Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LETÖLT
A flash panelek meg vannak számozva 1-6. balról jobbra haladva.
#9579 hsz videóban látható pár DCS-s procedura.
Ebből írtam ki egyet, ezért angol. Javaslott a videó segítségével megkeresni a flash panelen a megfelelő kapcsolót (sorry, nincs ciril betűm).
DCS MiG-21 Hajtóműindítás, és alap rendszerek beüzemelése:
PANEL 6
1 - PO-750 START #1 - on
2 - PO-750 START #2 - on
3 - Battery heat - on
PANEL 5
4 - Battery ground power - on
5 - DC generator - on
PANEL 2
6 - Fire EXT. - on
PANEL 5
7 - Radio system - on
8 - KANAL xx csatorna
PANEL 2
9 - Radio push button - radio: ground power
PANEL 5
10 - SARP-12 Data recorder - on
11 - Fuel pumps (3 switch) - all on
PANEL 2
12 - ENG APU - on
13 - gázkar biztosító kar kikapcs (flash nincs)
14 - Throttle MIN position
PANEL 1
15 - ENG START - push and hold 4 sec (until RPM needles starts to move)
PANEL 2
16 - throttle IDLE position
PANEL 5
17 - GYROS (2 switch) - on
18 - AC Generator - on
19 - ARK - on
20 - radio alt. - on
21 - RSBN - on
22 - KPP - on
23 - NPP - on
24 - SAU - on
25 - SAU pitch channel - on
26 - trimmer - on
27 - Aux hydro pump - on
28 - KONUS - on
PANEL 2
29 - flaps take off position
PANEL 3
30 - NPP adjust align - push and hold for few sec
Close canopy (flash nincs)
PANEL 2
31 - Lock canopy
32 - Seal canopy
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.20. 10:44:26
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nem dúskálunk a szimulátorokban, főleg nem ilyenben mint ami lesz a 21-es.
Én nem ítélem el (hogy is jönnék én ahhoz???) azt, aki megvásárolja. Lacin azzal már nem segítünk, azt meg ha mondjuk 10-en "bojkottáljuk" a projectet a tolvaj LN pont leszarja. Akkor lehetett vagy lett volna értelme, ha mondjuk a DCS közössége közösen utasította volna el a 21-est. De ilyen a mesében sincs, nemhogy IRL. Sajnos.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
60-ért én sem fogom megvenni. Akárhogy csűrik csavarják ez akkor is egy addon, egy ingyenes bughalomhoz.
Nagyon szeretném a MIG-21-est,de elvből nem fogom megvenni.Persze mindenkinek a magánügye,de tartsátok szem előtt,hogy egy lopott projektet fogtok megvásárolni.
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1 ó nézés után nem sok érdekes dolgot láttam. Jó lenne ha legalább egy egy manőver elkezdése előtt ránézne a sebesség / magasság mérőre és a folyamat közben meg az állásszög mérőre, akkor nagyobb fogalma lehetne a komolyabb érdeklődőnek a gép kezelhetőségéről.
Minden esetre nagyon tetszik, hogy amatőr gameplay vidóban lehet végre látni a 21-et. <#eljen>#eljen> Remélem a radar működéséről is látok még bemutatót.
Azért majd a leendő 60USD árát keménynek tartom, pláne úgy, hogy csak egy addon... remélhetőleg lentebb megy majd.
link
Abban nem vagyok annyira biztos, hogy jó ötlet volt e az alkotóktól, hogy olyan részletekbe is belementek az avionika terén mint a futómű kezelőkarjának a kihúzása/betolása (unlock/lock) a futó kiengedés/behúzás előtt. Ez külön bill kombináció. Vagy a botkormányon a gépágyú elsütő billentyűnek a lehajtása a bot tetejéről....stb. Remélem nem lesz szükség billentyűre ha a 3d-s kabinban akarok csak gombokat és kapcsolókat nyomkodni, kapcsolni az egérrel.
Mindenesetre én marhára irígykedek, hogy valakik már tolhatják én meg még mindig csak a körmömet rágom, hogy végre mikor....?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.17. 15:54:25
Ka-50
link
Küldtem neked e-mailt arra a címre, amit a wetransferben adtál meg. Azt megkaptad?
www.pumaszallas.hu
Ka-50
(A magyarítás sem a D-9 -él sem a Kamovnál nem a történelemhűség miatt lett/lenne átírva, lévén nekünk egyik sem volt. Egyszerűen a játszhatóság miatt)
www.pumaszallas.hu
\DCS World\Mods\aircrafts\FW-190D9\Cockpit\Resources\Model\Textures\FW-190D9-CPT-TEXTURES.zip
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.14. 19:23:16
Ka-50
Photoshop alá a .dds fájlok kezeléséhez fel kell tenni egy kis plugint (nem tudom, hogy ATI-n ez hogy megy, nvidiához ez kell): https://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop
Ezután tudod majd megnyitni, illetve ami itt fontosabb - menteni a .dds formátumokat. Majd elmondom, hogy mentésnél mit kell beállítani.
Ez így működhet szerinted?
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Osm Witmannal egyeztesd le az 59-es ts-t privátban, Gidának szerintem megvan hozzá minden.
Egyébként nem ártana ha jönnének SU-25-ösök is, főleg amikor SEAD-re van szükség.
Van bármilyen TS v. mumble lehetőségetek , azaz... hol talizzunk?
- Tudom, Sukhumiban. :)
Nekem péntek tűnik a legreálisabbnak, péntek este.
Apex
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Ti szoktatok online repkedni? Én a Dogs of War szervert találtam meg eddig, amin 10+ pilóta repked, de sok csapatmunkát nem láttam még ott (pedig pár clod-os nick már feltűnt ott is), clodos csapatból viszont még csak két srác vette ezt meg, és ők sem repkednek túl gyakran...
www.pumaszallas.hu
Isten áldja a pogányokat!