik helyszint vagy tuningolják fel a meglévőt plusz modellekkel akkor sanszos, hogy ugyan ugy fog kinézni, mert a texturák és a modellek ha ugyan azok lesznek akkor csak azt érik el , hogy max a fények lesznek mások meg a domborzat lesz jobb .

Amugy sztem , mindenkinek ingyen kellene, hogy megkapja az EDGE-t, mivel a word is az és az az alapja mindennek, ha az nem vált EDGE-re akkor megint nagy kavarodás lesz itt a verziók között.
macleody
Tőlem se. Felőlem éhen is pusztulhatnak.
ha ezért fizetni kellene,akkor tőlem nem kapnak rá pénzt.azért nem fizetek,hogy ugyan úgy nézzen ki a játék,mint az EDGE előtt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Ne butáskodj már, azok nem snassz fűcsomók. Úgy lettek külön ültetve. Azért nem mindegy. Alapból ki van kapcsolva a fű nálam, meg a fák árnyéka is, csak a kép miatt kapcsoltam be. És kurvára nem látok különbséget az EDGE-s kép meg ezek közt.

Igen Papa, most lőttem a képeket.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.08.10. 18:42:19
Papa01
Ezt úgy érted, hogy most lőttél pár képet DCS alatt? 😞
Egyébként, kell fizetni az EDGE-ért külön?? Remélem, nem.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.10. 18:41:24

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

baromi jól néz ki az a pár fűcsomó a földön!!

macleody
Hát ha ez EDGE, akkor basszák meg, tőlem egy kurva fillért se kapnak többet.

Nem találtam azt a repteret amit linkeltél, benyomtam a saját képeimet.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.08.10. 18:36:38
Papa01
A topic címe szerint az.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

macleody
Ez tuti nem EDGE.
Cancri55
Dettó ugyan az, ami most van, semmi újat, vagy szebbet nem látok, szerintem ez nem EDGE, de ha mégis az, akkor már fogalmam sincs, hogy mit gondoljak....

Borisz80
Tényleg minden ugyan olyannak tűnik mint a mostani motorban. Csak a színek keverése más. A füst kicsit feketébb. A lokátor árnyéka meg pfff.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Valaki nálamnál jobb angol tudású-tehát bárki itt<#nevetes1>-nem kérdezné meg ede fórumán, hogy az edgében léteznek e már fizikailag a fák?

Papa01
Háát, nekem az épületek jóval részletgazdagabbnak tűnnek, illetve a fű sem rémlik. 😊 Vagy pl a hangárok hátsó része is részletesebb szerintem. De lehet, hogy csak a pozitív hozzáállásom. 😊

DonZorro
Papa, ez most is ilyen... :$

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Papa01
Szavazás a következő Belsimtek-es helikopterről. (AH-1G, AH-1S, AH-1W)

EZ pedig már EDGE... (Ha még nem volt.. 😊 )
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.10. 09:37:10

Jó reggelt Urak! Már elérhető a MAGYAR DCS World csoport a Google+ ON is, ha valakinek esetleg nincs FB elérhetősége.

Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók!

Várunk mindenkit! További szép napot...

ezt az átkozott új grafikai motort már ígérgetik jó ideje.nem lesz ebből semmi,majd meglátjátok.én is a kamovot csak műrepülésre használom,éppen a rohadt fák hiánya miatt.esetleg városban szoktam harcászkodni vele.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Itthon is kapható a Saitek X-55.Szerintem kellemes az ára,az X-52pronál mindenképp.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 20:10:50

Ka-50

<#vigyor0> Akkor meg úgyis érted miért olyan fontos...a kilométeres erdőn keresztülvágtató ellen rakéta-ami telibe talált-egy csöppet frusztráló volt!

Tudom,olvastam a kommenteket.99 %-ban én is a Kamovot használom,nekem sem másodrangú a kérdés.

Ka-50

Aki a helikért használja a dcs-és nem csak repked, hanem harcol is, annak életbe vágó a fa kérdése..nem véletlenül feszegetjük a témát.

