Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én hiányolom a Tornadot, Harriert. Igen, jöhetne 16-os, 18-as. De csipáznék egy FASZA Tomcatet is.
Aztán Mi-24-et, Pipacsot.
Vagy egy fasza F4-et 😊
F-105 is jöhetne.
Szóval volna itt ötlet kérem 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mióta moduláris a DCS és nyitott harmadik fél számára, azóta kis túlzással akár buszt is kiadhatna valamelyik cég ha átmegy az EDe tesztjén.
Szóval ha most én, mint a margaréta mgtsz csinálok egy Claas Dominator szimet és csont nélkül átmegy EDe tesztjén, akkor lesz a DCS-ben kombájn.
Igazából ami necces az két dolog.
Az egyik az, hogy egy "világtérkép" vagy valami hasonló kellene. Illetve ha valaki kiad egy olyan gépet ami koreában volt a csúcson, akkor azok adjanak hozzá mapot is!
És a másik ebből következik. Ez a valaki adjon ki legalább néhány AI gépet a korszaknak megfelelően.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A FB_ON is elérhető a csoport: DCS World MAGYAR Felhasználók.
Szép napot :-)
bár hogy klasszikusokat idézzek: Mindenki tudja hogy kávét iszom miközben a radart nézem? Igenis tudjuk uram 😊
Herr Leon, szép ez. De mikor lesz ez egy rendesen működő világ? Mert jönnek innen onnan gépek (Dora, Muszti, MiG21 pl) de nem látom hogy élne az egész valami egységes koncepcióval. Olyan mintha nem lenne eldöntve hogy mit is akarnak. II. vh-t koreát, vagy modern szimet. Pedig szívesen fogadnék egy Hornetet, vagy SH-t. De kiegyeznék egy Falconnal is. A falcont már boldog boldogtalan szolgálatba állította, szóval lenne miről modellezni. Szeretem az A10-et de kéne valami gyorsabb is 😄
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.08.21. 10:17:21
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Mi baj Po?Megtudtam, hogy az apám...nem az apám. Apád a lúd? Igen. Hmmm...biztos nagyon meglepődtél!
Ez de kemény! Ez új infó.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pcpilot.hu
LETÖLT
A flash panelek meg vannak számozva 1-6. balról jobbra haladva.
#9579 hsz videóban látható pár DCS-s procedura.
Ebből írtam ki egyet, ezért angol. Javaslott a videó segítségével megkeresni a flash panelen a megfelelő kapcsolót (sorry, nincs ciril betűm).
DCS MiG-21 Hajtóműindítás, és alap rendszerek beüzemelése:
PANEL 6
1 - PO-750 START #1 - on
2 - PO-750 START #2 - on
3 - Battery heat - on
PANEL 5
4 - Battery ground power - on
5 - DC generator - on
PANEL 2
6 - Fire EXT. - on
PANEL 5
7 - Radio system - on
8 - KANAL xx csatorna
PANEL 2
9 - Radio push button - radio: ground power
PANEL 5
10 - SARP-12 Data recorder - on
11 - Fuel pumps (3 switch) - all on
PANEL 2
12 - ENG APU - on
13 - gázkar biztosító kar kikapcs (flash nincs)
14 - Throttle MIN position
PANEL 1
15 - ENG START - push and hold 4 sec (until RPM needles starts to move)
PANEL 2
16 - throttle IDLE position
PANEL 5
17 - GYROS (2 switch) - on
18 - AC Generator - on
19 - ARK - on
20 - radio alt. - on
21 - RSBN - on
22 - KPP - on
23 - NPP - on
24 - SAU - on
25 - SAU pitch channel - on
26 - trimmer - on
27 - Aux hydro pump - on
28 - KONUS - on
PANEL 2
29 - flaps take off position
PANEL 3
30 - NPP adjust align - push and hold for few sec
Close canopy (flash nincs)
PANEL 2
31 - Lock canopy
32 - Seal canopy
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.08.20. 10:44:26
Nem dúskálunk a szimulátorokban, főleg nem ilyenben mint ami lesz a 21-es.
Én nem ítélem el (hogy is jönnék én ahhoz???) azt, aki megvásárolja. Lacin azzal már nem segítünk, azt meg ha mondjuk 10-en "bojkottáljuk" a projectet a tolvaj LN pont leszarja. Akkor lehetett vagy lett volna értelme, ha mondjuk a DCS közössége közösen utasította volna el a 21-est. De ilyen a mesében sincs, nemhogy IRL. Sajnos.
60-ért én sem fogom megvenni. Akárhogy csűrik csavarják ez akkor is egy addon, egy ingyenes bughalomhoz.
Nagyon szeretném a MIG-21-est,de elvből nem fogom megvenni.Persze mindenkinek a magánügye,de tartsátok szem előtt,hogy egy lopott projektet fogtok megvásárolni.
Ka-50
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
1 ó nézés után nem sok érdekes dolgot láttam. Jó lenne ha legalább egy egy manőver elkezdése előtt ránézne a sebesség / magasság mérőre és a folyamat közben meg az állásszög mérőre, akkor nagyobb fogalma lehetne a komolyabb érdeklődőnek a gép kezelhetőségéről.
Minden esetre nagyon tetszik, hogy amatőr gameplay vidóban lehet végre látni a 21-et. <#eljen>#eljen> Remélem a radar működéséről is látok még bemutatót.
Azért majd a leendő 60USD árát keménynek tartom, pláne úgy, hogy csak egy addon... remélhetőleg lentebb megy majd.
Link
link
Abban nem vagyok annyira biztos, hogy jó ötlet volt e az alkotóktól, hogy olyan részletekbe is belementek az avionika terén mint a futómű kezelőkarjának a kihúzása/betolása (unlock/lock) a futó kiengedés/behúzás előtt. Ez külön bill kombináció. Vagy a botkormányon a gépágyú elsütő billentyűnek a lehajtása a bot tetejéről....stb. Remélem nem lesz szükség billentyűre ha a 3d-s kabinban akarok csak gombokat és kapcsolókat nyomkodni, kapcsolni az egérrel.
Mindenesetre én marhára irígykedek, hogy valakik már tolhatják én meg még mindig csak a körmömet rágom, hogy végre mikor....?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.17. 15:54:25
Ka-50
link
Küldtem neked e-mailt arra a címre, amit a wetransferben adtál meg. Azt megkaptad?
www.pumaszallas.hu
Ka-50
(A magyarítás sem a D-9 -él sem a Kamovnál nem a történelemhűség miatt lett/lenne átírva, lévén nekünk egyik sem volt. Egyszerűen a játszhatóság miatt)
www.pumaszallas.hu
\DCS World\Mods\aircrafts\FW-190D9\Cockpit\Resources\Model\Textures\FW-190D9-CPT-TEXTURES.zip
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.08.14. 19:23:16
Ka-50
Photoshop alá a .dds fájlok kezeléséhez fel kell tenni egy kis plugint (nem tudom, hogy ATI-n ez hogy megy, nvidiához ez kell): https://developer.nvidia.com/nvidia-texture-tools-adobe-photoshop
Ezután tudod majd megnyitni, illetve ami itt fontosabb - menteni a .dds formátumokat. Majd elmondom, hogy mentésnél mit kell beállítani.
Ez így működhet szerinted?
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!