Gondolom kiadásig még csiszolnak rajta,de szerintem elfogadható,legalábbis nekem tetszik.Az majd használat során kiderül,lehet -e megbújni a fák mögött,vagy sem.Dinamikus fények....hát,majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.08. 16:43:47

Ka-50

PhantomAss
keeeeeellll 😊 <#eljen>

GOOBY, pls

LeonSilver
<#eljen>

repvez
A mostanihoz előrelépésnek tünik,de 2 hiba felmerült bennem, hogy azok a felhők elég egyformák és ilyeneket általában az általános iskolában rajzolnak gyerekek ( különálló felhőpamacs egyenes ajjal) A másik, hogy ugy látom, hogy még ebben sem lesz árnyéka az épületeknek és a lámpaoszlopoknak? Esetleg esti fénynél dinamikusan megvilágitva a gépek egymást stb..
Sanyo
A DCS WWII maradékaként lett egy Fw 190 D-9, hétvégén nyereményjáték a pcpiloton. 😊

www.pcpilot.hu

Hecker007
Fák most is vannak, csak éppen még sincsenek mert lazán át megy rajtuk a gép, helizni meg így mégiscsak elég furcsa.

LeonSilver: még ha csak ez lenne a gond azt mondanám oké, nekem az utolsó pöcs óta még normálisan se fut, leejtek egy bombát vagy valamit és a robbanástól szétakad az egész, eddig nekem ilyen nem volt....

Youtube-on megtekinthető elég régóta az EDGE alfája.Íme:

Fák is vannak benne...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.07. 21:23:42

Ka-50

LeonSilver
Menjenek a .. oda. Nem igaz, hogy akkora qrva angy feladat lenne normálisan megcsinálni. Idióták

Hecker007
A10-ben nekem sincs, Su25T-ben van, de az is elég fura.

LeonSilver
Most nálam van a hiba vagy még mindig fospumpa a DCS-ben az FFB?
Csak mert van ahol van (inkább vagyogat) és van ahol egyáltalán nincs.
Konkrétan :Su-25T akad némi FFB de például A-10C-ben abszolút nincs.

repvez
Mondjuk azért az FSX és az AFM nem emlithető egylapon, a többi még igazad is van ,de nem hiszem, hogy az AFM kezelni tudná a nagy ninamikával forgolódó gépeket,egy utasszállitónak megfelelő,de a többira annyira nem jó. MEg optimalizálással is hadilábon áll egy kicsit.
Cancri55
A DCS-nek is itt kéne tartania, ahol az fsx, grafika, afm, aviónika, effektek.... :FSX

PhantomAss
sajnos ez egy elég komoly hiányossága ennek a régi elavult engine-nek. Amikor lőnél egyet akkor durván akad.
Reméljük az új motor már kezeli ezt <#confused>

GOOBY, pls

Hecker007
Én igen.

Egyébként az akadásra visszatérve, tegnap repültem egy kört a Su25T-vel és mikor végigszórtam egy tüzérségi üteget meg néhány teherautót a tengerparton, elég keményen beszaggatot a játék. Földbe is csapódtam, gépem az aláírásomban, szerintem nem kéne hogy gond legyen, ráadásnak nem is játszom max beállításokon, direkt hogy az ilyeneket elkerüljem.... Ezzel a grafikával azért elvárná az ember hogy akadás nélkül menjen.

LeonSilver
Ámberek. Tolja valaki G940-el a DCS-t?

sure
Ugyan kérem, mindig ez a negatív energia árasztása, inkább örülni kell, hogy két robbanás, egy kis por, zárt felhő ~40k polygon, ultra víz (csak hát ugye épp nem láccik), és még így se esik 30 FPS alá! <#eplus2>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Hecker007
Semmi, állítólag a 2.0-val jön meg talán a MiG21-el, de hát ugye ez csak ígéret, ki tudja mi lesz belőle.
Hogy a fák léteznek-e az marha jó kérdés, pár képen kívül semmit nem mutattak ami tényleg az edge csodamotor lenne, a FW190 is gyanús hogy nem edge alatt fut.